Ας έβαζαν τον πρόεδρο να τραγουδάει :Ας βγάζανε περιοδικό το "Κλαμπανι μου και εγώ".
" Μια βραδιά στο καραούλι
γίναμε απο το φαί νταούλι.....
.......'
Ας έβαζαν τον πρόεδρο να τραγουδάει :Ας βγάζανε περιοδικό το "Κλαμπανι μου και εγώ".
Κάτι τέτοιες ωραίες κινήσεις γίνονται και στο τέλος θα αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνεΑς βγάζανε περιοδικό το "Κλαμπανι μου και εγώ".
Σπρώξε γλύψε ενώνοντας,τι δεν κατάλαβες?Κάτι τέτοιες ωραίες κινήσεις γίνονται και στο τέλος θα αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
Πάνε να κάνουν κάτι για να περάσουν κάποιο μύνημα υποτίθεται
Πώς θα περάσεις το μύνημα όταν γίνεσαι ουρά κάποιου άλλου κόμματος;
Ή κατεβαίνεις αυτόνομα ή δεν κατεβαίνεις καθόλου
Ο πρόεδρος δεν ψηφίζει ΚΕΚΑΑς έβαζαν τον πρόεδρο να τραγουδάει :
" Μια βραδιά στο καραούλι
γίναμε απο το φαί νταούλι.....
.......'
Ζούπα γλύψε το λέγαν αυτό
Έχει συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθόν νομίζω
Αγνωστου πατρος..
Οποιοδήποτε θέλεις εκτός αυτά που βρίσκονται ήδη μέσα στη βουλή ,ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνείς με κάποιον σε όλα και το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διώξουμε το σημαντικότερο τους κατέχοντες να πάρει και κάποιος άλλος θέση .Τελειωνει ο χρονος και δεν αλλαζει κατι, αν εχεις καμια ιδεα ριξε Π.Μ.
Δεν ψηφιζω οτι να'ναι γιατι αν καποιο απο τα μικρα κομματα γινει δεκανικι και αυτο το κομμα το εχω ψηφισει εγω θα ειναι σαν να ψηφισα ενα ''συστημικο'' κομμα, αρα δεν ειναι τοσο απλο, αρκετα μικρα κομματα ψαχνοντας ειδα οτι απο πισω ειναι αλλο πιο μεγαλο ''συστημικο'' κομμα ως εναλακτικη συγκυβερνησης.Οποιοδήποτε θέλεις εκτός αυτά που βρίσκονται ήδη μέσα στη βουλή ,ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνείς με κάποιον σε όλα και το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διώξουμε το σημαντικότερο τους κατέχοντες να πάρει και κάποιος άλλος θέση .
Ρίξτο στην Ζωή να χορτάσεις βυζοΔεν ψηφιζω οτι να'ναι γιατι αν καποιο απο τα μικρα κομματα γινει δεκανικι και αυτο το κομμα το εχω ψηφισει εγω θα ειναι σαν να ψηφισα ενα ''συστημικο'' κομμα, αρα δεν ειναι τοσο απλο, αρκετα μικρα κομματα ψαχνοντας ειδα οτι απο πισω ειναι αλλο πιο μεγαλο ''συστημικο'' κομμα ως εναλακτικη συγκυβερνησης.
το δίνει? ξέρεις είμαι fun...Ρίξτο στην Ζωή να χορτάσεις βυζο
Πάρε ένα εσύ και το άλλο ο Γιώργης χωρατε.το δίνει? ξέρεις είμαι fun...
Η συμμετοχή έχει σημασία.Δεν ψηφιζω οτι να'ναι γιατι αν καποιο απο τα μικρα κομματα γινει δεκανικι και αυτο το κομμα το εχω ψηφισει εγω θα ειναι σαν να ψηφισα ενα ''συστημικο'' κομμα, αρα δεν ειναι τοσο απλο, αρκετα μικρα κομματα ψαχνοντας ειδα οτι απο πισω ειναι αλλο πιο μεγαλο ''συστημικο'' κομμα ως εναλακτικη συγκυβερνησης.
Τι σου καναμε ρε, θες να παθουμε ασφυξια?????????????????Πάρε ένα εσύ και το άλλο ο Γιώργης χωρατε.