Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια ερωτηση εχω προσωπκα προς εμενα και αφορα και ολους τους Ελληνες

Λεμε για την ψηφο μας

Καθομαι και σκεφτομαι στην αυτοκριτικη μου
Για τις εδω καταστασεις που ισχυει και για εκει
Εαν δεν ψηφιζα αυτον και ψηφιζα τον αλλον
Θα υπηρχε διαφορα;
Δεν εχουν περασει ολοι τους απο τις θεσεις αυτες;
Ειδαμε διαφορα;

Προσωπικα νιωθω οτι οποιος και να ψηφισω πλεον σωτηρια δεν υπαρχει
Οποιος και να βγει ολοι τους ανεξαιρετως εχουν τον πολιτη γραμμενο στα……..

Πειτε μου τι πιστευετε εσεις

Αν εσεις πχ δεν βγαζατε τον ´´@@μιεσαί´´ οι εμεις τον Χριστοδουλιδη

Θα ειχε διαφορα εαν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος;

Εγω πλεον βλεπω οτι ειναι ´´πιστο αυγο και κουρεφτω ολοι τους!!!

Διαφθορα παντου!!!!

Βλεπω ξεκαθαρα οτι ο σκοπος ειναι η μασα και το να χαθει η μικτομεσαια ταξη

Ελα που οι πλουσιοι και οι επενδυτες ειναι (ταχα) ο ´´στυλοσ´´ αλλα η μικρομεσαιοι ειναι τα θεμελια του

Θα χαθουμε εμεις αλλα θα χαθουν και αυτοι μαζι μας
Στην περίπτωση τη δική μας,οι μισοί να μην ψηφίζουν κ οι υπόλοιποι μισοί να ψηφίζουν τα τρία μεγάλα....κόμματα ,ε ναι καμία ελπίς‼️το λογικό θα ήταν να δικάσει το σύνολο του λαού αυτά τα παγιωμένα κόμματα κ να αναδείξει αλλά,άγνωστα ,αλλά πως❓ αφού είναι βολεμενοι❓
Μια μαφία είναι νόμιμη‼️που εξυπηρετεί το κεφάλαιο....από όπου κ αν προέρχεται αυτό‼️
Πατριώτες‼️ δε βγάζει αυτός ο τόπος ,αρχιδοκρεμασεις βγάζει‼️για προσωπική προβολή‼️

Last edited:
Στην ελληνική <δημοκρατία > έγινε σύνηθες το φαινόμενο οι ανυπότακτοι είτε με τρελοχαρτο είτε διαφευγοντας στο εξωτερικό, να έρχονται μίαν πρωίαν και να καταλαμβανουν υψιστα αξιώματα. Πως το ερμηνεύετε και πού μας οδηγεί αυτό ; Αν κάποιος έτυχε να συζητήσει με ισραηλινούς και να έχει αναφερθεί σε αυτό, θα έχει πολλά ενδιαφέροντα να καταθέσει.

Δημήτρη, εννοείται ότι ο άλλος δεν θα πάει για δύο μήνες να εργαστεί, ειδικά αν παίρνει και κάποιο επίδομα. Αν όμως υπήρχαν οι συνθήκες για να έχει κάποιος όλον τον χρόνο σταθερή δουλειά, πιστεύω ότι αρκετοί θα δούλευαν.
Σταθερή δουλειά σε εποχιακές εργασίες όπως π.χ. η συγκομηδή των ροδάκινων ... δεν υφίσταται από τη φύση των εργασιών αυτών ...

Μια ερωτηση εχω προσωπκα προς εμενα και αφορα και ολους τους Ελληνες

Λεμε για την ψηφο μας

Καθομαι και σκεφτομαι στην αυτοκριτικη μου
Για τις εδω καταστασεις που ισχυει και για εκει
Εαν δεν ψηφιζα αυτον και ψηφιζα τον αλλον
Θα υπηρχε διαφορα;
Δεν εχουν περασει ολοι τους απο τις θεσεις αυτες;
Ειδαμε διαφορα;

Προσωπικα νιωθω οτι οποιος και να ψηφισω πλεον σωτηρια δεν υπαρχει
Οποιος και να βγει ολοι τους ανεξαιρετως εχουν τον πολιτη γραμμενο στα……..

Πειτε μου τι πιστευετε εσεις

Αν εσεις πχ δεν βγαζατε τον ´´@@μιεσαί´´ οι εμεις τον Χριστοδουλιδη

Θα ειχε διαφορα εαν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος;

Εγω πλεον βλεπω οτι ειναι ´´πιστο αυγο και κουρεφτω ολοι τους!!!

