Mπα ,μην το λεςΜ@λ@κ@ς γεννιεσαι δεν γίνεσαι.
Mπα ,μην το λεςΜ@λ@κ@ς γεννιεσαι δεν γίνεσαι.
Θα στο αντιστρέψω λίγο!!!!ξακουστή είναι η ηλιθιότητα του λαου που εκλεγη τέτοια κατακαθιαΕίναι ξακουστή η ηλιθιότητα που δέρνει τα στελέχη της ΝΔ ... από αρχαιοτάτων χρόνων.
Δεν υπάρχει αύριο λεμε…. ένα Κιμ γιόγκ γκουν θέλουν να τους κόψη τα @@‘κ από την ρίζα… μόνο τοτε θα βάλουν μυαλο@dim63
Ακριβώς όπως το είπα.
Οι άνθρωποι συναγωνίζονται στην ηλιθιότητα και όριο είναι μόνο το άπειρο.
Φαντάσου να μην ήταν και γιατρός.
https://www.in.gr/2023/06/09/go-fun...-tin-kyniki-dilosi-gia-dialogi-karkinopathon/
Μέχρι το πρωί όλα τα κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος παραίτησης γιατί ζήτησε συγνώμη , οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα για τη Νέα Δημοκρατία.https://www.in.gr/2023/06/09/politics/ektos-psifodeltion-tis-nd-o-spyros-pneymatikos/
Πάει και αυτός ... μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Καλύτερα που μιλάνε και αυτοκτονούν πολιτικά , άντε ο επόμενος,νη.https://www.in.gr/2023/06/09/politics/ektos-psifodeltion-tis-nd-o-spyros-pneymatikos/
Kαλά έπαθε ο ανάλγητος!!https://www.in.gr/2023/06/09/politics/ektos-psifodeltion-tis-nd-o-spyros-pneymatikos/
Δεν το παρακολούθησα λεπτομερώς αγαπητέ συγκυνηγέ του forum,το να ντύσει όμως κάποιος ιερέας ''παπαδάκια'' κορίτσια δεν είναι κάτι ασήμαντο:από τα χρόνια των Αγίων Αποστόλων υπάρχει η απαγόρευση να αναλαμβάνουν οι γυναίκες ιερατικά,ας πούμε,καθήκοντα. Βέβαια εδώ δεν έγιναν μεν ΄΄ιέρειες΄΄ ωστόσο δεν επιτρέπεται από τα αρχαία χρόνια. Σκέψου ότι η Παναγία,το αγιώτερο πλάσμα ανάμεσα σε αγγέλους και ανθρώπους και ΔΕΝ έγινε ούτε παπάς ούτε δεσπότης. Κάποιο λόγο σίγουρα θα είχαν οι Άγιοι Απόστολοι...Και μην το βλέπουμε ως ''νεωτερισμό''.Οι νεωτερισμοί και οι ανανεώσεις δεν είναι για παντού και πάντα...Στο λέω λίαν φιλικά και χωρίς ''ξερολισμό''. Εξάλλου δεν είμαι θεολόγος ούτε ιερεύς...Υ.Γ. Στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες υπήρχαν οι ''υποδιακόνισσες''.Αυτές,παρά τον τίτλο τους,δεν ιερουργούσαν αλλά βοηθούσαν-υπηρετούσαν και το κοινωνικό έργο της τότε Εκκλησίας π.χ. στις κοινές τράπεζες φαγητού και άλλα που δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.Ρε τι προβλήματα αντιμετωπίζει και αυτή η ' Ιερά σύνοδος"
Ωξω ρε αρχιτράγοι ....
