Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχουμε γίνει ένα μπουρδελο η γυναίκες ντύνονται και πλασάρονται σαν @@@@@@ σε fb/instagram/TikTok και αλλεσ Τέτοιες μαλακιες…και η άντρες γίνονται πισογλεντηδες.. όσο για αυτούς που έρχονται στην χώρα μας να είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό θα πάει κατά διαόλου και θα γυρίσει στα παλιά καλά νούμερα 4/5 %

Το ρεζίλι δεν είναι τίποτα,αν φοβάσαι να τους αγγίξεις θα περνάνε όλοι ελεύθερα θα γίνουμε Καράτσι από λαό φιλοτουρκο.
Παναγιώτη θα σου πω τι πιστεύω.
Όταν υπάρχει άνθρωπος που κινδυνεύει στην θάλασσα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να τον σώσεις, χωρίς να κινδυνεύσεις ο ίδιος.
Όταν τον βγάλεις στην στεριά τον στέλνεις από εκεί που ήρθε αν δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι, με συνοπτικές διαδικασίες.
Απ' ότι φαίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Έτσι προτείνουν οι γιατροί ,για να μην πάθεις προστάτη😆
Τουναντίον! Ο δικός μου ο "ανδρολόγος" μου είχε πει το 2004: Για να μην έχεις αργότερα προβλήματα με τον προστάτη, 2 - 3 φορές την εβδομάδα ένα quickie. Και κατούρημα όρθιος, αν δεν θέλεις αργότερα να κυκλοφορείς με σακουλάκι για τα ούρα!

Τουναντίον! Ο δικός μου ο "ανδρολόγος" μου είχε πει το 2004: Για να μην έχεις αργότερα προβλήματα με τον προστάτη, 2 - 3 φορές την εβδομάδα ένα quickie. Και κατούρημα όρθιος, αν δεν θέλεις αργότερα να κυκλοφορείς με σακουλάκι για τα ούρα!
Να ο Ντοκ‼️άκου κουικι κ στη γωνία ,γράφημα😆

Θυμήθηκα κάτι φυσίγγια Quick....🥴

Παναγιώτη θα σου πω τι πιστεύω.
Όταν υπάρχει άνθρωπος που κινδυνεύει στην θάλασσα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να τον σώσεις, χωρίς να κινδυνεύσεις ο ίδιος.
Όταν τον βγάλεις στην στεριά τον στέλνεις από εκεί που ήρθε αν δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι, με συνοπτικές διαδικασίες.
Απ' ότι φαίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
Αυτό έγραψε δημόσια ο Τζημερος και έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε, φασίστα ρατσιστή, κλπ κλπ κλπ
Τελικά έχει χαθεί η κοινή λογική σε αυτήν τη χώρα.

Αυτό έγραψε δημόσια ο Τζημερος και έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε, φασίστα ρατσιστή, κλπ κλπ κλπ
Τελικά έχει χαθεί η κοινή λογική σε αυτήν τη χώρα.
Σωστά! Και μόνο που ακούω όλα τα ΜΜΕ να τους αποκαλούν ''μετανάστες'' μένω άφωνος! Ούτε καν ''παράνομα εισελθόντες''. Αυτά είναι της ΝΤΠ και του Σόρος. Αλί σε μας!!:(

Μην μπερδεύουμε τις καταστάσεις και τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι. Για να αφήσει μια οικογένεια με μικρά παιδιά, τον τόπο που μένει και να δώσει αυτές τις ταρίφες στους διακινητές και να μπει σε ένα σαπιοκάραβο που δεν ξέρει πως θα καταλήξει, σημαίνει ότι κινδυνεύει πραγματικά. Αυτούς, αν θέλουμε να λεγόμαστε "άνθρωποι", πρέπει να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το κακό της υπόθεσης όμως, είναι ότι μαζί με τις οικογένειες έρχονται και κάθε λογής φυντάνια που σουλατσάρουν στην Ομόνοια πουλώντας πρέζα και συμπεριφέρονται όπως ξέρουμε. Αυτούς θα έπρεπε να τους μαζεύουν μια φορά τον μήνα και να τους διώχνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Το ότι δεν γίνεται αυτό, ευθύνονται οι δικές μας αρχές.

