Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα,
εγω ψηφισα δαγκωτο ορτυκι σημερα αλλα επεσα εξω οπως και
οι δημοσκοπησεις τοσο καιρο.
Λετε να εχουμε τον τσιρωνη για το κυνηγι υπευθυνο παλι;;;;;
Εκανε και κατι δηλωσεις προεκλογικα και δεν τα βλεπω καλα τ πραγματα μ' αυτον ξανα...
με νέα λαϊκή εντολή έχει περισσότερη άνεση άλλά είναι πιστεύω πολύ πολύ νωρίς Άγγελε :)

με νέα λαϊκή εντολή έχει περισσότερη άνεση άλλά είναι πιστεύω πολύ πολύ νωρίς Άγγελε :)
Νωρις μπορει να ειναι αλλα τα σημαδια δεν ειναι καλα...
Εδω ευχαριστησε ανοιχτα στην συγκεντρωσητους οικολογους πρασινους!!!!

Γνώμη μου:
Άσχετα αν είμαστε ψηφοφόροι ή όχι, αν τον συμπαθούμε ή όχι, να στείλουμε όλοι e-mail στον Καμμένο να κάτι ια την επιλογή του αντίστοιχου υπουργού ώστε να προστατέψει το κυνήγι. Έχει πάμπολλες φορές δηλώσει υποστηρικτής μας. Ευκαιρία να το κάνει πράξη.
freedomgr@icloud.com
p.kammenos@anexartitoiellines.gr

Καλησπερα στην παρεα,
εγω ψηφισα δαγκωτο ορτυκι σημερα αλλα επεσα εξω οπως και
οι δημοσκοπησεις τοσο καιρο.
Λετε να εχουμε τον τσιρωνη για το κυνηγι υπευθυνο παλι;;;;;
Εκανε και κατι δηλωσεις προεκλογικα και δεν τα βλεπω καλα τ πραγματα μ' αυτον ξανα...
Τα καλυτερα ερχονται .micle.
Δεν προλαβε να ολοκληρωσει το εργο του οπως δηλωσε με οτι αυτο συνεπαγεται .violin.
Μεσα σε ολα αυτα θα ξεφυτρωσει και η δημοσια θηροφυλακη .congrats.
Εχει να πεσει φραπεδια στις βουνοκορφες απο τα νεοδιορισμενα κομματοσκυλα του δασαρχειου που θα παει γονα
http://www.ihunt.gr/content/giannis-tsironis-anoloklirotes-oi-metarrythmiseis-sto-kynigi

Βουλευτές νομού Ροδόπης (3/3):
Μουσταφά Μουσταφά (ΣΥΡΙΖΑ)
Αϊχάν Καρά Γιουσούφ (ΣΥΡΙΖΑ)
Ιλχάν Αχμέτ (Ποτάμι)
και στην Ξάνθη 1/3 με το ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος Χουσεϊν Ζειμπέκ
Δεν ξέρω αν κάποιος έχει να σχολιάσει κάτι σχετικό με το θέμα.

Ιλχάν Αχμέτ (Ποτάμι)

Βασίλη ανοίγεις μεγάλο θέμα που δεν καλύπτεται με γραπτό λόγο. Γι΄αυτό το άφησα ασχολίαστο...

Ιλχάν Αχμέτ (Ποτάμι)
Βασιλη οσο το προξενειο παραμενει σε λειτουργια εχουν να δουν πολλα τα ματια μας

Οι “αντάρτες της Ροδόπης” μοιράζουν βουλγαρικά βιβλία στα ελληνόφωνα χωριά

Ο Σύλλογος δηλώνει πως δεν έχει σοβινιστικές διαθέσεις, αλλά αποσκοπεί στην διατήρηση των κοινών παραδόσεων, ηθών και εθίμων της περιοχής, χωρίς διαχωρισμούς από σύνορα

Συμβαίνει κι αυτό:

Βουλγαρικά βιβλία μοιράζονται σε ελληνόφωνα χωριά, κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Ο Σύλλογος που φέρει το όνομα “Αντάρτες της Ροδόπης” από το Σμόλιαν της Βουλγαρίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μοίρασε περίπου 600 βιβλία και 100 δίσκους ηχογραφημένης μουσικής, σε συνοριακά χωριά της οροσειράς της Ροδόπης κοντά στο Ζλάτογκραντ.

Συγκεκριμένα η νεολαία, έκανε εκστρατεία σε έξι (6) ελληνικά χωριά (Μέμκοβο, Θέρμες, Βαλκάνοβ, Ψέμα, Σαχίν και Γλαύκο) όπου οι κάτοικοι ομιλούν μια βουλγαρική διάλεκτο, ενώ τώρα σχεδιάζει νέες επισκέψεις σε άλλα χωριά της Θράκης για την διανομή νέων βιβλίων και cd.

