Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα σε ολους.εχω καμια ωρα που γυρυσα απο το συλλαλητηριο.παιδια χιλιαδες ο κοσμος και ολες οι ηλικιες ηταν εκει.με τετοιες συγκεντρωσεις ανεβαινει το ηθικο και το φρονημα κατακορυφα.μονο ενα πραγμα θα πω.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.οι γυφτοσκοπιανοι εναι σλαβοι τελος.ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.
Γεια σου φιλαρακι!!! Καλα ξηγήθηκες και πήγες.well done..well done..shake hands..shake hands.

Last edited:
Και ενα τελευταιο γιατι κούρασα.
Καποιοι τωρα το παίζουν προοδευτικοι και δεν τρέχει τιποτα αν αναγνωριστουν με το συνταγματικό τους ονομα τα Σκόπια.
Οταν θα ακουσουν το Μακεδονία ξακουστή ως εθνικο υμνο των γυφτοσκοπιανων τοτε θα ειναι πολυ αργα για μετάνοια και δακρυα.
Αν και αισιοδοξος απο την φυση μου σε αυτο το θεμα ειμαι σιγουρος ότι το θεμα ειναι τελειωμενο απλα πρεπει να βρουν το ποτε θα μας το σερβιρουν. Ισως πηραμε μια αναβολη μετα το σημερινο.
Αν και δεν νομιζω γιατι αυτοι απέδειξαν πως δεν σεβονται τον κοσμο που διαδηλωνει αλλα και ειναι αποφασισμενοι για να μην χασου θεσεις κια προνομια να παραχωρησουν οτι τους ζητηθει.
Αλλωστε το εχει γραψει η ιστορια μια φορα αριστερός για παντα προδοτης!!!!

Ο Μεταξάς αν και φασιστας ειπε το οχι(εχοντας γνωση και την θεληση του λαου) σε μια δυναμη που πατουσε μεγαλυτερες χωρες σε δυναμη απο εμας.
Και ομως εμεις ειχαμε την ψυχη να αντισταθουμε αν και ξεραμε οτι κανουμε κατι το ακατορθωτο.
Τωρα οι δημοκρατικες δυναμης λενε ναι (σε αντιθεση μεντον λαο μπούνε πε οχι) σε ολα παραδινοντας την χωρα αρκει να μην χαθει η θεση τους.
Ποιος ειναι ο προδοτης και ο φασιστας;;;;
Δεν ημουν ουτε και ειμαι ακροδεξιος αλλα ποτε δεν ξερεις που μπορει να σε οδηγηση η ζωη...

Ο Μεταξάς αν και φασιστας ειπε το οχι(εχοντας γνωση και την θεληση του λαου) σε μια δυναμη που πατουσε μεγαλυτερες χωρες σε δυναμη απο εμας.
Και ομως εμεις ειχαμε την ψυχη να αντισταθουμε αν και ξεραμε οτι κανουμε κατι το ακατορθωτο.
Τωρα οι δημοκρατικες δυναμης λενε ναι (σε αντιθεση μεντον λαο μπούνε πε οχι) σε ολα παραδινοντας την χωρα αρκει να μην χαθει η θεση τους.
Ποιος ειναι ο προδοτης και ο φασιστας;;;;
Δεν ημουν ουτε και ειμαι ακροδεξιος αλλα ποτε δεν ξερεις που μπορει να σε οδηγηση η ζωη...
Αγγελε τίποτα δεν με εκπλήσσει σε μία χώρα που το ΟΧΙ ενος δημοψηφήσματος γίνεται ΝΑΙ. Ποιος είπε ότι ο φασισμός είναι δεξιος;
Τριζουν κόκκαλα! Ισοπεδωσαν και αμφισβήτησαν καθε ιστορικό και κοινωνικό θεσμο σε χρόνο ρεκόρ.

Παλικάρια θα ήθελα να παρακαλέσω να προσέχετε λίγο τους επιθετικούς προσδιορισμούς. Το θέμα της Μακεδονίας δεν πρέπει να έχει καμία πολιτική χροιά. Αντιθέτως πρέπει να είναι εθνικό και μόνον ζήτημα. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλώ να αφήνετε έξω από τα λόγια σας, τις πολιτικές παρατάξεις. Αυτό προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. :)

Ο Geronimo Χρήστο ειναι πιονι και οχι ηγετης.
Δεν τους την εφερε απλα ηθελε να ειναι χρησιμος και αρεστος στους κυβερνωντες.
Κλασικη κινηση της ηγεσιας της ορθοδοξης εκκλησιας που κανει τον ουδετερο και μετα τον συμμαχο και αγωνιστη οπου την συμφερει.
Μια άλλη όψη του νομίσματος, καθόλου απίθανη Άγγελε. ;)

Αξιοσήμείωτη είναι η στάση των ανθρώπων στο συλλαλητήριο απέναντι στους κουκουλοφόρους τους οποίους αναγκασαν ή να φύγουν ή να αποκαλύψουν τα προσωπά τους .

