Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι γίνεται ρε παιδιά με το σωτήριο εμβόλιο astrazeneca? Μια μέτα την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες σταματάνε την χορήγηση του με τελευταία την Ιταλία. Εδώ οι δικοί μας ως συνήθως λένε τις μαλακιες που τους έχουν πει να πουν , ότι είναι ασφαλές και δεν προκαλεί παρενέργειες. Μάλλον taradikiaanapoda πρέπει να το πουν και όχι astrazeneca.
εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει , απλά βλέπω τα γεγονότα ,

1. 11.000.000 εμβολιασμοί με astrazeneca
2. 2 θάνατοι και αυτοί χωρίς να έχει ταυτοποιηθεί το εμβόλιο σαν παράγων .
3. το εμβόλιο κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο
4. το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε διαδικασία Brexit και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Ευρώπη
5. άκουσα μόλις πριν λίγο στις ειδήσεις το γερμανό υπουργό υγείας να δηλώνει ότι η απαγόρευση ΔΕΝ ήταν αποτέλεσμα πολιτικής κίνησης ........??????
6. το ρωσικό και το κινέζικο εμβόλιο όταν πρωτοβγήκαν τα λοιδορούσαν στην Ευρωπαική Ένωση , τώρα καθυστερούν όσο μπορούν να δώσουν έγκριση , ενώ όλες οι επιστημονικές μελέτες είναι εξαιρετικές και για τα δύο και το Ισραήλ χάριν αυτών έχει επιτύχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών στον κόσμο και επιστρέφει σιγά -σιγά στην κανονικότητα , πρώτο από όλον τον κόσμο.

τώρα πείτε μου εσείς τι πρέπει εγώ να σκεφτώ , που έχω τις επόμενες ημέρες ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο αυτό.

γιατί σε πρώτη ανάγνωση μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν κανονικότατα όλα αυτά τα κωλοπαιδάκια στην Ε.Ε.

λέω εγώ τώρα .......................:mad::mad::mad:

Σε αμισθί διαθεσιμοτητα ο οδηγος, και τα ιδια για τον τροχονομο που διωχνει απειλώντας τον αυτόπτη μαρτυρα.. Στέφανε αυτό επιβλήθηκε η απλά εσύ το έγραψες?
Για τον οδηγό του επιβλήθηκε μέχρι στιγμής παύση καθηκόντων οδηγού. ..Για τον τροχονόμο ΕΔΕ
Αλλά το κακό έχει γίνει. ..κρίμα για το παλικάρι και μπράβο στους γονείς που έχουν την δύναμη να δωρίσουν τα όργανα του.

εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει , απλά βλέπω τα γεγονότα ,

1. 11.000.000 εμβολιασμοί με astrazeneca
2. 2 θάνατοι και αυτοί χωρίς να έχει ταυτοποιηθεί το εμβόλιο σαν παράγων .
3. το εμβόλιο κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο
4. το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε διαδικασία Brexit και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Ευρώπη
5. άκουσα μόλις πριν λίγο στις ειδήσεις το γερμανό υπουργό υγείας να δηλώνει ότι η απαγόρευση ΔΕΝ ήταν αποτέλεσμα πολιτικής κίνησης ........??????
6. το ρωσικό και το κινέζικο εμβόλιο όταν πρωτοβγήκαν τα λοιδορούσαν στην Ευρωπαική Ένωση , τώρα καθυστερούν όσο μπορούν να δώσουν έγκριση , ενώ όλες οι επιστημονικές μελέτες είναι εξαιρετικές και για τα δύο και το Ισραήλ χάριν αυτών έχει επιτύχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών στον κόσμο και επιστρέφει σιγά -σιγά στην κανονικότητα , πρώτο από όλον τον κόσμο.

τώρα πείτε μου εσείς τι πρέπει εγώ να σκεφτώ , που έχω τις επόμενες ημέρες ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο αυτό.

