Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα αχαμνά μας τι θα πουν οι Ευρωπαίοι.
Αφού θέλουν να περάσουν, ας περάσουν. Δόξα το Θεό στα λιμάνια σαπίζουν πολλά καράβια από πρώην λαμογια εφοπλιστές. Γεμίζεις τον Αι Γιώργη, τον Άγιο Ραφαήλ, την Παναγιά Μυρτιδιωτισα και άλλα καριδοτσουφλα που έχεις και τους στέλνεις όπου θέλουν να πάνε, αν θέλουν οι Ιταλοί ας τα βουλιάξουν ! Εμάς δεν θα έπρεπε να μας καίγεται καρφί. Αντιθέτως μάλιστα αυτό θα έπρεπε να το κάνουμε στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Επίσης η διοχευτεση θα έπρεπε να γίνεται και προς τα Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία κτλ.
Πρέπει κάποια στιγμή να λουστούν τα έργα τους όλοι αυτοί που τους πουλάνε όπλα για να σφάζονται. Πρέπει κάποια στιγμή τα πυρά που τους πουλάνε οι Ευρωπαίοι, να γυρίσουν στους Ευρωπαίους!

Last edited by a moderator:
αν θέλουν οι Ιταλοί ας τα βουλιάξουν ! Εμάς δεν θα έπρεπε να μας καίγεται καρφί.
Ακομη και αυτό Γιώργο το βρίσκεις σωστό??? "Εγώ κύριοι σας άφησα να περάσετε στ αρχιδια Μ αν σας πνίξουν οι Ιταλοι"....είναι συμφωνω με τις ηθικές αρχές και τις ανθρώπινες ευαισθησίες?? Όχι. Άσε που ακόμη και αυτό που λες δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί, επίσης ότι κανείς από αυτούς δεν θέλει να μείνει εδώ....είναι παραμύθι η τουλάχιστον δεν ισχυει απόλυτα...ξέρουν πολύ καλά που πάνε κ ότι η Ευρώπη δεν τους θέλει. Οπότε αυτή τη στιγμή το καλύτερο που έχεις να κάνεις..."αστακωνεις" τα σύνορα.....αλλά να έχεις τα κότσια να το ολοκληρώσεις.....με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακομη και αυτό Γιώργο το βρίσκεις σωστό???
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν το κάνουμε γιατί δεν είναι σωστό;
Αυτός που θέλει να περάσει, ξέρει πολύ καλά τους κινδύνους που διατρέχει.
Όσο τους κρατάμε εδώ θα γινόμαστε απλά η τάφρος των Ευρωπαίων.
Ο σκουπιδοτοπος της Ευρώπης (το σκουπιδοτοπος δεν πάει για τους ανθρώπους αλλά για ότι όλο αυτό παράγει ).
Η Ελλάδα για να ανήκει στην Ευρώπη, θα πρέπει να είναι το μπαλκονάκι της κουζίνας που έχουμε την σκούπα, το φαράσι και τα σκουπίδια.
Τα σύνορα λόγω της ιδιομορφίας των νησιών δεν θα σφραγιστουν ποτέ απόλυτα. Εδώ δεν μπόρεσαν ποτέ οι ΗΠΑ να σφραγισουν τα σύνορα τους με την Λατινική Αμερική, θα μπορέσει η Ελλάδα;
Δυστυχώς ακούγεται ανέκδοτο.
Αν είναι παραμύθι ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αυτό λύνεται αυτόματα. Όποιος δηλώνει ότι θέλει να μείνει Ελλάδα, πίσω.

Γιώργη καλά τα λες, αλλά αυτά τα κάνεις όταν εχεις λεφτα και στρατό (όχι για τους μεταναστες) αμα χρωστάς χορεύεις όπως σου χτυπάνε το ντέφι με τον χαλκά στη μύτη.
Το δημόσιο χρέος μεγαλώνει. Μια από τα ίδια. Το δημόσιο χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο. Μετά τον Κούλη, ποιον θα φέρουμε να μας πει ότι ειναι;

Ακούω απο χθες στελέχη της κυβέρνησης να λενε
α ) " ειμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλαξουμε τα συνορα της χώρας και της Ευρώπης "
β ) "Η Ελλάδα και η Ευρώπη αυτη τη στιγμή δέχεται επιθεση"
Δηλαδή περα απ τα δικά μας συνορα φυλασσουμε και τα τα συνορα καποιας Ευρωπης που μενει αδιάφορη .

