Έχει γίνει, πολλές δεκαετίες πριν!!!!Αύριο καλή φώτιση σε όλους μας για την ψήφο:είθε να ΜΗΝ γίνει το χειρότερο για την Ελλάδα!
Απλά αύριο θα γίνει το δις εξαμαρτείν..
Έχει γίνει, πολλές δεκαετίες πριν!!!!Αύριο καλή φώτιση σε όλους μας για την ψήφο:είθε να ΜΗΝ γίνει το χειρότερο για την Ελλάδα!
εεε ναι ...Ο άνθρωπος μισθοφόρος είναι.
Μήπως τα πήρε χοντρά από κάπου;
Αυτή που μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα.Μπορεί να πει κάποιος ποια ήταν η καλύτερη 4ετια τα τελευταία 45χρονια για την Ελλάδα και τον Έλληνα.
Εγώ δεν ψηφίζω ποτε και έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Το μόνο που φοβατε η συμμορία των 301 είναι η αποχή όχι η ψήφος σε άλλο κόμμαΑύριο καλή φώτιση σε όλους μας για την ψήφο:είθε να ΜΗΝ γίνει το χειρότερο για την Ελλάδα!
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε μου.Η αποχή τους εξυπηρετεί.Αυτοι έχουν ενα 20% βολεμενων,ώστε να διαμορφώσουν εκλογικό αποτέλεσμα.Κι εκεί βασίζονται.Αυτοι που απέχουν διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα που υφίσταται....Εγώ δεν ψηφίζω ποτε και έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Το μόνο που φοβατε η συμμορία των 301 είναι η αποχή όχι η ψήφος σε άλλο κόμμα
Τεράστια κουβέντα με πολύ μεγάλες αντιθεσεις και από την μια και από την άλλοι μεριαΕδώ θα διαφωνήσω φίλε μου.Η αποχή τους εξυπηρετεί.Αυτοι έχουν ενα 20% βολεμενων,ώστε να διαμορφώσουν εκλογικό αποτέλεσμα.Κι εκεί βασίζονται.Αυτοι που απέχουν διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα που υφίσταται....
Όπως και να έχει, μπορεί να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμεΤεράστια κουβέντα με πολύ μεγάλες αντιθεσεις και από την μια και από την άλλοι μερια
Και γιατί νομίζεις ότι φώναζαν όλοι ψηφίστε και μην απεχετε ? Αν η αποχή είναι από ένα ποσοστό και πάνω ή εκλογή είναι άκυρηΕδώ θα διαφωνήσω φίλε μου.Η αποχή τους εξυπηρετεί.Αυτοι έχουν ενα 20% βολεμενων,ώστε να διαμορφώσουν εκλογικό αποτέλεσμα.Κι εκεί βασίζονται.Αυτοι που απέχουν διαμορφώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα που υφίσταται....
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι το ξέρεις?Και γιατί νομίζεις ότι φώναζαν όλοι ψηφίστε και μην απεχετε ? Αν η αποχή είναι από ένα ποσοστό και πάνω ή εκλογή είναι άκυρη
Θα σου απαντήσω λίγο διαφορετικά.Απ'αυτο το 40% της αποχής, το οποίο υποτίθεται ότι υφίσταται,αν συμμετείχε,τι ποσοστό θα στήριζε το κυβερνών καθεστώς;Και γιατί νομίζεις ότι φώναζαν όλοι ψηφίστε και μην απεχετε ? Αν η αποχή είναι από ένα ποσοστό και πάνω ή εκλογή είναι άκυρη
έχω βάσιμες υποψίες ότι το ποσοστό που δεν παει να ψηφίσει, ανεξαρτήτου περιόδου, θα ψήφιζε το πρώτο κόμμα γιατί από τα άλλα δεν βλέπει χαίρι. αποτυπώθηκε με καθε τρόπο στις τελευταιες εκλογες με απλή αναλογική... δεν αντέχεται το 50-50... Και όπως είδαμε καμια προσπάθεια για συγκυβέρνηση από κανέναν... μοναχοφάηδες απο γεννησημιού τους ή έχουν το αλάθητο του πάπα, δεν εξηγείται αλλιώς.Θα σου απαντήσω λίγο διαφορετικά.Απ'αυτο το 40% της αποχής, το οποίο υποτίθεται ότι υφίσταται,αν συμμετείχε,τι ποσοστό θα στήριζε το κυβερνών καθεστώς;
Αν είναι έτσι,είμαστε υπόλογοι των πράξεών μας... Προσωπικά,δεν ξεχνώ!έχω βάσιμες υποψίες ότι το ποσοστό που δεν παει να ψηφίσει, ανεξαρτήτου περιόδου, θα ψήφιζε το πρώτο κόμμα γιατί από τα άλλα δεν βλέπει χαίρι. αποτυπώθηκε με καθε τρόπο στις τελευταιες εκλογες με απλή αναλογική... δεν αντέχεται το 50-50... Και όπως είδαμε καμια προσπάθεια για συγκυβέρνηση από κανέναν... μοναχοφάηδες απο γεννησημιού τους ή έχουν το αλάθητο του πάπα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Όταν είσαι στο παρά ένα για αυτοδύναμη κυβέρνηση ποιος ο λόγος να μην το επιδιώξεις?έχω βάσιμες υποψίες ότι το ποσοστό που δεν παει να ψηφίσει, ανεξαρτήτου περιόδου, θα ψήφιζε το πρώτο κόμμα γιατί από τα άλλα δεν βλέπει χαίρι. αποτυπώθηκε με καθε τρόπο στις τελευταιες εκλογες με απλή αναλογική... δεν αντέχεται το 50-50... Και όπως είδαμε καμια προσπάθεια για συγκυβέρνηση από κανέναν... μοναχοφάηδες απο γεννησημιού τους ή έχουν το αλάθητο του πάπα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Το θέμα δεν είναι αν ξεχνάς ούτε το κυνήγι είναι πρώτη προτεραιότητα , αλλά κομμάτι της ζωής των κυνηγών .Το θέμα είναι αυτοί οι λεβέντες της ΚΣΕ όταν πλήττεται το κυνήγι μπορούν να κατεβάσουν 100000 κόσμο στο Σύνταγμα;Στην Ισπανία έτσι κάνουν.Αν είναι έτσι,είμαστε υπόλογοι των πράξεών μας... Προσωπικά,δεν ξεχνώ!
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα!Ασφαλώς και δεν αναφέρομαι μόνο στο κυνήγι.Μακαρι να ήταν μόνο αυτό ...Το θέμα δεν είναι αν ξεχνάς ούτε το κυνήγι είναι πρώτη προτεραιότητα , αλλά κομμάτι της ζωής των κυνηγών .Το θέμα είναι αυτοί οι λεβέντες της ΚΣΕ όταν πλήττεται το κυνήγι μπορούν να κατεβάσουν 100000 κόσμο στο Σύνταγμα;Στην Ισπανία έτσι κάνουν.
Αυτό από που το βρήκες;Και γιατί νομίζεις ότι φώναζαν όλοι ψηφίστε και μην απεχετε ? Αν η αποχή είναι από ένα ποσοστό και πάνω ή εκλογή είναι άκυρη