Ολοι οι δρόμοι ειναι γεμάτοι κόσμο . Ο συγχρωτισμός ειναι στις βαρκες και στο κυνηγι μας λενε.Αν αυτο που ζούμε ειναι καραντίνα εγω ειμαι απ τον Αρη .
Ρε λες;
screen capture open source
Ρε λες;

Ολοι οι δρόμοι ειναι γεμάτοι κόσμο . Ο συγχρωτισμός ειναι στις βαρκες και στο κυνηγι μας λενε.Αν αυτο που ζούμε ειναι καραντίνα εγω ειμαι απ τον Αρη .
Ρε λες;
screen capture open source
Αυτι ειναι το ενομενο μπουρδελο δεν πανε να γ@@@@@.....Εκλεισε συμφωνια η Γερμανια εκτος Ευρωπαικης αναλογιας με την Pfizer για
30,000,000 εμβολια.Εδω μας λενε οτι η εταιρια δεν εχει πρωτες υλες για τις
παραγγελιες...Τελικα τα λεφτα στα παπαγαλακια επιασαν τοπο εδω στην Γκανα.
Το αντιγράφω ...
"Δήθεν γιορτή τα Χριστούγεννα"
Τάδε έφη Κικίλιας ή αλλιώς στόκος.
Πίστευα πως μετά τους Συριζαίους που έλεγαν όλη μέρα μαλακίες δεν θα μπορούσε κανείς να τους φτάσει, όμως έπεσα έξω.
![]()
Χαλαρωσε λεμε. Ως το καλοκαιρι ετσι θα μας παει, θελει υπομονηΤο ίδιο μπορει να μας πει και για το Πάσχα και για όλες τις γιορτές. Απαράδεκτη δήλωση ως υπουργός.
Το θεμα ειναι τι γίνεται τώρα με την μετάλλαξη του ιού που κατάφεραν οι πισογλέντηδες.Μας τα έχουν πρήξει γενικώς και διαχρονικώς
Μια δεν έπαιρναν μέτρα γιατι θα έκαναν ανοσία ,μετά καπως αλλιώς ,μια βγαινουν απο την Ευρώπη αλλά ναι μεν αλλά ,αι σιχτίρ πια !
Οπως καταντήσαμε και σπασαν τα νεύρα μας ,είμαστε για για να βριζουμε τους πάντες.
Στην αναμπουμπούλα οι λουγκρες χαίρονται....
Τι να πεις.........Στην αναμπουμπούλα οι λουγκρες χαίρονται....
«Επαναφέρουμε λοιπόν την πρότασή μας για την δημιουργία «Εθνικού Σώματος Φύλαξης Φυσικού Περιβάλλοντος», με μόνιμο, επαρκές και κατάλληλα εξοπλισμένο προσωπικό, ενισχύοντας τις καθ’ ύλην αρμόδιες δασικές υπηρεσίες που καταρρέουν από το βάρος των υποχρεώσεων