Πολύ καλό Τζίμη και στον σωστό τόνο.
Έτσι ακριβώς είναι Σπύρο..Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η ζωή των πολιτών δεν ενδιαφέρει τους κυβερνώντες, οι αλλεπάλληλες αυτοαναιρέσεις τους και τα πλέον αντιφατικά μέτρα χωρίς κανέναν προγραμματισμό, αλλά με το κλασικό βλέποντας και κάνοντας, είναι περίτρανη απόδειξη.....στάθηκαν τυχεροί τον περασμένο Μάρτιο όταν πάρθηκαν μέτρα πριν την εξάπλωση του ιού και πίστεψαν ότι είχαν ξεμπερδέψει....είναι ολοφάνερο ότι η μεγάλη απώλεια σε ανθρώπινες ζωές είναι αποτέλεσμα ελλιπούς ιατρικής φροντίδας και τραγικών ελλείψεων σε ΜΕΘ κ.λ.π. Αν είχαν παρθεί μέτρα από πέρυσι με πολύ περισσότερα τεστ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, δημιουργία 1-2 νέων νοσοκομείων, κ.λπ. δεν θα είχαμε φτάσει τώρα εδώ.Πολύ καλό Τζίμη και στον σωστό τόνο.
Επαφίεται σε μας το πως θα συμπεριφερθούμε, σε ότι φυσικά μας αφορά.
Οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας (προσοχή, όχι απλώς της κυβέρνησης) είναι άλλες και ούτε απλώς η παπαριά της ανέξοδης "πολιτικής ευθύνης" που ...πέρνει κατά καιρούς η εκάστοτε κυβέρνηση είναι αρκετή ούτε οι παπαριές της αντιπολίτευσης ότι "τα ίδια μας κάνατε και σεις πιο πρίν" ή ότι "εμείς ...τολμήσαμε όταν είμασταν κυβέρνηση και το πληρώσαμε χάνοντας τις εκλογές" αρκούν.
Τώρα για ποιόν και γιατί τα γράφω αυτά???
Μάλλον πιστεύω ότι εδώ μέσα πολλοί θα τα καταλάβουν και κάποιοι θα τα συμμερισθούν.
Έτσι ακριβώς είναι Σπύρο..Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η ζωή των πολιτών δεν ενδιαφέρει τους κυβερνώντες, οι αλλεπάλληλες αυτοαναιρέσεις τους και τα πλέον αντιφατικά μέτρα χωρίς κανέναν προγραμματισμό, αλλά με το κλασικό βλέποντας και κάνοντας, είναι περίτρανη απόδειξη.....στάθηκαν τυχεροί τον περασμένο Μάρτιο όταν πάρθηκαν μέτρα πριν την εξάπλωση του ιού και πίστεψαν ότι είχαν ξεμπερδέψει....είναι ολοφάνερο ότι η μεγάλη απώλεια σε ανθρώπινες ζωές είναι αποτέλεσμα ελλιπούς ιατρικής φροντίδας και τραγικών ελλείψεων σε ΜΕΘ κ.λ.π. Αν είχαν παρθεί μέτρα από πέρυσι με πολύ περισσότερα τεστ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, δημιουργία 1-2 νέων νοσοκομείων, κ.λπ. δεν θα είχαμε φτάσει τώρα εδώ.
Πολύ καλό ναί .Ενα ωρα;iο άρθρο απο το euro2day.
https://www.euro2day.gr/specials/dr...3/ypothhkeyoyme-to-oikonomiko-mellon-mas.html
Οχι ούτε ντρέπονται ούτε καμία παραίτηση για την αποτυχία τους βλέπουμε. Αλλά και για το ψάρεμα ούτε κουβέντα δεν έχουν πει. Οπότε μην μας φανεί περίεργο αν δεν το ανοιξουν. Κανένας να μην το ξεχάσει. Ακόμη και αυτοί που ψαρεύουν αποκλειστικά και έλεγαν ότι τους πήραν οι κυνηγοί στο λαιμό τους. Τώρα 20 μέρες μετά την λήξη της κυνηγηγετικης περιόδου πανε για ψάρεμα ελεύθερα οι εν λόγω κυριοι????? Αυτούς που ανεβάζουν καθημερινά βίντεο με ψαρεματα και ψαροτουφεκα δεν βλέπω να τους κράζει κανενας. Αν ανέβαζε κάποιος με 10 τσιχλες η 2 μπεκατσες έπεφτε το συμπαν.Κ τώρα ξαφνικά ψάχνουμε βαλβίδες αποσυμπίεσης κύριε Κούλη.οταν φωνάζαμε αφήστε.το κυνήγι κ το ψάρεμα δεν μας άκουγε κανένας.τωρα τους ακούω κ μιλάνε για άνοιγμα.δραστηριοτητων σε εξωτερικούς χώρους.κ δεν ντρέπονται.πισω έχει η αχλάδα την ουρά.αυτον τον εμπαιγμό δεν πρέπει να τον ξεχάσει καμία κυνηγετική οικογένεια όταν φτάσει η ώρα της κάλπης.
