Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από τα πιο σκληρά επαγγέλματα που μπορεί να κανει κάποιος κ να η κατάντια του...

Και μετά μας φταινε οι λυκοι....

Είναι φανερό πως αυτοί που έκλεψαν δεν ήταν άνθρωποι που πειναγαν γιατί τότε θα υπήρχε μια δικαιολογία...
Καταστροφή......

Μια πρόγευση από αυτά που έρχονται για όλους μας... Πόσο σωστά και με αξιοπρέπεια μιλάει και όμως δεν ακούστηκε πουθενά...

Ο κάθε κουνιστος, ο κάθε ανώμαλος, ο κάθε πρόσφυγας, ο κάθε μαϊντανός, άεργος, αταλαντος και η κάθε μία τραγούδια τα, μοντέλα έχει δικαιώματα, λόγο και αντίλογο στα τσοντοκαναλα, αυτός τίποτα...

Μπράβο στο κρατος μας που μας σεβεται, μπραβο και σε όλους μας που κοιμομαστε τον ύπνο του δικαίου...

Εγω πάντως το πόιντερ που εχασα μπροστά στα μάτια μου στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας από φολα...αν είχα εκεί η τη στιγμή μπροστά μου αυτόν που έριξε τη φολα ευχαρίστως τον έβαζα να τη φάει.
Εγώ στην φόλα ριχνω αλάτι στο στόμα του σκύλου και σε δεύτερα κανει εμετό. Έχω και ένεση μαζί αλλά το αλάτι είναι ποιο γρήγορο.

Βαγγέλη ήταν φολα από αυτές που δεν κάνει κιχ. Μου το είπε ο γιατρός αλλα τώρα δεν θυμάμαι πως λένε το δηλητήριο. Είδα το σκυλί ότι κάτι πήρε στο στόμα του, περίπου 20 μέτρα μακριά μου. Εκανε κυριολεκτικά 2 βήματα και ξάπλωσε. Στα λίγα δευτερόλεπτα που έκανα να φτάσω δεν είχε καν ανοιχτά τα μάτια του. Έκανα κι ένεση και απολα...μάταια.

Βαγγέλη ήταν φολα από αυτές που δεν κάνει κιχ. Μου το είπε ο γιατρός αλλα τώρα δεν θυμάμαι πως λένε το δηλητήριο. Είδα το σκυλί ότι κάτι πήρε στο στόμα του, περίπου 20 μέτρα μακριά μου. Εκανε κυριολεκτικά 2 βήματα και ξάπλωσε. Στα λίγα δευτερόλεπτα που έκανα να φτάσω δεν είχε καν ανοιχτά τα μάτια του. Έκανα κι ένεση και απολα...μάταια.
Μάλλον υδροκυάνιο.

Μάλλον υδροκυάνιο.
Αυτό. Απρίλης ήταν, την είχα βγάλει για βόλτα στα αμπέλια, ούτε χιλιόμετρο από το χωριό. Έμαθα μετά ότι τότε ριχνουν για τις αλεπουδες. Έγινε σουσουρο στο χωριο, κανεις βέβαια δεν το παραδέχτηκε. Καλύτερα δηλαδή γιατί μπορεί τώρα να ήμουν μέσα...

Ένα σέττερ έχω χάσει γτ έφαγε ποντικοφάρμακο στην αυλή του γείτονα, δηλητήριο που δουλεύει αργά. Τον έλυσα το απόγευμα να κάνει μια γύρα και τον ξαναέδεσα και ήταν ζωηρός, το πρωί τον βρήκα ψόφιο.

Στριγνινη υδροκυάνιο λανειτ ( το παλιό)....

Στριγνινη υδροκυάνιο λανειτ ( το παλιό)....
Το παλιο lannate έχει απαγορευτεί εδώ κ πολλα χρονια γιατί ήταν απίστευτα τοξικό όσο κ ισχυρό....
Που το βρίσκουν δεν ξέρω...μάλλον θα έχουν αποθέματα οι πουστηδες για αυτή την δουλειά....

