Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν θες ρε Γιώργο να μάθεις ποιοι σε έβαλαν στα μνημόνια;;;;
Ποιοι και για ποιους λόγους χάλκευσαν τα οικονομικά στοιχεία της χώρας με σκοπό να έρθουν τα κοράκια και να μας βάλουν στην κατάσταση που είμαστε τώρα;;;;;
Δεν θες τουλάχιστον κάποιοι να προσπαθήσουν;;;
Τώρα πως θα το καταφέρουν τι να σου πω!!!!!
Σίγουρα ούτε εσύ ξέρεις πως ΔΕΝ θα τα καταφέρουν.
Θεωρώ σωστό όλοι μας να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια και όχι να την απαξιώνουμε.Αν υπάρχουν ή όχι αποτελέσματα μένει να το δούμε.

Απ ότι καταλαβαίνω Γιώργο θεωρείς πιο αξιόπιστη την βαμμένη νεοδημοκράτισα απο τον κάτοικο της περιοχής.buy buy..buy buy..buy buy.

Τα προηγούμενα δεν τα σχολιάζω γιατί θα ανοίξει μεγάλη κουβέντα και θα μου λες πάλι για ανυπόστατες επαναστάσεις και γω θα σου λέω για κοροιδεία του λαού από καπηλευτές της Αριστεράς που θα τα καταργούσαν όλα με έναν νόμο κτλ κτλ
Απ ότι καταλαβαίνω Γιώργο θεωρείς πιο αξιόπιστη την βαμμένη νεοδημοκράτισα απο τον κάτοικο της περιοχής.buy buy..buy buy..buy buy.
Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου την υπόθεση. Από τα λίγα όμως που διάβασα εδώ μέσα, με ενοχλεί η αντιμετώπιση του στυλ "κάποια κυρία τάδε", εννοώντας ότι δεν είναι κάποιος αξιόπιστος αν δεν είναι επώνυμος. Απαράδεχτο αυτό για υποστηριχτή του ...πρώτη φορά γαμιστερά ...:D

Koιτα ρε που θα συμφωνησω με το Γιωργο .sarcastic..sarcastic.

Διονυση, η απορια μου ηταν σαφης. Εφοσον δεν υπαρχει οπτικοακουστικο υλικο, ειναι η μαρτυρια του ενος, εναντι της μαρτυριας του αλλου. Και γιατι να θεωρησω κατευθυνομενη την μαρτυρια της κυριας, επειδη ειναι σε αντιθετο κομμα, και οχι εκεινη του κυριου που οι πιθανοτητες ειναι (συμφωνα με το εκλογικο αποτελεσμα) να ειναι φιλα προσκειμενος. Και επισης με ενοχλει αυτο το τσουβαλιασμα που γινεται, και το εχω διαβασει αλλου. Εχεις τολμησει να δηλωσεις οτι ψηφισες ΝΔ-Πασοκ. Στο πυρ το εξωτερον. Αναξιοπιστος, παπαγαλακι, κατευθυνομενος, Γερμανοτσολιας. Ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ, εισαι πατριωτης, και επιτελους θα δειξεις εσυ στους Γερμανους και στα ντοπια τσιρακια τους. Μπορει να ειναι βαμμενη ΝΔ και εξαιρετικα αξιοπιστη ξερεις, οπως και δηλωμενη ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή δεξερωκαιγωτι και να ειναι εντελως λαμογιο. Οι εποχες που το κομμα καθοριζε το ποιον του καθενος θελω να πιστευω οτι εχουνε περασει, και σιγουρα οι νορμαλ σκεπτομενοι ανθρωποι δεν θα επρεπε να τις επαναφερουν σαν επιχειρημα.

Ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω ντιπ.llk.

Μπήκατε στο προφίλ της κυρίας;;;;;
Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα .Δεν υπάρχει ούτε μιά ανάρτηση , ούτε μια φωτογραφία της που να μην έχει σχέση με την αντιπάθεια της για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ζωή της (κατά δήλωση της) είναι το facebook.Δεν υπάρχει κάτι που να την απασχολεί στην ζωή της και μην το ανεβάζει στο facebook .Οταν βλέπεις ότι όλες μα όλες οι αναρτήσεις αφορούν την απέχθεια της για τον ΣΥΡΙΖΑ , τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς;;;;.fff.
Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο άτομο να είναι αμερόληπτο και αξιόπιστο σε μια περιγραφή που αφορά το αντικείμενο του ¨μισους" της;;;;
΄Η εγώ το έχω χάσει ή εσείς δεν μου τα λέτε καλά..buy buy.

