Κουφαλιτσα επιμένεις εσυΑκόμα χειρότερα, θα έψαχναν για "την εμπειρία"! Μου φαίνεται πως το ξεπέρασες!
Κουφαλιτσα επιμένεις εσυΑκόμα χειρότερα, θα έψαχναν για "την εμπειρία"! Μου φαίνεται πως το ξεπέρασες!
Έλα ρε κανει μπαμ η άλλη ,ότι ,είναι ζααααβοο Τζώνυ μπορεί να είναι μες τα ντρογκια ,αλλά είναι ψυχουλαΕγώ ήμουν με τον Johnny πάντως ... λόγω πειρατών Καραϊβικής ... πρέπει να τα έχω δει 100 φορές με τον μικρό παλιότερα
Και εγώ δυσκολεύομαι ποιο πολύ διακρίνω μίσος προς τη Ρωσία παρά αντικειμενική προσέγγιση.
Διαφημιστικός εμετός
Είσαι ανώμαλος?Είσαι προοδευτικός!
Πουστρακι πουστρακι...Κτιζουν λιθαρακι λιθαρακι...
Προσωπικά δεν συχαινομαι κανέναν , συχαινομαι τις πράξεις....κ οι πράξεις... μπορούν να γίνουν εξίσου συχαμερες κ από ετεροφυλόφιλουςΡε σεις, έτσι χύμα, αυτό που πραγματικά με πειράζει ότι όλα γίνονται θυσία για το χρήμα. Ο διαφημιστής που μπορεί και να σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους, πιάνει τα σημεία των καιρών και προβάλλει αυτή την εικόνα. Αν είχαν ρεύμα οι πρεζάκηδες, θα φωτογράφιζε δύο να τρυπιούνται και κείνο που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι πριονίζουν το κλαδί που πάνω του όλοι μας καθόμαστε !
Κλωνοποίηση - όλα είναι εφικτά, αν υπάρχει κέρδοςΔέχομαι ότι δεν αφορά κανέναν τι κάνουν οι άλλοι στο κρεβάτι τους αλλά από αυτό μέχρι την υπέρ προβολή της ομοφυλοφιλίας με διαφημίσεις κλπ υπάρχει μεγάλη απόσταση. Γιατί τελικά, αν ήμασταν όλοι ομοφυλόφιλοι, θα υπήρχε κοινωνία και εξέλιξη; ΟΧΙ. Ένας άντρας και μια γυναίκα χρειάζεται πάντα για να υπάρξει ζωή και μέλλον.
Ζώντας παραφυση, ναι η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το θέμα είναι σε τι κόσμο θέλουμε να ζούμε. Μήπως να κάνουμε ένα pride για ετεροφυλόφιλους; Δεν πρέπει κι εμείς να νιώθουμε υπερήφανοι ας πούμε;Κλωνοποίηση - όλα είναι εφικτά, αν υπάρχει κέρδος
Κ τι νομίζεις ότι θα κλωνοποιουσανεμένα η εσένακάνα πουστρακι θα πετούσαν σε 50 κόπιεςΚλωνοποίηση - όλα είναι εφικτά, αν υπάρχει κέρδος
Κτισμένο το εχουν ηδη ... απλά εμείς είμαστε χρόνια πίσωΚτιζουν λιθαρακι λιθαρακι...
Ομοφοβικε !!!Προσωπικά δεν συχαινομαι κανέναν , συχαινομαι τις πράξεις....κ οι πράξεις... μπορούν να γίνουν εξίσου συχαμερες κ από ετεροφυλόφιλους
Ζούμε γενικά σε φτηνές εποχές,φτηνοί άντρες ,φτηνιαρες γυναίκες,πουστρακια,παιδερες κλπ
Ποια τεκνα τους?Να σας δω τι θα πείτε όταν πάτε στο σχολείο των παιδιών σας σε συνάντηση γονέων και διπλα σας μεσα στην αίθουσα θα δείτε ενα χαρούμενο ζευγάρι δυο νεαρών κύριων να είναι παρων και αυτοί για τα τέκνα τους ...
Η τεχνολογία με την βοήθεια παράθετης ....εκεί είναι το θέμα μας ?Ποια τεκνα τους?
Τους τα χαρισε η μητερα φυση?