Ωραίος είσαι ρε σειρά... τώρα το λες?Οποτε τα εσφαξα ολα πριν λιγους μηνες
Ωραίος είσαι ρε σειρά... τώρα το λες?Οποτε τα εσφαξα ολα πριν λιγους μηνες
Δεν πουλησα τιποτα φιλε. 3 που δεν ηθελα με τιποτε να πανε χαμενα τα χαρισα σε εναν που εχει ακομα ζωα. Τα υπολοιπα που σφαχτηκαν τα μοιρασα στις αδερφες του πατερα μου και 2 τα εβαλα καταψυκτη.Ωραίος είσαι ρε σειρά... τώρα το λες?
O Antipalevon σε ψαχνει...Ευβοιωφ ο Απαλευτος.
Γνωστος σου?????O Antipalevon σε ψαχνει...
Εσύ είσαι υπό έρευνα λόγω πρότερου ανέντιμου βίουO Antipalevon σε ψαχνει...
Ναι,αλλη ορεξη δεν ειχα...Εσύ είσαι υπό έρευνα λόγω πρότερου ανέντιμου βίου
Πολυεργαλειο!!!Ναι,αλλη ορεξη δεν ειχα...
Που να τα προλαβω ολα?
Και Αντιπαλεβον και ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΟΣΣ και ΝΙΚΟΣΤΑΥΡΟΣΣΣ και δεν συμμαζευεται...
Πολυμερικός στόκος.Πολυεργαλειο!!!
Σε νευριασε εεε????Πολυμερικός στόκος.
Ούτε καν.Σε νευριασε εεε????
Χέλι, όλο ξεφεύγεις!Ούτε καν.
Γεια σου Θοδωρη....Χέλι, όλο ξεφεύγεις!
Καλησπέρα Μήτσο.Γεια σου Θοδωρη....
Γεια σου Ρουλη....Καλησπέρα Μήτσο.
Μητσο η αισχροκέρδεια δεν υπάρχει σαν λέξη γι αυτούς. Για ολα " φταίει " μονο η Ουκρανία.Καλα οι ζωοτροφες εχουν ξεφυγει εντελως. Μιλαμε για καθαρη αισχροκερδια. Εγω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειχαμε παντα ζωα και το σπιτι γεματο απο αγαθα που προερχονταν απο αυτα. Πλεον ειναι φθηνοτερο να αγοραζω τα παντα απο το να εκτρεφω ζωα. Οποτε τα εσφαξα ολα πριν λιγους μηνες και κρατησα 15 κοτες. Οι ανθρωποι που ειναι επαγγελματιες κτηνοτροφοι εχουν τεραστιο θεμα με τις τιμες.
Εχεις απολυτο δικιο. Το 90% αυτων που κρατουσαν οικοσιτα εδω γυρω τα χαλασαν. Ο πολεμος στην Ουκρανια ξεκινησε τον Φλεβαρη και αυτοι ξεσαλωσαν με αυξησεις απανωτες σε τριφυλλι και καρπους που ειχαν στις αποθηκες ενα εξαμηνο πριν τον πολεμο.Μητσο η αισχροκέρδεια δεν υπάρχει σαν λέξη γι αυτούς. Για ολα " φταίει " μονο η Ουκρανία.
Φέτος , με επίσημα στοιχεία , μειώθηκαν στην Ελλάδα κατά 3 εκατομμύρια τα πρόβατα και τα κατσίκια. Είναι αδύνατον οι άνθρωποι να μπορέσουν να συντηρήσουν τα ζώα τους.
Το καλοκαίρι όταν ανέβηκα στις κορυφές των Τζουμέρκων έπαθα πλάκα γιατί δεν είδα πουθενά τα κοπάδια που είχε άλλα χρόνια. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχανε μειώσει πάρα πολύ τα ζώα , οπότε αυτά τα λίγα που τους είχαν απομείνει δεν τα ανέβασαν καν.
Το Πάσχα πηγαίνοντας για το χωριό έκανα μία στάση σε κάποιο σημείο και κατέβασα λίγο το σκύλο βρίσκω ένα τσοπάνο ο οποίος είχε πρόβα τα και πιάσαμε την κουβέντα Μου έλεγε για τα αρνιά του τα οποία τα έδωσε τσάμπα και πάνω στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι η αδελφή του η οποία είχε 600 πρόβατα την προηγούμενη μέρα τα πούλησε και τα φόρτωσαν για Αλβανία.
Θυμάμαι τα λόγια ενός Χασάπη εδώ στη γειτονιά ο οποιος από πέρυσι μου έλεγε κάτσε να δεις που θα πάει το πράγμα. Πόσο θα μειωθούν τα ζώα γιατί δεν θα μπορουν να τα συντηρήσουν και που θα φτάσουν οι τιμές και όντως είχε πολύ δίκιο . Σε λίγο θα παρακαλάμε να βρούμε αρνί και κατσίκι.
Θα ελεγα κανα ευχελαιο τωρα,αλλα δεν με εχουν διωξει απο κανενα φορουμ μεχρι στιγμης...Γεια σου Θοδωρη....
Αφού η διατροφή μας θα είναι πρωτεϊνούχα από κατσαρίδες ακρίδες και σκουλήκια τι τα θέλουμε τα αρνιά και τα κατσίκια;Μητσο η αισχροκέρδεια δεν υπάρχει σαν λέξη γι αυτούς. Για ολα " φταίει " μονο η Ουκρανία.
Φέτος , με επίσημα στοιχεία , μειώθηκαν στην Ελλάδα κατά 3 εκατομμύρια τα πρόβατα και τα κατσίκια. Είναι αδύνατον οι άνθρωποι να μπορέσουν να συντηρήσουν τα ζώα τους.
Το καλοκαίρι όταν ανέβηκα στις κορυφές των Τζουμέρκων έπαθα πλάκα γιατί δεν είδα πουθενά τα κοπάδια που είχε άλλα χρόνια. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχανε μειώσει πάρα πολύ τα ζώα , οπότε αυτά τα λίγα που τους είχαν απομείνει δεν τα ανέβασαν καν.
Το Πάσχα πηγαίνοντας για το χωριό έκανα μία στάση σε κάποιο σημείο και κατέβασα λίγο το σκύλο βρίσκω ένα τσοπάνο ο οποίος είχε πρόβα τα και πιάσαμε την κουβέντα Μου έλεγε για τα αρνιά του τα οποία τα έδωσε τσάμπα και πάνω στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι η αδελφή του η οποία είχε 600 πρόβατα την προηγούμενη μέρα τα πούλησε και τα φόρτωσαν για Αλβανία.
Θυμάμαι τα λόγια ενός Χασάπη εδώ στη γειτονιά ο οποιος από πέρυσι μου έλεγε κάτσε να δεις που θα πάει το πράγμα. Πόσο θα μειωθούν τα ζώα γιατί δεν θα μπορουν να τα συντηρήσουν και που θα φτάσουν οι τιμές και όντως είχε πολύ δίκιο . Σε λίγο θα παρακαλάμε να βρούμε αρνί και κατσίκι.
Αλλος τον ''βαφτησε'' Θοδωρη πρωτος....Θα ελεγα κανα ευχελαιο τωρα,αλλα δεν με εχουν διωξει απο κανενα φορουμ μεχρι στιγμης...
Μην γινει τωρα η αρχη...
Αντε για παρατραβηξε...
Αν υπαρχει προβλημα με τους Πριν-μετα-επι εντος εκτος και επι ταυτα παλαβοσταυρονικολαιους,καντε κανα report,να ερευνησουν οι admin τις IP...