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/best-of-internet/plaka-thuella-antidraseon-gia-ton-ierea-pou-entuse-papadakia-duo-koritsia---tethike-se-argia/?amp=true
Γιατρέ μου, δεν έχει καμία δουλειά η Παναγία, με τους παπάδες και τους δεσποτάδες. Ας την αφήσουμε ήσυχη.Δεν το παρακολούθησα λεπτομερώς αγαπητέ συγκυνηγέ του forum,το να ντύσει όμως κάποιος ιερέας ''παπαδάκια'' κορίτσια δεν είναι κάτι ασήμαντο:από τα χρόνια των Αγίων Αποστόλων υπάρχει η απαγόρευση να αναλαμβάνουν οι γυναίκες ιερατικά,ας πούμε,καθήκοντα. Βέβαια εδώ δεν έγιναν μεν ΄΄ιέρειες΄΄ ωστόσο δεν επιτρέπεται από τα αρχαία χρόνια. Σκέψου ότι η Παναγία,το αγιώτερο πλάσμα ανάμεσα σε αγγέλους και ανθρώπους και ΔΕΝ έγινε ούτε παπάς ούτε δεσπότης. Κάποιο λόγο σίγουρα θα είχαν οι Άγιοι Απόστολοι...Και μην το βλέπουμε ως ''νεωτερισμό''.Οι νεωτερισμοί και οι ανανεώσεις δεν είναι για παντού και πάντα...Στο λέω λίαν φιλικά και χωρίς ''ξερολισμό''. Εξάλλου δεν είμαι θεολόγος ούτε ιερεύς...Υ.Γ. Στους πρώτους χριστιανικούς αιώνες υπήρχαν οι ''υποδιακόνισσες''.Αυτές,παρά τον τίτλο τους,δεν ιερουργούσαν αλλά βοηθούσαν-υπηρετούσαν και το κοινωνικό έργο της τότε Εκκλησίας π.χ. στις κοινές τράπεζες φαγητού και άλλα που δυστυχώς δεν τα θυμάμαι.
Αυτο ακριβως, θα ελεγα καμια κουβεντα για καποιους γιατρους(αν και απ'οτι καταλαβα ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο), αλλα κινδυνευω με μπαν, περισυ εχασα τον πατερα μου απο καρκινο, τον ''πλακωνε'' στη χημειοθεραπεια ο μεγαλος και τρανος επιστημων (αφου πρωτα τον εστειλε σε ιδιωτικο διαγνωστικο) και αντι να τον κρατησει μια μερα μεσα τον εστελνε στο σπιτι, δυο φορες χημειοθεραπεια δυο φορες ασθενοφορο στο σπιτι να τον παει νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσε ουτε να φαει κατι ουτε να πιει νερο, και αδυναμια να σταθει στα ποδια του, τριτη χημειοθεραπεια δεν εκανε γιατι μετα απ'αυτα φοβοταν, οσο αντεξω ελεγε, με αποτελεσμα μετασταση στα κοκαλα, επαθε εγκεφαλικο απο τους πονους στην πλατη και του εγραψαν για να μην υποφερει αυτοκολλητο τσιροτο με μορφινη, ενα προλαβε να χρησημοποιησει. Η μανα διαγνωστηκε με γλοιοβλαστωμα στο τελευταιο σταδιο, απο το νοσοκομειο σε ιδιωτικο κεντρο αποκαταστασης (καποια εβγαλε μεροκαματο καλο μεσα στο νοσοκομειο που εστειλε τη μανα μου εκει), με ασθενοφορο (80 ευρα) στο σπιτι και απο'κει ξανα ασθενοφορο στο νοσοκομειο, της κανουν εξετασεις και ενω ειχαν το φακελο της, να την παρεις σπιτι λεει ο μεγαλος γιατρος, τηλ. με απειλες για μηνυσεις γιατι δεν την πηρα σπιτι, και τους λεω στο τηλ. καντε μηνυση για να κανω και'γω μετα τους λεω, χαλαρωσαν. Τους λεω κανονιστε με την προνοια να παει σε κεντρο χρονιων νοσηματων, δεν προλαβε να παει πουθενα, μια βδομαδα αντεξε μεσα στο νοσοκομειο, με παιρνει μια το πρωι να με ρωτησει ποιος θα παρει τη βερα, και αναρωτιομουν για ποιο λογο, την ιδια μερα το μεσημερι με πηραν ξανα για να μου πουνε οτι πεθανε.Για ποιές περικοπές μιλάει ; Ποιό δημόσιο νοσοκομείο παρέχει κλίνη και ανακουφιστική φροντίδα σε ασθενείς στο τελικό στάδιο ; Σπίτι σας ή στους ιδιώτες ! Το αίτημα για μονάδες αποκατάστασης και ξενώνες φιλοξενίας στα δημόσια νοσοκομεία , βρίσκεται στις ελληνικές καλένδες...