γιατί σε πρώτη ανάγνωση μου φαίνεται ότι μας δουλεύουν κανονικότατα όλα αυτά τα κωλοπαιδάκια στην Ε.Ε.
λέω εγώ τώρα .......................:mad::mad::mad:
Γιώργο, όπως τα λές, πολιτικοί λόγοι αλλά και οικονομικοί.
Για κάθε ακυρωμένο φθηνό και στην θέση του άλλης εταιρείας και ακριβό.
Εμπορικός πόλεμος και επικοινωνιακός (από κοντά ο τύπος, την τρίχα -> τριχιά)
Οποιος έχει δυνατότητα να διαλέξει ΟΚ.
Αλλά σκεφθείτε από τις 500.000 π.χ. που θα κάνουν το εμβόλιο να πεθάνουν 5.
Αν δεν το κάνουν (περιμένοντας 6-10 μήνες για το "καλό"!!!! εμβόλιο) μήπως πεθάνουν 100 και στο μεταξύ όλοι οι υπόλοιποι είναι κλειδωμένοι μέσα? Κόστος ψχολογικό, κοινωνικό, οικονομικό?
Εγώ το θεώρησα ως "δώρο" λόγω ηλικίας και το έκανα και αισθάνομαι ανακουφισμένος.
Του χρόνου που θα είναι πιθανώς όλα στην διάθεσή μας (ίσως τα ακριβότερα να μην συνταγογραφούνται) τότε θα το ξαναδώ.
Και μην ξεχνάτε ότι πολλές "ηγεσίες" από τον φόβο του πολιτικού κόστους "διατάζουν"την προσωρινή διακοπή και περιμένουν νέα διαβεβαίωση από τις ....εταιρείες!!!!

Άκουγα ραδιοφωνο το πρωι στο δρόμο για την δουλειά και μου άναψαν τα λαμπάκια. Όλοι οι επιστήμονες αναγνώρισαν τελικά πως πρέπει να επιτραπούν δραστηριότητες που σχετίζονται με την ύπαιθρο και το φυσικό περιβάλλον γιατί ο κόσμος θέλει μια βαλβίδα εκτόνωσης. Τώρα το λένε αυτο που ο κόσμος πλέον τους γράφει στα παπαρια του. Σκέφτομαι πως τελικά το να τους γράφεις στα παπαρια σου έχει αποτέλεσμα. Βαλβίδα εκτόνωσης χρειάζεται ο εγκέφαλος τους και προπαντός ο πάτος τους. Αι σιχτίρ...

Καλημέρα. Οταν πρωτοδιάβασα αρθρα του Φωσκολου και του Παπαγεωργιου του Αριστοτελείου, που ελεγαν για την υπαρξη εκμεταλευσιμων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον Ελλαδικό χωρο, οι πολιτικοι κυβερνώντες τους ειρωνεύονταν λέγοντας δεν έχουμε. Απο τον καραμανλη μέχρι τον πάγκαλο ακούγαμε κατηγορηματικες δηλώσεις περι αυτού. Ο μονος που διαφοροποιήθηκε- και πολεμηθηκε γι'αυτό ηταν ο Τασος Παπαδόπουλος και χαρις στον δικο του αγωνα και όραμα παρασυρθηκαν και οι εδω κυβερνήσεις. ( για να μην εκτεθουν ) αν και κωλυσιεργουν για να ακυρωσουν στην πραξη την ολη προσπάθεια.

Άκουγα ραδιοφωνο το πρωι στο δρόμο για την δουλειά και μου άναψαν τα λαμπάκια. Όλοι οι επιστήμονες αναγνώρισαν τελικά πως πρέπει να επιτραπούν δραστηριότητες που σχετίζονται με την ύπαιθρο και το φυσικό περιβάλλον γιατί ο κόσμος θέλει μια βαλβίδα εκτόνωσης. Τώρα το λένε αυτο που ο κόσμος πλέον τους γράφει στα παπαρια του. Σκέφτομαι πως τελικά το να τους γράφεις στα παπαρια σου έχει αποτέλεσμα. Βαλβίδα εκτόνωσης χρειάζεται ο εγκέφαλος τους και προπαντός ο πάτος τους. Αι σιχτίρ...
πόσο δίκιο έχεις αδελφέ ...............
το θέμα είναι που να το βρεις ..........

