πως είπαμε λέγεται η οικολόγος που είναι γριά ????
Τι vegan ρε; Δεν τη βλέπεις πως είναι; Τα γατοκέφαλα αμάσητα τα πάει.Ποια ειναι αυτη ρε παιδιά; Μην μου πείτε μόνο ότι είναι vegan οικολογα γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.
Συγνωμη τα ζώα δεν μου φταίνε κάπουΘα σας παρακαλέσω παιδιά μην ανεβάζετε τέτοια γιατί μισάνθρωποι σαν αυτούς τους τύπους δεν αξίζει να τους δίνεις σημασία. Εγω ξέρω ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι οικολόγοι με όλοι την σημασία της λέξης, και στεναχωριέμαι όταν δίνουμε αξία σε τιποτενιους φτηνιαρηδες και παπαρολογους του πληκτρολογίου που όλοι μέρα κοιτάνε πόσα λάικ θα μαζέψουν με το ρηχό τους το μυαλό. Χαλαστηκα πραγματικά με τα εμετικά σχόλια και θα προσπαθήσω να μην ξαναχαλασθω το ίδιο προτείνω σε όλους σας.Σεβομαι πραγματικά αυτόν που δεν κυνηγά και είναι αντίθετος με το κυνήγι με επιχειρήματα όμως μπορεί και να τον ακούσω. ΆΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΖΩΑ
Δεν θα ασχοληθω με τα τυπακια.Οφειλεις ομως να ομολογησεις οτι αρκετες θηλυκες βρουβοφαγοι,ειναι να τις βαλεις κατω και να τις πατησεις μερικα περιποιημενα μανικοκλειδα!Και πολυ ξυλο,φωναζοντας απορτ Αζορ,απορτ!!
Όλοι αυτοί είναι μπροσταρηδες -σημαιοφόροι σε πορείες πολύχρωμες με εικόνες ηθικής έκπτωσης του σημερινού ανθρώπου αλλά και πορείες υπέρ των εκτρώσεων κ.α πολλά ''καλά ''.Το να τους λες ζώα τους τιμάει. Αυτοί είναι μισάνθρωποι. Βάζουν την ζωή μιας τσιχλας πάνω από αυτή ενος ανθρωπου. Τι γράφει η φωτογραφία με τις τσιχλες; Με ποιο δικαίωμα; Με το δικαίωμα ρε παπαρα του αρχεγονου ενστίκτου του κυνηγιού και με το δικαίωμα να θηρευω εγω το κρέας που θα βάλω στο τραπέζι μου και όχι τα μεταλλαγμένα αγγούρια που τρως εσυ. Τους έτσουξε κύριοι η άρση της απαγόρευσης γιατί νομίζω ότι το είχαν δεδομένο ότι δεν θα μας αφήσουν φετος. Οι κεφαλές του κυνηγιού καραφλες και μουσατες ακουνε;;;; Κάντε τα κουμάντα σας αγόρια γιατί έχουν αφήσει πολύ σκατο στον ανεμιστήρα οι και καλά οικολογοι και έρχεται κατά δω γοργα!
τα φασολια και οι μπαμιες πριζουν να το ξερεις..Ποια ειναι αυτη ρε παιδιά; Μην μου πείτε μόνο ότι είναι vegan οικολογα γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.
Γιατί ρε Δημήτρη και αγελάδες vegan είναι αφού τρώνε μόνο χορτάρι.χαχαΠοια ειναι αυτη ρε παιδιά; Μην μου πείτε μόνο ότι είναι vegan οικολογα γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.
Το διάβασα όντως έγινεΆκουσα στο ραδιοφωνο ότι βάλανε κάποιου ειδους εκρηκτικό μηχανισμό στον Κ.Σ Καισαριανής! Ισχύει? Όπως κάνανε με ένα κρεοπωλείο πριν από καιρό αν θυμάμαι καλα. Vegan επαναστάτες του κωλου!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Γ@@@@ Κ.Σ.Ε ...ΝΤΡΟΠΗ ..ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΕΣ...ΨΗΧΟΑΝΟΜΑΛΟΥΣ...ΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ.....
Το λεει μονος στο τελος (αδερφη/ομαδα)...να του στιλο δωρο ενα στριγκακι με τον ταο ταοΈχει παραγίνει το κακό......View attachment 20734View attachment 20735
Για ότι στραβό συμβαίνει δεν φταίει ούτε και πρέπει να επεμβαίνει η ΚΣΕ. Αντί να φωνάζεις μπορείς να πας στο οικείο αστυνομικό σου τμήμα και να υποβάλεις μήνυση.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η Γ@@@@ Κ.Σ.Ε ...ΝΤΡΟΠΗ ..ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΕΣ...ΨΗΧΟΑΝΟΜΑΛΟΥΣ...ΦΑΣΗΣΤΑΡΙΑ.....
Συγνωμη αλλα θα διαφωνήσω. Όταν υποστηρίζεις ότι είσαι σοβαρή οργάνωση που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στο περιβάλλον τέτοιες καταπτυστες αναρτήσεις τις χτυπάς αμέσως. Έχουν νομικό τμήμα η οχι? Την σιωπή της ΚΣΕ αυτα τα παρταλια σιγουρα την εκλαμβάνουν ως αποδειξη ενοχης. Αχ ρε ευλογημένο Αμέρικα , εκει οποίος ενοχλήσει νομιμο κυνηγό του φοράνε βραχιολακια αν δεν κάνω λαθος.Για ότι στραβό συμβαίνει δεν φταίει ούτε και πρέπει να επεμβαίνει η ΚΣΕ. Αντί να φωνάζεις μπορείς να πας στο οικείο αστυνομικό σου τμήμα και να υποβάλεις μήνυση.