Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε φιλε, εχεις ενα χωραφακι, και δε μπορεις να το δωσεις. Θες ομως να παιξεις. Πας εκει, παιρνεις τα 50000, τα χανεις, χανεις και το χωραφακι. Απλο δεν ειναι;
Απλούστατο!!!
"Να πω εγώ ψέματα; Αποκλείεται!"

Πριν λίγο διάβασα και το άλλο το απίστευτο, δηλαδή με αυτή την κυβέρνηση λες κάθε φορά ότι τα έχεις δει όλα, και συνέχεια σε ξαφνιάζει.
Στο πολυνομοσχέδιο έβαλαν διάταξη που επιτρέπουν στα καζίνο να δανείζουν έναν παικτή που τα έχει χάσει όλα, έως και 50.000 ευρώ... Δλδ με τις ευλογίες του Κράτους έναν άρρωστο άνθρωπο, του δίνεις τη χαριστική βολή. Δηλαδή τι άλλο θα δούμε......
.fff.
Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι να σου πω την αλήθεια αλλά δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον...
Πλέον έχω πειστεί ότι κάνουν επίτηδες κάποια πράγματα κ κάθονται κ γελάνε με τις αντιδράσεις μας... Από οποία οπτική γωνία κ αν έχω δει κάποια πράγματα κυρίως οικονομικά πάνω στη δουλειά μου δεν υπάρχει καμία λογική εξηγήση... .hair.

.fff.
Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι να σου πω την αλήθεια αλλά δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον...
Πλέον έχω πειστεί ότι κάνουν επίτηδες κάποια πράγματα κ κάθονται κ γελάνε με τις αντιδράσεις μας... Από οποία οπτική γωνία κ αν έχω δει κάποια πράγματα κυρίως οικονομικά πάνω στη δουλειά μου δεν υπάρχει καμία λογική εξηγήση... .hair.
Με την παράγραφο 26 του άρθρου 378 του Πολυνομοσχεδίου, ανατρέπουν το ν. 4002/2011, παρ.3 του άρθρου 32:
«Απαγορεύεται η διεξαγωγή πάσης φύσεως τυχερών παιγνίων με πίστωση, καθώς και η παροχή έκπτωσης στο κόστος συμμετοχής», δίνοντας το δικαίωμα στα καζίνο να «δανείζουν» μέχρι 50.000 ευρώ τους παίκτες τους για να συνεχίζουν να παίζουν.

Λιθαράκι λιθαράκι φτάσαμε εδώ απ όλους.Πρώτα γεμίζουμε τη χώρα καζίνο ,αδεάζουν οι τσέπες του νεόπλουτου ,του περίεργου , του εφεντζή και αδαή νεοέλληνα και μετα έρχονται τα καζίνο να δανείσουν σαν μην έφτανε η κατάντια με τις τράπεζες που φόρτωσαν το κοσμο δανεια και τώρα αρχίσαν οι κατασχέσεις .
Τι ωραία συνεχεία και συνέπεια υπάρχει σ αυτό τον τόπο.

Με την παράγραφο 26 του άρθρου 378 του Πολυνομοσχεδίου, ανατρέπουν το ν. 4002/2011, παρ.3 του άρθρου 32:
«Απαγορεύεται η διεξαγωγή πάσης φύσεως τυχερών παιγνίων με πίστωση, καθώς και η παροχή έκπτωσης στο κόστος συμμετοχής», δίνοντας το δικαίωμα στα καζίνο να «δανείζουν» μέχρι 50.000 ευρώ τους παίκτες τους για να συνεχίζουν να παίζουν.
Τι αλλο θα ακουσουμε τα εχουμε ισοπςσοσει ολλα αλλα τι ψαχνεις οταν ψυφηζουνε γαμους ομοφυλοφυλων και δυκαιομα μα μεγαλωνουν και παιδια αυτο θα μας πηραξει

Για το Λας Βέγκας δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται......εκεί είναι πολιτισμένοι....sarcastic.
Ο καπιταλισμός και καζίνο θέλει και οπαπ play θέλει.....και από όλα :cool:.
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε :)