Δώστε τα από άτομο σε άτομο”, λένε οι νεολαίοι του Συλλόγου. Ευχηθείτε στους ανθρώπους μας οι οποίοι ομιλούν Βουλγάρικα να αποκτήσουν πρόσβαση στα βιβλία αυτά, δήλωσε ο επικεφαλής του Σωματείου Ruzhinov κ. Μανόϊ, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία με τους κατοίκους, δεν έχει σοβινιστικά κίνητρα και αποσκοπεί στην επιθυμία της επανασύνδεσης των ανθρώπων, μέσω του πολιτισμού, παρά τον διαχωρισμό των συνόρων.

Στην περιοχή μας, είπε, έχουν διατηρηθεί η ίδια λαογραφία, οι ίδιες παραδόσεις και τα ίδια έθιμα, όπως αυτά που έχουμε στο Ruzhinov της Ροδόπης.

Ο Σύλλογος “Αντάρτες της Ροδόπης” περιλαμβάνει 35 νέους και κάνει εθελοντικές δραστηριότητες για την ανακατασκευή και συντήρηση ιερών ναών της περιοχής ενώ οργανώνει και φεστιβάλ με αναπαραστάσεις γεγονότων της Βουλγαρικής ιστορίας.

Σημείωση Ε.Θ.

Αυτά συμβαίνουν στα βουλγαρικά συνοριακά χωριά της οροσειράς της Ροδόπης.

Η Βουλγαρία κάνει την δουλειά της.

Εμείς εδώ τί κάνουμε;

Ποιον ελληνικό πολιτισμό, γραφή και γλώσσα διαχέουμε, στα δικά μας χωριά της Ροδόπης, όταν το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας εκτουρκίζει ακόμη και τους μη Τούρκους μουσουλμάνους της Θράκης;

Πηγή: Ελεύθερη Θράκη

• Like
Reactions: DrV
Βασιλη οσο το προξενειο παραμενει σε λειτουργια εχουν να δουν πολλα τα ματια μας

Οι “αντάρτες της Ροδόπης” μοιράζουν βουλγαρικά βιβλία στα ελληνόφωνα χωριά

Ο Σύλλογος δηλώνει πως δεν έχει σοβινιστικές διαθέσεις, αλλά αποσκοπεί στην διατήρηση των κοινών παραδόσεων, ηθών και εθίμων της περιοχής, χωρίς διαχωρισμούς από σύνορα

Συμβαίνει κι αυτό:

Βουλγαρικά βιβλία μοιράζονται σε ελληνόφωνα χωριά, κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Ο Σύλλογος που φέρει το όνομα “Αντάρτες της Ροδόπης” από το Σμόλιαν της Βουλγαρίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μοίρασε περίπου 600 βιβλία και 100 δίσκους ηχογραφημένης μουσικής, σε συνοριακά χωριά της οροσειράς της Ροδόπης κοντά στο Ζλάτογκραντ.

Συγκεκριμένα η νεολαία, έκανε εκστρατεία σε έξι (6) ελληνικά χωριά (Μέμκοβο, Θέρμες, Βαλκάνοβ, Ψέμα, Σαχίν και Γλαύκο) όπου οι κάτοικοι ομιλούν μια βουλγαρική διάλεκτο, ενώ τώρα σχεδιάζει νέες επισκέψεις σε άλλα χωριά της Θράκης για την διανομή νέων βιβλίων και cd.

Δώστε τα από άτομο σε άτομο”, λένε οι νεολαίοι του Συλλόγου. Ευχηθείτε στους ανθρώπους μας οι οποίοι ομιλούν Βουλγάρικα να αποκτήσουν πρόσβαση στα βιβλία αυτά, δήλωσε ο επικεφαλής του Σωματείου Ruzhinov κ. Μανόϊ, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία με τους κατοίκους, δεν έχει σοβινιστικά κίνητρα και αποσκοπεί στην επιθυμία της επανασύνδεσης των ανθρώπων, μέσω του πολιτισμού, παρά τον διαχωρισμό των συνόρων.

Στην περιοχή μας, είπε, έχουν διατηρηθεί η ίδια λαογραφία, οι ίδιες παραδόσεις και τα ίδια έθιμα, όπως αυτά που έχουμε στο Ruzhinov της Ροδόπης.

Ο Σύλλογος “Αντάρτες της Ροδόπης” περιλαμβάνει 35 νέους και κάνει εθελοντικές δραστηριότητες για την ανακατασκευή και συντήρηση ιερών ναών της περιοχής ενώ οργανώνει και φεστιβάλ με αναπαραστάσεις γεγονότων της Βουλγαρικής ιστορίας.

