Είμαι Αλγερινός, Μαροκινός. Μένω σε μια χώρα της Βόρειας Αφρικής. Θέλω να μεταναστεύσω στην Κεντρική Ευρώπη. Παίρνω τα μπογαλάκια μου, ρευστοποιώ ό,τι μπορώ και ξεκινώ... Διασχιζώ προς ανατολάς όλη τη βόρεια Αφρική, περνώ απ' την Μέση Ανατολή, μπαίνω στην Τουρκία, διασχίζω όλη την Τουρκία και φτάνω στα παράλια της Μικράς Ασίας. Σ'όλη αυτή τη διαδρομή δεν είμαι σε εκδρομή, παίρνω του Χριστού τα πάθη, έχω χάσει ένα σκασμό λεφτά και που καταλήγω; Σε μια παραλία, απέναντι από μια ελληνική ακτή, πληρώνω 3-5 χιλιάδες€ έναν Τούρκο δουλέμπορο, ώστε να σκυλοπνιγώ στο Αιγαίο, προκειμένου να μπω Ελλάδα, για να συνεχίσω ΚΕΝΤΡΙΚΉ Ευρώπη...
Θα μπω Ελλάδα θα συλληφθώ, θα έχω πετάξει τα χαρτιά μου στη θάλασσα (έχω και κάτι βερεσέδια νομικής φύσης πίσω στην πατρίδα), η Frontex θα μου δώσει χαρτιά όπου χώρα προέλευσης αναφέρεται GREECE και θα πω ότι είμαι 17 χρόνος για να τύχω ευνοϊκότερης μεταχείρισης, αλλά και τριπλού επιδόματος το μήνα.
Όλα αυτά για να πάω ΚΕΝΤΡΙΚΉ Ευρώπη ε. Ε;;; Ε;;; Ή μήπως όχι;;;
Μήπως δεν ξέρω ότι και να περάσω και να φτάσω στην κεντρική Ευρώπη θα με γυρίσουν πίσω, μιας και τα χαρτιά μου ως χώρα προέλευσης δεν αναφέρουν πουθενά Αλγερία αλλά Ελλάδα. Θα με χαλάσει να μείνω άρχοντας στην Ελλάδα, να τρώω τσάμπα, να κοιμάμαι τσάμπα, να χτυπάω και το 450€ το μήνα χωρίς να κάνω κάτι (1500€ εάν είμαι"και καλά" ανήλικος - ασυνόδευτος)
Γιατί να περάσω όλο αυτό, αφού θέλω την κεντρική Ευρώπη και όπως είμαι στην πατρίδα μου, να μην πάω να βγάλω με 200-300€ μια πλαστή βίζα, να δώσω και 150€ για ένα αεροπορικό εισιτήριο για Γερμανία πχ και να πάω κύριος εκεί που θέλω;;;
Ποιος δημιουργεί αυτή τη ροή ανθρώπων από Αφρική και Μέση Ανατολή να στοιβαχτούν εδώ;;;
Όταν θα αποκλειστώ τελικά στην Ελλάδα, επειδή είμαι από μια άλλη κουλτούρα, (μιας και το ισλάμ κάνετε λάθος όσοι νομίζετε ότι είναι απλά θρησκεία, είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΊΑ, έχει δικούς του νόμους (ΣΑΡΙΑ), δικά του ήθη κι έθιμα) δεν θα αφομοιωθώ ποτέ των ποτών στην ελληνική και δυτική κοινωνία και κουλτούρα. Εκ τη φύσης των πιστεύω μου δε θα σεβαστώ ποτέ τη χώρα φιλοξενίας μου, μιας και ο σεβασμός σε αυτά θεωρούνται εδώ δεδομένα είναι ΑΜΑΡΤΊΑ για τη δική μου ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΊΑ. Και κάπου εδώ αρχίζει το πρόβλημα.
Ήδη το Λονδίνο σε πολλές περιοχές έχει γκετοποιηθει, μήπως και η Αθήνα δεν έχει γκέτο; Έχει Πακιστανό μουσουλμάνο δήμαρχο, σε λίγα χρόνια εμείς μπορεί να έχουμε και πρωθυπουργό. Έχουν γίνει μερικές δεκάδες χιλιάδες τρομοκρατικές ενέργειες παγκόσμια με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, αλλά εμείς είμαστε οι λαρτζ, οι φιλεύσπλαχνοι και οι φιλότιμοι. Μέχρι το καλοκαίρι οι γιαγιάδες της Λέσβου ήταν υποψήφιες για Νόμπελ Ειρήνης που τάιζαν τα μωράκια, τώρα τρώνε ξύλο απ' τα ΜΑΤ διότι δε θέλουν δεν αντέχουν άλλους λαθρομετανάστες στον τόπο τους.
Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι, άνθρωποι μουσουλμάνοι γεννημένοι και μεγαλωμένοι σε αυτή την κουλτούρα δεν πάνε σε χώρες της Μέσης Ανατολής, Κουβέιτ, ΗΑΕ, Κατάρ, χώρες πάμπλουτες, χώρες κοινές πολιτισμικά, με άφθονο χώρο και πόρους να τους θρέψουν και να ενσωματωθούν πλήρως και αναιμακτως στην κοινωνία τους;;;;
Ξαναλέω, ποιος και γιατί οδηγεί αυτό το καραβάνι σε εμάς; Ποιοι κερδίζουν απ' όλο αυτό;;;;
Μήπως πιστεύει κανείς, ότι όλοι αυτοί θα μετελθουν σταδιακά της ελληνικής παιδείας και θα ενσωματωθούν; Χα χα χα ας γελάσω τρις. Εδώ δεν μαθαίνουμε εμείς ελληνική παιδεία, θα διδάξουμε στον αλλογενή. Απ'την άλλη δώστε μου ένα, ΕΝΑ ΜΌΝΟ, παράδειγμα απ' την παγκόσμια ιστορία ΠΛΉΡΟΥΣ ενσωμάτωσης και ειρηνικής συνύπαρξης μουσουλμανικών και δυτικών κοινωνιών!!! Να πω ναι, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, γιατί να μη ξαναγίνει και τώρα που έχει προχωρήσει ο κόσμος μπροστά......
Όταν έχεις πολιτικούς (που τους ψηφίζεις βέβαια έτσι;;;; ) που λένε ότι δεν υπάρχουν σύνορα, που τους δίνουν μηνιαία επιδόματα τα οποία μην παραμυθιαζεσαι το 50% είναι από τη δική σου φορολογία, χαζός είναι ο άλλος να μείνει στη χώρα του;;; Στην Ελλάδα θα πάει, να τεμπελιαζει και να πληρώνεται.
Πρώτες σ'αυτό το πάρτι, απ' αυτό το σύγχρονο εμπόριο ανθρώπων οι ΜΚΟ που βγάζουν τα κέρατα τους σε κέρδη απ' το προσφυγικό μεταναστευτικό πες το όπως θες.
Η λύση ΗΤΑΝ μία. Κλείσιμο τα σύνορα και κατάργηση όλων των ΜΚΟ.
Τώρα όπως εστρωσες θα κοιμηθείς ελληνακο μου. Μην ξεχάσεις να κλειδαμπαρωθεις τη νύχτα. Αααα και αν μπουν τελικά μέσα...κάνε ότι κοιμάσαι...!!! Μια ζωή αυτό δεν έκανες;;;;