Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συγνώμη για το λεκτικό από ολους, αλλά έτσι ακριβώς τους το είπα και δεν ξαναμιλησαν ούτε ξαναμασησαν μπροστά μου...
Καποια στιγμη πρεπει να σταματήσουμε να ζηταμε συγγνωμη για το λεκτικο, οταν γυρω μας μας ταραζουν στο πρω-κτικο!!
Μην μας πουν παρανομους, μην μας πουν κακοτροπους, μην μην μην....και απο τα πολλα μην, δυο μηνες τώρα καταπατούν το δικαιωμα της θηρας... Οταν ερχεται η ωρα να κάνει η κάθε ΜΚΟ οτι της κατεβει, τουμπεκι ολοι τοτε γτ υπερασπίζονται δικαιωματα κατατρεγμενων!

Καποια στιγμη πρεπει να σταματήσουμε να ζηταμε συγγνωμη για το λεκτικο, οταν γυρω μας μας ταραζουν στο πρω-κτικο!!
Μην μας πουν παρανομους, μην μας πουν κακοτροπους, μην μην μην....και απο τα πολλα μην, δυο μηνες τώρα καταπατούν το δικαιωμα της ... Οταν ερχεται η ωρα να κάνει η κάθε ΜΚΟ οτι της κατεβει, τουμπεκι ολοι τοτε γτ υπερασπίζονται δικαιωματα κατατρεγμενων!
Αυτή η ευγένεια μας έφαγε ενώ όλοι μας πηδάνε!!!! Εγώ ξέρω ότι δώσεις θα πάρεις....κανονικά θα πρέπει ΚΣΕ και σύλλογοι να απαντούν σ αυτούς τους γελοίους!!!

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο yt που δείχνουν σύγχρονα σφαγεία ....
Όποιος νομίζει ότι το κυνήγι είναι βάρβαρο ας ψάξει κανένα τέτοιο βίντεο.
Φανταστείτε ότι κάποια είναι τόσο εμετικά που τα σταμάτησα στην μέση (και δεν φημίζομαι για την ευαισθησία μου).
Κρατήστε κανένα στα bookmarks και την επόμενη φορά δείξτε τους το βίντεο την ώρα που τρώνε το T-bone steak.
Από μακρυά φυσικά μην σας πάρουν τα σκάγια από τον εμετ .....

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας μέσα σε βαλίτσα ,από κυνηγό στα Βίλια.Ο θάνατος είναι τουλάχιστον πριν από μήνα . Όσο μας έκλεισαν εμάς μέσα.Το ότι οι κυνηγοί είναι τα μάτια και τα αυτιά του νόμου δεν χωράει αμφιβολία.Αυτο είναι κάτι που πρέπει να αναδειχθεί.

Bαρβάρα Κίρκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της τραυματίστηκε στο κεφάλι από σκάγια κυνηγού​

k-1024x597.jpg

• Από τον
    Βαγγέλη Καράλη
Λαχτάρα για την παρουσιάστρια και μοντέλο Βαρβάρα Κίρκη που έμαθε ότι ο αδελφός της δέχτηκε σκάγια στο κεφάλι από ασυνείδητο κυνηγό. Ο Γιώργος Κίρκης τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα «αδέσποτα» σκάγια κυνηγού στην περιοχή του Λαυρίου, κοψοχολιάζοντας την αδελφή του!
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στην «Espresso», πρέπει να παρθούν μέτρα και να αλλάξει ο νόμος για τους κυνηγούς, διότι είναι θέμα χρόνου -όπως λέει- να θρηνήσουμε και άλλα θύματα από κυνηγούς που πυροβολούν κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Γιώργος Κίρκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και εθελοντής σε φιλοζωικά σωματεία, ( πρωτη φορα ακουω για φιλοζωο Τσελιγκα ) :oops:hippo.think.

περιγράφει στην «Espresso» πώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν τα σκάγια τον πέτυχαν στο κεφάλι. «Είχα γυρίσει από τη βοσκή και καθάριζα τα σκυλιά μου στο μαντρί. Ακούω ένα μπαμ και μου ήρθαν τα σκάγια στο κεφάλι. Τραυματίστηκα ελαφριά, αλλά ήμουν τυχερός, διότι ήμουν σκυμμένος. Εάν ήμουν όρθιος, θα είχα χάσει το μάτι μου» μας λέει και συνεχίζει: «Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι ο κυνηγός ήταν στα επιτρεπόμενα όρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον Οκτώβριο η μητέρα μου άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι και έσκασαν σκάγια στα κάγκελα. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».
134108263_393980715020767_8093351200679353930_n.jpg

Ο κτηνοτρόφος και αδελφός της παρουσιάστριας λέει πως ο νόμος για τους κυνηγούς πρέπει να αλλάξει άμεσα: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς ο νόμος προστατεύει τους κυνηγούς. Μπορούν να βρίσκονται στα 300 μέτρα απόσταση από κατοικημένη περιοχή και στα 100 μέτρα εάν υπάρχει κάποιο σπίτι. Πρέπει να παρθούν μέτρα και να κυνηγούν μακριά από κατοικημένες περιοχές, διότι, δυστυχώς, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα θύματα»!
55503432_10214138887681817_2054524196184129536_o.jpg

