Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Γερμανία θέλει οπωσδηποτε εναν συγκεκριμένο αριθμό ανθρωπων για δυο εξαιρετικά σοβαρούς λογους οι οποιοι φυσικα δεν εχουν να κανουν με την φιλευσπλαχνία και μεγαλοψυχία των Γερμανών.
Ο πρώτος ειναι τα εργατικα χερια για να κινηθεί η βαριά βιομηχανία της.Εδω και χρόνια οι στατιστικες αρχές της Γερμανίας εχουν κρούσει των κώδωνα του κινδύνου δίοτι σιγα σιγα συνταξιοδοτούνται και οι τελευταίοι Γερμανοί εργάτες με αποτέλεσμα πολυ συντομα να υπάρξει τεράστιο προβλημα αφου οι νεες γενιές στην συντριπτική τους πλειοψηφία σπουδάζουν .
Ο δεύτερος σημαντικότατος λογος ειναι η εξασφάλιση για τις επόμενες δεκαετίες η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού της συστήματος αφου χιλιαδες ανθρωποι θα μπουν στο Γερμανικό συστημα εργασίας με την απόδοση στο κρατος ασφαλιστικών εισφορών κλπ.

Last edited by a moderator:
Εμείς τουλάχιστον σαν λαός ''καμένος'' από ξεριζωμούς, καταστροφές αλλά και ξενιτιά πρέπει να έχουμε στη ψυχή μας περισσότερη ανθρωπιά και συμπόνια για τον πόνο αυτόν των ανθρώπων και να μην εξισωνόμαστε με λαούς της βορειας Ευρώπης που κουβαλούν στο DNA τους άλλα ένστικτα και ιδεοληψίες...ο νωών νοήτω
Σε λιγες μερες καλε μου φιλε , χιλιαδες Ελληνες θα πανε να ψηφίσουν τους ανθρωπους που αντιπροσωπεύουν το μισος σε οτιδηποτε διαφορετικο , σε οτιδηποτε μεταναστεύει , σε οτιδηποτε τόλμησε να περασει τα σύνορα μας προκειμένου να σωθεί, ανεξάρτητου φύλου ηλικιας κλπ.
Μην ψαχνεις το κακο στο DNA των ΒορειοΕυρωπαιων.Κοίτα διπλα σου και θα το δεις δυνατότερο απο ποτε....

Σε λιγες μερες καλε μου φιλε , χιλιαδες Ελληνες θα πανε να ψηφίσουν τους ανθρωπους που αντιπροσωπεύουν το μισος σε οτιδηποτε διαφορετικο , σε οτιδηποτε μεταναστεύει , σε οτιδηποτε τόλμησε να περασει τα σύνορα μας προκειμένου να σωθεί, ανεξάρτητου φύλλου ηλικιας κλπ.
Μην ψαχνεις το κακο στο DNA των ΒορειοΕυρωπαιων.Κοίτα διπλα σου και θα το δεις δυνατότερο απο ποτε....
Αυτό ακριβώς φίλε μου, εννοώ όταν λέω να μην εξισωνόμαστε και να ακολουθούμε ιδεοληψίες που δεν ταιριάζουν ούτε στην ιστορία μας , ούτε στον πολιτισμό μας...

http://www.nooz.gr/economy/elegx8ikan-150-apo-tous-2062-sti-lista-lagkarnt
η λύση έχει βρεθεί
ο λαός θα πληρώσει τα πάντα
που πάμε;;; όσοι θα πεθαίνουν θα ησυχάζουν;;;; όσοι ζουν θα υποφέρουν;;;
θα μου πείτε υγεία......ως πότε θα υπάρχει κι αυτή;;;;;
οι δυο μεγάλοι προσπαθούν να πείσουν ότι έσωσαν τον λαό με αυτά που υπέγραψαν
όλοι οι μικροί βλέπουν τα λάθη αλλά λύσεις γιοκ όλο αντίσταση και εναντίωση
αδιέξοδο για τον ψηφοφόρο που γνωρίζει από τώρα τα αποτελέσματα και την συνεργασία εθνικής προδοσίας που έρχεται για άλλη μια φορά...........

5 χρόνια μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια με την λίστα Λαγκάρντ.
Τίποτα δεν έγινε και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.
Το μοναδικό που έγινε ήταν να ψηφιστούν νόμοι ώστε Λαμόγια τύπου Παπαγεωργόπουλου να βγαίνουν έξω .Το κακό είναι ότι αυτούς τους νόμους τους έφτιαξαν για να βγαίνουν έξω οι απατεώνες κολλητοί τους, δυστυχώς όμως τους χρησιμοποιούν και εγκληματίες .Πριν λίγες μέρες έγινε μια ληστεία σε ένα κοσμηματοπωλείο και πυροβόλησαν έναν 27χρονο ο οποίος τελικά πέθανε.Ο ληστής που πυροβόλησε είχε κάνει χρήση του πράοσφατου νόμου περί αναπηρίας.
Πολιτικοί άκρως επικίνδυνοι και αδίστακτοι που νομοθετούν με βάση το συμφέρον της διαπλοκής και του υπόκοσμου.
Τα χειρότερα έρχονται.......

Η Γερμανία θέλει οπωσδηποτε εναν συγκεκριμένο αριθμό ανθρωπων για δυο εξαιρετικά σοβαρούς λογους οι οποιοι φυσικα δεν εχουν να κανουν με την φιλευσπλαχνία και μεγαλοψυχία των Γερμανών.
Ο πρώτος ειναι τα εργατικα χερια για να κινηθεί η βαριά βιομηχανία της.
Την ιδια ακριβως τακτικη εφαρμοσαν και οι Ελληνες εδω και 23 χρονια οταν ανοιξαν τα συνορα και την συνεχιζουν ακομα
Με την μονη διαφορα οτι εδω δεν ηθελαν απλα να κινησουν την βαρια βιομηχανια της χωρας
αλλα να βρουν τροπο
οι επιχηρηματιες-μικρομεσαιοι -αγροτες-εργολαβοι-εμποροι κτλ
να ξεσκισουν με απειλες
τα μεροκαματα του ιδιωτικου υπαλληλου-εργατη τους
βαζοντας στην θεση τους δουλους ανασφαλιστους με ατελειωτες ωρες εργασιας
ωστε να μπορουν να κερδιζουν περισσοτερα
για να τα σπαταλησουν στην συνεχεια στα σκυλαδικα της εθνικης
στις παραλιες της Μυκονου και στους χειμερινους προορισμους της Αραχωβας και του Πηλιου
Δεν νομιζω οτι ολο αυτο που εγινε εδω και χρονια στην Ελλαδα οφειλεται στην φιλεσπλαχνια του λαου μας αλλα στο προσωπικο οφελος

11665390_719770171492481_3744540796306622505_n.jpg

Η φαρσοκωμωδία που είδαμε, πράγματι ανέδειξε έναν νικητή.
Ο Μεϊμαράκης ήταν μακραν καλύτερος στην ελαφρότητα και στην ανοησία.
Εδώ η Ελλάδα καίγεται και ο σαχλος ενοχλήθηκε επειδή ο σκηνοθέτης τον έδειχνε πιο κοντό.
Με την χθεσινοβραδινή τηλεοπτική σούπα-debate , χάθηκε και η τελευταία μας ελπίδα.

Ότι παθαίνουμε μας αξίζει απόλυτα και βλέπω με χαρά ότι και οι γκρίνιες σιγά σιγά λιγοστεύουν. Μέσα σε λίγες μέρες το 62% ΌΧΙ (δημοψήφισμα) θα μεταμορφωθεί σε 80% ΝΑΙ (εκλογές). Πως θέλετε μετά διαφορετική αντιμετώπιση;

προχθές έγραψα κάτι στον τοίχο μου στο FB και το κάνω paste εδώ

η google λέει δημιούργησε ιστοσελίδα δωρεών για την αντιμετώπιση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, της μεγαλύτερης στον κόσμο μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και βλέπω πολλούς έλληνες να δίνουν λεφτά λέγοντας ότι δίνουν λεφτά σε ανθρώπους και ότι κανένας μας δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο άνθρωπός

στο Λαύριο ,στην Θεσσαλονίκη και σε κάποια άλλη περιοχή η οποία μου διαφεύγει για την ώρα έχουν τοποθετηθεί και τοποθετούνται λυόμενα με θερμοσίφωνα κλιματιστικό,ώστε να φιλοξενήσουν 700-800 άτομα ανα περιοχή

στην Μυτιλήνη σήμερα άλλες 7-8000 αλλοδαποί έφτασαν στο νησί τους οποίους θα μεταχειριστούν καταλλήλος όπως και τους επάνω

πάμε τώρα :

στην γειτονιά μου και σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο
κοιμάται σε ένα μικρό παρκάκι ζευγάρι Ελλήνων εδώ και 8 περίπου μήνες.
ο δήμαρχος,φιλάνθρωπος συριζαίος,έβγαλε δημοτική απόφαση για τους....αλλοδαπούς και τους πήγε ένα σωρό πράγματα.
Για το ζευγάρι Ελλήνων τίποτα,μάλλον δεν τους ζητάει ενοίκιο και είναι καλυμμένος.
Καλοί γείτονες αφήνουν λίγα τρόφιμα και την βγάζουν.........Και έρχεται χειμώνας.