Σημείωση Ε.Θ.

Αυτά συμβαίνουν στα βουλγαρικά συνοριακά χωριά της οροσειράς της Ροδόπης.

Η Βουλγαρία κάνει την δουλειά της.

Εμείς εδώ τί κάνουμε;

Ποιον ελληνικό πολιτισμό, γραφή και γλώσσα διαχέουμε, στα δικά μας χωριά της Ροδόπης, όταν το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας εκτουρκίζει ακόμη και τους μη Τούρκους μουσουλμάνους της Θράκης;

Πηγή: Ελεύθερη Θράκη

Οι Υπουργοί μας μένουν στην Αθήνα ρε Κώστα, τι να κάτσουν να ασχοληθούν. Ωχ αδερφέ....Κάπως έτσι το φαντάζομαι ότι το βλέπουν. Κρίμα!

Μπορεί κάποιος να μου πει αν προεκλογικά έγινε έστω και μια ερώτηση σε οποιονδήποτε πολιτικό που αφορούσε τα εθνικά μας θέματα; ΟΥΤΕ ΜΙΑ!
Κατά τα άλλα, όπως έγραψα και πριν, είναι μεγάλο θέμα με πολλές πτυχές...

Κάποτε στα τουλ. 6 χρόνια εδώ πάνω που θα είμαι θα χρειαστεί να ανέβω ή να κατέβω με διαβατήριο... Μακάρι να διαψευστώ.

Κάποτε στα τουλ. 6 χρόνια εδώ πάνω που θα είμαι θα χρειαστεί να ανέβω ή να κατέβω με διαβατήριο... Μακάρι να διαψευστώ.

Βασίλη νομίζω πως μας αδικείς. Οι πολιτικοί και άλλοι μπορεί να είναι στον κόσμο τους αλλά εμείς όχι. Τόσα χρόνια εμείς εδώ κρατάμε τον τόπο όρθιο και να είσαι σίγουρος ότι θα έτσι συνεχίσουμε. Εγώ εύχομαι να μη διαψευστώ... :)

Πριν κάποια χρόνια(πάνω από 10ετία) που ήμουν στο κοσοβο σε συζητήσεις
με αλβανούς αλλά και με Σέρβους της περιοχής μου λέγανε ότι το επόμενο κόσοβο
είστε εσείς(Έλληνες) και συγκεκριμένα η περιοχή της Θράκης.
Χρήστο αν το αποφασίσουν οι μεγάλοι και οι πολιτικοί (τους και μας) ο λαός δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!
Μόνο να χάσει αγαπημένα πρόσωπα και κόπους μιας ζωής.
Δεν είναι απαισιοδοξία αλλά η ιστορία τι δείχνει.
Άλλωστε και οι Σέρβοι και οι αλβανόφωνοι Σέρβοι του κοσόβου δεν ήθελαν τους βομβαρδισμούς
ούτε τον διαχωρισμό. Μιλάω για τον απλό κόσμο και όχι για τους οργανωμένους και τους ακραίους.

Δυσκολο θέμα αυτο της Θράκης .
Εχω ασχοληθει αρκετα διαβάζοντας τα πάντα , βέβαια οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν πολύ καλύτερα το θέμα από εμάς τους "θεωρητικούς".
Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι το εξής.

Όποιος στη Θράκη αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος είναι τουλάχιστον ανόητος.

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες. Και μόνο εξαιτίας τραγικών λαθών του ελληνικού κράτους τις προηγούμενες δεκαετίες κάποιοι άνθρωποι από αυτούς παραδόθηκαν στις αγκαλιές της Τουρκίας.

Οι Έλληνες μουσουλμάνοι, είναι υπερήφανοι ως Έλληνες και ασφαλείς ως Έλληνες πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν τη ζωή τους «δύσκολη» εξαιτίας των παρανοϊκών στην Άγκυρα.
Αγαπούν ιδιαίτερα τον τόπο τους , σέβονται τους νόμους του Ελληνικού κράτους το οποίο τους έχει προστατεύσει ουσιαστικά , εχουν μεγαλώσει και σπουδάσει τα παιδιά τους τα οποία εχουν γινει χρήσιμοι πολίτες της Ελληνικής κοινωνίας τα οποία εργάζονται και προσφέρουν στο σύνολο .

Ούτε Κόσσοβο θα γίνει η περιοχή ούτε τίποτα , για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το θέλουν οι κάτοικοι (Ελληνες μουσουλμάνοι )της περιοχής.

