Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω ποτέ να έχει πολεμηθεί τόσο πολύ Ελληνική κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!!!

Μια απλή περιήγηση στον τύπο, πλέον είναι μοναδική εμπειρία .fff.

Μπορείς να διαβάσεις από την "σίγουρη" επικείμενη φορολόγηση στα κατοικίδια μέχρι ότι απίθανο θές.

Οσο για την Κυριακή που λέει ο Γιώργος!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.naftemporiki.gr/story/93...omothetiki-diasfalisi-tis-argias-tis-kuriakis

Λες να προλάβουν να τα κάνουν ; .my man.
Γιατί να μην προλάβουν; Επειδή έχουμε παραμυθιαστεί ότι είναι δύσκολο; Όπως τα φέραν σε μια νύχτα, έτσι το καταργούν αν θέλουν. Ειδικά το συγκεκριμένο μέτρο που αποδεδειγμένα πλέον εξυπηρετεί μόνο μεγάλες αλυσίδες και χαντακώνει τα μικρομάγαζα. Λες ο Τσίπρας να θέλει να εξυπηρετήσει μεγάλες αλυσίδες και πολυεθνικές ; .sarcastic.

Το έχετε αναφέρει νομίζω αλλά μην ξεχνάτε ότι την περασμένη εβδομάδα ήταν που έστειλαν έναν ωραίο λογαριασμό στα κανάλια. Πιο συγκεκριμένα:

"Τα στοιχεία αφορούν στα ανταλλάγματα που πρέπει να πάρει το Ελληνικό Δημόσιο για τη χρήση διαύλων ραδιοσυχνοτήτων από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014 και είναι συνολικά ποσό 24.150.633,93€. Παράλληλα ζητάει και από τα δύο συνδρομητικά κανάλια ποσό ύψους 16,7 εκατ. ευρώ για τα έτη 2012, 2013, 2014."

Τυχαίο που άρχισαν αμέσως το κράξιμο. Αλλά όταν απευθύνεσαι σε έναν κοιμισμένο και φοβισμένο λαό κατί τέτοια πιάνουν...

Οι καναλάρχες βέβαια απείλησαν με μαύρο στις τηλεοράσεις.
Πόσο πολύ θέλω να δω στο ταμείο ανεργίας έναν μεγαλοδημοσιογράφο...

"Τα στοιχεία αφορούν στα ανταλλάγματα που πρέπει να πάρει το Ελληνικό Δημόσιο για τη χρήση διαύλων ραδιοσυχνοτήτων από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014 και είναι συνολικά ποσό 24.150.633,93€. Παράλληλα ζητάει και από τα δύο συνδρομητικά κανάλια ποσό ύψους 16,7 εκατ. ευρώ για τα έτη 2012, 2013, 2014."

Τυχαίο που άρχισαν αμέσως το κράξιμο. Αλλά όταν απευθύνεσαι σε έναν κοιμισμένο και φοβισμένο λαό κατί τέτοια πιάνουν...

Οι καναλάρχες βέβαια απείλησαν με μαύρο στις τηλεοράσεις.
Πόσο πολύ θέλω να δω στο ταμείο ανεργίας έναν μεγαλοδημοσιογράφο...

Μάνο δεν είναι μόνο τα 24 εκατομμύρια που χρωστάνε .
Αυτό που τους καίει περισσότερο είναι τα εκατομμύρια που θα κληθούν να πληρώσουν ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , τα οποία είναι πολλά.

""""""Στο κείμενο καταγράφονται με λεπτομέρεια και, κυρίως, κοστολογημένα, τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, προσδοκώντας καθαρό δημοσιονομικό αποτέλεσμα 3,7 δισ.

