Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα αν είναι αλήθεια (γιατί δεν ακούσαμε και την άλλη πλευρά της Ζωής), είναι θέμα ηλιθιότητας για να μην πω και κάτι πιο ιατρικό :). Νομίζω όμως ότι είναι χειρότερο όταν υπάρχει δόλος όπως π.χ. να κυκλοφορείς την τζιπάρα σου με πλαστές πινακίδες... :)

• Like
Reactions: DrV
Την καταγγελία την έκανε κάποια Βάλια Παναγιωτιδου .
Μια επίσκεψη στον λογαριασμό της στο φατσοβιβλίο θα πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αμεροληψία της.big smile..big smile.
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou/photos

Επίσης σβήστηκαν τα βίντεο και τα ντοκουμέντα.ha ha ha.

Το περιστατικό παίζει ώρες ολόκληρες στον ΣΚΑΙ ( ο οποίος έστειλε και τηλεοπτικό συνεργείο στην Αιδηψό με κεντρικό σχολιαστή τον Πορτοσάλτε.sarcastic..guitar.)

Πόσα έχουμε να δούμε ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την καταγγελία την έκανε κάποια Βάλια Παναγιωτιδου .
Μια επίσκεψη στον λογαριασμό της στο φατσοβιβλίο θα πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αμεροληψία της.big smile..big smile.
https://www.facebook.com/valia.panagiotidou/photos

Επίσης σβήστηκαν τα βίντεο και τα ντοκουμέντα.ha ha ha.

Το περιστατικό παίζει ώρες ολόκληρες στον ΣΚΑΙ ( ο οποίος έστειλε και τηλεοπτικό συνεργείο στην Αιδηψό με κεντρικό σχολιαστή τον Πορτοσάλτε.sarcastic..guitar.)

Πόσα έχουμε να δούμε ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διονύση λίγα λόγια για τη Βάλια έτσι; .lazy. Από όσα είδα στο link που παρέθεσες, μάλλον είναι ΑΕΚ το κορίτσι.... .victory. .victory.

Κώστα αν είναι αλήθεια (γιατί δεν ακούσαμε και την άλλη πλευρά της Ζωής), είναι θέμα ηλιθιότητας για να μην πω και κάτι πιο ιατρικό :). Νομίζω όμως ότι είναι χειρότερο όταν υπάρχει δόλος όπως π.χ. να κυκλοφορείς την τζιπάρα σου με πλαστές πινακίδες... :)
Όπως τα είπατε, αναμένω να υπάρξει διάψευση... γιατί αλλιώς θα πω τυχερός ο άντρας της που είναι ναυτικός :D

Πέρα απο αυτά που συζητάμε συνήθως ,θα ήθελα να αναφερθώ στα ηλίθια έθιμα του Πάσχα που κάθε χρόνο στοιχίζουν ζωές και πάρα πολλούς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς.
Το ότι η Μεσσηνία κατέχει τα πρωτεία στα ατυχήματα είναι πολύ θλιβερό και επιτέλους κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν και να πάρουν μέτρα με οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος. Αλλά σε τούτη τη χώρα για να το κάνεις αυτό πρέπει να τα έχεις τσουρέκια και όχι στραγαλάκια.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μέτρων. Τα πιο σοβαρά ατυχήματα γίνονται με αυτοσχέδια κατασκευάσματα και όχι με τις στρακαστρούκες που πουλάνε στο εμπόριο. Οπότε τα μέτρα πρέπει να παρθούν πρώτα μέσα στο σπίτι, γιατί όσα μέτρα και να πάρει η πολιτεία, μια χούφτα μπαρούτι θα την βρει αυτός που τον τρώει ο κώλος του.

Ποια μέτρα ρε παιδιά;;;;
Πας σε Κρητικό γάμο και βγαίνουν ότι όπλα θες και ρίχνουν χιλιάδες σφαίρες!!!!!!!!!!!!!
Είναι έθιμο λέει...δεν πειράζει αν σκοτωθούν μερικοί.asking.
Η βλακεία είναι ανίκητη και τα μέτρα καταπολέμησης της , μάταια.

Ποσοι πεθαινουν καθε χρονο απο κροτιδες; Ποσοι ακρωτηριαζονται; Ποσοι απο ασκοπους πυροβολισμους σε γαμους; Ποσοι απο τροχαια ενα ΣΚ στην Εθνικη; Οι ιδιοι που φωναζουν για καποια κακως εννοουμενα "εθιμα" και παραδοσεις, παιρνουν ενα αυτοκινητο και θεριζουν κοσμο.

