Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...
Χρήστο το αν δεν υπάρχει η επιλογή του σωστού όπως λες ,δεν σε προβληματίζει γιατί να συμβαίνει αυτό ;
Οταν ψηφίζουμε με μόνο κριτήριο αυτόν που τα λόγια του ηχούν καλά στ αυτιά μας γιατί ετσι μας βολευει ,γιατί αυτο γίνεται εδω και πολλά χρόνια , και όταν εχει καλλιεργηθεί η νοοτροπία του ρουσφετιού , και του προσωπικού συμφέροντος γιατί εμείς το ζητάμε ,αδιαφορώντας για το αύριο και τη συνολική κατάστασταση ,νομίζεις ότι εμείς είμαστε αμέτοχοι στο χάλι αυτό ;
Για να φτασει η κορυφή σε ενα Ά επίπεδο θα πρέπει και η βάση να εχει κάνει σημαντικά βήματα.
Ειναι μεγαλη κουβέντα και τωρα ξαπλωμένος καο απο κινητό δεν θελω και δεν μπορώ να επεκταθώ.
Δεν νομίζω οτι αδικώ ουτε τον εαυτό μου ουτε κανέναν.
Είναι κατι αντίστοιχο με τα μπινελίκια που ρίχνουμε στους συνδικαλιστές.Ας συνδικαλιστουμε εμείς οι πιο σωστοί να το αλλάξουμε.Εύκολοι στην κριτική αλλά μένουμε έξω απο τις διαδικασίες.
Βρίζουμε τις διοικήσεις των κυν.συλλόγων και την ΚΟΕ..Εμεις τι κανουμε ;απλά δε συμμετέχουμε πουθενά.
Κριτική απο τον καναπέ ,το pc και το διαδίκτυο.Σαν τις υπογραφες που μαζεύουν στο φατσοβιβλίο για το όνομα Μακεδονία.Γελοία πράγματα και μάλιστα απο ανθρώπους που ψήφιζαν Μητσοτάκη το 92 οταν έλεγε οτι σε 10 χρόνια θα το εχουμε ξεχάσει.
Προσωπικά πιστευω οτι είμαστε υπευθυνοι για πολλά κακά και το χειρότερο είναι οτι επι κρίσης που ήταν η ευκαιρία να αλλάξουμε και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα γίναμε απλά χειρότεροι.
Το χειρότερο δε ,οτι καταφέραμε να κανουμε τις νεες γενιές να απομακρύνονται περισσότερο απ όλα αυτά και το λιγότερο για να μην πω τίποτα άλλο ,να αδιαφορούν .
Εγώ αυτό πιστεύω απ αυτά που ζω και βλέπω γύρω μου.
Ενας απελπισμένος και κρεβατωμένος.

.sarcastic.

Last edited:
Ποιος είναι τελικά αυτός ο καραγκιόζης ,αυτό το νούμερο ???

-Γεννήθηκε το 1940 στη Θεσσαλονίκη.

-Εγκύκλιες Σπουδές στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

-Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

-Μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII.

-Μουσικές σπουδές στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (πιάνο-θεωρία-αρμονία) & στη Μουσική Ακαδημία Mozarteum, στο Σάλτσμπουργκ Αυστρίας.
επίσης υπήρξε και Εκδότης της Εφημερίδας «Μακεδονία» (2006-2008).

Ποιο είναι το διδακτικό έργο αυτού του τιποτένιου;;;;

· Κλασική Πολιτική Θεωρία στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII (1969 – 2005).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2000).

· Καθηγητής Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) στην Αθήνα & Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη (2003 έως και σήμερα).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής Κολλεγίου Μέσης Ανατολής Κύπρου (1994-2000).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής, στο πλαίσιο μαθημάτων, Ιστορίας της Φιλοσοφίας, Τμήμα Θεολογίας ΑΠΘ (1989-2014).

τι προσωπικό έργο έχει να δείξει αυτός ο σαλιαμάγκουρας ;;;;;;;

La dictature et son même, ἐκδ. Παν/μίου Paris 8 - Vincennes, 1973.

Un peuple rétif, ἐκδ. Monde Diplomatique, 1977.

Μισγάγκεια ἀπερινόητη, ἐκδ. Ὀδυσσέας, Α΄ἔκδοση, 1984· ἐκδ. Ἁρμός, Ε΄ ἔκδοση, 1992.

