Τι είδους υβρίδια?Οι καταστροφές είναι μεγάλες τα τελευταία χρόνια και τα ερωτήματα πολλά.
Φέτος στον Εβρο μου ανέφεραν πολλά περιστατικά με μεγάλες ζημιές και μάλιστα σε ζώα που εγκυμονούσαν.Επίσης αναφέρθηκε σε τοπικό κανάλι ότικαλοκαιριάτικα κυκλοφορούσαν λύκοι σε αγέλες των 15 σε χωριά λίγο έξω απο την Αλεξανδρούπολη και προειδοποιούσαν τα παιδιά με τα ποδήλατα να μην απομακρύνονται απο το χωριό..
Οι τσοπάνηδες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι γνήσιοι λύκοι αλλά υβρίδια που ελευθέρωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι δήθεν οικολόγοι.Πλησιάζουν πολύ κοντά στον άνθρωπο και δεν φοβούνται.Επίσης κάνει εντύπωση το κοπάδιασμα τους καλοκαιριάτικα.
Οι τσοπάνηδες που με κόπο και ιδρώτα αγωνίζονται ολο το 24ωρο ,με ήλιο ,βροχή και χιόνια θα έπερεπε να έχουν άμεση αντιμετώπιση απο την πολιτεία για τις ζημιές που προκαλούνται απο αρκούδες αλλά περισσότερο απο λύκους που στην κυριολεξία κατασπαράζουν τα κοπάδια τους.
Μάστιγα πλέον ο ''υπο εξαφάνιση'' λύκος σε όλη την ορεινή Ελλάδα.
Δημήτρη, και με τσοπάνηδες δω πάνω στην Ηπειρο που συζητάω, τα ίδια μου έχουν πει.Οι τσοπάνηδες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι γνήσιοι λύκοι αλλά υβρίδια που ελευθέρωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι δήθεν οικολόγοι.Πλησιάζουν πολύ κοντά στον άνθρωπο και δεν φοβούνται.Επίσης κάνει εντύπωση το κοπάδιασμα τους καλοκαιριάτικα.
Είναι Βασίλη, αυτοί που προέρχονται από απελευθερωσεις διαφόρων ''οικολογούντων''.Τι είδους υβρίδια?
Δεν είναι λύκοι γιατί τα λυκάκια δεν ζευγαρώνουν σε περιορισμό αλλά και όταν μεγαλώσουν δεν επανέρχονται στο φυσικό περιβάλλον .Αυτά ίσως είναι διασταυρώσεις λυκόσκυλων.Τι είδους υβρίδια?
Φυσικά χωρίς να θέλω να γενικεύσω , ούτε να τσουβαλιάσω την συμπαθέστατη τάξη των κτηνοτρόφων , όμως εμένα ως συνήθως ( είναι το χούι μου ) μου γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.
Φυσικά χωρίς να θέλω να γενικεύσω , ούτε να τσουβαλιάσω την συμπαθέστατη τάξη των κτηνοτρόφων , όμως εμένα ως συνήθως ( είναι το χούι μου ) μου γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.
Είναι γνωστό ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι δεν διστάζουν να γεμίζουν τον τόπο δηλητήρια με αποτέλεσμα να θανατώνονται κάθε χρόνο πολλά αθώα κυνηγόσκυλα , δεν διστάζουν να βάζουν φωτιές για να δημιουργήσουν βοσκοτόπια , πολλές φορές με απρόβλεπτα αποτελέσματα καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα δάσους .................... γιατί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που είναι ικανοί για τόσο σοβαρά παραπτώματα δεν είναι ικανοί να θανατώσουν τα ζώα τους που είναι υπέργηρα , άρρωστα , μη γαλακτοπαραγωγικά ή οτιδήποτε άλλο , στήνοντας επιθέσεις λύκων τις οποίες αποζημιώνει στο 100% ο ΟΓΑ ;;;;;;
Τι μου θυμισες τωρα βρε Διονυση .buy.Φυσικά χωρίς να θέλω να γενικεύσω , ούτε να τσουβαλιάσω την συμπαθέστατη τάξη των κτηνοτρόφων , όμως εμένα ως συνήθως ( είναι το χούι μου ) μου γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα.
Είναι γνωστό ότι κάποιοι κτηνοτρόφοι δεν διστάζουν να γεμίζουν τον τόπο δηλητήρια με αποτέλεσμα να θανατώνονται κάθε χρόνο πολλά αθώα κυνηγόσκυλα , δεν διστάζουν να βάζουν φωτιές για να δημιουργήσουν βοσκοτόπια , πολλές φορές με απρόβλεπτα αποτελέσματα καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα δάσους .................... γιατί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που είναι ικανοί για τόσο σοβαρά παραπτώματα δεν είναι ικανοί να θανατώσουν τα ζώα τους που είναι υπέργηρα , άρρωστα , μη γαλακτοπαραγωγικά ή οτιδήποτε άλλο , στήνοντας επιθέσεις λύκων τις οποίες αποζημιώνει στο 100% ο ΟΓΑ ;;;;;;
συμφωνώΔιαβασατε στα κυνηγετικα νεα για τον μεγαλο κυνοτροφο που πιαστηκε με μηχανακι για ορτυκια;
Αφου εχει καταδικαστει για ιδια υποθεση και στο παρελθον οπως αναφερει η εφημεριδα επρεπε να δημοσιευεται και το ονομα.
Τετοιοι τυποι πρεπει να μαθαινονται για να απομυθοποιουνται αυτοι και τα σκυλια τους στο ευρη κοινο.
Αν ηξερε απο που κραταει η σκουφια του και οι ριζες του δεν θα εκανε αυτην την χειρονομιαhttp://epirusgate.blogspot.gr/2015/09/lila-albanikos-aetos.html
Τέτοια τσογλάνια πρέπει να στέλνονται πίσω απο κει που ήρθαν.
Το θέμα φυσικά δεν είναι ποδοσφαιρικό και γι αυτό το βάζω εδώ.
Ντρέπομαι σαν Ηπειρώτης να παίζει μπάλα αυτό το κωλόπαιδο στην ομάδα των Ιωαννίνων.
Περιμένω να δω τι θα κάνει ο σύλλογος και οι υπεύθυνοι γενικότερα .
Συνεχίζω πραγματικά να μην βγάζω άκρη. Για να βεβαιωθώ πάτησα στο google "σημαία Αλβανίας" και είδα ότι η σημαία της Αλβανίας είναι κόκκινη με ένα πουλί στην μέση. Χρήστο, τελικά τι γίνεται; Ξεχάσαμε ξαφνικά ποια είναι η σημαία της Αλβανίας;Αν ειναι η σημαια της πατριδας του δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αν ομως ειναι το συμβολο της μεγαλης Αλβανιας και αυτο να εκδηλωνεται μεςα στην πατριδα μας τοτε εχουμε ενα θεμα. Ποιο απο τα δυο αραγε να ισχυει;
Γιατί έχουμε προηγούμενα με τους Ισπανούς ή τους Λευκορώσους και δεν το ήξερα;Δηλαδή αν χθες ο Τοροσίδης και ο Παπαδόπουλος που έβαλαν γκολ στο εξωτερικό , υπήρχε κάποιος τρόπος , κάποια κίνση , που να παρέπεμπε στην Ελληνική σημαία , θα κρινόταν εθνικιστική κίνηση;;;;;;
https://el.wikipedia.org/wiki/Σημαία_της_Αλβανίας