Γι αυτό μάλλον πλακωθηκε εχθές ο τυποςΔε μπορώ να σου πω εδώ αλλά πριν παρατηθεί ο τσιπρας μιλούσα με κάποιον γνωστό μου ότι θα βγει για παραίτηση και προτείνουν αχτσιογλου αλλά επειδή είναι ζευγάρι με τον άλλον μάλλον όχι παντος με χίλια εγώ
Γι αυτό μάλλον πλακωθηκε εχθές ο τυποςΔε μπορώ να σου πω εδώ αλλά πριν παρατηθεί ο τσιπρας μιλούσα με κάποιον γνωστό μου ότι θα βγει για παραίτηση και προτείνουν αχτσιογλου αλλά επειδή είναι ζευγάρι με τον άλλον μάλλον όχι παντος με χίλια εγώ
Και δεν είμαι ""περήφανος"" γι αυτόΕίσαι μνακιας κι σύ α
Που και που ακούγεται και ο Χαρίτσης αλλά το παλικάρι είναι χαμηλών τόνωνΜα δεν υπάρχει άλλος.
Τον Τσακαλώτο που θες google translate για να καταλάβεις τι λέει θα βγάλουν ?
Ποιόν πλάκωσε στο ξύλο ;Γι αυτό μάλλον πλακωθηκε εχθές ο τυπος
Λαυρεντη ξεφούσκωσε το πραμα άρχισε η μεγάλη κάθοδο απο εδώ και μπρος και να μην φθάσουν εκεί που ξεκίνησαν θα μπει μάλλον η ΑχτσιογλουΓι αυτό μάλλον πλακωθηκε εχθές ο τυπος
Να ψηφιστεί μόνος του.Που και που ακούγεται και ο Χαρίτσης αλλά το παλικάρι είναι χαμηλών τόνων
Με τον Ρήγα πλακώθηκανΠοιόν πλάκωσε στο ξύλο ;
Θα καταλάβουμε τι έπαιξε.
Λες ο Αλέξης να ζήτησε προκαταβολή για το χρίσμα ;
Μπορεί να μπει ο Ματσέτα κανονίστεΝα ψηφιστεί μόνος του.
Εγώ δεν τον ψηφίζω.
Όχι ρε φίλε, οπτική μόλυνση.Μπορεί να μπει ο Ματσέτα κανονίστε
Τι είπατε Τι είπατε
Είμαστε όλοι Έφη!Εγώ ψηφίζω Έφη πάντως στις επόμενες εκλογές, όχι ΣΥΡΙΖΑ.
Όλοι ίδιοι είναι αλλά η Εφάρα κάνει την διαφορά.
View attachment 74069View attachment 74070
ήρθε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και η άνοδος του σκέτο ΠΑΣΟΚ. Τελεία.Λαυρεντη ξεφούσκωσε το πραμα άρχισε η μεγάλη κάθοδο απο εδώ και μπρος και να μην φθάσουν εκεί που ξεκίνησαν θα μπει μάλλον η Αχτσιογλου
Να γίνει σύντηξη !ήρθε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ και η άνοδος του σκέτο ΠΑΣΟΚ. Τέλεια.
Αποκλείεται, θα μαλώσουν για την καρέκλα και θα επέλθει άμεσα αλυσιδωτή διάσπασηΝα γίνει σύντηξη !
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα . Να του αναγνωρίσουμε όμως ότι ο ίδιος βρήκε τη δύναμη να την αφήσει ...Αποκλείεται, θα μαλώσουν για την καρέκλα και θα επέλθει άμεσα αλυσιδωτή διάσπαση
Τώρα που έφυγε ο Τσιπρας από την αρχηγεία, είναι πιο εύκολο, βέβαια και ο Ανδρουλάκης δεν πείθει, οπότε η έφη είναι μονόδρομος. Είτε γίνει σύντηξη είτε όχι....αλλά να παρατήσει τον τύπο!!!Αποκλείεται, θα μαλώσουν για την καρέκλα και θα επέλθει άμεσα αλυσιδωτή διάσπαση
Ο Τσίπρας έχει πολιτικό delay.Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα . Να του αναγνωρίσουμε όμως ότι ο ίδιος βρήκε τη δύναμη να την αφήσει ...
Μεγάλη απώλεια...Τον φάγατε, φαρμακόγλωσσοι
Αχτσιόγλου τώρα ... (δυνατό μωρό @Χάρης Π, Be-turbo)
https://www.in.gr/2023/06/29/politi...ipra-sto-zappeio-meta-ektelestiko-deite-live/
Καθόλου, απλά είναι μια όμορφη και δυναμική παρουσία με έντονο σεξ απιλΚύριοι , βρίσκω λίγο σεξιστικά τα σχόλιά σας !