Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημοκρατια εχουμε εκλογες κανουμε.
Ο λαος αποφασιζει για το μέλλον του .big smile..big smile..seveys.

Υγ.Εγω θα ψηφισω Φώφη ρε , εχετε κανα πρόβλημα;;;;;;.ha ha ha.

Γνωρίζει κανείς για το πως γίνεται και από ποιον η διαδικασία της επιλογής των προσώπων μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης; .xm.
Ξέρετε πόσοι υπουργοί της εκλεγμένης κυβέρνησης Τσίπρα ήταν επιλογές του και όχι αιρετοί;
Θεωρείτε σωστό και δημοκρατικό αυτό;
Ας ξεκινήσουμε από αυτό πρώτα κι ας αφήσουμε την υπηρεσιακή που στο κάτω κάτω είναι μεταβατική λίγων μηνών, πριν μας έρθει η επόμενη "δημοκρατικά" εκλεγμένη κυβέρνηση...

Υγ.Εγω θα ψηφισω Φώφη ρε , εχετε κανα πρόβλημα;;;;;;.ha ha ha.
No problem,ψήφισε και Φουφου, χειμώνας μπαίνει.
weather1

Ξέρετε πόσοι υπουργοί της εκλεγμένης κυβέρνησης Τσίπρα ήταν επιλογές του και όχι αιρετοί;
Σαμπως Βασίλη οι εκλεγμενοι πολιτικοί δεν μας καταντησαν εδώ;
Οι βουλευτές επικρατειας μήπως είναι εκλεγμενοι;
Οι Διευθυντές Οργανισμών και Ασφαλιστικών Ταμείων ήταν εκλεγμενοι;
Μην την ψαχνεις, το σύστημα όλο βρωμάει..no.

Last edited:
Ό, τι και να ψηφίσουμε, όλα βαδίζουν βάσει σχεδίου. Γίνονται εκλογές, έχουμε κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας", "συνεργασίας", "εθνικής ενότητας" ή όπως αλλιώς θέλουν να την ονομάσουν και μετά καλά .sex hard.και .vah.

Πλήρης εγκλωβισμός...

Καλημερα Διονυση, εαν με προκαταβολη φορου 75% ψηφιζεις Φωφη, πες μου σε παρακαλω, με 100% τι?
Σταύρο προκαταβολή φόρου 75% θα έχουμε για την οικονομική χρήση 2015 .Στην χρήση 2016 θα πάει 100%.
Με λίγα λόγια (αστειευόμουν πιο πάνω) , είτε Φώφη είτε Βαγγέλα είτε Αλέξη , η θηλιά στον λαιμό μας είναι ακριβώς η ίδια .
Το κωμικό σε όλη την φάση είναι ότι ο λαός θα πάει στις κάλπες για να ψηφίσει αυτόν που έχει φέρει καλύτερο μνημόνιο.fff..fff..fff.
Θεωρείτε σωστό και δημοκρατικό αυτό;
Βασίλη κατάλαβε το και εσύ , εγώ άργησα να το καταλάβω.Οι υπουργοί και τα στελέχη των "δημοκρατικά" εκλεγμένων κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών ήταν επιλογή ξένων συμφερόντων .Οι Έλληνες είχαν την ψευδαίσθηση (μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ) ότι με την ψήφο τους έβαζαν τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις .Τρίχες κατσαρές φίλε μου , όλοι οι πολιτικοί με θέσεις "κλειδιά" (Υπουργοί εξωτερικών ,οικονομίας κλπ) ήταν επιλογές ξένων δυνάμεων.

Ό, τι και να ψηφίσουμε, όλα βαδίζουν βάσει σχεδίου. Γίνονται εκλογές, έχουμε κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας", "συνεργασίας", "εθνικής ενότητας" ή όπως αλλιώς θέλουν να την ονομάσουν και μετά καλά .sex hard.και .vah.

Πλήρης εγκλωβισμός...
Ακριβώς αυτό....

Το ίδιο λέμε και ο Αλέξης εντεταλμένος αποδείχτηκε, προφανώς η επιλογή που έκανε αυτός ήρθε απ' έξω, αλλά μέσα από τα κονέ του και τον κύκλο του...
Και το στηλιτεύω κυρίως από άποψη ότι, ποιο νόημα εκλογών, αν ο εκάστοτε πρωθυπουργός μου κοπανάει υπουργούς διορισμένους μέσω άλλων παραγόντων και όχι βάσει λαικής βούλησης...
Το ψάρι βρωμάει πάρα πολύ από το κεφάλι και η μπόχα μας έχει πνίξει....
Να δούμε τι άλλο χειρότερο μπορεί να έρθει... περιμένετε να δούμε και τα αποτελέσματα σε λίγο των ανοιχτών συνόρων...

Πολύ καλό παιδί και δυνατός κυνηγος ο Παπανικολάου.
Τον έχω συναντήσει κάνα δυο φορές στα ορτυκια και παλιά στο σκοπευτηριο μαζί με τον Αλβερτη. Είναι φίλοι.

Last edited:
Κυνηγός και ο Γιώργος Μπαλογιαννης που έπαιζε μπάσκετ παλιά στον ΠΑΟΚ..Νομίζω κυνηγούσαν μαζί με τον Αλβερτη...off topic. Αλλα μια και το έφερε η κουβέντα το αναφέρω.

Χα Χα Χα Χα!!!Έτσι ειναι..Σε αυτό το χόμπι ο καθένας έχει κατι έξτρα εκτός από το κυνηγι να παθιάζετε.
Άλλος με σκυλιά,άλλος με βλητική, .αλλος με φυσιγγια,άλλος με όπλα οτι τον ευχαριστει..
Το ίδιο και στο ψάρεμα..Συλλογές ολόκληρες..αγκιστρια μισινεζες καλάμια κλπ που ίσως να μην τα χρειαστεί ποτε.
Αλλα πιστεύω όλα τα χόμπι το εχουν αυτό.

Status
Not open for further replies.
Back