Μα το ενα δεν αναιρει το αλλο ρε συ Διονυση. Το οτι αντιπαθει ομως το ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοδηποτε αλλο κομμα, δε σημαινει ντε και καλα οτι ειναι αναξιοπιστη. Ειναι μια ενδειξη, αλλα οχι αποδειξη.

Και μιλαμε για ενα γεγονος, οχι για μια εκτιμηση σε καποια πολιτικη πραξη που μπορει να υπαρχει και η προσωπικη γνωμη.

Δηλαδη ρε παιδια η Ζωη αρπαξε τα κινητα των αλλων και διεγραψε τα βιντεο; Χαχαχαχα
Αλλοι παλι ειχαν αναρτησει βιντεο και μετα τα κατεβασαν; Χαχαχαχα

Απο την αλλα βεβαια θα ηθελα μια εγκαιρη τοποθετηση και απο τη Ζωη για να εχουμε και την αποψη της αλλης πλευρας...

Κώστα όλα έχουν σχέση , πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την πρόεδρο της Βουλής η οποία έχει ξεκινήσει μεγάλο πόλεμο με τα λαμόγια και τα συμφέροντα.
Πρέπει λοιπόν η πρόεδρος της Βουλής και κατ επέκταση η κυβερνηση να απαξιωθεί , με σκοπό καποια στιγμή να ξαναγυρίσουμε στην παλιά κατάσταση , τότε που γινόντουσαν όλα πίσω απο την πλάτη μας .
Πως θα γίνει αυτό;;;;;
Με διάφορους τρόπους , ας είναι και με ανοησίες και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όπως αυτο της Αιδηψού.

Το περιστατικό συνέβη , αλλά μάλλον δεν έγινε όπως το παρουσίασαν τα αντικειμενικά και ελεύθερα κανάλια (αγνοώντας την μαρτυρία του κάτοικου της περιοχής).

Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε!!!!
Θέλουμε μία ισχυρή ομάδα που θα αποκαλύψει τους λόγους και τα άτομα που μας έβαλαν στα μνημόνια ή θα βοηθήσουμε και εμείς τα εγχώρια λαμόγια να απαξιώσουν τους θεσμούς και τα πρόσωπα που συνθέτουν αυτή την προσπάθεια;;;;;;

Είπαμε , ο καθένας διαβάζει , ακούει και στο τέλος βγάζει τα συμπεράσματα του.
Διονυση δεν νομιζω οτι η κυβερνηση θα εχει προβλημα απαξιωσης απο το κοινωνικο συνολο οταν ενα στελεχος προβει σε λανθασμενες ενεργειες η συμπεριφορες
Πολυ απλα ο Τσιπρας τον απομονωνει η κανει εναν ανασχηματισμο και τον στελνει για βρουβες
Το ιδιο ισχυει και για τα τηλεοπτικα καναλια που πλεον στην πλειοψηφια του ο λαος τους εχει γυρισει την πλατη οσο και να προσπαθουν τα παπαγαλακια τυπου Ευαγγελατου-Τρεμη-Πρετεντερη-Πρωτοσαλτε -Μπαμπη και λοιπων γυμνοσαλιαγκων να περασουν την λασπολογια τους και την προπαγανδα τους
Η απαξιωση της κυβερνησης θα ερθει και να εισαι σιγουρος γιαυτο οταν ολες οι εξαγγελιες της Θεσσαλονικης πανε περιπατο και απλα ο λαος απογοητευτει
Τοτε η επαναφορα του δικομματισμου θα ειναι μονοδρομος ως μονη λυση σωτηριας
Οσο για ολους εμας
Κλαψτα Χαραλαμπε

Μπράβο στον ΑΝΤ1 και το Vice για την παραγωγή της εκπομπής που τελείωσε πριν λίγο και είχε σαν θέμα το κυνήγι αγριόχοιρου στην Ξάνθη. Εύχομαι σε περισσότερες παρόμοιες εκπομπές με διαφορετικά θηράματα. Θα τους στείλουμε συγχαρητήρια επιστολή και θα τους προσκαλέσουμε να γυρίσουμε και ένα κυνήγι πάπιας στο Δ του Έβρου ... ;)
Η παρουσιάστρια όλα τα λεφτά και πάλι συγχαρητήρια ... :)

Είναι το δεύτερο επεισόδιο του Vice με κυνηγητικό θέμα ... Είχε προηγηθεί μια επίσης ωραία εκπομπή για τα αγριοκούνελα της Λήμνου ....well done.

Το έχουμε ξανακουβεντιάσει σε άλλο νήμα.
Οσες φορές έχει βοηθηθεί η Ελλάδα απο την Ρωσία, ήταν λόγω κάποιων συγκυριακών γεγονότων.
Κατά συνέπεια κανείς δεν πίστευε ότι θα έρθουν ποτέ αυτά τα 5 δις.

