εγω ενα εχω να πωωωω ,σευβωμαι αυτα που λενε τα doktoriaaa περνω της πρωφυλαξισμου ωσοοοο μπωροοοο,,και εχω την επαφημου με την φυση καθημερηνα ενα 90 τις 100

,δηλ βουνο βουνοοοοο σπιτιιιιι

εας εχουμε πιστευω ενα εσιω τελος για ολουσμας σε αυτη την περιπαιτηα που ζουμεεεεεε,,και θα περαση συντομα πιστευωωω ,,λιγακι υπομωνη ακωμηηηηη

και εας κοιταξουμεεεε να αποκεντρωθουμε ολημας σιγα σιγα διωτι η φυση και η επαρχιαααα μας πρωσφερηηη την ποιωτητααα ΖΩΗςςςςς σε εμας και τα μελωντα παιδιαμας κτλ,,ναι μεν και η πολης χρειαζωνταιιι,εως ενα σημειω ωμος,, ωμος για να ζυση ο κοσμος της πολης θελη την επαρχια συγουραααα με τα πρωιοντατηςςς

γιαυτο εας σκευτουμε ΛΟΓΙΚΑ στην πορεια τι θελουμε

φτανη πιααααα το

δουλεμα απο ολους που περασανεεεε και εχουνε βαλη σκοπω να περασουνεεεε,,η συνεχεια της κουβεντας αυριοοοο,,να πιω και εγω ενα ντοπιο κοκκινο κρασακι να χαλαρωσοοοο

ΥΓ σας παρακωλουθω ολουσας τα γραφωμενανσας σε ολα τα θεματα του sait

και σας συμπασχωωω για της δυσκωλες ωρες που περναταιιι και βεβαια περναωωω ασχαιτως που ειμαι πρωνομιουχωςςς της επαρχιαςςςς σχετικααα

μετααα βαιβεααα απο 35 χρονια που πηρα την απωφαση να γυρισω στα πατρια εδαφη λογο καπιων καταστασεων καιαυτην την στιγμη δεν την αλαζω με τιποτεεεε που ζωωωω δυπλα στην φυση και στα κυνηγιαμουυυ,στης ελιες του πατεραμου στον παξεδακιμας κτλ,,ΑΠΟΚΕΤΡΩΣΗΗΗ ΠΑΙΔΕς ΟΛΗΜΑςςςςδιωτι η φυση μας θελη και οχι η πολησμαςςςςςς