Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να σε δω την επόμενη Κυριακή ρε Πέτσα που θα κάνεις κωλοτούμπα για εκατομμυριοστή φορα
Θα σου πει οτι ανοιξαν για λιγο την "κανονικοτητα" και εμεις σαν "ζωα" την καναμε κουρελι
απο την ασυδοσια μας,τα κρουσματα εφτασαν σε σημειο που δεν παιρνει συζητηση πια.
Καλο Πασχα και καλη Ανασταση να εχετε...

Θα σου πει οτι ανοιξαν για λιγο την "κανονικοτητα" και εμεις σαν "ζωα" την καναμε κουρελι
απο την ασυδοσια μας,τα κρουσματα εφτασαν σε σημειο που δεν παιρνει συζητηση πια.
Καλο Πασχα και καλη Ανασταση να εχετε...
Ναι ντε, στο Σύνταγμα και στην Αριστοτέλους όλες αυτές οι ορδές των προηγούμενων ημερών κυνηγοί και ψαράδες ηταν.

Ναι ντε, στο Σύνταγμα και στην Αριστοτέλους όλες αυτές οι ορδές των προηγούμενων ημερών κυνηγοί και ψαράδες ηταν.
Τι σημασια εχει?Προσπαθεις με λογικη να εξηγησεις το παραλογο?Λεμε οτι κυνηγανε εμας
φαντασου τι θα λενε οι εστιατορες δηλαδη.Ειπαμε...Τα λεφτα στα καναλια πεσανε για να
σταθουνε πολιτικα ολοι αυτοι οι αχρηστοι.Εχουν την δυναμη της εικονας συναδελφε.Σου
παρουσιαζουν τον λουκουμα για ρουλεμαν και τα φερνουν ολα στα νερα τους.

Το ξέρω ότι δεν εχει καμία σημασία. Αυτά τα λαμόγια , οι γυμνοσαλιαγκες οι δημοσιογράφοι έχουν ξεφύγει τελείως. Ανακοινώνουν μέτρα που στραγγαλίζουν τον κόσμο και έχουν ένα ύφος πανηγυρικό ρε φιλε. Δειχνουν οτι τους λένε να δειξουν αφου τα έχουν τσεπωσει χοντρά και ακόμη λένε ότι κάνουν λειτούργημα. Τόσο πουλημένα τομάρια δύσκολο να βρεις αλλού.

Το ξέρω ότι δεν εχει καμία σημασία. Αυτά τα λαμόγια , οι γυμνοσαλιαγκες οι δημοσιογράφοι έχουν ξεφύγει τελείως. Ανακοινώνουν μέτρα που στραγγαλίζουν τον κόσμο και έχουν ένα ύφος πανηγυρικό ρε φιλε. Δειχνουν οτι τους λένε να δειξουν αφου τα έχουν τσεπωσει χοντρά και ακόμη λένε ότι κάνουν λειτούργημα. Τόσο πουλημένα τομάρια δύσκολο να βρεις αλλού.
Το έχω πει πολλές φορές κ θα το ξαναπώ άλλη μια για να σε επιβεβαιώσω.οι δημοσιογράφοι είναι χειρότεροι κ από τους πολιτικους

Αυτήν την φορά το είπαν τουλάχιστον ξεκάθαρα."Με εντολή πρωθυπουργου".
(τρομάρα του).
Για να μην ψαχνομαστε για ενόχους.
Θα ανοίξουν λένε στις 11 του μηνός.
Αφού μιλάνε με τον Θεό και τους αποκάλυψε (λόγω ευσεβειας) ότι θα πάνε όλα καλύτερα,τι να πεις.

Καλησπερα .Με ολα αυτα που ακουμε και βλεπουμε δεν ξερω αν ειναι πιο καλα να εισαι ψεκασμενος η μπολιασμος. Μήπως αρχίσαν η παρενέργειες του μπολιασματος . Εδω με δυο μηνες μαντρομα δεν ειδαμε ασπρη μερα θα την δουμε με μια εβδομαδα μαντρομα. Μετα τους φταίνε οι ψεκασμένοι με αυτα που λενε περι στημένου ματς.

Το Σαββάτο καθώς επέστρεφα απο κυνήγι(ο θεος να το ένανε) στα Μέγαρα μπροστα μου είταν ένα smart με μια επιγραφή stop hunting με μεγαλα και ευδιάκριτα γράμματα έρε πως θα ήθελα εκείνη τι στιγμή να εχω ένα λαγο κρεμασμενο απο το καπό όπως έκαναν παλιά και να περναγα δίπλα του μόνο και μόνο για να έβλεπα την φάτσα του .yel.

Το Σαββάτο καθώς επέστρεφα απο κυνήγι(ο θεος να το ένανε) στα Μέγαρα μπροστα μου είταν ένα smart με μια επιγραφή stop hunting με μεγαλα και ευδιάκριτα γράμματα έρε πως θα ήθελα εκείνη τι στιγμή να εχω ένα λαγο κρεμασμενο απο το καπό όπως έκαναν παλιά και να περναγα δίπλα του μόνο και μόνο για να έβλεπα την φάτσα του .yel.
Έπρεπε κι εσύ να ανεβάσεις μια επιγραφή "STOP TROBING"!!!

Και εγω σημερα πηγα στο βουνο μια βολτα τον κουταβο και ειδα τσουρμο ορειβατες μεγαλη παρεα ,αλλους να περπατανε φυσιολατρες ,Καλα εμεις δεν μας γεννησε μανα ; Σκυλα μας γενησε μην πω καμοια βαρια κουβεντα
Σκύλα δεν μας γέννησε.Σκύλες εκλεξαμε

Τι σημασια εχει?Προσπαθεις με λογικη να εξηγησεις το παραλογο?Λεμε οτι κυνηγανε εμας
φαντασου τι θα λενε οι εστιατορες δηλαδη.Ειπαμε...Τα λεφτα στα καναλια πεσανε για να
σταθουνε πολιτικα ολοι αυτοι οι αχρηστοι.Εχουν την δυναμη της εικονας συναδελφε.Σου
φιλε alex βαλε ενα ψυφακι και απο μενα τουλαχιστων εισαι μεασααααα το λεγεγγγγ το εχηςςς ;)

Τα είπες όλα!!! Τέλος!!!! Πραγματικά έτσι είναι η κατάσταση και μακάρι να το έβλεπε ο κόσμος!!!

Καλή ιδέα να φτιαξουμε και εμείς αντιστοιχες επιγραφές....μπλουζάκια κτλ...."fuck vegans" " fuck anti hunters"

Status
Not open for further replies.
Back