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά από αυτά:

• 725 εκ. ευρώ από τους ελέγχους καταθέσεων εξωτερικού
  • 350 εκ. ευρώ από την καταπολέμηση απάτης στον ΦΠΑ
  • 350 εκ. ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες
  • 600 εκ. ευρώ από τις νέες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών
  • 300 εκ. ευρώ από αλλαγές τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος
  • 270 εκ. ευρώ από την λοταρία αποδείξεων κατά τα πρότυπα της Πορτογαλίας
  • 250 εκ. ευρώ από την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνού
  • 225 εκ ευρώ από την ενίσχυση των μηχανισμών είσπραξης δημοσίων εσόδων
  • 200 εκ. ευρώ από μέτρα για το ηλεκτρονικό στοίχημα

Πηγή: Αυτή είναι ολόκληρη και κοστολογημένη η λίστα Βαρουφάκη με τα μέτρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/19895...i-i-lista-varoyfaki-me-ta-metra#ixzz3WRZxTbj8

Σωστά Διονύση, αν και μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο τους πρόβλημα είναι τα κόκκινα δάνεια που έχουν πάρει. Πριν 2 μήνες περίπου επειδή το συζητούσαμε με μια άλλη παρέα είχα ψάξει να βρω τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό του καναλιού mega. Σε αυτόν λοιπόν ο Ορκωτός Ελεγκτής έκανα σαφή αναφορά στο πρόβλημα ρευστότητας που έχει η εταιρεία και φυσικά εννοείται ότι εφόσον η τράπεζα το κυνηγούσε (γιατί άραγε δεν το κάνει) θα μπορούσε να προκαλέσει την πτώχευση της εταιρείας και τη θέση της σε εκκαθάριση.

Σωστά Διονύση, αν και μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο τους πρόβλημα είναι τα κόκκινα δάνεια που έχουν πάρει.

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.

Ζητήθηκε επίσημα απο τις τράπεζες να δώσουν το κατάλογο με τα δάνεια που πήραν τα κανάλια την περίοδο 2010-2013 αλλά οι τράπεζες αρνούνται νηα δώσουν στοιχεία επικαλούμενες το τραπεζικό απόρρητο.

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με όλα αυτά.
Αυτό που ξέρω όμως με απόλυτη σιγουριά είναι ότι αν γίνει κάτι θα γίνει τώρα, μετά δεν θα γίνει τίποτα.

Αναλυτικά τα πιο σημαντικά από αυτά:

• 725 εκ. ευρώ από τους ελέγχους καταθέσεων εξωτερικού
  • 350 εκ. ευρώ από την καταπολέμηση απάτης στον ΦΠΑ
  • 350 εκ. ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες
  • 600 εκ. ευρώ από τις νέες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών
  • 300 εκ. ευρώ από αλλαγές τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος
  • 270 εκ. ευρώ από την λοταρία αποδείξεων κατά τα πρότυπα της Πορτογαλίας
  • 250 εκ. ευρώ από την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνού
  • 225 εκ ευρώ από την ενίσχυση των μηχανισμών είσπραξης δημοσίων εσόδων
  • 200 εκ. ευρώ από μέτρα για το ηλεκτρονικό στοίχημα
Η ακρίβεια των παραπάνω στοιχείων εχει την ίδια ποιότητα με αυτή των δηλώσεων των οικολόγων, όταν υποστηρίζουν ότι θυρευονται 300.000 απριλιάτικα τρυγόνια στα Επτάνησα ...

Πλίνθοι , λίθοι κέραμοι, ατάκτως εριμμένα. ,?,! .sarcastic.

Η ακρίβεια των παραπάνω στοιχείων εχει την ίδια ποιότητα με αυτή των δηλώσεων των οικολόγων, όταν υποστηρίζουν ότι θυρευονται 300.000 απριλιάτικα τρυγόνια στα Επτάνησα ...

Πλίνθοι , λίθοι κέραμοι, ατάκτως εριμμένα. ,?,! .sarcastic.
Μάλλον προτιμάς την ακρίβεια του mail Χαρδούβελη ε;;;;.sarcastic.

Από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.