La véritable nature du pouvoir, ἐκδ. Contacts, 1985.

De la farce ataraxique, ἐκδ. Temps Modernes, 1985.

Alpha vers, ἐκδ. Κοχλίας, Nicosie Chypre, 1987.

Apories hellènes, ἐκδ. Autrement, 1988.

Οὐρανίας πέρι, ἐκδ. Δόμος, 1989.

Γελᾶς Ἑλλὰς ἀποφράς, ἐκδ. Ἁρμός, 1990.

Μέσα στὸ σάμαλι ἡ Ἀχειροποίητος, ἐκδ. Ἁρμός, 1992.

Ἄθλια ἆθλα θέμεθλα, ἐκδ. Ἁρμός, 1997.

Λ.Ο.Κ., ἐκδ. Ἁρμός, 1998.

Χέσαιτο εἰ μαχέσαιτο ἄλλως σκωπτικός, ἐκδ. Ἁρμός, 2000.

Συμφωνημένα ὑπονοούμενα, ἐκδ. Ἁρμός, 2001.

Εἰσαγωγὴ στὴν ἀπογείωση τῆς πολιτικῆς, ἐκδ. Ἁρμός, 2001.

Νῦν αἰωροῦμαι…, ἐκδ. Ἁρμός, 2003.

Ἐν αἰνίγματι πρόσωπα, ἐκδ. Ἁρμός, 2006.

Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα, ἐκδ. Ἁρμός, 2008.

Νὰ τὴν χέσω τέτοια λευτεριά, ὅπου θὰ κάμω ἐγὼ ἐσένα πασιά!, ἐκδ. Ἁρμός, 2009.

Φιλοκαλοῦμεν μετ’ ἀνταρσίας, ἐκδ. Ἁρμός, 2010.

Ἑλληνικὴ Δημοκρατία, ἐκδ. Ἁρμός, 2012.

Ἔρχομαι ἀπὸ μακριά, ἐκδ. Ἁρμός, 2014.

""""οι πληροφορίες έχουν αντληθεί από το διαδίκτυο """"

Ποιος είναι τελικά αυτός ο καραγκιόζης ,αυτό το νούμερο ???

-Γεννήθηκε το 1940 στη Θεσσαλονίκη.

-Εγκύκλιες Σπουδές στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

-Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

-Μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII.

-Μουσικές σπουδές στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (πιάνο-θεωρία-αρμονία) & στη Μουσική Ακαδημία Mozarteum, στο Σάλτσμπουργκ Αυστρίας.
επίσης υπήρξε και Εκδότης της Εφημερίδας «Μακεδονία» (2006-2008).

Ποιο είναι το διδακτικό έργο αυτού του τιποτένιου;;;;

· Κλασική Πολιτική Θεωρία στο Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII (1969 – 2005).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2000).

· Καθηγητής Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) στην Αθήνα & Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη (2003 έως και σήμερα).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής Κολλεγίου Μέσης Ανατολής Κύπρου (1994-2000).

· Προσκεκλημένος Καθηγητής, στο πλαίσιο μαθημάτων, Ιστορίας της Φιλοσοφίας, Τμήμα Θεολογίας ΑΠΘ (1989-2014).

τι προσωπικό έργο έχει να δείξει αυτός ο σαλιαμάγκουρας ;;;;;;;

La dictature et son même, ἐκδ. Παν/μίου Paris 8 - Vincennes, 1973.

Un peuple rétif, ἐκδ. Monde Diplomatique, 1977.

Μισγάγκεια ἀπερινόητη, ἐκδ. Ὀδυσσέας, Α΄ἔκδοση, 1984· ἐκδ. Ἁρμός, Ε΄ ἔκδοση, 1992.

La véritable nature du pouvoir, ἐκδ. Contacts, 1985.

De la farce ataraxique, ἐκδ. Temps Modernes, 1985.

Alpha vers, ἐκδ. Κοχλίας, Nicosie Chypre, 1987.

Apories hellènes, ἐκδ. Autrement, 1988.

Οὐρανίας πέρι, ἐκδ. Δόμος, 1989.

Γελᾶς Ἑλλὰς ἀποφράς, ἐκδ. Ἁρμός, 1990.

