Μάκης
Banned
σχόλια τι σχόλια;;;;;η ξεφτίλα στο μεγαλείο της,ΑΝ εφαρμοσθεί .kkk.
ζητούν πάλι να επιβαρυνθεί,την διαφορά που θα προκύψει,ο απλός λαός που τις έσωσε
ζητούν πάλι να επιβαρυνθεί,την διαφορά που θα προκύψει,ο απλός λαός που τις έσωσε
Οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν οι τράπεζες μείωναν οριζόντια σε μια νύχτα (όπως ακριβώς δηλαδή μειώθηκαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι) κατά 50% το ποσό της μηνιαίας δόσης για κάθε στεγαστικό δάνειο, τα έσοδά τους θα ήταν πολλαπλάσια από τα σημερινά με το να τα πουλάνε σε εξευτελιστική τιμή σε ξένα funds ή στην χειρότερη περίπτωση να τους μένουν αμανάτι και να εξευτελίζονται παρακαλώντας για μείωση ΕΝΦΙΑ...Και να αυξησουν ομως τον ΕΝΦΙΑ μονο στα ακινητα που θα μεινουν σε ιδιωτες, για να κρατησουν τα εσοδα σταθερα, θα αποθαρρυνουν περισσοτερο τους υποψηφιους αγοραστες απο τα ακινητα των τραπεζων. Αυτο σημαινει με λιγα λογια, μηδαμηνη ή ελαχιστη αυξηση κερδοφοριας, και πιθανη απαξιωση της ακινητης περιουσιας που θα αποκτησουν
Οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν οι τράπεζες μείωναν οριζόντια σε μια νύχτα (όπως ακριβώς δηλαδή μειώθηκαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι) κατά 50% το ποσό της μηνιαίας δόσης για κάθε στεγαστικό δάνειο, τα έσοδά τους θα ήταν πολλαπλάσια από τα σημερινά με το να τα πουλάνε σε εξευτελιστική τιμή σε ξένα funds ή στην χειρότερη περίπτωση να τους μένουν αμανάτι και να εξευτελίζονται παρακαλώντας για μείωση ΕΝΦΙΑ...
Οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά έχω την αίσθηση ότι αν οι τράπεζες μείωναν οριζόντια σε μια νύχτα (όπως ακριβώς δηλαδή μειώθηκαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι) κατά 50% το ποσό της μηνιαίας δόσης για κάθε στεγαστικό δάνειο, τα έσοδά τους θα ήταν πολλαπλάσια από τα σημερινά με το να τα πουλάνε σε εξευτελιστική τιμή σε ξένα funds ή στην χειρότερη περίπτωση να τους μένουν αμανάτι και να εξευτελίζονται παρακαλώντας για μείωση ΕΝΦΙΑ...
Με εγκυκλιο της εκκλησιας στο «Πιστευω»μετα το « εις εναν Θεο» θα μπαινει το «εις μιαν Αγιαν και Αποστολικην Αριστερη κυβερνηση»...Πριν
Μετα
Ιερώνυμος για «Μακεδονικό»: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια
8
Αυτήν την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη χθεσινή συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Ιερώνυμος: Έχω εμπιστοσύνη προς τους καθ' ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα .buy buy..buy buy.
Από τη μεριά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διατύπωσε τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν παρέλειψε να επισημάνει την εμπιστοσύνη του προς τους, εκ του Συντάγματος, καθ' ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα με αίσθημα ευθύνης.
Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι αυτήν την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία.
.badboys.Καψιμο
Αυτο που λες εινσι γεγονός και απορώ κι εγω γιατι γίνεται έτσι.Ολοι ξέρουν πως μέσα στη βδομάδα τα παιδια εχουν γλώσσες ,φροντιστήρια ,δραστηριότητες ,κι όμως τοτε τα φορτώνονται υπερβολικά και τα ΣΚ ειναι πολύ χαλαρά ,χωρίς βέβαια να θελω να πω πως θα έρεπε να σκίζονται στο διάβασμα. Η αναγκη του μέτρου είναι αναγκαία..... ...... Σαββατοκύριακο έτσι και αλλιώς ξεκουράζονται τα παιδιά.
Και μου λέει η γυναίκα μου μετά τούς φορτώνουν δίπλα τις επόμενες μέρες
Σου αφιερώνω το άσμα "μ ένα όνειρο τρελο "Το σωστό σκεπτικό κατ' εμέ θα ήταν τα παιδιά να τελειώνουν ότι έχουν να κάνουν στο σχολείο. Δλδ να πηγαίνουν σχολείο να διαβάζουν ότι είναι, να κάνουν όποια εργασία υπάρχει και όταν επιστρέφουν σπίτι να είναι ελεύθερα. ........
Με σκοπό, το επίπεδο μόρφωσης του πρωθυπουργού .buy buy.
Προσωπικά θα εστιάσω στη συγκεκριμένη δράση γιατί το θέμα της παιδείας γενικά όπως είναι σε όλους γνωστό, είναι ανεξάντλητο.