Λάμπη, με το "όλοι" εννοούσα εσένα και τον Κωστή...'Όχι όλοι , αλλοιώς θα ζούσαμε σε μια χώρα παράδεισο . Καταληστεύουν τους κόπους του ελληνικού λαού .
Λάμπη, με το "όλοι" εννοούσα εσένα και τον Κωστή...'Όχι όλοι , αλλοιώς θα ζούσαμε σε μια χώρα παράδεισο . Καταληστεύουν τους κόπους του ελληνικού λαού .
The name comes from Bad Homburg in Hesse, in the German Empire, from where it originated as hunting headgear.
Και να φανταστείς ότι πέθανε το 1919.Τα έσωσα Βασίλη..."σουρής 1." & "σουρής 2."...
Αν το καλοεξετάσεις, είναι καταχωνιασμένος βαθιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας-ποίησης-λογοτεχνίας...
Ο έξυπνος άνθρωπος και τα γραφόμενα η ειπομενα του είναι πάντα επίκαιρα.
Εγώ δεν τον ήξερα.Αν το καλοεξετάσεις, είναι καταχωνιασμένος βαθιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας-ποίησης-λογοτεχνίας...
Περί αυτού ουδείς λόγος...στις μέρες μας...(στα αζήτητα "αρχαία" που λένε!)
Υ.Γ: όπως σίγουρα και πολλοί άλλοι, που δεν συμφέρουν...
...είναι δυνατόν?(να τον βρείς εννοώ!)... αλλά δεν θα τον βρεις σε κανένα σχολικό βιβλίο
https://www.nobelprize.org/nomination/archive/show_people.php?id=8678Καλός, αλλά με αυτή την ιστορία για Νόμπελ λογοτεχνίας θα γέλαγε και ο Σουρής μαζί της....
Αυτό το γνωρίζω Βασίλη, αλλά δε λέει απολύτως τίποτα ότι ο φιλολογικός όμιλος Παρνασσού πρότεινε τον Σουρή για Νόμπελ(sic). Εδώ δεν έχουν τιμηθεί με το βραβείο οι μέγιστοι των ελληνικών γραμμάτων και οι μόνοι που διαβάζονται από τους ξένους, ο Καβάφης και ο Καζαντζάκης, για να μην πούμε για κάποιους Τολστόι, Ίψεν, Τσέχωφ, Κάφκα κλπ
Άσε...Έχω χάσει 2 στο τσακ!Νόμπελ
Σπύρο αν επιτρέπεται γιατί το λες αυτό;Αυτό το γνωρίζω Βασίλη, αλλά δε λέει απολύτως τίποτα
NOBEL SPORT εννοείς;Άσε...Έχω χάσει 2 στο τσακ!
Σωστά Γιάννη, από τον Ελληνικό χωρίς ευρύτερη εμβέλεια.Σπύρο αν επιτρέπεται γιατί το λες αυτό;
Νομίζω τον πρότειναν , δεν προτάθηκε ...μόνος του!
Αν μη τι άλλο είναι μια αναγνώριση από τον ευρύτερο Ελληνικό Λογοτεχνικό χώρο, νομίζω...
σε μια συζητηση πριν δυο τρεις βδομαδες , εδω μεσα , ειχα πει οτι δεν ειμαι ουτε νεοδημοκρατης , ουτε συριζαιος . Σε κομμα δεν ανηκα ποτε. Παντα ψηφιζω. Η λεξη Πατριδα δεν μου λεει πολλα πραγματα, το Ελληνικό Κράτος πάρα πολλά και η Ευρωπαική ένωση ακόμα περισσότερα.Nαί ,μόνο για την Πατρίδα όχι για το κόμμα .