Το μονο που μένει να αναρωτηθεί κάποιος ,εστω με καθυστέρηση γιατι τώρα μπορεί να ξεθωριάζει η κομματική μπογιά απ τα ματια του , είναι το παρακάτω .
"Που είναι και ποια είναι τελικά αυτη η Ευρωπη στην οποια ανήκουμε γαμώ το κερατό της ;"

Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν το κάνουμε γιατί δεν είναι σωστό;
Αυτός που θέλει να περάσει, ξέρει πολύ καλά τους κινδύνους που διατρέχει.
Όσο τους κρατάμε εδώ θα γινόμαστε απλά η τάφρος των Ευρωπαίων.
Ο σκουπιδοτοπος της Ευρώπης (το σκουπιδοτοπος δεν πάει για τους ανθρώπους αλλά για ότι όλο αυτό παράγει ).
Η Ελλάδα για να ανήκει στην Ευρώπη, θα πρέπει να είναι το μπαλκονάκι της κουζίνας που έχουμε την σκούπα, το φαράσι και τα σκουπίδια.
Τα σύνορα λόγω της ιδιομορφίας των νησιών δεν θα σφραγιστουν ποτέ απόλυτα. Εδώ δεν μπόρεσαν ποτέ οι ΗΠΑ να σφραγισουν τα σύνορα τους με την Λατινική Αμερική, θα μπορέσει η Ελλάδα;
Δυστυχώς ακούγεται ανέκδοτο.
Αν είναι παραμύθι ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αυτό λύνεται αυτόματα. Όποιος δηλώνει ότι θέλει να μείνει Ελλάδα, πίσω.
Δεν είπα ότι δεν το κάνουμε γιατί δεν είναι σωστό ......απλά όπως είπες επειδή η Ελλάδα για να ανήκει στη ΕΕ (για μένα κακώς) θα πρέπει να είναι όλα αυτά που ειπες....απλά δεν θα κάνει ποτέ αυτό που λες. Φυσικά και είναι απ' την φύση του αδύνατον να φυλαχτούν απόλυτα τα σύνορα.....αλλά δεν γίνεται να μην αντιδρας και να τους μπαζεις ελεύθερα. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά.....θα αποχωρούσα απ' την συνθήκη Δουβλίνου θα έγραφα στα @ρχιδι@ Μ την ΕΕ και θα έλεγα αναλογα....για μένα ρίξε ξύλο να τους τουμπανιασουν....βούλιαξε βάρκες ειλικρινά δεν τους λυπάμαι και δεν τους θέλω εδώ μέσα.

Ακούω απο χθες στελέχη της κυβέρνησης να λενε
α ) " ειμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλαξουμε τα συνορα της χώρας και της Ευρώπης "
β ) "Η Ελλάδα και η Ευρώπη αυτη τη στιγμή δέχεται επιθεση"
Δηλαδή περα απ τα δικά μας συνορα φυλασσουμε και τα τα συνορα καποιας Ευρωπης που μενει αδιάφορη .

Το μονο που μένει να αναρωτηθεί κάποιος ,εστω με καθυστέρηση γιατι τώρα μπορεί να ξεθωριάζει η κομματική μπογιά απ τα ματια του , είναι το παρακάτω .
"Που είναι και ποια είναι τελικά αυτη η Ευρωπη στην οποια ανήκουμε γαμώ το κερατό της ;"
Μας δηλωσαν την στηριξη τους μεσω tweet......sarcastic.

Καλημερα
(Altair) Γιώργο νομίζω ξανά έγινε αυτό με την διευκόλυνση των λαθρο να περάσουν απο την χώρα μας και να πανε στην αναπτυγμένη Ευρώπη αλλά μας έμεινα να λιάζονται.
Τον ενδιαφέρον σου και η πόνοψυχια σου είναι να περάσουν από εδώ και μετά ας τους κρατάνε οι Ιταλοί πχ στα καράβια επάνω και ας πεθάνουν εκεί;;;;
Και μια πιο προσωπική ερώτηση.
Όταν κάποιος πρόσφυγας ΜΠΕΙ μέσα στο σπίτι σου χωρίς την θέληση ή την άδεια σου, τον κρατάς και δεν τον βγάζεις;;;
Καλές οι θεωρίες σου αλλά κράτα τες να τις λες στον περισσό και να αλληλοχειροκροτηστε.
Λύσεις έχεις;;;
Εφαρμοσιμες
Από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο είναι όλα πολυ ωραία.
Έλα μαζί μας να νιώσεις την ατμόσφαιρα και τον κίνδυνο και την τρέλα που επικρατεί και τα λέμε....
Αθρα

Το είπαμε και πριν κάνα τρίμηνο
Δεν υπάρχει Ευρώπη δεν υπάρχει ΝΑΤΟ
Είμαστε μόνοι μας
Μας το είπαν και αυτοί αλλά εμείς ακόμα τους παρακαλάμε να κάνουν ντα τον φίλο τους ερντογαν.

Είναι ταξικό το θέμα, όπως τα πάντα στην ζωή. Όποιος μπορεί την ζει την Ευρώπη, για τους υπόλοιπους είναι κάτι αόριστο, άγνωστο, στο οποίο πρέπει να είναι για να περνάν κάποιοι άλλοι καλά!

