Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχει να πέσει μάσα Από τα λεφτά που θα πεσουν Τον κοσμάκη σκέφτομαι πως θα αντέξουν που τα έχουν χάσει ολλα ένα τρακτέρ που έβγαζαν μεροκάματο θέλει στην καλητερη περιπτοση 20.000€ μεταχ….. για καινούργιο ούτε λογος
Ηλία ούτε θέλω να το σκέφτομαι πως περνάνε αυτοί οι άνθρωποι.
Όλη η περιουσία τους μέσα στα λασπόνερα.

Κάποιοι οικισμοί πρέπει απλά να μετακινηθούν.
Αυτή η Μεταμόρφωση πλημμύρισε πάλι πριν μερικά χρόνια.
Τα ίδια θα έχουμε πάλι και πάλι και πάλι.

Άσχετο
Όλοι φορολογούμενοι είμαστε αλλά κάποιοι έχουν ΑΦΜ για να εισπράττουν μόνο.
Το θεωρούν ντροπή να πληρώσουν.

Attachments

• IMG_0634.jpeg
    IMG_0634.jpeg
    466,5 KB · Προβολές: 57
Κάποιοι οικισμοί πρέπει απλά να μετακινηθούν.
Αυτή η Μεταμόρφωση πλημμύρισε πάλι πριν μερικά χρόνια.
Τα ίδια θα έχουμε πάλι και πάλι και πάλι.

Άσχετο
Όλοι φορολογούμενοι είμαστε αλλά κάποιοι έχουν ΑΦΜ για να εισπράττουν μόνο.
Το θεωρούν ντροπή να πληρώσουν.
Πριν σπασει το μικρο αναχωμα του ποταμου, το βραδυ μαζι με αλλα δυο ατομα του χωριου μου(μας χωριζει το ποταμι), καναμε περιπολια στο ποταμι και το ειχαμε δει οτι ηταν ετοιμο να σπασει, πηγανε στο χωριο τη Μεταμορφωση και τους ειχανε προειδοποιησει, οτι ηδη περναγε νερο, δεν κανανε τιποτα.....

ειναι γιατί ο καθένας κοιμάται τον ευατο του, οταν συναντώ άνθρωπο να κάνει για πράγματα για το σύνολο προσπαθω να καταλάβω τι πήγε στραβά με με αυτόν :)
Δε νομίζω ότι στις άλλες χώρες που λειτουργούν πιο σωστά είναι λιγότερο παρτάκηδες οι άνθρωποι. Εκεί απλά τους κρατάει ότι ξέρουν πως δε θα τη βγάλουν καθαρή. Στην Αγγλία ο Τζόνσον παραιτήθηκε για ένα πάρτι στην καραντίνα. Στη Γαλλία το Σαρκοζί τον έχωσαν φυλακή για αθέμιτη άσκηση επιρροής. Με τον Τραμπ μία από τα ίδια.

Μη χαλάτε τσάμπα φαιά ουσία ο πολιτικός της κάθε χώρας είναι αυτός που της αξίζει αφού δεν έχει δικτατορία η βασιλεία.Μονο που εμείς έχουμε δικτατορία κατά ένα τρόπο και από ότι βλέπω αρέσει 80% του λαού.Οταν θα μετρήσουν καμία 100 συνανθρώπους πεθαμένους θα φταίει ο θεός Ποσειδώνας όπως έφταιγε ο στρατηγός άνεμος παλιότερα.Απι ένα βουνό πνίγονται δεξιά και αριστερά ,(Βόλος) δίπλα στη θάλασσα και στο Κερατσίνι 60 μέτρα δίπλα στη θάλασσα το νερό φτάνει κάθε φορά 60/80 εκ ύψος .Και αν ρωτήσω τη γιαγιά πού ζει εκεί έχει να δώσει μια λογική και αληθινή εξήγηση ενώ οι πολιτικοί 50/40/30/20χρονια και σήμερα ακόμη δεν έχουν όχι την εξήγηση αλλά ούτε την ικανότητα της πρόληψης λέτε να είναι χαζοί? Δεν νομίζω γιατί αλλιώς πως καταφέρνουν και ξαβγαινουν? Απλά κύριοι δεν τους νοιάζει πραγματικά τίποτε άλλο εκτός το πώς θα αυξήσουν τις περιουσίες τους αφού ξέρουν ότι απευθύνονται σε λαό που δεν θα τους τιμωρήσει και θα τον λαδωσουν και με ένα 50€ το μήνα θα ξεχάσει τους συνανθρώπους του που πνίγηκαν ,καηκαν , πτώχευσαν, πεινούν, δεν έχουν που την κεφαλή να γείρουν από την μια στιγμή στην άλλη .Αυτή είναι η αλήθεια θα δείξουμε όλοι την ανθρωπιά μας μαζεύοντας τρόφιμα και κουβερτες και ρούχα για τους παθόντες,ενώ κάποιοι ήξεραν τι θα συμβεί και δεν φρόντισαν και ούτε θα φροντίσουν να βελτιώσουν κάτι ώστε αν ξανασυμβεί να μειωθούν οι ζημιές στο ανθρώπινος δυνατό .Η ευθύνη δυστυχώς ανήκει σε όλους τους πολίτες του κράτους για κάθε τέτοιο γεγονός γιατί είναι προβλέψιμο.Ευθυνη έχουν όλοι όσοι έχουν χτίσει και κλείσει ρέματα όπως και το κράτος γιατί τους το επέτρεψε και εγώ γιατί τους ψήφισα ενώ ξέρω πως είναι ανίκανοι για τη θέση που κατέχουν π.χ(που δεν τους ψήφισα).Καλό είναι όπως έχω ξαναγράψει ο κάθε ένας να προλαμβάνει μόνος του μη περιμένετε τίποτε άλλο εκτός από μύνημα στο τηλέφωνο..Όλα στη ζωή είναι αντίληψη και οργάνωση,η επιτυχία τα θέλει αλληλένδετα αυτά τα δύο είναι ευκολότερο να βγάλουμε φτερά παρά να τα βρούμε στη χώρα μας αυτά .

