Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη αρχη απαγορευση σε γηπεδα και μπαρ στους μη ανεμβολιαστους.....
Εδω βρηκα την οδηγια.
Αλλα επι της ουσιας αυτα για τωρα.
Διοτι απο Οκτωβρη θα εχουμε προφανως μια απο τα ιδια ,με μορφη εκβιασμου προκειμενου να σπρωξει προς εμβολιασμο

https://cyclades24.gr/2021/06/229707/
 
Sputnik
100% αποτελεσματικότητα
0% παρενέργειες

Κουτσούμπας
100% των ψηφισάντων
0% αποχή

Αυτοί οι cccp δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και ενδιάμεσα ποσοστά.
Σε τρώει το τομάρι σου για καμιά πορεία διαμαρτυρίας κάτω από το σπίτι σου με αυτά που γράφεις
 
Θα το κάνω στην Λετονία τον Οκτώβρη,θα βλέπω και Ρώσικες ταινίες χωρίς υπότιτλους.
Αυτό είναι το λιγότερο
Οι Ρώσοι μετά το τρίτο ποτήρι βότκα δεν παραγγέλνουν άλλη μια γύρα
αλλά ολόκληρο καμιόνι συρόμενο
Κανόνισε να κολλήσεις τίποτα παρενέργειες .my man. .drunk.
 
Τρεχατε για το εμβολιο 150€ θα δοση ο κουλις... Με την καρτα ελευθεριας.. σημαδευει τους ανεμβολιαστους σαν την ναζιστικη γερμανια που σημαδευε τους εβραιους.....ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ Μ@@@## ...
Χαρτζιληκούλης είναι αυτός φίλε.....άρε βρομόξυλο που χάθηκε,κ ράντισμα με υγρά φρένων κ μπαταρίας.
 
μάλλον του Κούβελα που είναι καθηγητής φαρμακολογίας και του Ιωαννίδη από την Αμερική, τον τίτλο θα πάρουν
Θα εφαρμοστεί κι εδώ η κομματική πειθαρχία;

Καλά, τον Κούβελη, από πέρυσι το χειμώνα που «μας έκανε την καρδιά περιβόλι», όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια, με τις δυσοίωνες προβλέψεις του για τα εμβόλια και το χρονικό ορίζοντα της πανδημίας, δεν τον ξαναείδαμε στην τηλεόραση (τουλάχιστον εγώ). Όπως επίσης είχε εξαφανιστεί και ο Χαρίτος για δυο-τρία χρόνια από προσώπου γης, απ’ τη στιγμή που είπε on camera ως ανταποκριτής στη Λιβύη στις αρχές της λεγόμενης "Αραβικής Άνοιξης": «πόλεμος με την κάλυψη του CNN, πιο πολύ για χολιγουντιανή παραγωγή μοιάζει παρά για πόλεμο». Προσωπικές εκτιμήσεις και αρνητικότητα δεν σηκώνει η διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Ο Κούβελης πάντως, ως αντιστάθμισμα στο βαρύ κλίμα, είχε προτείνει στους παρουσιαστές να πει ένα ανέκδοτο για να ευθυμήσουν αφού τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν ήταν –όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια–, ούτε ευχάριστα ούτε και αισιόδοξα. Όσο κι αν θέλουν οι ιεραπόστολοι της χαζοχαρούμενης θετικότητας να μας το αποκρύβουν, η αρνητικότητα σε κάθε υποδιαίρεση αυτού του σύμπαντος, ισούται με τη θετικότητά της.

Ο κακομοίρης ο Ιωαννίδης (μέχρι σήμερα δεν τον είχα υπόψη μου), σήμερα αντιμετώπισε το φασισμό του τηλεοπτικού χρόνου και την αναίδεια των καναλιών της οικονομικά εξαρτημένης ενημέρωσης. Μόλις άρχισε να εκφράζει στο MEGA την αντίθεσή του στο «bonus» των 150 ευρώ, ο Χασαπόπουλος, αφού σκούπισε τα σάλια του από το γνωστό γλείψιμο που επιφυλάσσει σε κάθε καλεσμένο, τον διέκοψε απότομα για να τον ενημερώσει πως δεν έχουν άλλο χρόνο και πρέπει να κλείσουν άμεσα, αφήνοντάς τον άναυδο δίχως την ευκαιρία να ολοκληρώσει ούτε την τελευταία του πρόταση. Την τηλεοπτική σκυτάλη για την υπόλοιπη μέρα πήραν τα χαζοχαρούμενα βλαμμένα που πλέον κάθε κανάλι που αγωνιά για την επιβίωσή του διαθέτει, ακόμη και τα "δημόσια".

Πολύ φοβάμαι πως, το επόμενο κομματικό μόρφωμα που θα μας κυβερνήσει θα ονομάζεται Νέα Ελευθερία ενώ η κυβέρνηση θα αποτελείται από δυο μόνο υπερυπουργεία: Το Υπουργείο Πλούτου και το Υπουργείο Αγάπης.
m1804.gif
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top