Χρήστο το αν δεν υπάρχει η επιλογή του σωστού όπως λες ,δεν σε προβληματίζει γιατί να συμβαίνει αυτό ;Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα από από το σωστό και το λάθος και επιλέγαμε το λάθος. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι επιλογή του σωστού δεν υπάρχει, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει το σωστό και δεν το βλέπω εγώ...
Οταν ψηφίζουμε με μόνο κριτήριο αυτόν που τα λόγια του ηχούν καλά στ αυτιά μας γιατί ετσι μας βολευει ,γιατί αυτο γίνεται εδω και πολλά χρόνια , και όταν εχει καλλιεργηθεί η νοοτροπία του ρουσφετιού , και του προσωπικού συμφέροντος γιατί εμείς το ζητάμε ,αδιαφορώντας για το αύριο και τη συνολική κατάστασταση ,νομίζεις ότι εμείς είμαστε αμέτοχοι στο χάλι αυτό ;
Για να φτασει η κορυφή σε ενα Ά επίπεδο θα πρέπει και η βάση να εχει κάνει σημαντικά βήματα.
Ειναι μεγαλη κουβέντα και τωρα ξαπλωμένος καο απο κινητό δεν θελω και δεν μπορώ να επεκταθώ.
Δεν νομίζω οτι αδικώ ουτε τον εαυτό μου ουτε κανέναν.
Είναι κατι αντίστοιχο με τα μπινελίκια που ρίχνουμε στους συνδικαλιστές.Ας συνδικαλιστουμε εμείς οι πιο σωστοί να το αλλάξουμε.Εύκολοι στην κριτική αλλά μένουμε έξω απο τις διαδικασίες.
Βρίζουμε τις διοικήσεις των κυν.συλλόγων και την ΚΟΕ..Εμεις τι κανουμε ;απλά δε συμμετέχουμε πουθενά.
Κριτική απο τον καναπέ ,το pc και το διαδίκτυο.Σαν τις υπογραφες που μαζεύουν στο φατσοβιβλίο για το όνομα Μακεδονία.Γελοία πράγματα και μάλιστα απο ανθρώπους που ψήφιζαν Μητσοτάκη το 92 οταν έλεγε οτι σε 10 χρόνια θα το εχουμε ξεχάσει.
Προσωπικά πιστευω οτι είμαστε υπευθυνοι για πολλά κακά και το χειρότερο είναι οτι επι κρίσης που ήταν η ευκαιρία να αλλάξουμε και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα γίναμε απλά χειρότεροι.
Το χειρότερο δε ,οτι καταφέραμε να κανουμε τις νεες γενιές να απομακρύνονται περισσότερο απ όλα αυτά και το λιγότερο για να μην πω τίποτα άλλο ,να αδιαφορούν .
Εγώ αυτό πιστεύω απ αυτά που ζω και βλέπω γύρω μου.
Ενας απελπισμένος και κρεβατωμένος.
Last edited: