Οσο και να φωναζουν τους φωναζουν κανονικα ....ντοματες θελουν για να μην πω τιποτα αλλο και μπαναρηστο...ας βγουν να φωναξουν ολλοι μαζι αφου το ξερουν ποιοι της βαζουν της φωτιες
Οσο και να φωναζουν τους φωναζουν κανονικα ....ντοματες θελουν για να μην πω τιποτα αλλο και μπαναρηστο...ας βγουν να φωναξουν ολλοι μαζι αφου το ξερουν ποιοι της βαζουν της φωτιες
Εβγαζε και κατι υποβρύχια που έγερναν σαν τον σουρωμένο. Τα βγαζει ακόμη άραγε ;Εμείς θα χορεύουμε ανάλογα με το τί βγάζει η Γερμανία... ανεμογεννήτριες βγάζει αυτές θα βάζουμε σκατα θα βγάζει αυτά θα μας βάλει να τρώμε!
Τα έχουνε καβατζα...όταν έρθει η ώρα θα μας τά πασάρουν!Εβγαζε και κατι υποβρύχια που έγερναν σαν τον σουρωμένο. Τα βγαζει ακόμη άραγε ;
Ναι και είναι ο φόβος και ο τρόμος του Τουρκικού ναυτικού.Εβγαζε και κατι υποβρύχια που έγερναν σαν τον σουρωμένο. Τα βγαζει ακόμη άραγε ;
Φαντάσου πόσο μαλακες είμαστε που δεν είχαμε βάλει ρήτρα να μην μπορούνΦαντάσου πόσο χάλια είναι που παράγγειλαν και οι Τούρκοι.
Φαντάσου να μπορούσαμε να βάλουμε και δεν βάλαμεΦαντάσου πόσο μαλακες είμαστε που δεν είχαμε βάλει ρήτρα να μην μπορούν
Φαντάσου να πας για κυνήγι με γαμιστερό όπλο αλλά να μην έχεις αγορασει φυσίγγιαΦαντάσου πόσο μαλακες είμαστε που δεν είχαμε βάλει ρήτρα να μην μπορούν
Μπορούσαμε σαν πρώτοι που πήγαμε να βάλουμε και δεν βάλαμεΦαντάσου να μπορούσαμε να βάλουμε και δεν βάλαμε
Φαντάσου να πας για κυνήγι και να ξεχάσεις το όπλο γιατί ξέρω άτομο που το έχει κάνειΦαντάσου να πας για κυνήγι με γαμιστερό όπλο αλλά να μην έχεις αγορασει φυσίγγια
Φαντάσου πόσο σχετικός ήταν αυτός που έλεγξε την σύμβαση.Μπορούσαμε σαν πρώτοι που πήγαμε να βάλουμε και δεν βάλαμε
Φαντάσου να ξεκινήσεις για τρυγόνι από Αθήνα για Κιλκίς και πριν την Θεσ/νίκη η εφαρμογή Κένταυρος να σε ειδοποιήσει ότι έχει λήξει το τρυγόνιΦαντάσου να πας για κυνήγι και να ξεχάσεις το όπλο γιατί ξέρω άτομο που το έχει κάνει
Εκλογές μυρίζουνView attachment 30381
πάμε όλοι μαζί, σε ρυθμό seven nation army
ΜΗΗΗΗ ΤΣΟΤΑΑΑΑ ΚΗΗΗΗΗΗ Γ--ΜΙΕΕΕΕ---ΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εμένα πάλι μου μυρίζουν σκατά και απόσκαταΕκλογές μυρίζουν
Το ίδιο πράγμα λέτε με άλλα λόγιαΕμένα πάλι μου μυρίζουν σκατά και απόσκατα
Από καιρό. .....από χρόνιαΕμένα πάλι μου μυρίζουν σκατά και απόσκατα