Εντάξει την έχεις μεγαλύτερη, με περισσότερες φλέβες και πιο σκληρή.
Κάνα επιχείρημα????
Εντάξει την έχεις μεγαλύτερη, με περισσότερες φλέβες και πιο σκληρή.
Δεν θέλω διαφήμιση προς Θεού...Εντάξει την έχεις μεγαλύτερη, με περισσότερες φλέβες και πιο σκληρή.
Πότε θα ξαναπάμε στην ταβέρνα σου ρεΔεν θέλω διαφήμιση προς Θεού...
Την πούλησα 200,000€Πότε θα ξαναπάμε στην ταβέρνα σου ρε
Ωραία κερνάς οπότεΤην πούλησα 200,000€
Τα έδωσα στο κόμμα.Ωραία κερνάς οπότε
Μόνο ΟλυμπιακόςΤα έδωσα στο κόμμα.
Καλά παίξτε τς π@υτς@s με τον άλλον@Χάρης Π συγγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω, τι είσαι εσύ από μεγάλες ομάδες?????
Όπου έχει φαγητό έρχομαι, όπου πέφτει ξύλο μπουχος, οργανωθείτεΚαλά παίξτε τς π@υτς@s με τον άλλον
Σε λίγο θα βγάλετε και τς μεζούρες
Κανόνισε να έρθεις να το κανονίσουμε σύντομα για την ταβερνα
Εσυ γουσταρεις ομως το κωλοδαχτυλιασμα!View attachment 74204
Δεν καταλαβαίνω, ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε σε έναν άνθρωπο με ποιον (νόμιμο) τρόπο θα επιλέξει να βγάζει το εισόδημα που αυτός θεωρεί ως ικανοποιητικό για τον κόπο που προσφέρει???????????
Γιατί είναι ανώτερο ηθικά αυτό που κάνω εγώ πχ σαν επάγγελμα, όταν μία ζωή θα κωλοδαχτυλιαζω κόσμο για ένα πενηνταρικο???? Επειδή έχω πτυχίο??????
Σιγα μωρε τις δυσκολιες που περνας...Γτ είναι πιο υγιεινό να δουλεύω 32 και 36 ώρες ΣΕΡΊ, άυπνος, αφαγος, να κρατάω ώρες χέσιμο και κατούρημα, να έχω κάνει 1-2 πακέτα τσιγάρα και να πρέπει να έχω τη σωματική δύναμη και την πνευματική διαύγεια της πρώτης ώρας δουλειάς έως την 36η γτ απέναντι μου δεν έχω έναν πελάτη να σερβίρω αλλά μία ανθρώπινη ζωή.
"Εμπρος,λαε,μην σκυβεις το κεφαλι,Οι υπόλοιποι ας πουλάνε απ' το πληκτρολόγιο πάλη των τάξεων και κουραφεξαλα
Είσαι ο αδύναμος κρίκος σε τρων τα μηνύματα μπιλΘέλω να μάθω με ποιο πρόγραμμα τα κάνεις αυτά ?
Η θκιάμ η τελέφα δεν έι τέτοια καρκατζούλια.
Κανόνισε είμαι με ατμούς στο ρεζερβουάρ από μηνύματα ...
50 φορές πάτησα την υποβολή για να φύγει.
View attachment 74207
Αρα μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε....Κανόνισε είμαι με ατμούς στο ρεζερβουάρ από μηνύματα ...
50 φορές πάτησα την υποβολή για να φύγει.
View attachment 74207
Α εσυ κανόνισε να περάσεις απο τη στοά δεν το ξέχασα την προηγούμενη την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια την επόμενη θα έρθει η ομάδα ειδικών αποστολών να σε μαζέψει κανόνισεΑρα μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε....
Τι λεγαμε? ναι, να πας να κανεις κωνο στη μπενελλι σου μπας κι στρωσει....
Θοδωρη να τον περνούμε με το καλό γιατί άμα χρειαστεί να μας εξετάσει καμία φορά μήπως δε βάλει το δάχτυλο και έχει καμία βοιδοπτσα ευχερήΕσυ γουσταρεις ομως το κωλοδαχτυλιασμα!
Εισαι μερακλης και συνειδητοποιημενος!!!
Να πάρει σωσίβιο να τα βάζει πάνω σε αυτόΤο περιβάλλον εργασίας δεν είναι τέλειο, σηκώνει βάρη που θα τα θυμηθεί σε 20 χρόνια όταν θα τον πεθαίνει η μέση του,
Σωστό αλλά πίνεις νερό και επανέρχεσαι, 8-10 ώρες ψαροντούφεκο έβγαινα 2 κιλά ελαφρύτερος.όπως επίσης όντας τόσες ώρες μέσα στο θαλασσινό νερό αφυδατωνεσαι με Ρυθμό που δεν τον παίρνεις χαμπάρι γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δροσιζεσαι.
Τα έχουμε πει ... είναι τραγικό αυτό που γίνεται με εσάς.Γτ είναι πιο υγιεινό να δουλεύω 32 και 36 ώρες ΣΕΡΊ, άυπνος, αφαγος, να κρατάω ώρες χέσιμο και κατούρημα, να έχω κάνει 1-2 πακέτα τσιγάρα και να πρέπει να έχω τη σωματική δύναμη και την πνευματική διαύγεια της πρώτης ώρας δουλειάς έως την 36η γτ απέναντι μου δεν έχω έναν πελάτη να σερβίρω αλλά μία ανθρώπινη ζωή.
Αρα μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε....
Τι λεγαμε? ναι, να πας να κανεις κωνο στη μπενελλι σου μπας κι στρωσει....
Πρώτη εμφανίστηκε η κότα ή το αυγό ; στ'αληθεια έχω αυτή την απορία.
Αβγό και γιαούρτι εμφανίζεται από το πουθενά σε πολιτικό ή τραβεστί.Πρώτη εμφανίστηκε η κότα ή το αυγό ; στ'αληθεια έχω αυτή την απορία.