Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Bαρβάρα Κίρκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της τραυματίστηκε στο κεφάλι από σκάγια κυνηγού​

k-1024x597.jpg

• Από τον
    Βαγγέλη Καράλη
Λαχτάρα για την παρουσιάστρια και μοντέλο Βαρβάρα Κίρκη που έμαθε ότι ο αδελφός της δέχτηκε σκάγια στο κεφάλι από ασυνείδητο κυνηγό. Ο Γιώργος Κίρκης τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα «αδέσποτα» σκάγια κυνηγού στην περιοχή του Λαυρίου, κοψοχολιάζοντας την αδελφή του!
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στην «Espresso», πρέπει να παρθούν μέτρα και να αλλάξει ο νόμος για τους κυνηγούς, διότι είναι θέμα χρόνου -όπως λέει- να θρηνήσουμε και άλλα θύματα από κυνηγούς που πυροβολούν κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Γιώργος Κίρκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και εθελοντής σε φιλοζωικά σωματεία, ( πρωτη φορα ακουω για φιλοζωο Τσελιγκα ) :oops:hippo.think.

περιγράφει στην «Espresso» πώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν τα σκάγια τον πέτυχαν στο κεφάλι. «Είχα γυρίσει από τη βοσκή και καθάριζα τα σκυλιά μου στο μαντρί. Ακούω ένα μπαμ και μου ήρθαν τα σκάγια στο κεφάλι. Τραυματίστηκα ελαφριά, αλλά ήμουν τυχερός, διότι ήμουν σκυμμένος. Εάν ήμουν όρθιος, θα είχα χάσει το μάτι μου» μας λέει και συνεχίζει: «Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι ο κυνηγός ήταν στα επιτρεπόμενα όρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον Οκτώβριο η μητέρα μου άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι και έσκασαν σκάγια στα κάγκελα. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».
134108263_393980715020767_8093351200679353930_n.jpg

Ο κτηνοτρόφος και αδελφός της παρουσιάστριας λέει πως ο νόμος για τους κυνηγούς πρέπει να αλλάξει άμεσα: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς ο νόμος προστατεύει τους κυνηγούς. Μπορούν να βρίσκονται στα 300 μέτρα απόσταση από κατοικημένη περιοχή και στα 100 μέτρα εάν υπάρχει κάποιο σπίτι. Πρέπει να παρθούν μέτρα και να κυνηγούν μακριά από κατοικημένες περιοχές, διότι, δυστυχώς, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα θύματα»!
55503432_10214138887681817_2054524196184129536_o.jpg

Η Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στην «Espresso», ξεσπά για τα περιστατικά με τα σκάγια τόσο στον αδελφό της όσο και στη μητέρα της. «Ανησύχησα πολύ όταν έμαθα ότι τραυματίστηκε ο αδελφός μου. Πριν από λίγο καιρό τα σκάγια έσκασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, στο Λαύριο, και παραλίγο να χτυπήσουν τη μητέρα μου. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο σπίτι μας, εκεί, φοβάμαι να κυκλοφορήσω. Πρέπει να παρθούν μέτρα άμεσα και να αλλάξει ο νόμος» λέει με τρόμο και οργή!
ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr/
Η Βαρβάρα σε ποιο νούμερο Εμανουέλα παίζει;

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε γιατί παραξενευεστε όλοι στην ζωή μας πρέπει να έχουμε 15 λεπτά δημοσιότητας το έχει πει και και ο Αντί Γουόρχολ έτσι και εδώ η εν λόγω κυρία έχει απωθημένο να βγει στο γυαλί σε ένα μεγάλο "τσοντοκ@ναλο" εε συγνώμη κανάλι ήθελα να πω και έβγαλε τον αδελφό τσοπανο με την ανέμελη κόμη να μας δείξει την ξηροδερμια του so fackin wat οποίος έχει μάτια βλέπει και μυαλό σκέφτεται πολύ ασχολειθηκαμε.

Η οτι ο τυπος δηλωνει φιλοζωος κτηνοτροφος? Αφου δε δηλωνει και βιγκαν καλα ειμαστε!
Τα αρνοκατσικα τα σφάζει οικολογικά και φιλοζωικά παντα ο τσελιξ!!!! Η καράφλα πεντακάθαρη! Δεν έκοβε καλά το φυσιγγι! Μπεεεεεεεεεεεε

Bαρβάρα Κίρκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της τραυματίστηκε στο κεφάλι από σκάγια κυνηγού​

k-1024x597.jpg

• Από τον
    Βαγγέλη Καράλη
Λαχτάρα για την παρουσιάστρια και μοντέλο Βαρβάρα Κίρκη που έμαθε ότι ο αδελφός της δέχτηκε σκάγια στο κεφάλι από ασυνείδητο κυνηγό. Ο Γιώργος Κίρκης τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα «αδέσποτα» σκάγια κυνηγού στην περιοχή του Λαυρίου, κοψοχολιάζοντας την αδελφή του!
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στην «Espresso», πρέπει να παρθούν μέτρα και να αλλάξει ο νόμος για τους κυνηγούς, διότι είναι θέμα χρόνου -όπως λέει- να θρηνήσουμε και άλλα θύματα από κυνηγούς που πυροβολούν κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Γιώργος Κίρκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και εθελοντής σε φιλοζωικά σωματεία, ( πρωτη φορα ακουω για φιλοζωο Τσελιγκα ) :oops:hippo.think.

