Ρε παιδιά όταν μπαίνουμε στο φόρουμ το ψάχνουμε και λίγο έχει πάρει φωτιά το κυνηγετικές ειδήσειςΕπιτράπηκε το κυνήγι? Μόλις με πήραν τηλέφωνο κάποιοι φίλοι η είναι ράδιο αρβύλα
Ρε παιδιά όταν μπαίνουμε στο φόρουμ το ψάχνουμε και λίγο έχει πάρει φωτιά το κυνηγετικές ειδήσειςΕπιτράπηκε το κυνήγι? Μόλις με πήραν τηλέφωνο κάποιοι φίλοι η είναι ράδιο αρβύλα
Και το 325 μου σήμερα..περπατητό καμιά ώρα με τις 81....έχει πάρει φωτιά το κυνηγετικές ειδήσεις
Εγώ έκανα αναφορά στο facebook για αυτή την ανάρτηση μίσους. Απίστευτο μίσος και κάποιοι γελάνε κιόλας με το δράμα της οικογένειες ενός συνανθρώπου μας. Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τα νευρα μου.
Αισχρά μηνυματα μισους απο αντικυνηγους...και τ αλλα μηνυματα στο ιδιο υφος ειναι,ουτε τουρκοι να μασταν....αδιαφορια τους ταιριαζει.
Όχι Λεωνίδα, δεν τους αξίζει αδιαφορία... ο μ@λ@κ@ς μας τελείωσε...σε όλα υπομονή και πίσω κάνουμε αν το σκεφτείς. Παίρνουμε υποτίθεται τον ανώτερο δρόμο αλλά στο τέλος εμείς την τρώμε από παντού.Αισχρά μηνυματα μισους απο αντικυνηγους...και τ αλλα μηνυματα στο ιδιο υφος ειναι,ουτε τουρκοι να μασταν....αδιαφορια τους ταιριαζει.
Σε τιποτε δε πρεπει να υποχωρουμε,ουτε να αφηνουμε αναπαντητο...αλλα με κοσμιο τροπο,οχι σ αυτο το ανηθικο υφος που εχουν στα post που εχουν αναρτησει...ειναι υποκοσμος....Όχι Λεωνίδα, δεν τους αξίζει αδιαφορία... ο μ@λ@κ@ς μας τελείωσε...σε όλα υπομονή και πίσω κάνουμε αν το σκεφτείς. Παίρνουμε υποτίθεται τον ανώτερο δρόμο αλλά στο τέλος εμείς την τρώμε από παντού.
Α ρε βοϊδόπτσα που θελουν!!!!!!
Αστο ρε Κωστα, μην ανεβαζεις αλλα γιατι θα παθουν τα νευρα μου βραδιατικα και δεν μπορω να εκφραστω κι ολας....
Λογικα εμπορευεται ποδηλατα ανευ σελας για την κλικα του και τον εαυτο τουαπό ότι βλέπω ο κ. Μ. Κ. δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ποδηλάτων. Ολοι μαζί μα παραγγείλουμε ενα ποδήλατο από αυτον για να στηρίξουμε την επιχειρηση του
Δεν θέλει οργή εδώ, λύπη μόνο για την κατάντια ενός ανθρώπου...
Ποια ειναι αυτη ρε παιδιά; Μην μου πείτε μόνο ότι είναι vegan οικολογα γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.η πάνω από τον ποδηλάτη καθηγήτρια .....