αυτό που τελικά έγινε με τις παπαρολογίες των παπαρολοιμωξιολόγων είναι να νομιμοποιηθεί μέσα μας η απείθεια στην όποια παράλογη κυβερνητική εντολή.

δλδ πολύ απλά , έκαναν και τους νομοταγείς πολίτες να παρανομούν χωρίς να αισθάνονται ενοχές.
τόσο καλά ....................

ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ενστάσεις κατά αιολικών

lhM_werrzXzIg6 (2).jpg

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΡΟΔΟΠΗ-ΒΙΤΣΙ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΓΚΙΩΝΑ-ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ-ΑΓΡΑΦΑ-ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ-ΔΙΡΦΥΣ-ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΑΣΤΡΑ-ΕΒΡΟΣ- ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ- ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΧΑΝΙΩΝ-ΚΥΘΗΡΑ
Τα παραπάνω μέρη είναι μόνο κάποιες από τις περιοχές στις οποίες σχεδιάζεται εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων.
Μήπως ο τόπος σας απειλείται από αιΟλικη καταστροφή;

Δείτε όλες τις νέες αιτήσεις για εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων ΕΔΩ Δείτε όλες τι παλαιότερες άδειες για τις οποίες έγιναν τροποποιήσεις εδώ ΕΔΩ
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Ρ.Α.Ε. ΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Διαδικασία Ενστάσεων

Αποστολή και με email στο info@rae.gr και οπωσδήποτε να ζητηθεί αριθμός πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών (Άρθρο 7): Οι υποβαλλόμενες αντιρρήσεις συνοδεύονται από έγγραφα και στοιχεία που είναι αναγκαία για την τεκμηρίωσή τους. Αντιρρήσεις που υποβάλλονται από πρόσωπα που δεν έχουν έννομο συμφέρον ή δεν συνοδεύονται από τα αναγκαία για την τεκμηρίωσή τους στοιχεία, απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Έννομο συμφέρον: Δήμοι/Κοινότητες εντός της διοικητικής περιφέρειας των οποίων γίνεται η εγκατάσταση Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται την περιοχή και το καταστατικό τους μπορεί να τεκμηριώσει έννομο συμφέρον π.χ. πολιτιστικοί, πεζοπορικοί, ορειβατικοί, εξωραϊστικοί, αγροτοκτηνοτροφικοί, δασικοί συνεταιρισμοί κλπ. Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και θίγονται: Κτηνοτρόφοι, γεωργοί, μελισσοκόμοι, τουριστικές επιχειρήσεις, υπαίθριες δραστηριότητες, οικοτουρισμός, ενώσεις ξενοδόχων κλπ.
Πρότυπο ένστασης (α) εδώ Πρότυπο ένστασης (β) εδώ
Προθεσμία υποβολής ενστάσεων μέχρι 19/3/2021

ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ενστάσεις κατά αιολικών

View attachment 24497

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΡΟΔΟΠΗ-ΒΙΤΣΙ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΓΚΙΩΝΑ-ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ-ΑΓΡΑΦΑ-ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ-ΔΙΡΦΥΣ-ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΑΣΤΡΑ-ΕΒΡΟΣ- ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ- ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΧΑΝΙΩΝ-ΚΥΘΗΡΑ
Τα παραπάνω μέρη είναι μόνο κάποιες από τις περιοχές στις οποίες σχεδιάζεται εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων.
Μήπως ο τόπος σας απειλείται από αιΟλικη καταστροφή;

Δείτε όλες τις νέες αιτήσεις για εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων ΕΔΩ Δείτε όλες τι παλαιότερες άδειες για τις οποίες έγιναν τροποποιήσεις εδώ ΕΔΩ
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Ρ.Α.Ε. ΩΣ ΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Διαδικασία Ενστάσεων