Οι συμφωνίες ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ-ΙΙΙ (2018) και η υπογραφή των αποφάσεων του ΟΗΕ στη σύσκεψη του Μαρακές (Μορόκο) ήταν ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ και ΑΠΟΔΟΧΗ του αχταρμά. Ιδιαίτερα τη τελευταία ΔΕΝ την υπέγραψαν οι ΗΠΑ !!! λόγω ΤΡΑΜΠ. ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα ΟΥΤΕ στη σύλληψη ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ λόγοι εθνικής ασφάλειας είτε ποινικής δικονομίας.

βούλιαξε βάρκες ειλικρινά δεν τους λυπάμαι και δεν τους θέλω εδώ μέσα.
Ξεκινάμε από διαφορετικές σκοπιές. Εσύ πιστεύεις ότι θέλουν να μείνουν ΕΔΏ ΜΈΣΑ, ενώ εγώ πιστεύω ότι ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ εδώ μέσα.
Οπότε άκρη δεν θα βγάλουμε....!

Καλημερα
(Altair) Γιώργο νομίζω ξανά έγινε αυτό με την διευκόλυνση των λαθρο να περάσουν απο την χώρα μας και να πανε στην αναπτυγμένη Ευρώπη αλλά μας έμεινα να λιάζονται.
Καλημέρα,
Δεν ξέρω αν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα με τα τσιράκια που μας κυβερνούν αποκλείεται να πετύχαινε.

Τον ενδιαφέρον σου και η πόνοψυχια σου είναι να περάσουν από εδώ και μετά ας τους κρατάνε οι Ιταλοί πχ στα καράβια επάνω και ας πεθάνουν εκεί;;;;
Ποιος σου είπε ότι έχω ενδιαφέρον και πονοψυχία; Είναι το πιο εύκολο, το πιο ασφαλές και το πιο αναιμακτο σενάριο η διέλευση τους. Δεν είναι θέμα πονοψυχίας; Είναι καθαρά η καλύτερη πατριωτική επιλογή!

Και μια πιο προσωπική ερώτηση.
Όταν κάποιος πρόσφυγας ΜΠΕΙ μέσα στο σπίτι σου χωρίς την θέληση ή την άδεια σου, τον κρατάς και δεν τον βγάζεις;;;
Αν μου ζητάει να περάσει απέναντι, εννοείται ότι συμαδευοντας τον με το όπλο και έχοντας τον να κρατάει τα παπούτσια του στο χέρι για να μην μου λερωσει, τον αφήνω να περάσει και να πάει στο καλό.
Σε κάλυψα στην πιο προσωπική ερώτηση;

Καλές οι θεωρίες σου αλλά κράτα τες να τις λες στον περισσό και να αλληλοχειροκροτηστε.
Φίλε μου, γιατί χωρίζεις τους Έλληνες;

Λύσεις έχεις;;;
Από την πρωτη στιγμή δίνω την καλύτερη λύση.

Έλα μαζί μας να νιώσεις την ατμόσφαιρα και τον κίνδυνο
Επιλογές είναι αυτές, τις επιλογές μας λουζόμαστε. Που είσαι ακριβώς;

Μας διαφευγει οτι το 90% των Λαθρομεταναστων οταν φτασουν στα συνορα ειτε θαλασσια ειτε χερσαια
δεν εχουν εγγραφα ταυτοποιησης γιατι πολυ απλα οι οδηγιες που τους εχουν δωθει απο τους δουλεμπορους ειναι να τα καταστρεφουν για να εμφανιζονται ως Προσφυγες Πολεμου δηλαδη Συριοι
Αρα χιλιαδες Αλγερινοι-Μαροκινοι-Πακιστανοι -Κογκολεζοι κτλ
δεν μπορουν να αναγνωριστουν ουτε απο την Ελλαδα ουτε απο την Πατριδα τους αφου η ιδια η Πατριδα τους δεν τους αναγνωριζει ως εθνικοτητες
Τι σημαινει αυτο ;
Οτι αυτοι οι ανθρωποι σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να κινηθουν στην Ευρωπη απο την στιγμη που δεν αναγνωριζονται ως Προσφυγες αρα θελοντας και μη θα παραμεινουν στην πρωτη χωρα διελευσης τους δηλαδη στην Ελλαδα

κυριοι αυτη τη στιγμη εχουμε πραγματικη εισβολη καταλαβετετο επιτελους.δυστιχως που θα το πω αλλα αν δεν πεσει καμια σφαιρα απο το στρατο μας για να τους κοπει η φορα και να καταλαβουν οτι εδω δεν παιζουμε αλλη λυση δεν υπαρχει

Status
Not open for further replies.
Back