Μέσα στὸ σάμαλι ἡ Ἀχειροποίητος, ἐκδ. Ἁρμός, 1992.

Ἄθλια ἆθλα θέμεθλα, ἐκδ. Ἁρμός, 1997.

Λ.Ο.Κ., ἐκδ. Ἁρμός, 1998.

Χέσαιτο εἰ μαχέσαιτο ἄλλως σκωπτικός, ἐκδ. Ἁρμός, 2000.

Συμφωνημένα ὑπονοούμενα, ἐκδ. Ἁρμός, 2001.

Εἰσαγωγὴ στὴν ἀπογείωση τῆς πολιτικῆς, ἐκδ. Ἁρμός, 2001.

Νῦν αἰωροῦμαι…, ἐκδ. Ἁρμός, 2003.

Ἐν αἰνίγματι πρόσωπα, ἐκδ. Ἁρμός, 2006.

Βέβηλα, κίβδηλα, σκύβαλα, ἐκδ. Ἁρμός, 2008.

Νὰ τὴν χέσω τέτοια λευτεριά, ὅπου θὰ κάμω ἐγὼ ἐσένα πασιά!, ἐκδ. Ἁρμός, 2009.

Φιλοκαλοῦμεν μετ’ ἀνταρσίας, ἐκδ. Ἁρμός, 2010.

Ἑλληνικὴ Δημοκρατία, ἐκδ. Ἁρμός, 2012.

Ἔρχομαι ἀπὸ μακριά, ἐκδ. Ἁρμός, 2014.
Ε και ;;;;;;
Το ένα αναιρει το άλλο ;
Η μήπως επειδή ειπε πολύ επιστημονικά το .."σας γραφω στον πουτσο μου " ειναι αποδεκτό;

Ήτανε καλό παιδί, δεν είχε δώσει δικαιώματα, λέει η γειτονιά.
Αυτό το κωλοπαιδο ο Καμμενος χάλασε το γαμπρό μου, σχολιάζει συντετριμμενος ο πεθερος του.

Ελα τωρα και συ......αφου εχει αρχίδια, δεν ειπε κάτι κακό.
Αλλωστε δικά του είναι δεν τα χει κλεμμένα. .buy.
Παντός είναι μορφωμενος ο τιπος. Ξέρεις σε πόσες γλώσσες μπορεί να πει σας γραφω στα αρχιδια μου? ?? Πάντως εμένα αυτός ο άνθρωπος μου ήταν ανέκαθεν εξερετικα αντιπαθεις.

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...

Μα αυτό λέω κι εγώ. Ο "σωστός" δεν είναι υποψήφιος και γι αυτό δεν έχουμε την επιλογή του "σωστού".
Τώρα γιατί ο σωστός δεν υποψήφιος; Πάντως το μόνο σίγουρο κατά τη γνώμη μου, είναι ότι δεν ανήκει στη μειοψηφία. Μεγάλη κουβέντα με πολλά παρακλάδια...
Χρήστο το αν δεν υπάρχει η επιλογή του σωστού όπως λες ,δεν σε προβληματίζει γιατί να συμβαίνει αυτό ;
Οταν ψηφίζουμε με μόνο κριτήριο αυτόν που τα λόγια του ηχούν καλά στ αυτιά μας γιατί ετσι μας βολευει ,γιατί αυτο γίνεται εδω και πολλά χρόνια , και όταν εχει καλλιεργηθεί η νοοτροπία του ρουσφετιού , και του προσωπικού συμφέροντος γιατί εμείς το ζητάμε ,αδιαφορώντας για το αύριο και τη συνολική κατάστασταση ,νομίζεις ότι εμείς είμαστε αμέτοχοι στο χάλι αυτό ;
Για να φτασει η κορυφή σε ενα Ά επίπεδο θα πρέπει και η βάση να εχει κάνει σημαντικά βήματα.
Ειναι μεγαλη κουβέντα και τωρα ξαπλωμένος καο απο κινητό δεν θελω και δεν μπορώ να επεκταθώ.
Δεν νομίζω οτι αδικώ ουτε τον εαυτό μου ουτε κανέναν.
Είναι κατι αντίστοιχο με τα μπινελίκια που ρίχνουμε στους συνδικαλιστές.Ας συνδικαλιστουμε εμείς οι πιο σωστοί να το αλλάξουμε.Εύκολοι στην κριτική αλλά μένουμε έξω απο τις διαδικασίες.
Βρίζουμε τις διοικήσεις των κυν.συλλόγων και την ΚΟΕ..Εμεις τι κανουμε ;απλά δε συμμετέχουμε πουθενά.
Κριτική απο τον καναπέ ,το pc και το διαδίκτυο.Σαν τις υπογραφες που μαζεύουν στο φατσοβιβλίο για το όνομα Μακεδονία.Γελοία πράγματα και μάλιστα απο ανθρώπους που ψήφιζαν Μητσοτάκη το 92 οταν έλεγε οτι σε 10 χρόνια θα το εχουμε ξεχάσει.
Προσωπικά πιστευω οτι είμαστε υπευθυνοι για πολλά κακά και το χειρότερο είναι οτι επι κρίσης που ήταν η ευκαιρία να αλλάξουμε και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα γίναμε απλά χειρότεροι.
Το χειρότερο δε ,οτι καταφέραμε να κανουμε τις νεες γενιές να απομακρύνονται περισσότερο απ όλα αυτά και το λιγότερο για να μην πω τίποτα άλλο ,να αδιαφορούν .
Εγώ αυτό πιστεύω απ αυτά που ζω και βλέπω γύρω μου.
Ενας απελπισμένος και κρεβατωμένος.

