Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Kαλημέρα .
12/12 σήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα ,χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στην Κέρκυρα αλλά και Κύπρο μας καθότι ο Άγιος ήταν Κύπριος .
12/12 επέτειος του θανάτου του μ.Τάσσου Παπαδόπουλου ,του προέδρου των καθορισμών ΑΟΖ ,της οικονομικής ευμάρειας και του ΟΧΙ στις προσταγές των ξένων κέντρων υποδούλωσης .
Το πώς φθάσαμε απο ηγέτες του ΟΧΙ σε πολιτικούς που απειλούν να άρουν το ..........click away αυτό μόνο ο Θεός ......
Yπάρχει σωτηρία ;
Όχι

Καλησπέρα σας.Δεν έχουμε την απαίτηση να είναι όλοι φίλοι των
κυνηγών.Αλλά τουλαχιστον να μην
Είναι και εχθρικοί χωρίς να τους
πειραζουμε.
Δεν ζητάμε φιλους. Ζητάμε ίση αντιμετώπιση με τις άλλες κοινωνικές ομαδες απο την στιγμή κιόλας που πληρώνουμε στο κρατος για το δικαίωμα στην θήρα ενώ ορειβάτες , ποδηλάτες κτλ , δεν δίνουν ούτε λεπτο για να είναι ελεύθεροι και να ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα.

Δεν ζητάμε φιλους. Ζητάμε ίση αντιμετώπιση με τις άλλες κοινωνικές ομαδες απο την στιγμή κιόλας που πληρώνουμε στο κρατος για το δικαίωμα στην θήρα ενώ ορειβάτες , ποδηλάτες κτλ , δεν δίνουν ούτε λεπτο για να είναι ελεύθεροι και να ασκούν την αγαπημένη τους δραστηριότητα.
Έτσι ακριβώς. Δεχόμαστε κοινωνικό ρατσισμό εδώ και χρόνια αλλά τώρα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πρέπει να βρούμε κάπου έναν ηγέτη που να κυνηγάει το καλό μας και όχι τις προσωπικές του ανάγκες.

Το ανέκδοτο της ημέρας βγήκε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και είπε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις λόγω βροχών .sarcastic.
Ε δεν ειναι για κλωτσιές και στόλισμα με σάπια λάχανα ο Χαρδαλοαγας;;;;

Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να λειτουργεί υπέρ της τουρκικής κατασκοπίας
να εμφανίζει σημαίες με την ανεξαρτησία της Θράκης
και εδώ τα ΜΜΕ να επιμένουν ότι είναι Έλληνας πολίτης ;
Η ταυτότητα σε κάνει Έλληνα ή ψυχή και το καμάρι ;
Κανονικά θα έπρεπε να εξόριστουν στην Μογγολία εκεί που ανήκουν οι πρόγονοι τους

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απέπλευσε το Oruc Reis με κατεύθυνση το Καστελόριζο. Ο απόπλους του τουρκικού πλοίου γίνεται λίγες μέρες μετά το διπλωματικό «Βατερλό» της κυβέρνησης στη Σύνοδο Κορυφής, όπου τα κράτη-μέλη της ΕΕ πήραν το μέρος της Τουρκίας και αρνήθηκαν να τις επιβάλλουν έστω και ανώδυνες κυρώσεις.

Η στέρηση συγκεκριμένων ατομικών ελευθεριών, με αβάσιμη ή αντικρουόμενη επιχειρηματολογία, η εφαρμογή οριζόντιων μέτρων κοινωνικού αποκλεισμού σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη και απόλυτη ελευθερία δημιουργίας καταστάσεων συγχροτισμού και αρκετά ακόμη, μου έχει κάνει το μυαλό μου κόμπο και την ψυχή μου πέτρα...
Αν δεν ήταν το internet και η ΤV , που ουσιαστικά είναι τα βασικά , αν όχι τα μόνα μέσα διοίκησης, ο κόσμος θα είχε βγει στους δρόμους...
Η απογοήτευση μεγάλη... Όχι τόσο εξαιτίας του ότι δεν μου επιτρέπεται να βρεθώ στα αγαπημένα μου μέρη, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται...
Τα πάντα έχουν μετατραπεί σε αριθμούς... Πόσες μέρες, πόσες επιχειρήσεις, πόσα άτομα ζωντανά, πόσα νεκρά...
Πόσο ακόμα...
Η ψυχή δεν αριθμοποιείται!!!
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους...

Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να λειτουργεί υπέρ της τουρκικής κατασκοπίας
να εμφανίζει σημαίες με την ανεξαρτησία της Θράκης
και εδώ τα ΜΜΕ να επιμένουν ότι είναι Έλληνας πολίτης ;
Η ταυτότητα σε κάνει Έλληνα ή ψυχή και το καμάρι ;
Κανονικά θα έπρεπε να εξόριστουν στην Μογγολία εκεί που ανήκουν οι πρόγονοι τους
Τί τούς έκαναν τούς άφησαν μπήκαν στην Τουρκική πρεσβεία και από εκεί θα πάνε στην πατρίδα τους τώρα πέστε μου εσείς είμαστε σοβαρό κράτος και να μας παίρνουν στα σοβαρά.

Status
Not open for further replies.
Back