Η Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στην «Espresso», ξεσπά για τα περιστατικά με τα σκάγια τόσο στον αδελφό της όσο και στη μητέρα της. «Ανησύχησα πολύ όταν έμαθα ότι τραυματίστηκε ο αδελφός μου. Πριν από λίγο καιρό τα σκάγια έσκασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, στο Λαύριο, και παραλίγο να χτυπήσουν τη μητέρα μου. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο σπίτι μας, εκεί, φοβάμαι να κυκλοφορήσω. Πρέπει να παρθούν μέτρα άμεσα και να αλλάξει ο νόμος» λέει με τρόμο και οργή!
ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr/

Last edited:

Bαρβάρα Κίρκη καταγγέλλει ότι ο αδερφός της τραυματίστηκε στο κεφάλι από σκάγια κυνηγού​

k-1024x597.jpg

• Από τον
    Βαγγέλη Καράλη
Λαχτάρα για την παρουσιάστρια και μοντέλο Βαρβάρα Κίρκη που έμαθε ότι ο αδελφός της δέχτηκε σκάγια στο κεφάλι από ασυνείδητο κυνηγό. Ο Γιώργος Κίρκης τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα «αδέσποτα» σκάγια κυνηγού στην περιοχή του Λαυρίου, κοψοχολιάζοντας την αδελφή του!
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος στην «Espresso», πρέπει να παρθούν μέτρα και να αλλάξει ο νόμος για τους κυνηγούς, διότι είναι θέμα χρόνου -όπως λέει- να θρηνήσουμε και άλλα θύματα από κυνηγούς που πυροβολούν κοντά σε κατοικημένες περιοχές.
Ο Γιώργος Κίρκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και εθελοντής σε φιλοζωικά σωματεία, ( πρωτη φορα ακουω για φιλοζωο Τσελιγκα ) :oops:hippo.think.

περιγράφει στην «Espresso» πώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν τα σκάγια τον πέτυχαν στο κεφάλι. «Είχα γυρίσει από τη βοσκή και καθάριζα τα σκυλιά μου στο μαντρί. Ακούω ένα μπαμ και μου ήρθαν τα σκάγια στο κεφάλι. Τραυματίστηκα ελαφριά, αλλά ήμουν τυχερός, διότι ήμουν σκυμμένος. Εάν ήμουν όρθιος, θα είχα χάσει το μάτι μου» μας λέει και συνεχίζει: «Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, διότι ο κυνηγός ήταν στα επιτρεπόμενα όρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον Οκτώβριο η μητέρα μου άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι και έσκασαν σκάγια στα κάγκελα. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».
134108263_393980715020767_8093351200679353930_n.jpg

Ο κτηνοτρόφος και αδελφός της παρουσιάστριας λέει πως ο νόμος για τους κυνηγούς πρέπει να αλλάξει άμεσα: «Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς ο νόμος προστατεύει τους κυνηγούς. Μπορούν να βρίσκονται στα 300 μέτρα απόσταση από κατοικημένη περιοχή και στα 100 μέτρα εάν υπάρχει κάποιο σπίτι. Πρέπει να παρθούν μέτρα και να κυνηγούν μακριά από κατοικημένες περιοχές, διότι, δυστυχώς, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα θύματα»!
55503432_10214138887681817_2054524196184129536_o.jpg

Η Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στην «Espresso», ξεσπά για τα περιστατικά με τα σκάγια τόσο στον αδελφό της όσο και στη μητέρα της. «Ανησύχησα πολύ όταν έμαθα ότι τραυματίστηκε ο αδελφός μου. Πριν από λίγο καιρό τα σκάγια έσκασαν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας, στο Λαύριο, και παραλίγο να χτυπήσουν τη μητέρα μου. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο σπίτι μας, εκεί, φοβάμαι να κυκλοφορήσω. Πρέπει να παρθούν μέτρα άμεσα και να αλλάξει ο νόμος» λέει με τρόμο και οργή!
ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr/
Ότι δεν έχει μαλλιά μας δείχνει ο άνθρωπος όχι ότι τον πήρανε τα σκάγια
λάθος καταλάβαμε
Τέλος πάντων εδώ είναι η λύση στο πρόβλημα του ας κάνει ένα τηλέφωνο Webp.net-resizeimage-4-5.png

Τι καπιλαριν εδώ υπάρχει η ΊΑΣΗ ελληνικό προϊόν δοκιμασμένο κοίτα τον Βελόπουλο που πέφτουν οι φραντζες στο πρόσωπό του και δεν μπορούμε να τον ξεχωρίσουμε
Δεν το βαζει πανω αλλα πισω ρε .sarcastic.

Τι να πρωτοσχολιασω? Οτι εκατσε να βαλει και φωτο ενω δεν υπαρχει σκαγι? Οτι η γκόμενα δηλωνει μοντελο? Οτι παραλιγο να πεθάνει και η μανα του λεει απο σκαγια που επεφταν (μαλλον ειχαν αναπτυξει ταχυτητα τουλάχιστον ενα G)?

View attachment 20909
Εξαιρετική κατανομή απ' το συνάδελφο, λογικά δούλεψε κόντρα δόση και αλεύρι βρώμης......
Καλά ότι μας περνάνε για μαλακές είναι δεδομένο, αλλά και για γκαβούς;;;;;
Έτοιμες τρύπες για εμφύτευση μαλλιών,θα έπρεπε να σου φυλησει τα χέρια και το όπλο.

Status
Not open for further replies.
Back