D
DrV
Απλούστατο!!!Ρε φιλε, εχεις ενα χωραφακι, και δε μπορεις να το δωσεις. Θες ομως να παιξεις. Πας εκει, παιρνεις τα 50000, τα χανεις, χανεις και το χωραφακι. Απλο δεν ειναι;
Απλούστατο!!!Ρε φιλε, εχεις ενα χωραφακι, και δε μπορεις να το δωσεις. Θες ομως να παιξεις. Πας εκει, παιρνεις τα 50000, τα χανεις, χανεις και το χωραφακι. Απλο δεν ειναι;
Πριν λίγο διάβασα και το άλλο το απίστευτο, δηλαδή με αυτή την κυβέρνηση λες κάθε φορά ότι τα έχεις δει όλα, και συνέχεια σε ξαφνιάζει.
Στο πολυνομοσχέδιο έβαλαν διάταξη που επιτρέπουν στα καζίνο να δανείζουν έναν παικτή που τα έχει χάσει όλα, έως και 50.000 ευρώ... Δλδ με τις ευλογίες του Κράτους έναν άρρωστο άνθρωπο, του δίνεις τη χαριστική βολή. Δηλαδή τι άλλο θα δούμε......
Με την παράγραφο 26 του άρθρου 378 του Πολυνομοσχεδίου, ανατρέπουν το ν. 4002/2011, παρ.3 του άρθρου 32:
Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι να σου πω την αλήθεια αλλά δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον...
Πλέον έχω πειστεί ότι κάνουν επίτηδες κάποια πράγματα κ κάθονται κ γελάνε με τις αντιδράσεις μας... Από οποία οπτική γωνία κ αν έχω δει κάποια πράγματα κυρίως οικονομικά πάνω στη δουλειά μου δεν υπάρχει καμία λογική εξηγήση...
Όχι, γτ επειδή τα κάνει χειρότερα ο συριζας δεν σημαίνει ότι το προηγούμενο ήταν το σωστό/ιδανικό/οφέλιμο για τη χώραΓιατρέ μου προτιμούσες Σαμαρά-Βενιζέλο;
Τι αλλο θα ακουσουμε τα εχουμε ισοπςσοσει ολλα αλλα τι ψαχνεις οταν ψυφηζουνε γαμους ομοφυλοφυλων και δυκαιομα μα μεγαλωνουν και παιδια αυτο θα μας πηραξειΜε την παράγραφο 26 του άρθρου 378 του Πολυνομοσχεδίου, ανατρέπουν το ν. 4002/2011, παρ.3 του άρθρου 32:
«Απαγορεύεται η διεξαγωγή πάσης φύσεως τυχερών παιγνίων με πίστωση, καθώς και η παροχή έκπτωσης στο κόστος συμμετοχής», δίνοντας το δικαίωμα στα καζίνο να «δανείζουν» μέχρι 50.000 ευρώ τους παίκτες τους για να συνεχίζουν να παίζουν.
Όλα χρειάζονται, δεν μπορείς να επιβάλεις με "όχι και μη" σε κάτι (πλην ακραίων πραγμάτων/καταστάσεων πχ ναρκωτικά). Σαν κράτος λοιπόν, θα τα επιτρέψεις-αν θες να λέγεσαι φιλελεύθερο-δημοκρατικό καθεστώς και όχι ολοκληρωτικό-απολυταρχικό, γτ θα κινήσουν την οικονομία, ΑΛΛΆ δεν σημαίνει αυτό ότι θα τα αφήσεις ανεξέλεγκτα, ή ακόμη χειρότερα θα σπρώχνεις προς τα εκεί τους πολίτες σου. Με την ίδια λογική και το κάπνισμα είναι άκρως επιζήμιο και επικίνδυνο, να το απαγορεύσουμε παντού και αυτό. Ή παλιότερα υπήρξε η ποτοαπαγόρευση. Η λύση δεν είναι η απαγόρευση, αλλά η παιδεία. Εσύ θα επιτρέψεις, με έλεγχο πολλές δραστηριότητες, θα φροντίσεις όμως μέσω της παιδείας θα δώσεις να καταλάβει ο κόσμος τι είναι αυτό που θα τον οφελήσει και τι όχι. Και από εκεί και πέρα θα κάνει μόνος του την επιλογή του. Δεν μπορεί το κράτος να είναι ο μπαμπάς πίσω από τον καθένα μας και να μας τραβάει το αυτάκι.Για το Λας Βέγκας δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται......εκεί είναι πολιτισμένοι...
