Δεν πήγα και εγώ ρε φιλαράκι, είχα δουλειάΜου πέφτει λίγο μακριά η Θεσσαλονίκη.Εσυ από τη παρέλαση γράφεις;
Δεν πήγα και εγώ ρε φιλαράκι, είχα δουλειάΜου πέφτει λίγο μακριά η Θεσσαλονίκη.Εσυ από τη παρέλαση γράφεις;
...διαβιβάσεις!...το ίδιο κάνει!
Δεν πειράζει του χρόνου να είμαστε καλά.Δεν πήγα και εγώ ρε φιλαράκι, είχα δουλειά
Το ένα για ανταλλακτικά ???22+ΦΠΑ;
Να πάρουμε δυο...
Μεγάλο κατόρθωμα ,τι διαφέρει η τουρκικη σημαία από οποιαδήποτε άλλη σημαία τού κόσμου που θα μπορούσες να ανεμισεις στη πλατεία Συντάγματος.Έτσι είναι οι δημοκρατίες.
Ποιες?Έτσι είναι οι δημοκρατίες
Τι δεν καταλαβαίνεις;Ποιες?
Τις δημοκρατίες βασικάΤι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτό είναι δημοκρατία ,το δικαίωμα να μην καταλαβαίνειςΤις δημοκρατίες βασικά
Δεν καταλαβαίνω πως έχεις καταλάβει.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εννοείς το δικαίωμα μου να μην καταλαβαίνω πως η δημοκρατία δεν εκτελεί τις δημοκρατικές αποφάσεις του ΣΤΕ π.χ?Αυτό είναι δημοκρατία ,το δικαίωμα να μην καταλαβαίνεις
Για κοτέτσι καλό θα είναι,πιστεύω να μην μπάζει...Το ένα για ανταλλακτικά ???
Αργά η γρήγορα θα το κάνει,δεν γίνεται αλλιώς.Εννοείς το δικαίωμα μου να μην καταλαβαίνω πως η δημοκρατία δεν εκτελεί τις δημοκρατικές αποφάσεις του ΣΤΕ π.χ?
Για πες μερικες αποφασεις του ΣτΕΕννοείς το δικαίωμα μου να μην καταλαβαίνω πως η δημοκρατία δεν εκτελεί τις δημοκρατικές αποφάσεις του ΣΤΕ π.χ?
Ποοοοολυ σωστά διότι την χούντα όχι μόνο την καταλαβαίνεις αλλά τη νιώθεις κιόλαςΑυτό είναι δημοκρατία ,το δικαίωμα να μην καταλαβαίνεις
Xουντα;;;;;;Ποοοοολυ σωστά διότι την χούντα όχι μόνο την καταλαβαίνεις αλλά τη νιώθεις κιόλας
*χούντα πάντως, εκλεγμένη απ' το λαό, δεν έχω ματαξαναδει
Αυτή η μεταμόρφωση της δημοκρατίας σε χούντα, έχει ξεφτυλισει τα πραξικοπήματα
Συμφωνείται η διαφωνείτε