Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εν τω μεταξύ, διάβασα δήλωση του σερβιτόρου και είπε:"Δεν με πειράζει.Βγάζω 200 ευρώ φιλοδώρημα,από τους πελάτες".
Αν ισχύει,πρώτος αυτός, θέλει τις φάπες.
200€ την ημέρα ?
Που είπαμε ότι είναι το μαγαζί ?
Υποβρυχίως θα πάω ...
.sarcastic.

canvas.png

Ο σαργός που κρατάω δεν φαίνεται καλά.
Μπορεί να είναι και σηκιός. beer

Αν ισχύει,πρώτος αυτός, θέλει τις φάπες.
FB_IMG_1688300918312.jpg
Δεν καταλαβαίνω, ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε σε έναν άνθρωπο με ποιον (νόμιμο) τρόπο θα επιλέξει να βγάζει το εισόδημα που αυτός θεωρεί ως ικανοποιητικό για τον κόπο που προσφέρει???????????
Γιατί είναι ανώτερο ηθικά αυτό που κάνω εγώ πχ σαν επάγγελμα, όταν μία ζωή θα κωλοδαχτυλιαζω κόσμο για ένα πενηνταρικο???? Επειδή έχω πτυχίο??????

όταν μία ζωή θα κωλοδαχτυλιαζω κόσμο για ένα πενηνταρικο????
Κρίμα να μην έχουν και οι γυναίκες προστάτη, ... θα το έκανα τζάμπα.

ps
Το περιβάλλον εργασίας εν τω μεταξύ είναι τέλειο ... δεν ζεσταίνεται καθόλου.
6000€ χ 3+ μήνες = 18.000€+ μαύρα.

Έπρεπε να πάει σε κάνα χωράφι ή καμιά οικοδομή ντάλα ήλιο, να δει τι εστί βερύκοκο.

Last edited:
Κρίμα να μην έχουν και οι γυναίκες προστάτη, ... θα το έκανα τζάμπα.

ps
Το περιβάλλον εργασίας εν τω μεταξύ είναι τέλειο ... δεν ζεσταίνεται καθόλου.
6000€ χ 3+ μήνες = 18.000€+ μαύρα.

Έπρεπε να πάει να κάνα χωράφι ή καμιά οικοδομή ντάλα ήλιο, να δει τι εστί βερύκοκο.
Το περιβάλλον εργασίας δεν είναι τέλειο, σηκώνει βάρη που θα τα θυμηθεί σε 20 χρόνια όταν θα τον πεθαίνει η μέση του, όπως επίσης όντας τόσες ώρες μέσα στο θαλασσινό νερό αφυδατωνεσαι με Ρυθμό που δεν τον παίρνεις χαμπάρι γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δροσιζεσαι. Γι αυτό και ΜΑΓΚΙΆ ΤΟΥ που κάνει αυτήν τη δουλειά και παίρνει τόσα λεφτά και μακάρι να βγάζει και παραπάνω σε μπουρμπουαρ.
Γτ είναι πιο υγιεινό να δουλεύω 32 και 36 ώρες ΣΕΡΊ, άυπνος, αφαγος, να κρατάω ώρες χέσιμο και κατούρημα, να έχω κάνει 1-2 πακέτα τσιγάρα και να πρέπει να έχω τη σωματική δύναμη και την πνευματική διαύγεια της πρώτης ώρας δουλειάς έως την 36η γτ απέναντι μου δεν έχω έναν πελάτη να σερβίρω αλλά μία ανθρώπινη ζωή.
Μπράβο του παλληκαριού που κάνει αυτήν τη δουλειά και τέτοιοι άνθρωποι προκόβουν και πάνε μπροστά οι κοινωνίες.
Οι υπόλοιποι ας πουλάνε απ' το πληκτρολόγιο πάλη των τάξεων και κουραφεξαλα

Εγώ περνάω τέλεια να ξέρεις.Να φανταστείς πόσο ωραία είναι που πάω κάθε μέρα!
Το κίνητρο που σε κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα λέγεται κέρδος. Όταν το κέρδος σου πέσει κάτω απ' το όριο που έχεις στο μυαλό σου ότι αξίζει για αυτό που προσφέρεις θα σταματήσεις να πηγαίνεις.
Συνέχισε τον φραπέ σου προλεταριε καπιταλιστή .yel.

Το κίνητρο που σε κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα λέγεται κέρδος. Όταν το κέρδος σου πέσει κάτω απ' το όριο που έχεις στο μυαλό σου ότι αξίζει για αυτό που προσφέρεις θα σταματήσεις να πηγαίνεις.
Συνέχισε τον φραπέ σου προλεταριε καπιταλιστή .yel.
Καλώς τα 250 ένσημα.Στη θεωρία τι σως βάζεις?

Καλώς τα 250 ένσημα.Στη θεωρία τι σως βάζεις?
%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%85%CE%BD%CE%BD-harry-klynn.gif

Status
Not open for further replies.
Back