D
DrV
Έτσι είναι αν κάτσει ο δημοσιογράφος και εξηγήσει, αλλά και πάλι, επειδή λέμε μια εικόνα=χίλιες λέξεις, αυτό που μένει στο τέλος στον τηλεθεατή είναι, Μητσοτακης,Φωφη Κουτσουμπας και Λεβεντης και οχι ολη η πολιτικη αναλυση
Έπρεπε να ξεκινήσω με το "όχι", όχι δεν έχω γραφτεί σε κάποια, τουλάχιστον ακόμα!Μια ερώτηση έκανα και δεν πήρα απάντηση. Δεν τρέχει τίποτα. Δεν επιμένω.
Αμα ειναι μπερετακιας να αλλαξω μουτσουνα .ha ha ha.
ΞεκάθαροΈπρεπε να ξεκινήσω με το "όχι", όχι δεν έχω γραφτεί σε κάποια, τουλάχιστον ακόμα!
Δεν υπάρχει πάντα κάποιο σκεπτικό. Εγώ, όχι, αν και κάποιες φορές το μετανιώνω.Το σκεπτικό της ερώτησης δεν καταλαβαίνω και πάλι, εσείς είστε;
Κρατα το οπλο!!Αμα ειναι μπερετακιας να αλλαξω μουτσουνα .ha ha ha.
Βίκτωρα, επειδή χρησιμοποίησα τον όρο "τερτίπια", αναρωτιέμαι αν αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου...Δεν ειναι τερτιπι, ειναι πως διαβαζεις τη δημοσκοπηση, και φυσικα αν εχεις ορεξη να δεις περα απο αυτο που το κομματικο σου συμφερον επιτρεπει...
Ακριβώς αυτό.Δεν ειναι τερτιπι, ειναι πως διαβαζεις τη δημοσκοπηση, και φυσικα αν εχεις ορεξη να δεις περα απο αυτο που το κομματικο σου συμφερον επιτρεπει. Στην ουσια το 100% αφορα τον καθε αρχηγο ξεχωριστα, με τον κοσμο να εχει πλειοψηφικα αρνητικες/μαλλον αρνητικες γνωμες για ολους.
...Έβαλαν το ποσοστό των θετικών ψήφων σε απαντήσεις 100 ανθρώπων για τον κάθε πολιτικό αρχηγό χωριστά!...
Δημήτρη, βλέπεις κάποια διαφορά με το δικό μου ποστ που προηγήθηκε;Ακριβώς αυτό.
Αν δεν κανω λαθος αυτη η Πολιτικη ΜαριονεταΕγώ προτιμώ τον "υποφαινόμενο" ως Κρητικός έχει εμπειρία από όπλα, είναι γνωστό ότι είναι και κυνηγός, αν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει δε λένε;;;
Πάντως ωραίο το διλημματάκι αν όχι ο τάδε φούφουτοσυριζαιος τότε ποιος;;; μέχρι να πεθάνουν όλοι οι εν ζωή συριζαιοι θα πρέπει να έχουμε την ίδια κυβέρνηση, καταργηστε και τις εκλογές βρε παιδιά μην ντρέπεστε και τα πρότυπα σας στην λατινική Αμερική ισόβιοι ήταν...
Δημήτρη, βλέπεις κάποια διαφορά με το δικό μου ποστ που προηγήθηκε;
Συμφωνούμε απόλυτα τουλάχιστον ως προς την ανάγνωση της δημοσκόπησης. Από εκεί και πέρα, ο καθένας δικαιούται να βγάλει τα συμπεράσματά του.Η αλήθεια είναι πως τα πέρασα όλα γρήγορα και έμεινα στην διατύπωση του Βίκτορα .
Σ αυτές τις ερωτήσεις που αφορούν θετικές και αρνητικές ψήφους ,το ποσοστό υπολογίζεται επι τις % για κάθε πρόσωπα χωριστά και πάντα έτσι γίνεται απ όσο ξερω Χρήστο και αυτο καθεαυτό δεν αφορά κάποιο τερτίπι στην παρούσα δημοσκόπηση.
Αυτό και μόνο διατυπώνω.
Άλλωστε τερτίπια γίνονταν και θα γίνονται με μαεστρία από την κάθε εταιρεία με διαφορους τρόπους .
Αλλο καθαρμα κι αυτος... mornin cofΑν δεν κανω λαθος αυτη η Πολιτικη Μαριονετα
ειχε δηλωσει στο παρελθον οτι η
συμμαχια της Αριστερας
με στηριξη Καμμενου δεν την νοουμαι και δεν την δεχομαι .victory..victory.
Σημερα που εχει χαθει η τσιπα και η καθε λογης αξιοπρεπεια απο αυτην την Γερμανοδουλη Κυβερνηση
το να προσθεθει και αλλος ενας Πολιτικος Χαφιες προσποιουμενος τον Αριστερο
δεν λεει και κατι
ετσι κιαλλιως κουτσοι-στραβοι ολοι στον Αγιο Παντελεημονα
![]()
Και τώρα στην Ανάσταση δεν θα χουν με τι να ρίξουν ρε γαμώτο.......buy buy.Ω ρε μάνα μου......shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
http://www.newsbomb.gr/ellada/astyn...rtigo-me-7-295-opla-eixan-proorismo-tin-kriti