Από τον σύλλογο Αχαρνών;Κι εμενα Παναγιωτη κατα τις 11.00 το πρωι μου εστειλαν. Μεχρι 05/07 μπορουμε να δηλωσει συμμετοχη οποιος θελει.
Από τον σύλλογο Αχαρνών;Κι εμενα Παναγιωτη κατα τις 11.00 το πρωι μου εστειλαν. Μεχρι 05/07 μπορουμε να δηλωσει συμμετοχη οποιος θελει.
Πιστεύω ότι θα γίνει κάποια αξιολόγηση.τώρα αυτό δεν είναι καλό.
Μας βλεπω να τα κρεμαμε τελος Γεναρη......
σε άλλες κυνηγανε υδρόβια με ομοιώματα και εμείς απλώνουμε σώβρακα!!!!Όχι ρε, γιατί? Σε άλλες χώρες κυνηγάνε όλο το χρόνο πχ Φασσα, και αυτές ευρωπαϊκές χώρες είναι μην το ξεχνάμε παιδιά.
Να χάσουμε κανένα αυτοκίνητο για μια ψωροαδεια... άστο καλύτερα!Έλα να βγάζεις άδεια στο Μενίδι.
Τι δεν κατάλαβενςαυτοί που μίλησαν για παραίτηση του τετραχαζου λαλούν κ για τη ζωή ως διάδοχοςhttps://www.in.gr/2023/06/29/politi...ras-efyge-kai-den-vgainei-kaneis-os-diadoxos/
Την κάτσαμε σύντροφοι την βάρκα.
Βρακωθείτε.
Κωλοτούμπα από το "γελαστό παιδί".
Πρώτη φορά βλέπω κόμμα που να μην θέλει κανένας να γίνει αρχηγός
Αυτοί θα αυτοκαταστραφούν μόνοι τους.
Έτσι είναι εμείς που μένουμε εδώ κυκλοφορούμε με τα πόδια απελευθερωμένοι από τέλη κυκλοφορίας κλπ.Να χάσουμε κανένα αυτοκίνητο για μια ψωροαδεια... άστο καλύτερα!
Ποιος το γκαμει το αυτοκίνητο ας περνάν το αυτ κ να άφηναν την μπενελιΝα χάσουμε κανένα αυτοκίνητο για μια ψωροαδεια... άστο καλύτερα!
Τις benelli δεν τις κλέβουν μέχρι και οι γύφτοι ξέρουν ότι δεν σκοτώνουν.Ποιος το γκαμει το αυτοκίνητο ας περνάν το αυτ κ να άφηναν την μπενελι
Ναι Πανό.Από τον σύλλογο Αχαρνών;
Εγώ έχω δύο benelli .ετοιμαστείτε για φιλοπεριβαντολογικές δράσεις !!!
Σκέφτομαι ότι αν γραφτώ στο κόμμα της οικολογίας αρκεί σαν απόδειξη της περιβαντολογικής μου ευαισθησίας και θα ισχύει όσο είμαι μέλος για την ηλεκτρονική έκδοση άδεια κυνηγιού.
Την έχεις στο τσεπάκι την φιλοθηραματική δράση.Εγώ έχω δύο benelli .
Να πετάς τις γόπες από τα τσιγάρα κάτω και μετά να τις μαζεύεις.Άμα τους στείλω φώτο 50 ρίζες ντομάτες στο χωριό πιάνεται για περιβαλλοντική δράση?
Έχεις κάποιο βίντεο ότι τις φυτεψες εσύ; Πάρε μια benelli καλύτερα.Άμα τους στείλω φώτο 50 ρίζες ντομάτες στο χωριό πιάνεται για περιβαλλοντική δράση?
τόσο καλή ήταν η γκόμενα?Εγω που συμμετειχα σε δρασεις της ορνιθολογικης,κατα της εγκληματικης δραστηριοτητας του κυνηγιου,μετραει???
Έτσι να βάλει μυαλό ... αν είχε επιτρέψει τα ομοιώματα και τις λαλούνες θα έβγαινε πρώτος.Στο και 5 ο Αμυράς χάνει την έδρα και την παίρνει το ΚΚΕ.
https://epirusgate.gr/pire-edra-to-kke-sto-nomo-ioanninon-kai-tin-chanei-i-nea-dimokratia/