Για το Λας Βέγκας δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται......εκεί είναι πολιτισμένοι....sarcastic.
Ο καπιταλισμός και καζίνο θέλει και οπαπ play θέλει.....και από όλα :cool:.
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε :)
Όλα χρειάζονται, δεν μπορείς να επιβάλεις με "όχι και μη" σε κάτι (πλην ακραίων πραγμάτων/καταστάσεων πχ ναρκωτικά). Σαν κράτος λοιπόν, θα τα επιτρέψεις-αν θες να λέγεσαι φιλελεύθερο-δημοκρατικό καθεστώς και όχι ολοκληρωτικό-απολυταρχικό, γτ θα κινήσουν την οικονομία, ΑΛΛΆ δεν σημαίνει αυτό ότι θα τα αφήσεις ανεξέλεγκτα, ή ακόμη χειρότερα θα σπρώχνεις προς τα εκεί τους πολίτες σου. Με την ίδια λογική και το κάπνισμα είναι άκρως επιζήμιο και επικίνδυνο, να το απαγορεύσουμε παντού και αυτό. Ή παλιότερα υπήρξε η ποτοαπαγόρευση. Η λύση δεν είναι η απαγόρευση, αλλά η παιδεία. Εσύ θα επιτρέψεις, με έλεγχο πολλές δραστηριότητες, θα φροντίσεις όμως μέσω της παιδείας θα δώσεις να καταλάβει ο κόσμος τι είναι αυτό που θα τον οφελήσει και τι όχι. Και από εκεί και πέρα θα κάνει μόνος του την επιλογή του. Δεν μπορεί το κράτος να είναι ο μπαμπάς πίσω από τον καθένα μας και να μας τραβάει το αυτάκι. :)

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/3194489/ipovalli-paretisi-avrio-o-kostas-zouraris

Το θέμα δεν ειναι ο Ολυμπιακός ούτε ο Αρης.
Είναι αυτές οι χιλιάδες του βοιδολαού που στέλνουν στη βουλή τον κάθε καραγκιόζη για να τους εκπροσωπήσει και μάλιστα παιρνουν και υπουργική θέση.Οπως πχ ο Ζουραρις που ειναι και υφυπουργός παιδείας.
Γι αυτο δεν υπάρχει σωτηρία απο πουθενά.Αν δεν σοβαρευτούμε εμεις σαν λαός ,τέτοιους μαλάκες θα στελνουμε στη βουλή και ζήτω τα μνημόνια για άλλη μια ζωή !

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/3194489/ipovalli-paretisi-avrio-o-kostas-zouraris

Είναι αυτές οι χιλιάδες του βοιδολαού που στέλνουν στη βουλή τον κάθε καραγκιόζη για να τους εκπροσωπήσει και μάλιστα παιρνουν και υπουργική θέση.Οπως πχ ο Ζουραρις που ειναι και υφυπουργός παιδείας.
Γι αυτο δεν υπάρχει σωτηρία απο πουθενά.Αν δεν σοβαρευτούμε εμεις σαν λαός ,τέτοιους μαλάκες θα στελνουμε στη βουλή και ζήτω τα μνημόνια για άλλη μια ζωή !
Αν έχεις από μακάκες να επιλέξεις αναπόφευκτο είναι μακάκες να στείλεις στη βουλή...

Χρήστο όσο κι αν προσβάλλει κι εμένα μαζί με το σύνολο θα πω οτι "μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν "
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...
Ο κύριος Δημήτρης έχει δίκιο, γτ και έτσι όπως λέτε να είναι, ο "σωστός" που είναι μειοψηφία στην κοινωνία, γτ να παρατήσει την ζωή του και την ησυχία του και να κατέβει στην πολιτική; Και να μην ψηφστεί κιόλας, όταν βλέπει ποιους έχει γύρω του... Άρα γι' αυτό έχουμε ότι αξίζουμε

Ο κύριος Δημήτρης έχει δίκιο, γτ και έτσι όπως λέτε να είναι, ο "σωστός" που είναι μειοψηφία στην κοινωνία, γτ να παρατήσει την ζωή του και την ησυχία του και να κατέβει στην πολιτική; Και να μην ψηφστεί κιόλας, όταν βλέπει ποιους έχει γύρω του... Άρα γι' αυτό έχουμε ότι αξίζουμε
Μα αυτό λέω κι εγώ. Ο "σωστός" δεν είναι υποψήφιος και γι αυτό δεν έχουμε την επιλογή του "σωστού".
Τώρα γιατί ο σωστός δεν υποψήφιος; Πάντως το μόνο σίγουρο κατά τη γνώμη μου, είναι ότι δεν ανήκει στη μειοψηφία. Μεγάλη κουβέντα με πολλά παρακλάδια...

