Και με σήμανση καταλληλοτητας για άνω των 8 ετών...First date γνωριμία δύο άνδρες ;Τι δείχνει η τηλεόραση ρε φουστη μου;;;
Και με σήμανση καταλληλοτητας για άνω των 8 ετών...First date γνωριμία δύο άνδρες ;Τι δείχνει η τηλεόραση ρε φουστη μου;;;
Εσύ τι βλέπεις... άσε την τηλεόραση.First date γνωριμία δύο άνδρες ;Τι δείχνει η τηλεόραση ρε φουστη μου;;;
Πρέπει να έλειπα από εκείνο το μάθημα.Τι λέει?Χριστιανοί, γιατί δεν ακολουθείτε τας Αγίας Γραφάς; Τί λέει η Παλαιά Διαθήκη, Έξοδος 21:24; Γιατί δεν το εφαρμόζετε?
Ο έχων δύο γκόμενες να χαρίζει τη μίαΠρέπει να έλειπα από εκείνο το μάθημα.Τι λέει?
Καλά ακόμα έχεις τηλεόραση εσυ ?First date γνωριμία δύο άνδρες ;Τι δείχνει η τηλεόραση ρε φουστη μου;;;
Take 3!Ο έχων δύο γκόμενες να χαρίζει τη μία
Ανοίξατε και μας περιμένετε;Take 3!
Έκανα ζαπινγκ ιδού το έγκλημα μου.Εσύ τι βλέπεις... άσε την τηλεόραση.
Δεν πρέπει ε;Καλά ακόμα έχεις τηλεόραση εσυ ?
ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ, ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος, χεῖρα ἀντὶ χειρός, πόδα ἀντὶ ποδός,Πρέπει να έλειπα από εκείνο το μάθημα.Τι λέει?
Αν εσυ θέλεις να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σε βομβαρδίζουν με την ατζέντα μέρα νύχτα να εχεις εμένα τις πρώτες μέρες της ψευτο πανδημίας προσγειώθηκαν κάπου μακρυά και ησύχασα τουλάχιστον έχω για δύο πράγματα καθαρή τη συνείδησαρα μουΔεν πρέπει ε;
Γιατί τώρα τί γίνεται?Θεόδωρε,αν εφαρμοστεί αυτό,θα γίνει πόλεμος.
το μέλλον μαςFirst date γνωριμία δύο άνδρες ;Τι δείχνει η τηλεόραση ρε φουστη μου;;;
Αυτά γίνονται τώρα.Μετα θα βγάζουν διαγράμματα πόσοι κατουράνε όρθιοι.το μέλλον μας
Ρε άστα αυτά , άκουσες τι είπε ο doctor . Μάθε να κατουράς καθιστός !Αυτά γίνονται τώρα.Μετα θα βγάζουν διαγράμματα πόσοι κατουράνε όρθιοι.
Ποιός πλασάρει αυτή την τεχνική?Ρε άστα αυτά , άκουσες τι είπε ο doctor . Μάθε να κατουράς καθιστός !
Οι Τούρκοι παλαιόθενΠοιός πλασάρει αυτή την τεχνική?
Απορώ οι περήφανοι γιατί δεν έχουν ζητήσει να κατασκευαστούν επιπλέον τουαλέτες πλέον των αντρών και γυναικών.Αυτά γίνονται τώρα.Μετα θα βγάζουν διαγράμματα πόσοι κατουράνε όρθιοι.
Οπισθοχωθενπαλαιόθεν