.sarcastic.
Δημήτρη αν κατάλαβα καλά το τελευταίο ποστ σου, ήρθες στα λόγια μου και δεν βλέπω να διαφωνούμε. Πράγματι λοιπόν δεν υπήρχε ποτέ στις επιλογές μας το σωστό και γι αυτό ίσως δεν το επιλέξαμε. Ο λόγος που δεν υπήρξε όπως λέμε και η δυο, είναι μεγάλη κουβέντα και όπως πρόσθεσα εγώ με πολλά παρακλάδια και εκεί έγκειται ο προβληματισμός μου όπου μπορεί να απαντηθεί άνετα γιατί ο σωστός δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική. Κατά τη γνώμη μου δεν ασχολείται με την πολική, όχι γιατί έχει να ανταγωνιστεί την κακή νοοτροπία των πολιτών, αλλά αναμετρηθεί με κάποιους άλλους παράγοντες πολύ ανώτερους από τις δυνάμεις που πιθανώς έχει (τα παρακλάδια της κουβέντας που έλεγα). Κατά τα άλλα όλα είναι όπως τα λες. Κρίσεις και επικρίσεις από τον καναπέ, το pc και το διαδίκτυο.
Και για να μην παρεξηγηθώ, ας μου παραθέσει κάποιος τους σωστούς που είχαμε την ευκαιρία να επιλέξουμε και δεν κάναμε, ώστε να ξανασκεφτούμε τα λάθη μας...

Δεν μπορείς να είσαι σωστός και να μήν ασχολήσε με την πολιτική., δηλαδή να μήν ασχολήσε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή σου; απλός έχεις παραχωρήση τα πολιτικά σου δικαιώματα....είμαστε πολιτικά υποχείρια του κάθε δημαγωγού...

Last edited:
Ε και ;;;;;;
Το ένα αναιρει το άλλο ;
Η μήπως επειδή ειπε πολύ επιστημονικά το .."σας γραφω στον πουτσο μου " ειναι αποδεκτό;
Κοίτα Μήτσο , εγώ ας πούμε είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο , δεν ξέρω καλά καλά να ξεχωρίσω το off side .
Σαν και εμένα όμως είναι πολλοί που θα κάτσουν στο καφενείο και εν μέσω μεζέ και τσίπουρου θα κρίνουν σαν προπονητή τον Μουρίνιο .sarcastic..

Σοβαρά τώρα,
Ανθρωποι με τέτοιο βιογραφικό δεν τους κρίνεις από μια άποψη-δήλωση που έχουν για τους οπαδούς του Ολυμπιακού .Μην ξεχνάς ότι πολλοί από αυτούς τους οπαδούς που παρεξηγήθηκαν , αύριο θα πάνε να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου με μοναδικό κριτήριο αν θα τους φτιάξουν γήπεδο.Κάποιοι άλλοι δεν θα ψηφίσουν την παρούσα κυβέρνηση γιατί είναι ¨εχθρική¨προς τον Πρόεδρο τους .ha ha ha.