Μετρα παιρνει και η τροχαια καθε χρονο στους δρομους, τα "Εθιμα" και η παραδοσεις τρωνε και κει κοσμο. Οπως λεει και ο Διονυσης, ο βλακας ειναι βλακας, θα φαει κοσμο ή το κεφαλι του, ακομα και σκαβοντας τον κηπο του.

Μας ζάλισαν τα ούμπαλα με την Ζωή.asking.
Αν η Κωνσταντοπούλου πραγματικά συμπεριφέρθηκε έτσι, τότε να την κρεμάσουν.Οι εποχές του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" πέρασαν.

Αν όμως δεν είναι έτσι;;;;;
Αν ακόμα και για τέτοια θέματα στήνεται μια ολόκληρη προπαγάνδα παραπληροφόρησης απο τα ΜΜΕ;;;

Χθές διαβάσαμε την μαρτυρίας της αυτόπτης μάρτυρος η οποία είναι μέλος της ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ.

Σήμερα διαβάζουμε την μαρτυρία ένος άλλου αυτόπτη μάρτυρα , κάτοικου της περιοχής και μέλος πουθενά

"""""Ο κ. Βενέτης είναι απόστρατος αξιωματικός και ζει μόνιμα στην περιοχή της Αιδηψού. Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα βρέθηκε στο βενζινάδικο μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του.

"Είδα από το αμάξι μου έναν μαινόμενο άντρα να ουρλιάζει σε μια γυναίκα που ήταν μόνη στο αυτοκίνητο της. Από τη δουλειά μου λειτουργώ αντανακλαστικά σε τέτοια περιστατικά. Βγήκα λοιπόν έξω και του είπα, "Δεν ντρέπεσαι; Είναι τρόπος αυτός να μιλάς σε μια γυναίκα; Πλησιάζοντας πρόσεξα πως πρόκειται για την κυρία Κωνσταντοπούλου. Τότε του είπα ντροπή σου να μην σέβεσαι τους θεσμούς".

Ο ίδιος λέει πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε ήρεμη "και εξαιρετικά ευγενής μέσα στο αυτοκίνητο της. Εγώ προσπάθησα να απομακρύνω τον υπάλληλο. Αυτό έγινε 4-5 φορές και εκείνος επέστρεφε όλο και πιο έξαλλος. Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τον άντρα της. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομα του, χωρίς όμως να πει ποτέ ότι πρόκειται να μιλήσει με το αφεντικό του ή να τον απειλήσει"

Έβλεπα το βράδυ τα δελτία ειδήσεων και δεν πίστευα στα μάτια μου! Εγώ δεν ανήκω στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ξέρω προσωπικά την πρόεδρο της Βουλής. Είδα μια γυναίκα μόνη να δέχεται λυσσαλέα επίθεση κι έσπευσα να την υπερασπιστώ. Όχι μόνο δεν προπηλάκισε κανέναν, αλλά ήταν έτοιμη να πάθει έμφραγμα. Ήταν μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο, σε ένα βενζινάδικο 500 μέτρα μακριά από την πόλη και της έβριζαν την οικογένεια. Ένας άντρας της ούρλιαζε "αυτά να τα λες στον άντρα σου". Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της. Αν αυτό συνέβαινε και σ' εσάς, ακριβώς το ίδιο θα έκανα"."""""

Τα συμπεράσματα δικά σας
http://news247.gr/eidiseis/politiki...inadiko-ths-zwhs-kwnstantopouloy.3412856.html

Διονυση, πες μου αν ξερεις, ποσες φορες εχεις παει εσυ ή καποιος αλλος σε βενζιναδικο για οτιδηποτε, και σου εχουν φερθει οπως λεει η Κωσταντοπουλου. Εγω προσωπικα πιστευω τον υπαλληλο περισσοτερο και το σκεπτικο μου ειναι απλο.

Θα μπορουσα να δεχθω οτι ο υπαλληλος θα ηταν νταης, εαν πχ τον επαιρνε η κατασταση. Ισως στη γυναικα του ή σε καποιο προσωπο κατωτερο συμφωνα με τα δικα του δεδομενα. Ολοι εχουμε τετοια παραδειγματα στο μυαλο μας. Απο την αλλη ξερουμε οτι ατομα αυτου του ειδους συνηθως ειναι "κοτες" σε περιπτωσεις που καταλαβαινουν οτι δεν τους "παιρνει". Και η συγκεκριμενη ειναι τοσο προβεβλημενη στα καναλια που ειναι πολυ αναγνωρισιμη πλεον για να μη ξερεις αν σε παιρνει ή οχι.

