Μια τσίχλα κοψοφτερηΣαμαρας
Τι κερδιζω???![]()
Μια τσίχλα κοψοφτερηΣαμαρας
Τι κερδιζω???![]()
Εννοειται οτι συμβαινει και αυτο Τασο.Εγω για παραδειγμα.Αν κατσουμε σε διπλανα τσιχλοκαρτερα,δεν προκειται οχι για τσιχλα,αλλα ουτε για σιταρηθρα να σου σφυριξω...Δεν το συζητω για φασσοπαπια.Τα της εκκλησίας δεν τα ξερω καθολου αυτό ομως που ξέρω είναι ότι όλοι τους δεν είναι το ίδιο..
Εχω δει ιερέα να περιμένει στα κτελ φορτωμένος ψώνια κ να του απλωνει κάποιος το χέρι του κ αυτός να γυρίζει το κεφάλι του αλλου...
Και έχω δει και ιερεα να κυκλοφορεί με τρυπια ράσα κ να του πηγενουν φαγητό οι πιστοι γιατί όπου έβλεπε οικογένεια που είχε ανάγκες την βοηθούσε με κάθε τρόπο..
Τώρα για τον Χριστοδουλο βλέπω αυτό που έβλεπε χιλιάδες κόσμος που τον ακολουθουσε,Και τον κρίνω σαν ανθρωπο χωρίς να ενδιαφέρει καθόλου αν πιστευε τον Χριστό η τον Βουδα...
αν εσυ τον γνώριζες προσωπικα κ ξέρεις κάτι παραπανω τότε εντάξει..
Το τι ακριβώς έκανε στην προσωπικη του ζωή δεν με ενδιέφερε, με ενδιαφέραν τα όσα ελεγε κ πιστευε κ προσπαθουσε να περασει κ στον κόσμο...
Και κάτι ακόμα..Οσους γνωστους ξερω που έχουν κατηγορήσει τον Χριστοδουλο ήταν όλοι τους άνθρωποι που κ ο διπλανός τους να πεθαινε ένα ποτηρι νερό δεν θα του έδιναν..
ΑΚΚΕΛΑπό αυτούς που ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού στην παρούσα πολιτική σκηνή βλέπετε κανέναν να θέλει το καλό μας σαν χώρα και Έλληνες πολίτες. Οι προηγούμενοι έβγαλαν ότι κόμπλεξ είχαν τόσα χρόνια και μας φόρτωσαν με εκατοντάδες χιλιάδες λαθραιους έχοντας στους κόλπους τους πολιτικές καρικατούρες (Τασία , Ζουράρις κτλ) που το μόνο που κατάφεραν ηταν να κάνουν τον κόσμο να δώσει αυτοδυναμία στους αιώνια διαπλεκόμενους που όλοι βριζανε ομαδόν πριν 5 χρονια. Οι τωρινοί με πατριωτικές κορώνες ( Πρέσπες, λαθρομετανάστες ) και υποσχέσεις για ανάπτυξη και επενδύσεις ανέβηκαν στην εξουσία και με πρόσχημα τον covid βγάζουν τα δικά τους κόμπλεξ παλι στο κεφάλι του λαού περνώντας μέτρα πρωτόγνωρα και εξωφρενικά χωρίς να ανοίξει μυτη. Όσο για τους μικρούς οι παλαιοπασοκοι αναπολούν τις ένδοξες ημέρες και το ΚΚΕ είναι στο κόσμο του όπως παντα. Μπαρουφας και Βελλοπουλος είναι για να γελάς όχι για να ψηφιζεις. Οπότε εγω προσωπικά έχω στερέψει από επιλογές πολύ πριν με βγάλει ο δρόμος μπροστά στην καλπη.
εκανα λαθος , δεν ειναι fake, αλλα με μπερδεψε οτι η σελιδα που φαινοταν δεν ηταν η ιδια η αναφορα του βουλευτη, αλλα εσωτερικο εγραφο της βουλης με τιτλο: Ανακοινωση αναφορωνσυγνώμη , μήπως να μοιραστείς μαζί μας τα λάθη του κειμένου ???
Στις βάρκες γινεται συγχρωτισμός . Δεν μπαίνει .Ρε Θεσσαλονικεις ήρθε ο "Σεριφης" στην Θεσσαλονίκη και δεν βρέθηκε ένας να τον πάει βόλτα στις εκβολές του Αλιακμονα με τρύπια βάρκα.
Δεν ακούστηκε τίποτα.
Βγήκε ένας Σαρηγιαννης η κάτι τέτοιο και είπε να μείνουμε μέσα μέχρι τις 20 Γενάρη για το καλό μας. Εγώ του εύχομαι να τον πάει ζουμί μέχρι τις 20 Γενάρη του 2022.
ανακοινωνουν μόνο τον κορονοιο, δεν μιλάνε για την αύξηση των ψυχοφαρμακωνΚαλημερα ειναι καθηγητής στο ΑΠΘ και ελεγχη τα λύματα στη Θεσσαλονίκη για κορονοιο εχει σχέση το ζουμι που του ευχηθηκες
Γιατί η καρκινοπαθείς που έχουν πάει! Έχουν εξαφανίσθει!!!!!ανακοινωνουν μόνο τον κορονοιο, δεν μιλάνε για την αύξηση των ψυχοφαρμακων
ναι
Καλές δουλειές φίλεναι
εγω δουλεβω κανονικα και ολλα τα μαγαζια ειναι ανηχτα ....
χανια
Γενικά έχουν εξαφανιστεί πολλά που μας ταλαιπωρούσαν πέρισυ τέτοιο καιρο.Γιατί η καρκινοπαθείς που έχουν πάει! Έχουν εξαφανίσθει!!!!!
σκατα μου κοψανε τις βολτες ......Καλές δουλειές φίλe