Το παλιο lannate έχει απαγορευτεί εδώ κ πολλα χρονια γιατί ήταν απίστευτα τοξικό όσο κ ισχυρό....
Που το βρίσκουν δεν ξέρω...μάλλον θα έχουν αποθέματα οι πουστηδες για αυτή την δουλειά....
Τουρκια,Βουλγαρια.

Το εισάγουν από χώρες που επιτρέπεται ακόμα Τουρκία, Βουλγαρία που λέει ο Alex37

Αυτό. Απρίλης ήταν, την είχα βγάλει για βόλτα στα αμπέλια, ούτε χιλιόμετρο από το χωριό. Έμαθα μετά ότι τότε ριχνουν για τις αλεπουδες. Έγινε σουσουρο στο χωριο, κανεις βέβαια δεν το παραδέχτηκε. Καλύτερα δηλαδή γιατί μπορεί τώρα να ήμουν μέσα...
Κυριάκο στο χωριό αυτό (και σε άλλα δύο της περιοχής) έχουν παράδοση με τα δηλητήρια... όλοι ξέρουν και όλοι κάνουν το παπί... (τρελοί τοπικιστές και ζηλιάρηδες...)

Τουρκια,Βουλγαρια.
Το εισάγουν από χώρες που επιτρέπεται ακόμα Τουρκία, Βουλγαρία που λέει ο Alex37
Δεν το ήξερα, ααααλλη μαλακια κ αυτή...

Η το σταματάς τελείως λόγω της επικυνδινοτητας του η δεν το σταματας καθόλου.......

Δεν το ήξερα, ααααλλη μαλακια κ αυτή...

Η το σταματάς τελείως λόγω της επικυνδινοτητας του η δεν το σταματας καθόλου.......
Εδω απαγορευονται καποια χημικα.Οταν εισαγουμε πατατα π.χ απο Τουρκια
Αιγυπτο εχουν φυτοφαρμακα που επιτρεπονται εκει,δεν ειναι πρωτακουστο.
Το ιδιο ισχυει και για τα ζωα.

Βουλγαρία πωλείται σε συσκευασία του μισού κιλού και τζάμπα λόγο ότι ασχολούμαι και με τα χωράφια πάνω κάτω ξέρω τι κυκλοφορεί εκεί και τι τιμές
Ξέρω όμως ότι και εδώ μερικοί γεωπόνοι έχουν και το δίνουν σε πολύ καλούς πελάτες και φίλους εάν ζητηθεί.....

Τι γίνεται ρε παιδιά με το σωτήριο εμβόλιο astrazeneca? Μια μέτα την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες σταματάνε την χορήγηση του με τελευταία την Ιταλία. Εδώ οι δικοί μας ως συνήθως λένε τις μαλακιες που τους έχουν πει να πουν , ότι είναι ασφαλές και δεν προκαλεί παρενέργειες. Μάλλον taradikiaanapoda πρέπει να το πουν και όχι astrazeneca.

Τι γίνεται ρε παιδιά με το σωτήριο εμβόλιο astrazeneca? Μια μέτα την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες σταματάνε την χορήγηση του με τελευταία την Ιταλία. Εδώ οι δικοί μας ως συνήθως λένε τις μαλακιες που τους έχουν πει να πουν , ότι είναι ασφαλές και δεν προκαλεί παρενέργειες. Μάλλον taradikiaanapoda πρέπει να το πουν και όχι astrazeneca.
Όσοι πιο πολύ φύγουμε αδιάβαστοι , τόσο καλύτερα για αυτούς , όσο λιγότεροι μείνουμε τόσο πιο ήσυχοι θα είναι . Έτσι τόσο απλά .

Σε αμισθί διαθεσιμοτητα ο οδηγος, και τα ιδια για τον τροχονομο που διωχνει απειλώντας τον αυτόπτη μαρτυρα.. Στέφανε αυτό επιβλήθηκε η απλά εσύ το έγραψες?
Αυτη ειναι η αποψη μου...Απ οσα ακουσα/διαβασα ως τωρα, απλα ο οδηγός βγηκε σε διαθεσιμότητα, που και πάλι απο οσα εχω καταλαβει δεν συνεπάγεται οτι δεν πληρώνεται...

Status
Not open for further replies.
Back