Μην μπερδεύουμε τις καταστάσεις και τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι. Για να αφήσει μια οικογένεια με μικρά παιδιά, τον τόπο που μένει και να δώσει αυτές τις ταρίφες στους διακινητές και να μπει σε ένα σαπιοκάραβο που δεν ξέρει πως θα καταλήξει, σημαίνει ότι κινδυνεύει πραγματικά. Αυτούς, αν θέλουμε να λεγόμαστε "άνθρωποι", πρέπει να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το κακό της υπόθεσης όμως, είναι ότι μαζί με τις οικογένειες έρχονται και κάθε λογής φυντάνια που σουλατσάρουν στην Ομόνοια πουλώντας πρέζα και συμπεριφέρονται όπως ξέρουμε. Αυτούς θα έπρεπε να τους μαζεύουν μια φορά τον μήνα και να τους διώχνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Το ότι δεν γίνεται αυτό, ευθύνονται οι δικές μας αρχές.
Αυτοί που θέλουν να έρθουν ας κάνουν νόμιμες διαδικασίες στην πρεσβεία της καθες χώρας που επιλέγουν.. όταν θέλεις να μπεις παράνομα κάπου είσαι έτοιμος για ολλα .. δεν μπορώ να πηστευω ότι δεν ξέρουν όταν μπενουν σε σαπιοκάραβα ότι ρισκάρουν την ζωη τους και τον παιδιών τους… και αυτά που λένε για μετανάστες της κλιματικής αλλαγής η του πολέμου η της Μιγάς που έχεσε στην Κίνα!!!είναι πουτσες μπλε… απλος βλέπουν όλλοι μεσσο κυνητον (που έχουν ολοι)..την ψεύτικη ζωη τον σούργελου του fb και νομίζουν ότι έτσι ζουμε

Όταν έχεις να διαθέσεις για ένα ταξίδι αλλαγής ζωής 4-5-6-7 χιλιάρικα δε βάζεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου σε ένα Γολγοθά να κάνει το γύρω όλης της βόρειας Αφρικής και της Μικράς Ασίας για να φτάσεις να σκυλοπνιγεις στο Αιγαίο μήπως και περάσεις Ελλάδα. Ακολουθείς άλλες διαδικασίες.....
Γιατί κάθονται και κάνουν όλον αυτόν τον βασανιστικό κύκλο...;;;
Κάποιος θέτει σε λειτουργία αυτή τη ροή συγκεκριμένης πορείας.
Για να βρεις την πηγή του κακού, αρκεί να ακολουθήσεις το.... χρήμα.....
ΜΚΟ και δε συμμαζευεται

To θέμα είναι αγαπητέ μου ότι εδώ και χρόνια έρχονται πάρα πολλοί από αυτούς και μένουν σχεδόν όλοι εδώ. Και πού θα πάει αυτό; Κάποια μέρα στο όχι μακρινό μέλλον θα έχουμε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα!!

Όλες οι απόψεις σεβαστές. Όμως γιατί η ζωή ενός παιδιού, έχει μεγαλύτερη αξία όταν έχει βίζα, από ένα άλλο που δεν έχει? Επίσης για να ξεκαθαρίζω την θέση μου και να μην γίνει ατέρμονη η κουβέντα, μίλησα για οικογένειες που ξεσπιτώνονται για διάφορους λόγους ανάγκης. Τα τσογλάνια εύκολα τα διακρίνεις, αλλά δεν βλέπω να τους ακουμπάει κανείς. Απλά τα αφήνουν και περιφέρονται. Το να τους μπουζουριάσεις όλους, και να τους πετάξεις στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων και των μανάδων με τα παιδιά τους είναι η εύκολη λύση, αλλά όχι η ηθική. Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε.

To θέμα είναι αγαπητέ μου ότι εδώ και χρόνια έρχονται πάρα πολλοί από αυτούς και μένουν σχεδόν όλοι εδώ. Και πού θα πάει αυτό; Κάποια μέρα στο όχι μακρινό μέλλον θα έχουμε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα!!
Γιατρέ μου, στο αρχικό πόστ, έγραψα: "να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε"

Διάφορες απόψεις για τα αποτελέσματα , καμία για την αιτία . Ο πρώτος κόσμος βάσισε και βασίζει μεγάλο μέρος της ευημερίας του στη στυγνή εκμετάλλευση του τρίτου κόσμου , κλέβοντας τον πλούτο του από την μιά και αναγκάζοντάς τον να δεχθεί τις συνέπειες της ανάπτυξής του από την άλλη ( κλιματική αλλαγή ) . Τώρα πρέπει να διαχειριστεί το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε....

Status
Not open for further replies.
Back