Ζητήθηκε επίσημα απο τις τράπεζες να δώσουν το κατάλογο με τα δάνεια που πήραν τα κανάλια την περίοδο 2010-2013 αλλά οι τράπεζες αρνούνται νηα δώσουν στοιχεία επικαλούμενες το τραπεζικό απόρρητο.

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με όλα αυτά.
Αυτό που ξέρω όμως με απόλυτη σιγουριά είναι ότι αν γίνει κάτι θα γίνει τώρα, μετά δεν θα γίνει τίποτα.

Eρωτημα...
Ποιός ζήτησε στοιχεία για τα δάνει των καναλιών και αι τράπεζαι αρνήθηκαν;; επικαλέστηκαν το τραπεζικό απόρρητο;;

Eρωτημα...
Ποιός ζήτησε στοιχεία για τα δάνει των καναλιών και αι τράπεζαι αρνήθηκαν;; επικαλέστηκαν το τραπεζικό απόρρητο;;
Εφτασεεεεεε:D

Στον έλεγχο όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενημέρωσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος αρνείται να διαβιβάσει στη Βουλή οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση για το όλο το θέμα, επικαλούμενη το υπηρεσιακό- επαγγελματικό απόρρητο. Ο κ. Βαρουφάκης πάντως, ξεκαθαρίζει ότι θα έρθουν όλα στο φως της δημοσιότητας ακόμη και για δάνεια υπερχρεωμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και σε άλλους τομείς, εκτός από τον χώρο της ενημέρωσης.

http://www.noznewz.com/γ-βαρουφάκης-ξεκινάμε-τον-έλεγχο-των/

Ο κ. Βαρουφάκης στο έγγραφό του αναφέρει την άρνηση της Τράπεζας της Ελλάδος να διαβιβάσει στη Βουλή οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση για το όλο το θέμα, επικαλούμενη το υπηρεσιακό- επαγγελματικό απόρρητο του άρθρου 54 του Ν. 4261/2014. Αντί για στοιχεία, διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο αρνείται να παράσχει οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση επί του θέματος.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/voy...apo-ta-daneia-yperxreomenon-mme#ixzz3WSCPwsez
http://www.newsbomb.gr/politikh/voy...thoras-xekina-apo-ta-daneia-yperxreomenon-mme

Last edited by a moderator:
Δεν νομίζω ποτέ να έχει πολεμηθεί τόσο πολύ Ελληνική κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!!!

Μια απλή περιήγηση στον τύπο, πλέον είναι μοναδική εμπειρία .fff.

Μπορείς να διαβάσεις από την "σίγουρη" επικείμενη φορολόγηση στα κατοικίδια μέχρι ότι απίθανο θές.

Οσο για την Κυριακή που λέει ο Γιώργος!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.naftemporiki.gr/story/93...omothetiki-diasfalisi-tis-argias-tis-kuriakis
Διονυση οποιος φοβαται τον πολεμο και την κριτικη καθεται στο σπιτι του και απλωνει τραχανα
Απο εκει και περα το να φορολογησουν τα κατοικιδια για να εισπραξουν φορους θεωρω οτι ειναι γελοιοτητα καποιου συμβουλου της κυβερνησης
Δηλαδη εγω που εχω 2 σκυλια ενα καρδερινοκαναρο και ενα καναρινι ποσο φορο θα μου βαλει ο Γιανης με ενα Ν ?:p:D

Διονυση οποιος φοβαται τον πολεμο και την κριτικη καθεται στο σπιτι του και απλωνει τραχανα
Απο εκει και περα το να φορολογησουν τα κατοικιδια για να εισπραξουν φορους θεωρω οτι ειναι γελοιοτητα καποιου συμβουλου της κυβερνησης
Δηλαδη εγω που εχω 2 σκυλια ενα καρδερινοκαναρο και ενα καναρινι ποσο φορο θα μου βαλει ο Γιανης με ενα Ν ?:p:D
Κωστα αλλο κριτική και αλλο λασπολογία και ψεματα....η απόσταση που τα χωρίζει αυτά ειναι τεράστια.
Αν φορολογήσουν τα κατοικίδια εγω την γ@μησα.fff.
Εκτος της Σπίθας και της Ζιζέλ που ζούν μαζί μας , εχουμε και ένα κοπάδι γατες που φιλοξενούμε στην πυλωτή.