Απο την αλλη εχουμε ενα δημοσιο λειτουργο. Ολοι εχουμε στο μυαλο μας παραδειγματα αυθαιρεσιας απο δημοσιους λειτουργους. Ειναι η φυση της εξουσιας ετσι, που και να μην εισαι σε φθειρει σιγα σιγα και σε εξωθει σε εκφρασεις του τυπου "ξερεις ποιος ειμαι εγω". Ολοι επισης εχουμε τετοια παραδειγματα στο παρελθον. Ατομα τετοιου ειδους δεν δεχονται το οχι ή την αντιθετη αποψη ευκολα, ολος τους ο περιγυρος ειναι γεματος ανθρωπους που τους λενε "ναι"

Απο τη μια εχουμε εναν υπαλληλο, προφανως οχι και τρομερα καλοπληρωμενο ή φραγκατο γενικοτερα για να δουλευει Πασχα. Απο την αλλη εναν δημοσιο λειτουργο με δεδομενη δυναμη και εξουσια στα χερια του, συν τρομερη αναγνωρισιμοτητα. Θα μπορουσα ανετα να σου βγαλω το συμπερασμα λοιπον, αντι αυτου ομως θα σου πω οτι οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ της Κωσταντοπουλου. Θα με εξεπλητε, ευχαριστα θα ομολογουσα, εαν η ιστορια της ηταν αληθινη, και το συμπερασμα μου λαθος.

Αυτό ακριβώς κάνει η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση , σε κάνει να αναρωτιέσαι.....Μην νομίζεις, ούτε εγώ ξέρω τι να πιστέψω.

Όμως κοίτα τι έχεις στα χέρια σου.

Απο την μία έχεις την μαρτυρία μιας τύπισσας φανατικής εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργό και δραστήριο μέλος της ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ.
Έχεις τα μοναδικά ντοκουμέντα ( οπτικοακουστικό υλικό) τα οποίο βολικά καταστράφηκαν.
Έχεις τεράστια και σοβαρά θέματα για συζήτηση , αλλά τα ΜΜΕ παίζουν για ώρες ολόκληρες την Ζωή που "καβάλησε" το καλάμι.

Από την άλλη έχεις την επώνυμη μαρτυρία ενός απλού ανθρώπου,που τα λέει τελείως διαφορετικά , ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με κομματικές ομάδες κλπ , του οποίου η μαρτυρία , σκοπίμως, δεν φιλοξενήθηκε σε κανένα κανάλι .

Με λίγα λόγια Βίκτωρα , πολύ σημασία δίνουμε σε τέτοια γεγονότα τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να "αποπροσανατολίζουν"
Αν εξαιρέσουμε μια "θολή" στάση της Ζωής προς την Χρυσή Αυγή (η οποία εξηγείται), για όλα τα άλλα που κάνει, εμένα με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

Nαι, αλλα ο ιδιος απλος ανθρωπος ειναι εκεινος που φροντισε συμφωνα με τα λεγομενα του να καταστρεψει τα πειστηρια που τοσο βολικα καταστραφηκαν. Αλλωστε η πολιτικη τοποθετηση καποιου, απο ποτε αποτελει τεκμηριο για το αν ψευδεται ή οχι;

Βρε Διονυση, οπως και αν το δεις, βρωμαει το πραμα. Ειτε πιστεψεις τα λογια του υπαλληλου, του αφεντικου του, και της φανατικης Αντισυριζαιας που βολικα βρεθηκε στον τοπο του συμβαντος, ειτε εκεινα της Ζωης και του υπερασπιστη της, κατα τα λεγομενα του, ακρη δεν προκειται να βγαλεις. Διαφωνω ομως, καλως δινουμε πολυ σημασια σε τετοια γεγονοτα. Γιατι, αν καταγγελεις αυθαιρεσιες της οποιας αρχης, και οταν βρεθεις στην ιδια θεση κανεις τα ιδια, σημαινει οτι ενδιαφεροσουν περισσοτερο για τη δυναμη της θεσης, και οχι για να αλλαξεις τα κακως κειμενα.