κατανοώ ότι αυτοί που δίνουν λεφτά τους έχουν κάνει τα ΜΜΕ να σκέφτονται έτσι και είναι δικαίωμα τους,όμως η διαφορά μου με αυτούς να σκέφτομαι διαφορετικά είναι η εξής

ότι σαν γεγονός έχει ανισόρροπη αντιμετώπιση από τους εγχώριους άρχοντες μας,και αν θες ρατσιστική ενάντια σε έλληνες άστεγους όπου μέχρι πριν λίγο καιρό θα ήταν και ενεργά φορολογούμενα μέλη...........

δεν ξέρω αν πληγώνω κάποιους με τα γραφόμενα μου αλλά μετά από καιρό άνοιξα το χαζοκούτι και έφριξα

Από την άλλη μπορώ να θέσω ως άνθρωπος τις προτεραιότητες μου απέναντι στην κοινωνία βάση σκέψεων και όχι καθοδήγησης,η καθοδήγηση είναι για τα ΠΡΟΒΑΤΑ

μια πολύ καλή μου φίλη απάντησε

μια χαρα τα λες! κοιταμε και διπλα μας τι γινεται ! οχι μονο αυτα που δειχνουν τα καναλια! φυσικα και πρωτα βοηθαμε τον ελληνα,τπν γειτονα! δεν ειναι ρατσιστικο! η βοηθεια δεν ειναι επιλεκτικη! ειναι προς ολους ! ομως οφειλουμε να βοηθησησουμε τον πιο αδυναμο ! και τολμω να πω πως ο ελληνας γειτονας μας ειναι ο πιο αδυναμος!

και της απαντώ

ακριβώς έτσι είναι αλλά τον έλληνα δεν τον παίζουν κάθε μέρα τα κανάλια με τις σούπερ σκηνοθεσίες όπότε δεν έχει καμία τύχη
ας σταματήσει Ρωσσία και Αμερική να βομβαρδίζουν και να αφήσουν τις φιλανθρωπίες....
αλλά τί μαλακίες λέω......ξέχασα....έχουν πολεμικό υλικό με ημερομηνία λήξης και πρέπει κάπου να το ρίξουν

μπορεί να λέω μπούρδες εξυπνάδες όπως θέλετε πέστε το αλλά με αυτούς θα γίνει χαμός παγκοσμίως , το ισλάμ θα γίνει κυρίαρχη θρησκεία και θα με θυμηθείτε δεν απέχουμε πολύ

• Like
Reactions: DrV
Καλός... αναρχικός μαλακας και του λόγου του :)
Πέρα απ αυτό ,εγώ το έβαλα για τα γραφόμενα τα οποία ειναι στην επικαιρότητα λόγω εκλογών και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Ενας λαός που έκανε όντως τον μαλάκα χρόνια τώρα, άλλος μάσησε κοκαλάκι και άλλος το μισό αρνί ,βολεύτηκε,άραξε στον καναπέ ,δεν συμμετείχε πουθενα,με έναν "ωχαδερφισμό"στα ύψη και τώρα που εφτασε η κατάσταση εδω να νοιώθει εγκλωβισμένος ,αδικιμένος και προδωμένος ,αλλά να ξαναψηφίζει τους ίδιους μαλάκες.Σε κυβερνάνε αυτοί που σου αξίζουν γιατί εσύ τουε επιλέγεις.
Αλλωστε τι να περιμένω απο έναν λαό μαλάκα.

Δεν μιιλάω για όλους αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του λαού.

ΠΑΣΟΚ πάλι,
με παραλλαγή ροζοπράσινη δείχνουν τα αποτελέσματα

χρυσή αυγή 3ο κόμμα με άνοδο,κρίμα πολύ κρίμα,

προσωπικά δεν το θεωρώ αντίδραση
θεωρώ ότι είναι ανωριμότητα μέσα από την γενιά μου και την προηγούμενη
αν φύγουν οι προηγούμενοι και η γενιά μου ίσως υπάρξει κάτι καλό :(

Η εικονα στο star απευθειας απο την πλατεια Κλαθμωνος τα λεει ολα
Θυμιζει το 2009
Πανηγυρισμοι χαρες γλεντια
Πρωτη φορα στην πεινα
Πρωτη φορα στην ανεργια αδερφια
Οι θεσεις μας να μην κουνηθουν απο το κοπροσκυλιασμα
και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν
Ρε καλα μας κανουν και μας γαμ@νε οι Ευρωπαιοι
Ζητωωωωωωωωω

Καλησπερα στην παρεα,
εγω ψηφισα δαγκωτο ορτυκι σημερα αλλα επεσα εξω οπως και
οι δημοσκοπησεις τοσο καιρο.
Λετε να εχουμε τον τσιρωνη για το κυνηγι υπευθυνο παλι;;;;;
Εκανε και κατι δηλωσεις προεκλογικα και δεν τα βλεπω καλα τ πραγματα μ' αυτον ξανα...

Status
Not open for further replies.
Back