Διονύση,
Όσο δεν υπάρχει άρτος, και μεταξύ μας δεν πρόκειται να υπάρξει σύντομα, ετοιμαστείτε για θεάματα...
Θεάματα που αρέσουν στο πόπολο, στο λαό... Σαν αυτά που παραθέτεις...
Να περνάει η ώρα και να μην ασχολούνται ούτε οι απελπιςμένοι με τα σοβαρά, τα σημαντικά...
Παρεπιπτόντως, αυτή η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, σε ποιό στάδιο βρίσκεται ??
Ψηφισαν τα 2 ευρώ την ημέρα, και μετά πάπαλα ....
Αυτό με την Αριστερά του τίποτα, πως σου φάνηκε άραγε ??

Η κυβερνηση εξεταζει την φορολογησει των κατοικιδιων απο το 2016 .bravo..micle..micle.
http://petfriends.gr/articles.html/...ρία-θα-δηλώνονται-και-τα-κατοικίδια-ζώα-r2315

Κώστα είναι παλιό το εγχείρημα από το 2011 (ποιος κυβερνούσε τότε; :)): 30 Οκτωβρίου 2011 http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/150816/sok!-theloyn-na-valoyn-foro-kai-sta-katoikidia-mas!
Βέβαια εννοείται ότι είναι πάλι κάποια αντιγραφή από το εξωτερικό: Ιταλία, 21 Μαΐου 2012: http://www.econews.gr/2012/05/21/forologia-skyloi-gates/ Ολλανδία, 21/10/13: http://www.trypaki.gr/2013/10/foros-stous-skulous.html
Σίγουρα είναι κάποιες προτάσεις κάποιων ομοϊδεατών βλαμμένων (ή φυτίλια παπαγάλων) αλλά δεν νομίζω τελικά να περάσει κάτι τέτοιο...

Μένιο,
Για θεάματα ετοιμαζόμαστε απο την επόμενη μέρα των εκλογών που θα έκλειναν τα ΑΤΜ , θα καταστρεφόμασταν , θα θα θα ...αλλα ακόμα δεν εχει γινει απολύτως τίποτα απ όλα αυτά , προς μεγάλη απογοήτευση ολων αυτών που παρακαλάνε να ερθει η καταστροφή , να πεινάςουμε , να καούμε, προκειμένου να αποδειχθεί οτι η αριστερα που κυβερνά ειναι αριστερα του τιποτα.

Για το τι γινεται με το νομοσχέδιο σχετικα με την ανθρωπιστική κριση πραγματικα δεν ξερω σε τι φάση ειναι.Ιςως να εχει μπλοκαριςτει οικονομικά και αυτό απο τα ευρωκοράκια .Εχω όμως αρκετούς φτωχούς γύρω και θα τους ρωτήσω να μάθω.Εύχομαι να βοηθηθούν ουσιαστικά οι άνθρωποι.

Μαλλον τα θέματα που παραθέτω δεν σου αρέσουν , αυτό δεν ειναι κακό , αυτο έλειπε.sarcastic.
Σε αλλους αρέσουν τα φασόλια κα σε αλλους οι φακές.

Δεν σε βλέπουμε όμως εσένα να παραθέτεις κάτι, δεν σε βλέπουμε να ξεκινάς ενα θέμα ωστε να το σχολιάσουμε και εμεις.

Αντε λοιπον ξεκίνα δικες σου αναρτήσεις , να τις σχολιάσουμε , μην περιμενεις μονο απο εμας.:)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back