Και επειδη ολοι, εμου συμπεριλαμβανομενου, εχουμε μεγαλωσει με ιδεες περι αριστερας και ηθους, τετοια φαινομενα αυταρχισμου, νομιζω οτι πρεπει να διερευνωνται. Αλλιως θα βρεθουν σωστοι οσοι λενε οτι ο Συριζα ειναι το παλιο ΠΑΣΟΚ που βρηκε τροπο να γυρισει στην εξουσια.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μέτρων. Τα πιο σοβαρά ατυχήματα γίνονται με αυτοσχέδια κατασκευάσματα και όχι με τις στρακαστρούκες που πουλάνε στο εμπόριο. Οπότε τα μέτρα πρέπει να παρθούν πρώτα μέσα στο σπίτι, γιατί όσα μέτρα και να πάρει η πολιτεία, μια χούφτα μπαρούτι θα την βρει αυτός που τον τρώει ο κώλος του.
Δεν χρειάζονται καν μπαρουτι να αγοράσουν,νομίζω χρησιμοποιούν άνθρακα,θειαφι και δεν ξέρω τι άλλο, για καύσιμο γέμισμα.

Γράφει ο κ. Μιχελογιαννάκης δίνοντας την δική του εκδοχή:

Την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαθαίνει για τον θάνατο οικείου προσώπου ενώ βρίσκεται Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν και της το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο. Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος.

Την δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα, το έκαναν. Φεύγει και βλέπει ότι πάλι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει.

Μια άλλη εκδοχή του επεισοδίου στην Εύβοια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Η κηδεία, το σκασμένο λάστιχο, ο έξαλλος υπάλληλος
Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρέμβηκε 3 φορές να ηρεμήσει τον υπάλληλο σε μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο της.

Ο ίδιος είπε και στις κύριες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό.

Ο ίδιος ζήτησε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την αστυνομία και αύτη αρνήθηκε.

Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.

Δεν θα το πετύχουν.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Αλλωστε η πολιτικη τοποθετηση καποιου, απο ποτε αποτελει τεκμηριο για το αν ψευδεται ή οχι;

Ωραία Βίκτωρα, ας το πάμε με την λογική.

Γίνεται μια καταγγελία για ένα περιστατικό "βίας" έξω από ένα γήπεδο σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ολυμπιακού και παναθηναικού.Την καταγγελία την κάνουν ολυμπιακοί και αφορά κάποιον επιφανή παράγοντα του παναθηναικού.

Εχεις λοιπόν μια μαρτυρία που περιγράφει το περιστατικό ένας φανατικός οπαδός του ολυμπιακού και μια μαρτυρία απο έναν τυχαίο γείτονα.
Ποιον θα πιστέψεις;;;;;;

Ερχόμαστε λοιπόν στην περίπτωση της Κωνσταντοπούλου και σου λεω απερίφραστα ότι η κυρία που έκανε την καταγγελία , λόγω των φανατικών πολιτικών της τοποθετήσεων, είναι ο πιο αναξιόπιστος μάρτυρας του συμβάντος .

. Διαφωνω ομως, καλως δινουμε πολυ σημασια σε τετοια γεγονοτα. Γιατι, αν καταγγελεις αυθαιρεσιες της οποιας αρχης, και οταν βρεθεις στην ιδια θεση κανεις τα ιδια, σημαινει οτι ενδιαφεροσουν περισσοτερο για τη δυναμη της θεσης, και οχι για να αλλαξεις τα κακως κειμενα.

Και επειδη ολοι, εμου συμπεριλαμβανομενου, εχουμε μεγαλωσει με ιδεες περι αριστερας και ηθους, τετοια φαινομενα αυταρχισμου, νομιζω οτι πρεπει να διερευνωνται. Αλλιως θα βρεθουν σωστοι οσοι λενε οτι ο Συριζα ειναι το παλιο ΠΑΣΟΚ που βρηκε τροπο να γυρισει στην εξουσια.

Συμφωνώ και εγω απόλυτα στο να γίνεται διερεύνηση οποιουδήποτε συμβάντος που πιθανόν να περιέχει αυταρχισμό , ειδικά απο την παρούσα κυβέρνηση που υποστηρίζει ότι αντιπροσωπεύει άλλες αξίες και πρακτικές.
Διαφωνώ πλήρως στο να συμμετέχω σε τόσο εξόφθαλμες πρακτικές παραπληροφόρησης και προσπάθειας αποπροσανατολισμού.

Γράφει ο κ. Μιχελογιαννάκης

Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.