περιγράφει στην «Espresso» πώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν τα σκάγια τον πέτυχαν στο κεφάλι. «Είχα γυρίσει από τη βοσκή και καθάριζα τα σκυλιά μου στο μαντρί. Ακούω ένα μπαμ και μου ήρθαν τα σκάγια στο κεφάλι. Τραυματίστηκα ελαφριά, αλλά ήμουν τυχερός, διότι ήμουν σκυμμένος. Εάν ήμουν όρθιος, θα είχα χάσει το μάτι μου» μας λέει και συνεχίζει: «Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι ο κυνηγός ήταν στα επιτρεπόμενα όρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον Οκτώβριο η μητέρα μου άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι και έσκασαν σκάγια στα κάγκελα. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».
134108263_393980715020767_8093351200679353930_n.jpg

Ο κτηνοτρόφος και αδελφός της παρουσιάστριας λέει πως ο νόμος για τους κυνηγούς πρέπει να αλλάξει άμεσα: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς ο νόμος προστατεύει τους κυνηγούς. Μπορούν να βρίσκονται στα 300 μέτρα απόσταση από κατοικημένη περιοχή και στα 100 μέτρα εάν υπάρχει κάποιο σπίτι. Πρέπει να παρθούν μέτρα και να κυνηγούν μακριά από κατοικημένες περιοχές, διότι, δυστυχώς, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα θύματα»!
55503432_10214138887681817_2054524196184129536_o.jpg

Η Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στην «Espresso», ξεσπά για τα περιστατικά με τα σκάγια τόσο στον αδελφό της όσο και στη μητέρα της. «Ανησύχησα πολύ όταν έμαθα ότι τραυματίστηκε ο αδελφός μου. Πριν από λίγο καιρό τα σκάγια έσκασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, στο Λαύριο, και παραλίγο να χτυπήσουν τη μητέρα μου. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο σπίτι μας, εκεί, φοβάμαι να κυκλοφορήσω. Πρέπει να παρθούν μέτρα άμεσα και να αλλάξει ο νόμος» λέει με τρόμο και οργή!
ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr/
Ψαψνουν πελατες με ολλα τα μεσα...εχει πεσει αναδουλεια...

Τι να πω ρε παιδια..ουτε κουραγιο να. Βρισω και να νευριασω δεν.εχω πια.. Στις 11 γεναρη λεει θα τα ξανανοιξει.. Κ ρωταω εγω τωρα.. Θα το κανει η θα μας παει σερι παλι μεχρι την ληξη?
Θα το ανοίξει όπως στις 1/12 , στις 7/12 και στις 14/12. Πάλι θα φάμε δούλεμα καργα!

Παιδια ξεχάστε το ζητιανιά ήταν για τις γιορτές μας έκαναν και χάρη, ήταν προαποφασισμένο θα μαγειρέψουν και τα κρούσματα θα πουν τα είδατε δίκιο είχαμε δεν ήσασταν καλά παιδιά στις γιορτές τώρα ένα τριήμερο τις απόκριες και εάν πάλι είστε άτακτοι το Πάσχα θα ανοίξουμε για κάνα τριήμερο.

Θα ανοίξουν τα αρχιδια μου εγώ αύριο τελειώνω τα δωδεκαωρα και την Δευτέρα θα πήγαινα το πρώτο γαμημένο κυνήγι της χρονιάς και τώρα το απαγορεύουν πάλι
Δεν πάει άλλο αυτή η κοροϊδία Ιανουάριο μήνα με το βουνό δίπλα στα πόδια μου και δεν έχω προλάβει να πάω ούτε μια φορά για κυνήγι ή μάλλον όχι δεν πρόλαβα δεν με άφησαν να πάω

Πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται για ένα καί μόνο σκοπό την χειραγώγηση και την κατάλυση της οικογένειας τον ηθών και εθίμων της πατρίδας μας με όσα μεγαλώσαμε και γαλουχιθηκαμε αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων κύριοι.

Θα ανοίξουν τα αρχιδια μου εγώ αύριο τελειώνω τα δωδεκαωρα και την Δευτέρα θα πήγαινα το πρώτο γαμημένο κυνήγι της χρονιάς και τώρα το απαγορεύουν πάλι
Δεν πάει άλλο αυτή η κοροϊδία Ιανουάριο μήνα με το βουνό δίπλα στα πόδια μου και δεν έχω προλάβει να πάω ούτε μια φορά για κυνήγι ή μάλλον όχι δεν πρόλαβα δεν με άφησαν να πάω
Και γω άδεια έχω μέχρι τις 16 Γενάρη την έβαλα γι αυτό τον σκοπό σκεπτόμενος ότι δεν θα μας κλείσουν αμέσως αλλα αυτοί έχουν σχέδιο. Το ίδιο που ηχαν με την κρίση και με οτι γίνεται, θα είναι ένα βήμα μπροστά μέχρι ο κόσμος να ξυπνήσει που δεν το βλέπω γιατί όλοι στο ίδιο σινάφι ανήκουν

Πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται για ένα καί μόνο σκοπό την χειραγώγηση και την κατάλυση της οικογένειας τον ηθών και εθίμων....
Φιλαράκι, το είχα ξαναπεί πριν κάνα μήνα και είχε περάσει λίγο στο ντούκου...
Στην πραγματικότητα δεν σου κόβουν το κυνήγι, το ψάρεμα ή τη βόλτα. Τον τσαμπουκά σου κόβουν...

Status
Not open for further replies.
Back