Η κριση για μενα επιτοπληστον ειναι πνευματικη για τον καθενα ελληνα. Χασαμε τα πιστευω και τις αξιες που συγκρωτουν την κοινωνια και την δικαιοσυνη . Στον βωμο του νεοπλουτισμου αφησαμε να χαθουν οι αξιες κ κυριος η "παιδια"...πνιξαμε την αξιοκρατια και αφησαμε να επιλπευσουν οι φελοι, να τους χαιρομαστε λοιπον τετοιοι που ειμαστε τετοιους θελουμε.
Ολοι μιλαμε κ ξερουμε ποιο ειναι το σωστο , αλλα δεν το κανουμε στο τελος ο καθενας μας για προσωπικους λογους . Το "εγω" μας κ το συμφερον μπηκε μπροστα σπο το κοινο καλο. Οτι ειναι για το προσωπικο καλο μας σκιζομαστε ,τοτε καταπαταμε κ νομους κ ηθικες για τον διπλα μας ..εστηκαμε !!!
Αν δεν αλλαξουμε την νοοτροπια που μας επιβαλανε την τελευταια 25ατια παμε χαμενοι !!!

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί κάνεις
Για να παραιτηθείς θα πρέπει να έχεις πάνω σου λίγο τσίπα -ανθρωπια -υπερηφανεια -αξιοπρεπεια
Αυτά τα Γερμανικά δουλικά τις Συγκυβέρνησης Συριζο-Ανελ
δεν παραιτήθηκαν τότε που υπογραφαν τον θάνατο του Ελληνικού λαού
τότε που αφαιρούσαν την σύνταξη τον μισθό την θέρμανση των φτωχών και αδυνάτων
τότε που έστελναν τον Λαό στην ξενιτιά και διέλυσαν την οικονομία και την αγορά οδηγοντας χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λουκετο
τοτε που ξεπούλουσαν την δημόσια περιουσία κτλ κτλ
Αύριο τι φέρνουν προς ψήφιση στην Βουλή ?
Την καταδίκη του Εργάτη
Θα την ψηφίσουν ?
ΒΕΒΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
Βάλανε λοιπόν αυτον τον Κοκκινομουρη όπως έκαναν και στο παρελθόν
να δημιουργήσει μια κατάσταση απροσανατολισμου του Λαού
για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο εναντίον του Ελληνικού Λαού αυτό που με τόση ευκολία πράττουν εδώ και 2 χρονια
Κρεμάλες η μόνη λύση για τους Γερμανοτσολιάδες

ο σωστος και να αποφασισει να κατεβει στην πολιτικη, δε θα βρει ουτε τη ψηφο του. Δεν θελουμε σωστους πολιτικους, γιατι πρωτα απ'ολα δεν ειμαστε εμεις σωστα πολιτικα σκεπτομενοι
Βίκτωρα πιθανώς είναι να έχεις δίκιο αλλά το συμπέρασμά σου πηγάζει από κάποιο παράδειγμα, ή είναι μια προσωπική σου υποθετική τοποθέτηση; Αν είναι το πρώτο θα ήθελα να μου αναφέρεις κάποια παραδείγματα. Αν είναι το δεύτερο, το δέχομαι ως μια προσωπική σου τοποθέτηση, υποθετική βέβαια...
Θέλω να πω πως ίσως ο σωστός δεν ασχολείται με την πολιτική γιατί πολύ απλά όταν το αποφασίσει να το κάνει, δε θα τον αφήσουν να το κάνει (η μεγάλη κουβέντα με τα πολλά παρακλάδια όπως προείπα) και όχι ότι επειδή πρωτα απ'ολα δεν ειμαστε εμεις σωστα πολιτικα σκεπτομενοι...

Last edited:
Χρηστο κοιτα τις επιλογες που καναμε διαχρονικα. Ποτέ καποιον που να μας ελεγε πραγματα που ηταν προς το κοινο καλο, αλλα παντα αυτο που μας εταζε οτι ηταν προς το ατομικο μας συμφερον. Μιλαω γενικα ως αισθηση λοιπον, αλλα αυτος ο εκμαυλισμος των πολιτων βολεψε διαχρονικα τους πολιτικους

Status
Not open for further replies.
Back