Δεν θα το πετύχουν.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ
Απο ολο το σεναριο του Μιχελογιαννακη κραταω μονο αυτο και ερωτω =
Τι σχεση εχει το συγκεκριμενο συμβαν που πηρε μερος η Ζωη με τις τροπολογιες τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου τα νομοσχεδια και τα κουραφεξαλα με τον Βενζινα και τον υπαλληλο που η Ζωη ηρθε σε κοντρα ? .xm.
Μηπως εκαναν αγωνα -μποικοταζ εναντιον της Κυβερνησης αφηνοντας μια Βουλευτη του Συριζα με ξεφουσκωμενο λαστιχο ? .very funny.

Δηλαδη για να καταλαβω
Ο υπαλληλος των 500 ευρω η ο Βενζινας μπηκαν στην διαδικασια να μην εξυπηρετησουν την Ζωη επειδη ειναι Συριζα και αυτοι ανηκουν στην αντιπολιτευση η εστω τοποθετηθηκαν εκει για να περασουν την προπαγανδα τους εναντιον της ?
Απο την αλλη διαβαζοντας τις μαρτυριες των αλλων παρευρισκομενων μου κανει εντυπωση οτι αναφερουν οτι η Ζωη εκατσε αμιλητη μεσα στο αυτοκινητο της ακουγοντας τις προσβολες εναντιον της απο τον Βενζινα και τον υπαλληλο χωρις να βγαλει κιχ .asking.
Ειναι δυνατον να πιστεψω κατι τετοιο ?
Ειναι τοσο χαμηλων τονων η Ζωη γιατι στην πολιτικη της διαδρομη και γενικα οπου εμφανιζεται χαλαει τον κοσμο με τις φωνες της
Εδω εξω απο το Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ ηταν η μονη που ακουγοταν φωναζοντας βοηθεια οταν ταχα την εσπρωχναν τα Ματ στα καγκελα .sarcastic..sarcastic.

Κώστα όλα έχουν σχέση , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την πρόεδρο της Βουλής η οποία έχει ξεκινήσει μεγάλο πόλεμο με τα λαμόγια και τα συμφέροντα.
Πρέπει λοιπόν η πρόεδρος της Βουλής και κατ επέκταση η κυβερνηση να απαξιωθεί , με σκοπό καποια στιγμή να ξαναγυρίσουμε στην παλιά κατάσταση , τότε που γινόντουσαν όλα πίσω απο την πλάτη μας .
Πως θα γίνει αυτό;;;;;
Με διάφορους τρόπους , ας είναι και με ανοησίες και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όπως αυτο της Αιδηψού.

Το περιστατικό συνέβη , αλλά μάλλον δεν έγινε όπως το παρουσίασαν τα αντικειμενικά και ελεύθερα κανάλια (αγνοώντας την μαρτυρία του κάτοικου της περιοχής).

Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε!!!!
Θέλουμε μία ισχυρή ομάδα που θα αποκαλύψει τους λόγους και τα άτομα που μας έβαλαν στα μνημόνια ή θα βοηθήσουμε και εμείς τα εγχώρια λαμόγια να απαξιώσουν τους θεσμούς και τα πρόσωπα που συνθέτουν αυτή την προσπάθεια;;;;;;

Είπαμε , ο καθένας διαβάζει , ακούει και στο τέλος βγάζει τα συμπεράσματα του.

πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την πρόεδρο της Βουλής η οποία έχει ξεκινήσει μεγάλο πόλεμο με τα λαμόγια και τα συμφέροντα.
Τι διαβάζω ο πούστης πρωί-πρωί ... .fff.

με σκοπό καποια στιγμή να ξαναγυρίσουμε στην παλιά κατάσταση , τότε που γινόντουσαν όλα πίσω απο την πλάτη μας .
Σωστά, τώρα οι αποφάσεις παίρνονται με λαϊκές συνελεύσεις...:)

Το περιστατικό συνέβη , αλλά μάλλον δεν έγινε όπως το παρουσίασαν τα αντικειμενικά και ελεύθερα κανάλια (αγνοώντας την μαρτυρία του κάτοικου της περιοχής).
Όταν μας μιλάς για τον Σύριζα μου δίνεις την εντύπωση ότι μεταμορφώνεσαι σε πολιτικό. Σαν να απευθύνεσαι σε νήπια. Αυτό μας έλειπε, να μην μπορεί ολόκληρη κυβέρνηση να αντιπαραθέσει έναν "αυτόπτη μάρτυρα κάτοικο της περιοχής".

Θέλουμε μία ισχυρή ομάδα που θα αποκαλύψει τους λόγους και τα άτομα που μας έβαλαν στα μνημόνια
Ποιος ακριβώς θα το κάνει αυτό; .buy buy..buy buy..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back