Αποστολή και με email στο info@rae.gr και οπωσδήποτε να ζητηθεί αριθμός πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών (Άρθρο 7): Οι υποβαλλόμενες αντιρρήσεις συνοδεύονται από έγγραφα και στοιχεία που είναι αναγκαία για την τεκμηρίωσή τους. Αντιρρήσεις που υποβάλλονται από πρόσωπα που δεν έχουν έννομο συμφέρον ή δεν συνοδεύονται από τα αναγκαία για την τεκμηρίωσή τους στοιχεία, απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Έννομο συμφέρον: Δήμοι/Κοινότητες εντός της διοικητικής περιφέρειας των οποίων γίνεται η εγκατάσταση Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται την περιοχή και το καταστατικό τους μπορεί να τεκμηριώσει έννομο συμφέρον π.χ. πολιτιστικοί, πεζοπορικοί, ορειβατικοί, εξωραϊστικοί, αγροτοκτηνοτροφικοί, δασικοί συνεταιρισμοί κλπ. Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και θίγονται: Κτηνοτρόφοι, γεωργοί, μελισσοκόμοι, τουριστικές επιχειρήσεις, υπαίθριες δραστηριότητες, οικοτουρισμός, ενώσεις ξενοδόχων κλπ.
Πρότυπο ένστασης (α) εδώ Πρότυπο ένστασης (β) εδώ
Προθεσμία υποβολής ενστάσεων μέχρι 19/3/2021
Να ηταν μονο τα παλουκια,καλα θα ηταν.Εδω ζητουν χρηματα για να εχουν οι πελατες
το δικο τους φωτοβολταικο.Οτι κενο τους μενει θα το καλυπτουν με πανελ.Πρασινα
αλογα και μ@λακιες.Αντι να συνδεθουν οι μοναδες της ΔΕΗ με φυσικο αεριο και να
δωσουν βαση στην παλιρροιακη ενεργεια,βαζουν οτι τους δινει περισσοτερες μιζες.
Η κυρα Μαρια χαιρετε και ο γιος της κοιμαται.Εδω Ελλαδα!Ολο αλλαζει και ολο η ιδια
μενει και οι καθυστερημενοι νομιζουν πως φταινε οι ξενοι!!

Last edited:
Ρε μάγκες εδώ ψηφίσανε για κατάργηση των περιοχών natura ώστε να μπορούν οι εταιρείες να καταπατούν όπου θέλουν. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και στην καραντίνα του κορονωιου οι εταιρείες κόβανε βόλτες για μετρήσεις στην Φθιώτιδα και Ευρυτανία που τους ειδα εγώ. Κατά τα άλλα το κυνήγι μας φταίει.

Σε ροζ συννεφάκι ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε επιτροπή για ΛΟΑΤΚΙ ακριβώς την ώρα του ρεκόρ κρουσμάτων!
Εκτός τόπου και χρόνου ή κυβερνά με το ζόρι;
Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός πριν από λίγο. Ακριβώς την στιγμή που ανακοινώνονταν τα κρούσματα – ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας ρίχνοντας την Ελλάδα σε μία δίνη που πλέον απειλεί την υγεία, την οικονομία και την ίδια την κοινωνία, ο πρωθυπουργός αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την απόφασή του να ιδρύσει επιτροπή για τα θέματα ΛΟΑΤΚΙ!
Την ώρα δηλαδή που η Ελλάδα ζει την απόλυτη κατάρρευση, ζει μια τραγωδία με 56 νεκρούς σε μία ημέρα και 3465 νέα κρούσματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε σκόπιμο να κάνει την συγκεκριμένη ανακοίνωση την πιο άκυρη στιγμή.
Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν ο πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου, εάν βρίσκεται σε πανικό ή εάν πραγματικά δεν θέλει να κυβερνήσει και θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.
Σε κάθε περίπτωση ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες για την χώρα και την κοινωνία.
Φανταστείτε μόνο να έκανε κάτι αντίστοιχο ο Τσίπρας ταυτόχρονα με μια τραγωδία με 56 νεκρούς.

