Κι εγώ πιστεύω,πώς ηθελημένα, το έκανε.Το είδες Δημήτρη το βίντεο ;
Για μένα οριακά δικαιολογημένο.
Μπορεί να του την πάτησε και κατά λάθος, ... πιο δύσκολο όμως.
Θερίζουν ότι έσπειραν...
Κι εγώ πιστεύω,πώς ηθελημένα, το έκανε.Το είδες Δημήτρη το βίντεο ;
Για μένα οριακά δικαιολογημένο.
Μπορεί να του την πάτησε και κατά λάθος, ... πιο δύσκολο όμως.
Εν τω μεταξύ, διάβασα δήλωση του σερβιτόρου και είπε:"Δεν με πειράζει.Βγάζω 200 ευρώ φιλοδώρημα,από τους πελάτες".Φάπες που θέλει ο εργοδότης,κι οι Νεοελληναράδες.
https://www.google.com/amp/s/www.to...ngelia-schedon-paremvasi-georgiadi-video/amp/
Περισσότερο σε yeti μοιάζει η φιγούρα.200€ την ημέρα ?
Που είπαμε ότι είναι το μαγαζί ?
Υποβρυχίως θα πάω ...
View attachment 74192
Ο σαργός που κρατάω δεν φαίνεται καλά.
Μπορεί να είναι και σηκιός.
Ενώ εσύ κάνεις μπαμ!200€ την ημέρα ?
Που είπαμε ότι είναι το μαγαζί ?
Υποβρυχίως θα πάω ...
View attachment 74192
Ο σαργός που κρατάω δεν φαίνεται καλά.
Μπορεί να είναι και σηκιός.
Αν ισχύει,πρώτος αυτός, θέλει τις φάπες.
Κρίμα να μην έχουν και οι γυναίκες προστάτη, ... θα το έκανα τζάμπα.όταν μία ζωή θα κωλοδαχτυλιαζω κόσμο για ένα πενηνταρικο????
Εγώ περνάω τέλεια να ξέρεις.Να φανταστείς πόσο ωραία είναι που πάω κάθε μέρα!καμιά οικοδομή ντάλα ήλιο
Το περιβάλλον εργασίας δεν είναι τέλειο, σηκώνει βάρη που θα τα θυμηθεί σε 20 χρόνια όταν θα τον πεθαίνει η μέση του, όπως επίσης όντας τόσες ώρες μέσα στο θαλασσινό νερό αφυδατωνεσαι με Ρυθμό που δεν τον παίρνεις χαμπάρι γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δροσιζεσαι. Γι αυτό και ΜΑΓΚΙΆ ΤΟΥ που κάνει αυτήν τη δουλειά και παίρνει τόσα λεφτά και μακάρι να βγάζει και παραπάνω σε μπουρμπουαρ.Κρίμα να μην έχουν και οι γυναίκες προστάτη, ... θα το έκανα τζάμπα.
ps
Το περιβάλλον εργασίας εν τω μεταξύ είναι τέλειο ... δεν ζεσταίνεται καθόλου.
6000€ χ 3+ μήνες = 18.000€+ μαύρα.
Έπρεπε να πάει να κάνα χωράφι ή καμιά οικοδομή ντάλα ήλιο, να δει τι εστί βερύκοκο.
Το κίνητρο που σε κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα λέγεται κέρδος. Όταν το κέρδος σου πέσει κάτω απ' το όριο που έχεις στο μυαλό σου ότι αξίζει για αυτό που προσφέρεις θα σταματήσεις να πηγαίνεις.Εγώ περνάω τέλεια να ξέρεις.Να φανταστείς πόσο ωραία είναι που πάω κάθε μέρα!
Καλώς τα 250 ένσημα.Στη θεωρία τι σως βάζεις?Το κίνητρο που σε κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα λέγεται κέρδος. Όταν το κέρδος σου πέσει κάτω απ' το όριο που έχεις στο μυαλό σου ότι αξίζει για αυτό που προσφέρεις θα σταματήσεις να πηγαίνεις.
Συνέχισε τον φραπέ σου προλεταριε καπιταλιστή
Καλώς τα 250 ένσημα.Στη θεωρία τι σως βάζεις?