Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και το μαλακομπούκομα αυτο που αναφέρεσαι Γιώργο , τον πείραξαν μόνο τα πανο που υπήρξαν στο ΣΕΦ , στο Καραισκάκη και στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας . Οσο για το πανό που ανάρτησαν οι παναθηναϊκοί το οποίο ήταν και πολύ ωραίο , ούτε κουβέντα .
Βλέπεις με τον εργοδότη δεν τα βάζουμε , βάζουμε την ουρά στα σκέλια.
Τσάμπα μάγκας .
Ή μάγκας για σφαλιάρες!
Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον μάγκες ανάμεσα στους δημοσιογράφους:αν τολμήσει κάποιος να παρακούσει το μεγάλο αφεντικό,θα πάει σύντομα στο Ταμείο Ανεργίας!

Βλέπεται Γαλλία τη γίνεται για το συνταξιοδοτικό…εδώ εμείς τι κάνουμε!!!!! Άρε Ελλάδαρα μια ζωη τουμπεκί ψιλοκομμένο για αυτό μας περνούν Π@@@@& Κ@@@@@…
Εδω δίνουμε τον αγώνα μας μέσα απο το φατσοβιβλίο ,τικι τοκ και ινσταγκραμ.
Εχουν στραβώσει τα δάχτυλα απο το γράψιμο
.big smile.

Εδω δίνουμε τον αγώνα μας μέσα απο το φατσοβιβλίο ,τικι τοκ και ινσταγκραμ.
Εχουν στραβώσει τα δάχτυλα απο το γράψιμο
.big smile.
Δεν υπάρχει καμία ελπηδα… μας πουλάνε τα ψέματα τους και εμεις τα αγωραζουμε καλά να μας κάνουν αυτούς αξίζουμε… και μια ερώτηση σε ποιον να ριξω τη ψυφο μου….ας μου πει κάποιος γιατί εγώ άκρη δεν μπορο να βρω

Δεν υπάρχει καμία ελπηδα… μας πουλάνε τα ψέματα τους και εμεις τα αγωραζουμε καλά να μας κάνουν αυτούς αξίζουμε… και μια ερώτηση σε ποιον να ριξω τη ψυφο μου….ας μου πει κάποιος γιατί εγώ άκρη δεν μπορο να βρω
Πολυ καλη ερωτηση, αν βρεις την απαντηση, στειλε μου Π.Μ. διοτι δεν ''λεγεται'' δημοσιως.

"Η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ τέτοιο ατύχημα"
Πρωθυπουργικά λόγια εν Αμαρουσίω :cool:

Μπραααααβο .......μπράαααβο.....
Μπεεεεεεεεεε
μπεεεεεεε

Last edited:
Βλέπεται Γαλλία τη γίνεται για το συνταξιοδοτικό…εδώ εμείς τι κάνουμε!!!!! Άρε Ελλάδαρα μια ζωη τουμπεκί ψιλοκομμένο για αυτό μας περνούν Π@@@@& Κ@@@@@…
Σου απαντώ με το παρακάτω πάντα επίκαιρο για να καταλάβεις το ποιόν των ανθρώπων που εμπιστευόμαστε πάντα να είναι μπροστινοί.

Status
Not open for further replies.
Back