Διαφθορα παντου!!!!

Βλεπω ξεκαθαρα οτι ο σκοπος ειναι η μασα και το να χαθει η μικτομεσαια ταξη

Ελα που οι πλουσιοι και οι επενδυτες ειναι (ταχα) ο ´´στυλοσ´´ αλλα η μικρομεσαιοι ειναι τα θεμελια του

Θα χαθουμε εμεις αλλα θα χαθουν και αυτοι μαζι μας
Λάθος σκέψη γιατί έχουν περάσει από τις θέσεις και κάνουν τα ίδια ποιοι? Τα 3/4 κλαδικά κλεφτοκομματα τα αλλά και κάποιοι σοβαροί υπόλοιποι άνθρωποι που υπάρχουν δεν παίρνουν ψήφο γιατί? Γιατί δεν βρίσκονται σε αυτά .Αν αρχίσετε να ψηφίζεται σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι όμως δεν ανήκουν στα κλασικά 4 κόμματα ίσως αλλάξει κάτι.

Στην ελληνική <δημοκρατία > έγινε σύνηθες το φαινόμενο οι ανυπότακτοι είτε με τρελοχαρτο είτε διαφευγοντας στο εξωτερικό, να έρχονται μίαν πρωίαν και να καταλαμβανουν υψιστα αξιώματα. Πως το ερμηνεύετε και πού μας οδηγεί αυτό ; Αν κάποιος έτυχε να συζητήσει με ισραηλινούς και να έχει αναφερθεί σε αυτό, θα έχει πολλά ενδιαφέροντα να καταθέσει.
Φίλε στην ελληνική δημοκρατία κουμάντο δεν κάνουν οι Έλληνες αλλά άλλοι στους οποίους από την ανοησία του λαού επιτρέπετε.

Μητσοτάκης
Ανδρουλακης
Κουτσιούμπας
Κασελάκης

3/4 σε άκης
Και ένας σε ούμπας !
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κασελακης ήρθε φυτευτος για να μην τολμάει να πει κανείς ότι υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτάκη άρα να ξαναβγεί εάν δε προλάβει να κάνει αυτό που πρέπει γιατί θα παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο .Έτσι στις επόμενες βουλευτικές θα μπει πάλι ο απερίσκεπτες λαός σε παγίδα και ποιον να ψηφίσω και θα ψηφίσει πάλι τον γνώριμο από παλιά .(Σύνδρομο της Στοκχόλμης) πλήρη επιβαιβεωση ότι ισχύει είμαστε το τρανό παράδειγμα σαν λαός.
Δηλαδή οι συριζαίοι αποφάσισαν να είναι μόνιμα αντιπολίτευση ... ξαπλωτοί, χαλαροί και αμπελοφιλοσοφία ...

Σταθερή δουλειά σε εποχιακές εργασίες όπως π.χ. η συγκομηδή των ροδάκινων ... δεν υφίσταται από τη φύση των εργασιών αυτών ...
Το ξέρω Γιώργο και συμφωνώ. Όμως λίγο το μάζεμα, λίγο η τυποποίηση, μέσα από κάποιους συνεταιρισμούς και οργάνωση, θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες σταθερές θέσεις εργασίας

Το ξέρω Γιώργο και συμφωνώ. Όμως λίγο το μάζεμα, λίγο η τυποποίηση, μέσα από κάποιους συνεταιρισμούς και οργάνωση, θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες σταθερές θέσεις εργασίας
Λίγο το μαθαίνω τη δουλειά , έπειτα νοικιάζω ένα χωράφι από τα πολλά που προσφέρονται , αργότερα αγοράζω ....δεν είναι λίγοι οι Αλβανοί που τα κατάφεραν.

Μεγάλη συζήτηση αυτή, η δική μου αίσθηση είναι ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει να δουλεύει, ειδικά αν απαιτείται και χειρονακτική εργασία...
Το lifestyle των 30 τελευταίων ετών δεν το επιτρέπει ! ... κοιτάτε ποιοι αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία ... δουλεύει παραγωγικά κανείς από αυτούς ;

Και ένας σε ούμπας !