Πράγματι ο Ζουράρις έχει ένα "ιδιόμορφο " λόγο και ακόμα μια πιο δυσνόητη γραφή .Είναι όμως τουλάχιστον κωμικοτραγικό να βλέπεις να τον κατακρίνουν άνθρωποι που αδυνατούν να συντάξουν σωστά έστω μια απλή πρόταση .Ο καθένας φυσικά , επιλέγει να εκφράζεται με τον τρόπο που μπορεί , που έχει συνηθίσει και που επιτρέπουν οι γνώσεις του , δεν είναι δυνατόν όμως να μην μας ενοχλεί όταν σε μια πεντάλεπτη συζήτηση θα ακούσουμε την λέξη μαλάκα ή αντε γαμήσου 30 φορές και να αντιδρούμε άσχημα σε έναν σωστά δομημένο λόγο.

Οχι φίλε μου , δεν θεωρώ τον Ζουράρι και τον κάθε Ζουράρι καραγκιόζη πιάνοντας μια ή δύο δηλώσεις του, δεν το θεωρώ δίκαιο και σωστό να κρίνω τόσο επιδερμικά τον οποιονδήποτε.
Θα τον κρίνω ΓΕΝΙΚΑ ....και επειδή είναι υφυπουργός παιδείας ΝΑΙ θα τον κρίνω για την ΜΟΡΦΩΣΗ του για το συγγραφικό και ακαδημαικό του έργο και στο τέλος για το κυβερνητικό του έργο .Αν γνωρίζεις κάτι για όλα αυτά που να τον καθιστούν ανεπαρκή και καραγκιόζη , εδώ είμαι να τα κουβεντιάσουμε.

Κλείνω με αυτό που πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω .
Πες ότι συμφωνώ και εγώ με την άποψη ότι ολοι οι υπουργοί-υφυπουργοί παιδείας , νυν και πρώην , είναι άχρηστοι .
Ποιος κατά την άποψη σου θα μπορούσε να είναι σωστός .Ποιον δεν επιλέξαμε που ήταν σωστός ή ποιος είναι αυτός ππου πρέπει να επιλέξουμε την επόμενη φορά;;;

Last edited:
Το πρόσωπο σου είναι σαν κρίνο,
Το δάκρυ από τα μάτια σου πίνω,
Δες πώς λάμπει το φεγγάρι για μας,
Γ@miet@I ο θρύλος κι ο Πειραιάς......ha ha ha.

Κοίτα Μήτσο , εγώ ας πούμε είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο , δεν ξέρω καλά καλά να ξεχωρίσω το off side .
Σαν και εμένα όμως είναι πολλοί που θα κάτσουν στο καφενείο και εν μέσω μεζέ και τσίπουρου θα κρίνουν σαν προπονητή τον Μουρίνιο .sarcastic..

Σοβαρά τώρα,
Ανθρωποι με τέτοιο βιογραφικό δεν τους κρίνεις από μια άποψη-δήλωση που έχουν για τους οπαδούς του Ολυμπιακού .Μην ξεχνάς ότι πολλοί από αυτούς τους οπαδούς που παρεξηγήθηκαν , αύριο θα πάνε να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου με μοναδικό κριτήριο αν θα τους φτιάξουν γήπεδο.Κάποιοι άλλοι δεν θα ψηφίσουν την παρούσα κυβέρνηση γιατί είναι ¨εχθρική¨προς τον Πρόεδρο τους .ha ha ha.

Πράγματι ο Ζουράρις έχει ένα "ιδιόμορφο " λόγο και ακόμα μια πιο δυσνόητη γραφή .Είναι όμως τουλάχιστον κωμικοτραγικό να βλέπεις να τον κατακρίνουν άνθρωποι που αδυνατούν να συντάξουν σωστά έστω μια απλή πρόταση .Ο καθένας φυσικά , επιλέγει να εκφράζεται με τον τρόπο που μπορεί , που έχει συνηθίσει και που επιτρέπουν οι γνώσεις του , δεν είναι δυνατόν όμως να μην μας ενοχλεί όταν σε μια πεντάλεπτη συζήτηση θα ακούσουμε την λέξη μαλάκα ή αντε γαμήσου 30 φορές και να αντιδρούμε άσχημα σε έναν σωστά δομημένο λόγο.