Last edited by a moderator:
..Οι Έλληνες μουσουλμάνοι, είναι υπερήφανοι ως Έλληνες και ασφαλείς ως Έλληνες πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν τη ζωή τους «δύσκολη» εξαιτίας των παρανοϊκών στην Άγκυρα. ....

Διονύση αν μου επιτρέπεις, αυτά που παραθέτω από τα γραφόμενά σου, είναι άκρως αντίθετα από την πραγματικότητα...

Last edited:
Διονύση αν μου επιτρέπεις, αυτά που παραθέτω από τα γραφόμενά σου, είναι άκρως αντίθετα από την πραγματικότητα...
Εγώ Χρήστο αυτό έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω διαβάσει.
Εσυ όμως που τα ζεις απο κοντά σίγουρα θα έχεις πιο σωστή άποψη.

Η πολιτική που εφαρμόζουν οι Τούρκοι απεναντί τους δεκαετίες τώρα και σε αντίθεση με όσα έκαναν, η μαλλον δεν έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις ,εχει βρει έδαφος.
Βέβαια υπάρχουν και οι εξεραίσειςαλλά δεν ειμαι σίγουρος για το ποιοί υπερέχουν

Η πολιτική που εφαρμόζουν οι Τούρκοι απεναντί τους δεκαετίες τώρα και σε αντίθεση με όσα έκαναν, η μαλλον δεν έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις ,εχει βρει έδαφος.
Είναι γνωστό ρε Μήτσο ότι οι Τούρκοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους μουσουλμάνους της Θράκης σαν "Δούρειο Ίππο " , επίσης είναι γνωστό ότι έχουν γίνει ολέθρια λάθη του ελληνικού κράτους, που άφησε την Θράκη έρμαιο του τουρκικού εθνικισμού.
Βέβαια υπάρχουν και οι εξεραίσειςαλλά δεν ειμαι σίγουρος για το ποιοί υπερέχουν
Οι Ρομά της περιοχής δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν ότι είναι Ελληνες ...
Όσο για τους Πομάκους!!!!!:cool:
""""Στο συμπέρασμα ότι οι Πομάκοι είναι απόγονοι ελληνοθρακικών φύλων της αρχαιότητας καταλήγουν όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένοι ιστορικοί μελετητές"""""
http://clubs.pathfinder.gr/filistor/64316

Εγω πιστευω οτι δεν φταινε μονο οι Πολιτικοι αυτοι εντολες υπηρετουν απο τα ξενα κεντρα και τις ακολουθουν κατα γραμμα εκτος απο τους Τουρκοσπορους και τους Τουρκολαγνους
Εμεις ομως σαν απλοι πολιτες τι καναμε τοσα χρονια ενω γνωριζουμε το προβλημα ?
Απολυτως τιποτα
Φτιαξε επανω στα Πομακοχωρια και σε ολο τον ορεινο ογκο της Ροδοπης 10 ξενοδοχειακες μοναδες για χειμερινους προορισμους εσυ που εισαι επιχηρηματιας
Διαφημισε την περιοχη μεσω διαδυκτιου ωστε να προσελκυσεις κοσμο και επισκεπτες για να γινει ντορος
Παρε την οικογενεια σου εσυ Ελληναρα και πηγαινε να κανεις διακοπες εκει πανω στην Ροδοπη στον Εβρο ωστε να στηριξεις με την παρουσια σου την τοπικη αγορα μην πηγαινεις σαν το ρομποτ μονο στο Πηλιο στην Αραχωβα και στην Σαντορινη
και θα σου πω εγω μετα
αν δεν θα εβγαζαν ανεμοβλογια οι Τουρκοι και οι πρακτορισκοι τους
Απλα οι ανθρωποι αυτοι εχουν αφεθει στην τυχη τους αφου το Ελληνικο κρατος και οι πολιτες του
τους εχουν γραψει στα π@παρια τους και ετσι μην εχοντας υποστηριξη απο πουθενα οδηγουνται στην αγκαλια της Τουρκιας
Δεν θελουν να γινουν Τουρκοι το εχουν δηλωσει αρκετες φορες ουτε να διδασκονται Τουρκικα
Αλλα η αναγκη τους κανει να αποδεκτουν τα πονηρα σχεδια του Αγα
Δειτε λιγο στο 38' του βιντεο τις γεροντισσες οι οποιες ειναι Ελληνιδες ( Ρωσσοποντιες η Τουρκαλες τις αποκαλουν οι Νεοελληνες )
τι λενε στα παλικαρια της εκπομπης
Κατι αντιστοιχο βιωνουν και οι Πομακοι εκει πανω

Status
Not open for further replies.
Back