Δηλαδή οι συριζαίοι αποφάσισαν να είναι μόνιμα αντιπολίτευση ... ξαπλωτοί, χαλαροί και αμπελοφιλοσοφία ...
Ποιός είπε ότι αποφάσισαν αυτοί όπως εμφανίστηκαν από το πουθενά για να υπογράψουν αυτά που δε θα υπέγραφε άλλος έτσι θα εξαφανιστούν σταδιακά και θα πάνε εκεί που ήταν .Οποία σταθερά στελέχη με σοβαρές απόψεις είχαν την εχουν κάνει μείναν οι πολιτικοί με την κακή έννοια.Επερχομενος πρωθυπουργός σε μια 10 ετία περίπου ετοιμαστειται θα είναι ο Μπακογιάννης ,δυστυχώς ο ελληνικός λαός έγινε προβλέψιμος για εμένα όπως και οι πολιτικοί της Ελλάδος.

Μεγάλη συζήτηση αυτή, η δική μου αίσθηση είναι ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει να δουλεύει, ειδικά αν απαιτείται και χειρονακτική εργασία...
Το lifestyle των 30 τελευταίων ετών δεν το επιτρέπει ! ... κοιτάτε ποιοι αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία ... δουλεύει παραγωγικά κανείς από αυτούς ;
Έτσι όπως τα γράφεις είναι Γιώργο. Όμως είμαι της άποψης, ότι δεν θα πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια για να αλλάξουμε τις άσχημες νοοτροπίες.

Ποιός είπε ότι αποφάσισαν αυτοί όπως εμφανίστηκαν από το πουθενά για να υπογράψουν αυτά που δε θα υπέγραφε άλλος έτσι θα εξαφανιστούν σταδιακά και θα πάνε εκεί που ήταν .Οποία σταθερά στελέχη με σοβαρές απόψεις είχαν την εχουν κάνει μείναν οι πολιτικοί με την κακή έννοια.Επερχομενος πρωθυπουργός σε μια 10 ετία περίπου ετοιμαστειται θα είναι ο Μπακογιάννης ,δυστυχώς ο ελληνικός λαός έγινε προβλέψιμος για εμένα όπως και οι πολιτικοί της Ελλάδος.
Γιάννη συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καθόλου αυτό που έγραψες, ... τον Κασελάκη τον υποστήριξαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του σύριζα δεν βγήκε από μόνος του ...

Έτσι όπως τα γράφεις είναι Γιώργο. Όμως είμαι της άποψης, ότι δεν θα πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια για να αλλάξουμε τις άσχημες νοοτροπίες.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο έμπρακτα ... θεωρητικά δεν πείθεται πλέον κανείς, έχει χαθεί και κάθε αξιακό σύστημα γιατί αμφισβητήθηκε από τους διάφορους " προοδευτικούς" ...

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο έμπρακτα ... θεωρητικά δεν πείθεται πλέον κανείς, έχει χαθεί και το αξιακό σύστημα γιατί αμφισβητήθηκε από τους διάφορους " προοδευτικούς" ...
Γι αυτό έγραψα παραπάνω για δημιουργία θέσεων εργασίας, όσο γίνεται πιο σταθερές. Άμα είναι για 1 ή 2 μήνες, σιγά μην ξεκουνήσει κανένας από την καφετέρια. Αν όμως ξέρει ότι θα έχει μεροκάματο και ένσημο για μεγάλο διάστημα, είναι αλλιώς.

Γι αυτό έγραψα παραπάνω για δημιουργία θέσεων εργασίας, όσο γίνεται πιο σταθερές. Άμα είναι για 1 ή 2 μήνες, σιγά μην ξεκουνήσεθ κανένας από την καφετέρια. Αν όμως ξέρει ότι θα έχει μεροκάματο και ένσημο για μεγάλο διάστημα, είναι αλλιώς.
Ναι αλλά έτσι παραμένει το πρόβλημα πως θα εξυπηρετηθούν οι εποχιακές εργασίες ...
Επίσης είναι καλύτερα για κάποιον που αποφασίζει να ασχοληθεί με τέτοιες δουλειές να έχει την ελευθερία να πάει μιά στην Κρήτη για τις ελιές μιά στο Άργος για τα πορτοκάλια κ.λ.π. παρά να βρεθεί ο έξυπνος που θα τους μαζέψει τάζοντας σταθερή εργασία και να τους κάνει δικό του συνεργείο μετακινώντας τους όπου θέλει και όπου τον συμφέρει, αδιαφορώντας για τα προβλήματα τους ... (δουλεμπόριο)
Γενικά μεταξύ τυρού και αχλαδιού λύνονται όλα τα προβλήματα ... στην εφαρμογή όμως παρουσιάζονται "δράκοι"

Status
Not open for further replies.
Back