Μπράβο στον ΑΝΤ1 και το Vice για την παραγωγή της εκπομπής που τελείωσε πριν λίγο και είχε σαν θέμα το κυνήγι αγριόχοιρου στην Ξάνθη. Εύχομαι σε περισσότερες παρόμοιες εκπομπές με διαφορετικά θηράματα. Θα τους στείλουμε συγχαρητήρια επιστολή και θα τους προσκαλέσουμε να γυρίσουμε και ένα κυνήγι πάπιας στο Δ του Έβρου ... ;)
Η παρουσιάστρια όλα τα λεφτά και πάλι συγχαρητήρια ... :)

http://www.vice.com/gr/read/vice-specials-xanthi-agriogourouno

Θα πρέπει να πει κάποιος στον προοδευτικό αντιρατσιστή και "προχωρημένο" κ. Μπουτάρη, ότι ο ρατσισμός δεν υφίσταται μόνο στις φυλετικές διακρίσεις ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων όπου άνετα μπορούμε να είμαστε αντιρατσιστές αλλά επίσης ρατσισμός υφίσταται και σε κάποια χαρακτηριστικά ανθρώπων για τα οποία μιλούμε εντελώς ρατσιστικά όπως όταν κάποιος είναι "χοντρός". Νομίζω η δήλωσή του για τον κ. Καμμένο είναι ένα πεντακάθαρα ρατσιστικό παράδειγμα. Κατά τη γνώμη μου, το χειρότερο είναι κανείς δεν σχολίασε τη δήλωση αυτή ως ρατσιστική. Υποκριτές...

Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό, παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα!

Last edited:
  • Like
Reactions: DrV
Το έχουμε ξανακουβεντιάσει σε άλλο νήμα.
Οσες φορές έχει βοηθηθεί η Ελλάδα απο την Ρωσία, ήταν λόγω κάποιων συγκυριακών γεγονότων.
Κατά συνέπεια κανείς δεν πίστευε ότι θα έρθουν ποτέ αυτά τα 5 δις.

http://www.vice.com/gr/read/vice-specials-xanthi-agriogourouno

Mολις ειδα το ονομα της παρουσιαστριας, μου ρθε στο μυαλο το γνωστο νησιωτικο "Κορη καραβοκυρη..... " .sarcastic.

Θα πρέπει να πει κάποιος στον προοδευτικό αντιρατσιστή και "προχωρημένο" κ. Μπουτάρη, ότι ο ρατσισμός δεν υφίσταται μόνο στις φυλετικές διακρίσεις ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων όπου άνετα μπορούμε να είμαστε αντιρατσιστές αλλά επίσης ρατσισμός υφίσταται και σε κάποια χαρακτηριστικά ανθρώπων για τα οποία μιλούμε εντελώς ρατσιστικά όπως όταν κάποιος είναι "χοντρός". Νομίζω η δήλωσή του για τον κ. Καμμένο είναι ένα πεντακάθαρα ρατσιστικό παράδειγμα. Κατά τη γνώμη μου, το χειρότερο είναι κανείς δεν σχολίασε τη δήλωση αυτή ως ρατσιστική. Υποκριτές...

Μπουτάρης για Καμμένο: Αυτόν τον χοντρό, παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!

Ατυχέστατη ή μάλλον απαράδεκτη η δήλωση του Μπουτάρη,

Χωρις να αντιλεγω στην αποψη σου, αν πουμε καποιον αδυνατο, ειναι ρατσιστικο; Ψηλο; Γιατι το χοντρος και το κοντος μας φαινονται ρατσιστικα; Γιατι θα πρεπει ο σωματοτυπος καθε ανθρωπου να ειναι ιδιος με τα και καλα αποδεκτα στανταρ; Μια γυναικα με μικρο στηθος θα τη λεγαμε ανετα "σανιδα" πραγμα επισης υποτιμητικο. Αν ειναι προικισμενη, η αντιστοιχη εκφραση γιατι ακουγεται τοσο λιγοτερο μειωτικη;

Σαφως και διαφωνω με το να χαρακτηριζεις καποιον βασει της κατασκευης του σωματος του, ειδικα οταν το χρησιμοποιεις υποτιμητικα. Δεν ειναι ρατσιστικο απαραιτητα, ειναι σιγουρα ομως υποτιμητικο. Ισως βεβαια καποια στιγμη μαθουμε οτι οι ανθρωποι ειναι αυτο που εχουν στο κεφαλι τους, και οχι αυτο που φαινεται μονο.

Status
Not open for further replies.
Back