Σε ροζ συννεφάκι ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε επιτροπή για ΛΟΑΤΚΙ ακριβώς την ώρα του ρεκόρ κρουσμάτων!
Εκτός τόπου και χρόνου ή κυβερνά με το ζόρι;
Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός πριν από λίγο. Ακριβώς την στιγμή που ανακοινώνονταν τα κρούσματα – ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας ρίχνοντας την Ελλάδα σε μία δίνη που πλέον απειλεί την υγεία, την οικονομία και την ίδια την κοινωνία, ο πρωθυπουργός αναρτούσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την απόφασή του να ιδρύσει επιτροπή για τα θέματα ΛΟΑΤΚΙ!
Την ώρα δηλαδή που η Ελλάδα ζει την απόλυτη κατάρρευση, ζει μια τραγωδία με 56 νεκρούς σε μία ημέρα και 3465 νέα κρούσματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε σκόπιμο να κάνει την συγκεκριμένη ανακοίνωση την πιο άκυρη στιγμή.
Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν ο πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου, εάν βρίσκεται σε πανικό ή εάν πραγματικά δεν θέλει να κυβερνήσει και θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.
Σε κάθε περίπτωση ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες για την χώρα και την κοινωνία.
Φανταστείτε μόνο να έκανε κάτι αντίστοιχο ο Τσίπρας ταυτόχρονα με μια τραγωδία με 56 νεκρούς.
δεν είμαι και απο τους υποστηρικτές του Κούλη αλλά ρε συ Ευάγγελε σε έχει καταστρέψει προσωπικά ή είσαι ενεργό κομματικό στέλεχος και τον έχεις συνεχώς στον τάκο? Μην παρεξηγηθείς μου έχει τύχει στο παρελθόν με υπουργό.

δεν είμαι και απο τους υποστηρικτές του Κούλη αλλά ρε συ Ευάγγελε σε έχει καταστρέψει προσωπικά ή είσαι ενεργό κομματικό στέλεχος και τον έχεις συνεχώς στον τάκο? Μην παρεξηγηθείς μου έχει τύχει στο παρελθόν με υπουργό.
.sarcastic.Τίποτα απο τα παραπάνω, απλά τους έχω συχαθεί όλους αυτούς και το καλύτερο ακόμα δεν τους έχω ανάγκη.

Γιατί δεν θα έπρεπε να τον έχει στον τακο? Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Κουλης χαράζει εθνική στρατηγική λέει για τους ΛΟΑΤΚΙ. Προσωπικά χεστηκα για τον αν κάποιος ανήκει σε αυτή την κοινότητα η οχι. Η κυβέρνηση της χωρας όμως αυτές τις ώρες θα έπρεπε να κοιτάξει πως θα γλιτώσει ότι μπορεί από την πανδημία και όχι να ασχολείται με τους ΛΟΑΤΚΙ Και με τα @ρχιδι@ τω σκύλων μας.

Επίθεση της κας. Νατάσας Μπομπολάκη Πρόεδρος της ΠΦΠΟ (Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία) στους κυνηγούς και στον ΟΚΑΔΕ για τις ενέργειες που έκαναν για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.
ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ
ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΟΤ ΚΑΙΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ .
ΤΟ 80% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ , ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝΕ .
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ .
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ .
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ .
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΑΤ .
ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ .
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ- ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Επίθεση της κας. Νατάσας Μπομπολάκη Πρόεδρος της ΠΦΠΟ (Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία) στους κυνηγούς και στον ΟΚΑΔΕ για τις ενέργειες που έκαναν για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.
ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ
ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΟΤ ΚΑΙΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ .
ΤΟ 80% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ , ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝΕ .
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ .
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ .
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ .
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΑΤ .
ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ .
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ- ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Άλλη μια αγάμητη. Κανείς για ψυχικο;

Status
Not open for further replies.
Back