Και καλά την άλλη την συνέλαβαν και καλά της έκαναν, για fake news. Το κράτος σε αυτή την περίπτωση έδειξε τα αντανακλαστικά του. Τον περιφερειάρχη, γιατί δεν τον συνέλαβαν και αυτόν; Μιλάει δημοσίως για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, που όπως αποδεικνύουν τα ρεπορτάζ, που διαβάζω, δεν έγιναν. Δεν έχει ποινική ευθύνη ΚΑΙ για την διασπορά ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ για την καταστροφή που προκάλεσε η αδράνειά του; Γιατί δεν του κάνουν μήνυση οι πληγέντες, αφού η πολιτεία δεν πράττει τα καθέκαστα;

Τους αδίκησα. Τελικά η πολιτεία, έπραξε τα καθέκαστα. Και κερατάς και δαρμένος...

Επεισόδια έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την άφιξη Κ.Μητσοτάκη – Χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης από την Αστυνομία

https://www.pronews.gr/elliniki-pol...mitsotaki-ximika-kai-vomvides-krotou-lampsis/

Και καλά την άλλη την συνέλαβαν και καλά της έκαναν, για fake news. Το κράτος σε αυτή την περίπτωση έδειξε τα αντανακλαστικά του. Τον περιφερειάρχη, γιατί δεν τον συνέλαβαν και αυτόν; Μιλάει δημοσίως για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, που όπως αποδεικνύουν τα ρεπορτάζ, που διαβάζω, δεν έγιναν. Δεν έχει ποινική ευθύνη ΚΑΙ για την διασπορά ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ για την καταστροφή που προκάλεσε η αδράνειά του; Γιατί δεν του κάνουν μήνυση οι πληγέντες, αφού η πολιτεία δεν πράττει τα καθέκαστα;
Σωστότατος...

Τους αδίκησα. Τελικά η πολιτεία, έπραξε τα καθέκαστα. Και κερατάς και δαρμένος...

Επεισόδια έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την άφιξη Κ.Μητσοτάκη – Χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης από την Αστυνομία

https://www.pronews.gr/elliniki-pol...mitsotaki-ximika-kai-vomvides-krotou-lampsis/
Πήγαν λέει να ξεφουσκώσουν λάστιχα από το λεωφορείο την αστυνομίας. Πρέπει να είναι τα παιδιά αυτών που είχαν τρακτέρ στα μπλόκα και τους τα ξεφούσκωνε η αστυνομία πριν χρόνια.

Και αν δεν έχετε φαγητό να φάτε, νερό να πιείτε, σπίτι να μείνετε, ζωή να ζήσετε, έχουμε εμείς να σας δώσουμε μπόλικο ξύλο μέχρι να αποφασίσετε να φύγετε από μια χώρα που ανήκει μόνο σε μας, απλά δεν το χετε καταλάβει...

Αστυνομικός πατά με γκλοπ στην άσφαλτο το κεφάλι νεαρού παιδιού που διαμαρτύρεται έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το τέλος της Θεσσαλίας.
Μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο ΠΘ της χώρας και το μισό υπουργικό συμβούλιο και ο περίφημος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας που λέει πώς δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών.

Ούτε στα χειρότερα καθεστώτα τους απεγνωσμένους με τις διαλυμένες ζωές δεν τους φέρονται έτσι.

IMG_20230911_130353.jpg

Διότι φίλε μου για τον Αγοραστό(και όχι μόνον) ισχύει η παλιά παροιμία:''ο τρελλός και η εξουσία κάνουν ό,τι θέλουν!!''.:(

Πήγαν λέει να ξεφουσκώσουν λάστιχα από το λεωφορείο την αστυνομίας. Πρέπει να είναι τα παιδιά αυτών που είχαν τρακτέρ στα μπλόκα και τους τα ξεφούσκωνε η αστυνομία πριν χρόνια.
Νομίζω ότι αυτό είχε γίνει επί πρωθυπουργίας γέρου Μητσοτάκη...

Και αν δεν έχετε φαγητό να φάτε, νερό να πιείτε, σπίτι να μείνετε, ζωή να ζήσετε, έχουμε εμείς να σας δώσουμε μπόλικο ξύλο μέχρι να αποφασίσετε να φύγετε από μια χώρα που ανήκει μόνο σε μας, απλά δεν το χετε καταλάβει...

Αστυνομικός πατά με γκλοπ στην άσφαλτο το κεφάλι νεαρού παιδιού που διαμαρτύρεται έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το τέλος της Θεσσαλίας.
Μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο ΠΘ της χώρας και το μισό υπουργικό συμβούλιο και ο περίφημος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας που λέει πώς δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών.

Ούτε στα χειρότερα καθεστώτα τους απεγνωσμένους με τις διαλυμένες ζωές δεν τους φέρονται έτσι.

View attachment 78973
Απίστευτη εικόνα. Αν είναι δυνατόν! Ξέρει κανείς ακριβώς τι έγινε εχτές στην Λάρισα; Μου έχουν πει εξοργιστικά πράγματα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να τα διασταυρώσω.

Απίστευτη εικόνα. Αν είναι δυνατόν! Ξέρει κανείς ακριβώς τι έγινε εχτές στην Λάρισα; Μου έχουν πει εξοργιστικά πράγματα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να τα διασταυρώσω.
Δύσκολο πράγμα η διασταύρωση ‼️αυτή θα μας φάει ....

Status
Not open for further replies.
Back