H Παναγία φίλε μου έχει σχέση με όλους και όλα.Δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα διαγράψουμε όλους τους κληρικούς,ακόμα και τους καλούς, και θα κρίνουμε μόνοι μας ποιοι άνθρωποι μπορούν να έχουν ειλικρινή σχέση με το Θεό; Μα δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε με ακρίβεια αυτό...Ξαναλέω ότι δεν είναι ασήμαντο να αλλάζουν αυθαίρετα αρχαίοι κανόνες της Ορθόδοξης Πίστης. Τελευταία σχετικά χρόνια οι Προτεστάντες το τερμάτισαν,κάνοντας γυναίκες επισκόπους! Εκεί λοιπόν να φτάσουμε κι εμείς,σταδιακά βέβαια; Όσο για την Παναγία εννοούσα ότι ΑΥΤΗ και αν ήταν άξια να ιερωθεί. Και όμως δεν το έπραξε. Ακριβώς σύμφωνα με τους κανόνες των Αγίων Αποστόλων. Γυναίκες άγιες υπάρχουν πάρα πολλές και ΠΟΛΥ άγιες μάλιστα. Απλώς δε γίνεται να ιερωθούν...Καλό σου ΣΚ με υγεία(όπως και για όλους μας)!Γιατρέ μου, δεν έχει καμία δουλειά η Παναγία, με τους παπάδες και τους δεσποτάδες. Ας την αφήσουμε ήσυχη.
Συλλυπητήρια φίλε!!Αυτο ακριβως, θα ελεγα καμια κουβεντα για καποιους γιατρους(αν και απ'οτι καταλαβα ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο), αλλα κινδυνευω με μπαν, περισυ εχασα τον πατερα μου απο καρκινο, τον ''πλακωνε'' στη χημειοθεραπεια ο μεγαλος και τρανος επιστημων (αφου πρωτα τον εστειλε σε ιδιωτικο διαγνωστικο) και αντι να τον κρατησει μια μερα μεσα τον εστελνε στο σπιτι, δυο φορες χημειοθεραπεια δυο φορες ασθενοφορο στο σπιτι να τον παει νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσε ουτε να φαει κατι ουτε να πιει νερο, και αδυναμια να σταθει στα ποδια του, τριτη χημειοθεραπεια δεν εκανε γιατι μετα απ'αυτα φοβοταν, οσο αντεξω ελεγε, με αποτελεσμα μετασταση στα κοκαλα, επαθε εγκεφαλικο απο τους πονους στην πλατη και του εγραψαν για να μην υποφερει αυτοκολλητο τσιροτο με μορφινη, ενα προλαβε να χρησημοποιησει. Η μανα διαγνωστηκε με γλοιοβλαστωμα στο τελευταιο σταδιο, απο το νοσοκομειο σε ιδιωτικο κεντρο αποκαταστασης (καποια εβγαλε μεροκαματο καλο μεσα στο νοσοκομειο που εστειλε τη μανα μου εκει), με ασθενοφορο (80 ευρα) στο σπιτι και απο'κει ξανα ασθενοφορο στο νοσοκομειο, της κανουν εξετασεις και ενω ειχαν το φακελο της, να την παρεις σπιτι λεει ο μεγαλος γιατρος, τηλ. με απειλες για μηνυσεις γιατι δεν την πηρα σπιτι, και τους λεω στο τηλ. καντε μηνυση για να κανω και'γω μετα τους λεω, χαλαρωσαν. Τους λεω κανονιστε με την προνοια να παει σε κεντρο χρονιων νοσηματων, δεν προλαβε να παει πουθενα, μια βδομαδα αντεξε μεσα στο νοσοκομειο, με παιρνει μια το πρωι να με ρωτησει ποιος θα παρει τη βερα, και αναρωτιομουν για ποιο λογο, την ιδια μερα το μεσημερι με πηραν ξανα για να μου πουνε οτι πεθανε.
Τι μ@λ@κιες είναι αυτές? Στο χωριό μου θυμάμαι η χορωδία των παιδιών στις μεγάλες γιορτές φορούσε τέτοιες στολές. Πολύ ωραία εικόνα. Πέθανε ο παπάς, πάει η χορωδία δεν ξαναείδαμε τέτοια. μαρεσε εμενα που δεν είμαι και πολύ της θρησκείας.Ρε τι προβλήματα αντιμετωπίζει και αυτή η ' Ιερά σύνοδος"
Ωξω ρε αρχιτράγοι ....
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/best-of-internet/plaka-thuella-antidraseon-gia-ton-ierea-pou-entuse-papadakia-duo-koritsia---tethike-se-argia/?amp=true
Πάμε στο καρναβάλι ;Σας περιμένουμε...Περήφανοι...
https://www.google.com/amp/s/www.to...pii-dromi-tha-klisoun-simera-stin-athina/amp/
Αν θες να ξεράσεις.Πάμε στο καρναβάλι ;