Ο συγκεκριμένος δίνει μεγάλο αγώνα . Σκέψου το απλό....αν είχε σε κάτι άδικο θα είχε κινηθεί αυτόματα ο εισαγγελέας εναντίον του, μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία, ονόματα και διευθήνσεις. Εάν τα κανάλια είχαν δίκιο σ αυτά που λένε....θα έπρεπε ο κόσμος ειδικά εδώ στην Αθήνα να ψοφαει σαν τα κοτόπουλα στον δρόμο. Δεν συμβένει κάτι τέτοιο.......στα νοσοκομεία όντως γίνεται χαμός απ' τον κόσμο...αλλά γιατί??? 1ον Τρέχουν με το παραμικρό σύμπτωμα όλοι στα νοσοκομεία. 2ον Τους κρατάνε με το ζόρι μέσα....για ποιον λόγο??? Έλα μου ντε. (Κάτι λένε για κονδύλια).Ιατρικές γνώσεις δεν έχω για να μπορώ να κρίνω αν όλα όσα μας λένε για τον covid είναι αλήθεια...
Είναι γεγονός όμως ότι όλοι μας έχουμε δει παραλογα πραγματα που μας κάνουν να μην πιστευουμε όσα μας λένε οι δημοσιογράφοι κ οι κυβερνώντες....
Την μια ανεβαίνουν τα κρουσματα, την άλλη πεφτουν αυτόματα....
Εδώ κ εβδομάδες ολόκληρες κ απο μερα σε μέρα περιμενουμε απο στιγμή σε στιγμή την κατάρρευση του ΕΣΥ απο την ασφυκτικη πιεση των κρουσματων,συμφωνα με τους δημοσιογράφους κ όλο κ αντέχουμε......
Το απευχομαστε όλοι, αλλά καταλαβαίνεται πως το λέω.......
Τις προαλλες επεσα τυχαια σε ενα βίντεο του δικηγόρου Νίκου Αντωνιαδη κ είδα κ τα υπόλοιπα...
"Το πρωτόκολλο του Θανάτου" 1,2,3..
(Που θα τα βρείτε στο κανάλι του βίντεο που θα δείτε παρακατω...)
Χωρις να έχω τις απαραιτητες γνωσεις για κρίνω, αλλά βλεπωντας την ροη των γεγονότων κλπ, διαπιστώνω ότι αν όχι σε όλα σε παρα πολλα έχει δίκιο αυτός ο άνθρωπος ο οποίος όπως λέει μιλάει με στοιχεία κ αποδειξεις κ οχι απλως με λόγια.......
Ο συγκεκριμένος εχει γραψει τερατα στο fb το τελευταίο διμηνο, σχετικα με το τι επικρατεί στο ΕΣΥ και συγκεκριμένα στα "κεντρα covid".. μιλαμε για επιπεδα ταινιας! Κανει αναρτήσεις συνεχεια με ονοματεπώνυμο ασθενων, ακομα και βιντεο ασθενων μεσα απο "κλινες covid"...Ο συγκεκριμένος δίνει μεγάλο αγώνα . Σκέψου το απλό....αν είχε σε κάτι άδικο θα είχε κινηθεί αυτόματα ο εισαγγελέας εναντίον του, μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία, ονόματα και διευθήνσεις. Εάν τα κανάλια είχαν δίκιο σ αυτά που λένε....θα έπρεπε ο κόσμος ειδικά εδώ στην Αθήνα να ψοφαει σαν τα κοτόπουλα στον δρόμο. Δεν συμβένει κάτι τέτοιο.......στα νοσοκομεία όντως γίνεται χαμός απ' τον κόσμο...αλλά γιατί??? 1ον Τρέχουν με το παραμικρό σύμπτωμα όλοι στα νοσοκομεία. 2ον Τους κρατάνε με το ζόρι μέσα....για ποιον λόγο??? Έλα μου ντε. (Κάτι λένε για κονδύλια).
