xaxaxaxaxaΤους έστειλε όλους η Ζωζώκα και έβαλε και τον σύντροφό της,που δεν ήταν υποψήφιος.
δεν θα χρειάζεται να κανουν συνεδριασεις τηλεφωνα και τηλεδιασκέψεις. θα του λεει τι να κανει στο κρεβάτι
xaxaxaxaxaΤους έστειλε όλους η Ζωζώκα και έβαλε και τον σύντροφό της,που δεν ήταν υποψήφιος.
Να στο γράψω εδώ η να στο στείλω σε μήνυμα χα χαΟμόρφυνε λίγο ή μου φαίνεται ?
Ζωάρα η ζωάρα ...
Λιβανκλιφ ?Να στο γράψω εδώ η να στο στείλω σε μήνυμα χα χα
Πάει το ευχέλαιο στο καρτέρι γονα ε;και ειμαι πτυχιουχος Κοινωνικης θεολογιας του ΑΠΘ με λιαν καλως 8....
Να το δεις αυτό βασιλη μην εξελιχθεί σε τίποτα χειρωτερο….Ομόρφυνε λίγο ή μου φαίνεται ?
Ζωάρα η ζωάρα ...
Τι να κανω ρε? Εχω προτυπο τον Μπαρτζωκα και οι τσιχλες φερονται σαν τον Λαρετζακη.........Πάει το ευχέλαιο στο καρτέρι γονα ε;
Έχεις καιρό Ε???Ομόρφυνε λίγο ή μου φαίνεται ?
Ζωάρα η ζωάρα ...
Δεν εχει φατσουλα με εμετο ρε....Την συγκρίνει με παλιότερες συντρόφισσες,μην του ασκείται σκληρή κριτική
Για πες μου, πώς σου φαίνεται η Ζωή τώρα; View attachment 73302
Πώς δεν έχειΔεν εχει φατσουλα με εμετο ρε....
Δεν φτανουν αυτα για να εκφρασουν τα συναισθηματα που προκαλει η κυρα Τασια. Τοσο με την φατσα της οσο και με τις ιστορικες δηλωσεις της...Πώς δεν έχει
Εδώ η συνέντευξη
Έχει γεμίσει ο τόπος καρακαξες και κουρούνες στην Αθήνα. Παλιά δεν έβλεπες καρακάξα...ποσο μάλλον κουρούναΑνησυχία για τους μεγάλους πληθυσμούς κορακιών στην Ελλάδα: Κίνδυνοι για την υγεία και προβλήματα σε καλλιέργειες
...........
"..... Επιστήμονες αναφέρουν στο ethnos.gr ότι, δυστυχώς, οι αποτελεσματικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα κορακοειδή στον αστικό ιστό θα ήταν αυτές προς την κατεύθυνση της μείωσης του πληθυσμού τους. Σημειώνουν, ωστόσο, ότι αυτές οι επιλογές δε θα ήταν ευχάριστες σε μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου. Τονίζουν ακόμα ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει τη με βίαιο τρόπο μείωση του πληθυσμού κάποιου πτηνού ή ζώου. ..."
......... εγκυμονούν κινδύνους και για τη δημόσια υγεία, αφού σημεία που συναθροίζονται πολίτες, γεμίζουν με τα περιττώματά τους ..........Ανησυχία για τους μεγάλους πληθυσμούς κορακιών στην Ελλάδα: Κίνδυνοι για την υγεία και προβλήματα σε καλλιέργειες
...........
"..... Επιστήμονες αναφέρουν στο ethnos.gr ότι, δυστυχώς, οι αποτελεσματικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα κορακοειδή στον αστικό ιστό θα ήταν αυτές προς την κατεύθυνση της μείωσης του πληθυσμού τους. Σημειώνουν, ωστόσο, ότι αυτές οι επιλογές δε θα ήταν ευχάριστες σε μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου. Τονίζουν ακόμα ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει τη με βίαιο τρόπο μείωση του πληθυσμού κάποιου πτηνού ή ζώου. ..."