Ο καπιταλισμός και καζίνο θέλει και οπαπ play θέλει.....και από όλα .
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε
Αν έχεις από μακάκες να επιλέξεις αναπόφευκτο είναι μακάκες να στείλεις στη βουλή...https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/3194489/ipovalli-paretisi-avrio-o-kostas-zouraris
Το θέμα δεν ειναι ο Ολυμπιακός ούτε ο Αρης.
Είναι αυτές οι χιλιάδες του βοιδολαού που στέλνουν στη βουλή τον κάθε καραγκιόζη για να τους εκπροσωπήσει και μάλιστα παιρνουν και υπουργική θέση.Οπως πχ ο Ζουραρις που ειναι και υφυπουργός παιδείας.
Γι αυτο δεν υπάρχει σωτηρία απο πουθενά.Αν δεν σοβαρευτούμε εμεις σαν λαός ,τέτοιους μαλάκες θα στελνουμε στη βουλή και ζήτω τα μνημόνια για άλλη μια ζωή !
Χρήστο όσο κι αν προσβάλλει κι εμένα μαζί με το σύνολο θα πω οτι "μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν "Αν έχεις από μακάκες να επιλέξεις αναπόφευκτο είναι μακάκες να στείλεις στη βουλή...
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...Χρήστο όσο κι αν προσβάλλει κι εμένα μαζί με το σύνολο θα πω οτι "μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν "
Ο κύριος Δημήτρης έχει δίκιο, γτ και έτσι όπως λέτε να είναι, ο "σωστός" που είναι μειοψηφία στην κοινωνία, γτ να παρατήσει την ζωή του και την ησυχία του και να κατέβει στην πολιτική; Και να μην ψηφστεί κιόλας, όταν βλέπει ποιους έχει γύρω του... Άρα γι' αυτό έχουμε ότι αξίζουμεΘα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...
Μα αυτό λέω κι εγώ. Ο "σωστός" δεν είναι υποψήφιος και γι αυτό δεν έχουμε την επιλογή του "σωστού".Ο κύριος Δημήτρης έχει δίκιο, γτ και έτσι όπως λέτε να είναι, ο "σωστός" που είναι μειοψηφία στην κοινωνία, γτ να παρατήσει την ζωή του και την ησυχία του και να κατέβει στην πολιτική; Και να μην ψηφστεί κιόλας, όταν βλέπει ποιους έχει γύρω του... Άρα γι' αυτό έχουμε ότι αξίζουμε
Δεν πρόκειται να παραιτηθεί κάνειςhttps://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/3194489/ipovalli-paretisi-avrio-o-kostas-zouraris
Το θέμα δεν ειναι ο Ολυμπιακός ούτε ο Αρης.
Είναι αυτές οι χιλιάδες του βοιδολαού που στέλνουν στη βουλή τον κάθε καραγκιόζη για να τους εκπροσωπήσει και μάλιστα παιρνουν και υπουργική θέση.Οπως πχ ο Ζουραρις που ειναι και υφυπουργός παιδείας.
Γι αυτο δεν υπάρχει σωτηρία απο πουθενά.Αν δεν σοβαρευτούμε εμεις σαν λαός ,τέτοιους μαλάκες θα στελνουμε στη βουλή και ζήτω τα μνημόνια για άλλη μια ζωή !
Βίκτωρα πιθανώς είναι να έχεις δίκιο αλλά το συμπέρασμά σου πηγάζει από κάποιο παράδειγμα, ή είναι μια προσωπική σου υποθετική τοποθέτηση; Αν είναι το πρώτο θα ήθελα να μου αναφέρεις κάποια παραδείγματα. Αν είναι το δεύτερο, το δέχομαι ως μια προσωπική σου τοποθέτηση, υποθετική βέβαια...ο σωστος και να αποφασισει να κατεβει στην πολιτικη, δε θα βρει ουτε τη ψηφο του. Δεν θελουμε σωστους πολιτικους, γιατι πρωτα απ'ολα δεν ειμαστε εμεις σωστα πολιτικα σκεπτομενοι