Τα πρώτα που έπρεπε να προστατευτούν απο τους ...''σωτήρες '' δια πυρός και σιδήρου ήταν τα γηροκομεία με αυστηρότατους περιορισμούς .Ιατρικές γνώσεις δεν έχω για να μπορώ να κρίνω αν όλα όσα μας λένε για τον covid είναι αλήθεια...
Είναι γεγονός όμως ότι όλοι μας έχουμε δει παραλογα πραγματα που μας κάνουν να μην πιστευουμε όσα μας λένε οι δημοσιογράφοι κ οι κυβερνώντες....
Την μια ανεβαίνουν τα κρουσματα, την άλλη πεφτουν αυτόματα....
Εδώ κ εβδομάδες ολόκληρες κ απο μερα σε μέρα περιμενουμε απο στιγμή σε στιγμή την κατάρρευση του ΕΣΥ απο την ασφυκτικη πιεση των κρουσματων,συμφωνα με τους δημοσιογράφους κ όλο κ αντέχουμε......
Το απευχομαστε όλοι, αλλά καταλαβαίνεται πως το λέω.......
Τις προαλλες επεσα τυχαια σε ενα βίντεο του δικηγόρου Νίκου Αντωνιαδη κ είδα κ τα υπόλοιπα...
"Το πρωτόκολλο του Θανάτου" 1,2,3..
(Που θα τα βρείτε στο κανάλι παρακατω...)
Χωρις να έχω τις απαραιτητες γνωσεις για να κρίνω, αλλά βλέποντας την ροη των γεγονότων κλπ, διαπιστώνω ότι αν όχι σε όλα σε παρα πολλα έχει δίκιο αυτός ο άνθρωπος ο οποίος όπως λέει μιλάει με στοιχεία κ αποδειξεις κ οχι απλως με λόγια.......
Ναι φιλε μου γιατί στο γήπεδο παω εγώ και εσύ που είμαστε κοινοί θνητοί. Στο τέννις και το γκολφ πανε οι άριστοι και γενικά αυτοί που γουστάρουν οι εκάστοτε κυβερνώντες να γλύφουν.οτι γουσταρανε αφησαν ανοικτο με λιγα λογια.
κλεισαν το δημοτικο σταδυο να πας να τρεξης
.και διπλα στο τεννις γινοταν της πουτανας.
Κύριοι δεν ξέρω τι να πιστέψω ώρες ωρες. Ξέρω ανθρώπους που το περασαν. Άλλοι χωρίς απολύτως κανένα σύμπτωμα και άλλοι που ταλαιπωρηθηκαν. Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε ένας συνάδελφος θετικός ενώ είχε δέκατα και πόνους στο κορμί του για 2-3 ημερες. Στην δουλειά ερχόταν με άλλον συνάδελφο στο ίδιο αμάξι ΧΩΡΙΣ μάσκες και οι δυο ενώ είχε τα συμπτώματα ο πρωτος. Μπήκε σε καραντίνα ο δεύτερος καθώς και 5 άλλοι που δούλευαν σε απόσταση αναπνοής απο τον θετικό στον covid. Ε δεν κόλλησε κανεις , ούτε καν αυτός που για 40 λεπτά κάθε μερα ηταν στο ίδιο αυτοκίνητο χωρίς μασκες. Εδώ κοντεύουν να μας πουν ότι μόνο και να κοιτάξεις έναν θετικό θα κολλήσεις. Δεν είμαι αρνητής του covid. Μια χαρά υπάρχει και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημία αλλά από την άλλη είμαι πεπεισμένος ότι τα πράγματα τεχνηέντως φουσκωνονται και μας πουλάνε φούμαρα οι κυβερνώντες με μπροστάρηδες τα μπουρδελοκαναλα.