Οσο εχουμε την κ.σ.ε μην φοβασε τιποτα ....εχουν προβλεψη και για αυτοΑυτό είναι κάτι που το θέλουν χρόνια και δεν θα ησυχάσουν εάν δεν το πετύχουν δες λίγο αυτο

Οσο εχουμε την κ.σ.ε μην φοβασε τιποτα ....εχουν προβλεψη και για αυτοΑυτό είναι κάτι που το θέλουν χρόνια και δεν θα ησυχάσουν εάν δεν το πετύχουν δες λίγο αυτο
Έτσι όπως το ξέρουμε ή έχουμε δει από κυνηγια έξω(δεν έχω πάει έξω) δεν γίνεται όπως λες στην χώρα μας.Πως θα γινει η ρεζερβοποιηση ρε σεις οταν εχουμε τοσες μικρες ιδιοκτησιες; Δεν μπορει να γινει κατι τετοιο εδω
Δημήτρη επειδή έχω εικόνα λόγω ότι έχω κυνηγήσει σε ΕΚΖ στο Κυσσαβο ( Όσσα) είναι χειρότερα οι δασικοί είναι μαζί σου οι δρόμοι είναι με μπάρες κλειστά και οι κυνηγοί που δεν είναι εγγεγραμμένοι σε συλλόγους του νομού έχουν άλλη τιμή και αν το χωριό σου είναι μέσα στην ζώνη ούτε τουφέκια δεν μπορείς νά ρίξεις άσε είναι μπέρδεμα.Η ρεζερβοποιηση είναι στοχος. Η κατάργηση του ελεύθερου κυνηγιού όπως το γνωρίσαμε από τους πατεράδες μας είναι στοχος. Φανταστείτε να βγάζεις άδεια κυνηγιού , επιπλέον άδεια για να μπεις σε μια περιοχή και να πληρώνεις και την τσιχλα κανα πενταρι ευρω!!!!! Θα γίνει σπορ της οικονομικής ελίτ και το κυνηγι.
Κωλος και βρακίΑκουσα και το απηστευτο τωρα στο μεγκα βγηκε ο παπας στον πειραια και ειπε ευπατριδη τον μαρηνακι...(οι κακομηροι του νουρουαν πηγαν ακλαυτοι ) ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑ![]()
![]()
![]()
Είναι και ότι είναι όλοι εδώ και δεν έφυγε κανένας για το χωριό του.Κατι η κλεισουρα ,κατι οι γιορτες ,ειναι ανθρωπινη αντιδραση και ο κόσμος πετάχτηκε έξω και συμπεριφέρεται σαν
να εξαφανίσθηκε ο ιός και όχι ότι είναι
Εξω από την πόρτα μας σε κάθε βήμα.
Αυτό με προβλημάτιζε και το καλοκαίρι
Δεν πάμε σε καλό δρόμο φοβάμαι.
Πολυ ωραια φάση.Θα τους βάλω μεθαύριο κάτι τραγούδια από live με χειροκροτήματα να νομιζουν ότι έχω πάρτυ και θα δω πόσους ρουφιανους εχω ..
Το παράξενο θα είναι να μην έχεις. .Πολυ ωραια φάση.
Θα το κάνω κι εγώ έτσι για το τζερτζελε.
Λες να έχω γείτονες "αρτεμηδες";
Τώρα κάνα δύο μέρες δεν βλέπω και ελέγχους. .Σε σημεία που τους έβλεπα άλλες μέρες.Έδειχνε η τηλεόραση νωρίτερα κάτι φάλαγγες από αυτοκίνητα,μαλλον αλήθεια είναι,λες και είναι τα περασμένα Χριστούγεννα.Δεν πιστεύω να βρήκαν τρόπους να φύγουν εκτός.
Τι διάολο θα πάμε να διαλύσουμε και τα
χωριά Τώρα ? Και εγώ μπορεί να έχω τρόπο να φύγω.Δεν πάω όμως.Είμαι δώδεκα ώρες την ημέρα μέσα στο κέντρο κοντά στην Μενάνδρου.Κινητη κορονο-βομβα.Να πάω σε φιλους στην επαρχια το αποφεύγω όσο πάει.