Οσο για τα τσογλάνια που έκαψαν το διτηρηταίο ,ευχομαι να τους πιάσουν νύχτα χωρίς φεγγάρι και..... ότι ήθελε προκύψει.

http://www.enikos.gr/international/...oritoi-isxyrismoi-apo-tous-skopianous-o-megas

Επρεπε να φτάσει 2018 σύμφωνα με τους σκοπιανους ιστορικους για να μάθουμε τελικά ότι μεγα Αλέξανδρος μιλούσε αρχαία αλβανικα. :mad::mad: μάλιστα. Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε τα επόμενα χρόνια? Αυτά προς όλους όσους δείχνουν διαλλακτικότητα στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων..... δεν ειμαι υπερ των εμφυλιων διαμαχων Αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις και μάλιστα αποκαλούνται και Έλληνες.

http://www.enikos.gr/international/...oritoi-isxyrismoi-apo-tous-skopianous-o-megas

Επρεπε να φτάσει 2018 σύμφωνα με τους σκοπιανους ιστορικους για να μάθουμε τελικά ότι μεγα Αλέξανδρος μιλούσε αρχαία αλβανικα. :mad::mad: μάλιστα. Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε τα επόμενα χρόνια? Αυτά προς όλους όσους δείχνουν διαλλακτικότητα στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων..... δεν ειμαι υπερ των εμφυλιων διαμαχων Αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις και μάλιστα αποκαλούνται και Έλληνες.

http://www.enikos.gr/politics/55683...ymmeteixan-sto-syllalitirio-nomimopoioun-tous

Το χειρότερο απ όλα που έχει φέρει αυτή η κυβέρνηση είναι ο διχασμός, πραγματικά το πόσο εύκολα ξεστομίζει κάποιος σήμερα την λέξη, φασίστας, ρατσιστής,εθνικιστής,γερμανοτσολιάς , είναι το κάτι αλλο, βαριές κουβέντες και πολύ προσβλητικές. Οτι δεν συμφωνεί στις ιδέες τους η τα έργα τους αυτομάτως κρίνεται με τον χυδαιοτερο τρόπο. Επίσης κάποιες αξίες για κάποιους, που δεν είναι και υποχρεωτικές για ολους, αυτομάτως πάλι σε στιγματίζουν....χριστιανός ορθόδοξος ίσον φασίστας, κρατάς σημαία είσαι φασίστας , αγαπάς την Ελλάδα φασίστας και άλλα πολλά τα οποία σε πολλα αλλα κράτη δεν μπαίνουν στο περιθώριο και δεν στιγματίζουν.
Πραγματικά αυτο είναι και η καταδίκη μας........διαίρει και βασίλευε

http://www.enikos.gr/politics/55683...ymmeteixan-sto-syllalitirio-nomimopoioun-tous

Το χειρότερο απ όλα που έχει φέρει αυτή η κυβέρνηση είναι ο διχασμός, πραγματικά το πόσο εύκολα ξεστομίζει κάποιος σήμερα την λέξη, φασίστας, ρατσιστής,εθνικιστής,γερμανοτσολιάς , είναι το κάτι αλλο, βαριές κουβέντες και πολύ προσβλητικές. Οτι δεν συμφωνεί στις ιδέες τους η τα έργα τους αυτομάτως κρίνεται με τον χυδαιοτερο τρόπο. Επίσης κάποιες αξίες για κάποιους, που δεν είναι και υποχρεωτικές για ολους, αυτομάτως πάλι σε στιγματίζουν....χριστιανός ορθόδοξος ίσον φασίστας, κρατάς σημαία είσαι φασίστας , αγαπάς την Ελλάδα φασίστας και άλλα πολλά τα οποία σε πολλα αλλα κράτη δεν μπαίνουν στο περιθώριο και δεν στιγματίζουν.
Πραγματικά αυτο είναι και η καταδίκη μας........διαίρει και βασίλευε

όπως είχε πει κάποτε κάποιος , αρκετά πιό σοφός από εμάς ,

.......... ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει.

Φίλοι μου καλοί , αυτοί είμαστε - αυτούς τους ηγέτες ( πολιτικούς - κυβερνήτες - κ.λ.π. ) έχουμε.
Πιθανά αν είμασταν καλλίτεροι και αξίζαμε κάτιτίς παραπάνω , θα είχαμε και καλλίτερους άρχοντες και κυβερνήτες.

όπως είχε πει κάποτε κάποιος , αρκετά πιό σοφός από εμάς ,

.......... ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει.

Φίλοι μου καλοί , αυτοί είμαστε - αυτούς τους ηγέτες ( πολιτικούς - κυβερνήτες - κ.λ.π. ) έχουμε.
Πιθανά αν είμασταν καλλίτεροι και αξίζαμε κάτιτίς παραπάνω , θα είχαμε και καλλίτερους άρχοντες και κυβερνήτες.
Γιώργο διαφωνώ και ερωτώ:ποιόν αδικήσαμε και δεν τον φέραμε στην εξουσία τόσα χρόνια αδερφέ;;;;
γιατί να φταίει μόνο ο λαός;;;; :)

Status
Not open for further replies.
Back