Οχι φίλε μου , δεν θεωρώ τον Ζουράρι και τον κάθε Ζουράρι καραγκιόζη πιάνοντας μια ή δύο δηλώσεις του, δεν το θεωρώ δίκαιο και σωστό να κρίνω τόσο επιδερμικά τον οποιονδήποτε.
Θα τον κρίνω ΓΕΝΙΚΑ ....και επειδή είναι υφυπουργός παιδείας ΝΑΙ θα τον κρίνω για την ΜΟΡΦΩΣΗ του για το συγγραφικό και ακαδημαικό του έργο και στο τέλος για το κυβερνητικό του έργο .Αν γνωρίζεις κάτι για όλα αυτά που να τον καθιστούν ανεπαρκή και καραγκιόζη , εδώ είμαι να τα κουβεντιάσουμε.

Κλείνω με αυτό που πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω .
Πες ότι συμφωνώ και εγώ με την άποψη ότι ολοι οι υπουργοί-υφυπουργοί παιδείας , νυν και πρώην , είναι άχρηστοι .
Ποιος κατά την άποψη σου θα μπορούσε να είναι σωστός .Ποιον δεν επιλέξαμε που ήταν σωστός ή ποιος είναι αυτός ππου πρέπει να επιλέξουμε την επόμενη φορά;;;
Παντως να ξερετε ο Τσιπρας θα βγει παλι...ο Κουλης δεν κανει..Θα κανει 3 κινησεις κ θα ξαναβγει

Εννοείται, Θα σκίσει τα μνημόνια , θα εφαρμόσει το προγραμμα της Θεσσαλονίκης , θα αυξήσει τον κατώτατο στα 751 ευρώ, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσει πίσω την 13η σύνταξη , θα ξαναδώσει το ΕΚΑΣ, θα αυξήσει το Αφορολόγητο, θα μειώσει τους φόρους , Θα μειώσει τον ΦΠΑ, θα διεκδικήσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις , θα κουρέψει το χρέος , θα θα θα θα...
Λόγω καλοκαιρίας,πήγε καλά η παραγωγή σανού φέτος, υπάρχει πράγμα για όλους... o_Oo_O

3 πραγματα...Θα δωσει τιποτα ψιχουλακια κανα 50 αρι δηλαδη σε συνταξιουχους κ δημοσιους .....Θα δωσει το πρωταθλημα στην ΑΕΚ κ κανα κυπελλο στον ΠΑΟΚ( να μην το παρει ο ολυμπιακος τελος παντων )κ θα αποποινικοποιησει την κανναβη.badboys.(που ηδη γινεται πολυ κουβεντα τελευταια )κ θα τον ξαναφαμε στην μαπα.very funny.

Τελικα σε αυτην την κοινωνια ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουμε τις κομματικες μας παρωπιδες
και επιτελους να καταλαβουμε
οτι η υπερασπιση με καθε θυσια ακομα και με ειρωνικο τροπο απεναντι με αυτον που διαφωνουμε
αυτης της κωμωδιας που κυβερναει αυτον τοιν τοπο
δεν θα μας οδηγησει πουθενα παρα μονο στην καταστροφη και στην κατρακυλα της κοινωνιας μας
Ισως μεχρι τωρα να μας εχουν ερθει ολα βολικα
να μην εχουμε νιωσει τον εφιαλτη της ανεργιας
την μειωση μισθου -την απειλη της απολυσης
την ισοπεδωσει των εργασιακων μας συνθηκων γιαυτο και κραταμε αυτην σταση
Αυριο-μεθαυριο σε ενα μηνα σε ενα χρονο ολα τα εχουμε εξασφαλισμενα ?
Δεν βλεπουμε γυρω μας δεν συνομιλουμε με κοσμο μηπως δεν μας ενδιαφερει η παρουσα κατασταση της αγορας ?
Ειλικρινα σημερα γυρισα γυρω στα 25 χρονια πισω
τοτε που εβλεπες σημαιακια να ανεμιζουν σε μπαλκονια -κτηρια-χωραφια -αυτοκινητα -διοδια
και ενας Λαος να βγαζει κραυγες καθε φορα που συναντουσε απεναντι του
τον κομματικο του εχθρο
Κριμα τιποτα αλλο τοσο εμμονη .......what..what..what.

Status
Not open for further replies.
Back