Εντάξει μάγκες, ο τύπος όμως έκανε νυχτερινο. Καλα να πάθει.
Μάλλον θα χρειαστεί στεγαστικό δάνειοΕντάξει μάγκες, ο τύπος όμως έκανε νυχτερινο. Καλα να πάθει.
Εντάξει μάγκες, ο τύπος όμως έκανε νυχτερινο. Καλα να πάθει.
Στο στρατο?3 μερες την εβδομαδα ειχε πλωτα σε σαλτσα.Πατριδα και στον ΕΣ οταν το βραδινο ηταν αρακας νερομπουλι η σαρδελα κονσερβα
και εγω εκανα απεργια πεινας αλλα περασαν 18 μηνες θητεια και δεν εχασα γραμμαριο
περιεργο φαινομενο
Το νυχτερινό απαγορεύεται 40-50 χρόνια ...Με τοσες απαγορεύσεις που να θυμάσαι τι ειναι νομιμο και τι παρανομο.
Σοβαρά? Εγώ νόμιζα πως απαγορευόταν από ανέκαθεν...Το νυχτερινό απαγορεύεται 40-50 χρόνια ...
Και όχι μόνο από φαγητό αλλά και από νερό νομίζω. ...κανονικά έπρεπε να είναι σε κόμμα. .αν δεν είχε πεθάνει είδη. .Πρωτη φορα βλεπω απεργο πεινας που κοντευε να φτασει το ρεκορ των 76 ημερων
και αντι να ειναι σε απευθειας συνδεση με τον χαρο,κανει και δηλωσεις.Μου θυμησε
την ταινια η μεγαλη αποφραξη.
Πριν 50 χρόνια δεν ξέρω γιατί ήμουν μικρός!!!!Σοβαρά? Εγώ νόμιζα πως απαγορευόταν από ανέκαθεν...
Καπου διαβασα οτι με εισαγγελικη εντολη πηγαν να του βαλουνΚαι όχι μόνο από φαγητό αλλά και από νερό νομίζω. ...κανονικά έπρεπε να είναι σε κόμμα. .αν δεν είχε πεθάνει είδη. .
Σοβαρά? Εγώ νόμιζα πως απαγορευόταν από ανέκαθεν...
Δεν είπα για τον συγκεκριμένο Λεωνίδα.....Ρε παιδια ο ανθρωπος μερα ξεκινησε απο θεσσαλονικη αλλα με τα ποδια μεχρι να παει χαλκιδικη νυχτωσε τι να εκανε ξερουμε αν ειχε και ποδήλατο.
Αυτο συμβαινει τωραΝα δειτε με αυτους που μπλεξαμε θα απαγορευεται την μερα και θα επιτρεπεται την νυχτα .
https://www.iefimerida.gr/news/1817...-tin-apergia-peinas-kai-pige-gia-kafe-eikonesΠρωτη φορα βλεπω απεργο πεινας που κοντευε να φτασει το ρεκορ των 76 ημερων
Έχουμε και τον αρχηγό που θα τα φτιάξει όλα. ...Μην ανησυχείτε. ..
View attachment 24385
Έχει ένα ύφος όμως ε.....επιβητορας.