Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτο επικαλείται σαν πρόοδο
το αχαίρευτο.
Είχε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα της Αθήνας και το μόνο που έμενε για την ολοκλήρωσή της προόδου , ήταν αυτό.
Βοήθειά μας !

View attachment 80377

Ποσα λεφτά χάλασε ο τύπος για να κάνει τον μεγάλο περίπατο? Εγώ τόσα χρόνια κυκλοφορώ αθηνα, μεγάλο περίπατο δεν ειδα

Ποσα λεφτά χάλασε ο τύπος για να κάνει τον μεγάλο περίπατο? Εγώ τόσα χρόνια κυκλοφορώ αθηνα, μεγάλο περίπατο δεν ειδα
Ξέρεις τι έχω να πω ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι θέλουν γαμ... και πρόστιμο αλλά από ποιον ;;
Δεν ξέρω αν θυμάσαι στη Λεωφόρο Τατοΐου πού στη διαχωριστική νησίδα έριξαν τσιμέντο δεξιά-αριστερά και στη μέση είχε 20 πόντους χώμα και πήγαν και φύτεψαν φοίνικες . Μετά από λίγα χρόνια οι φοίνικες άρχισαν να ζορίζουν τα τσιμέντα τα οποία έσπασαν και οι φοίνικες αρχισαν να γέρνουν, να τους έχουν δεμένους με σχοινιά με κίνδυνο να πέσουν πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα και των δύο λωρίδων,ώσπου πριν δύο ή τρία χρόνια τα ξήλωσαν όλα Πόσα λεφτά ξοδεύτηκαν εκεί ποιοι τα πλήρωσαν ήταν αυτό έργο ή αρπαχτή ; Λογοδότησε πότε δήμαρχος;;;
Εδώ πάνω που βρίσκομαι τώρα, οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση . Με καθιζήσεις, κομμένοι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Και να φανταστείς ότι έρχονται τουριστικά πούλμαν και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Δεν γίνεται απολύτως τίποτα . Ομως έχουνε δωσει 1.200.000 ευρώ για να γίνει ασφαλτόστρωση σε ένα δρόμο που οδηγεί σε ένα ορειβατικό καταφύγιο στα Τζουμέρκα . Ενας δρόμος ο οποίος το χειμώνα είναι αδιάβατος από τα κοτρώνια και τις πέτρες που πέφτουν και φυσικά και από τα χιόνια.
Ωραία ,τον άνοιξαν, τον φάρδυναν, τον στρώσαν με χαλίκι , μία χαρά . Μία συντήρηση και ενας καθαρισμος θα μπορούσε να γίνεται ,που θα γινεται ούτως η άλλως . Η ασφαλτόστρωση είναι τελείως περιττή και όχι μόνο . Π πέρα από το ότι οι μεγάλοι βράχοι που αποκαλούνται και πέφτουν θα τη διαλύσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ,πράγμα το οποίο έχει συμβεί από τώρα ,δημιουργεί επιπλέον κινδύνους το χειμώνα με τον πάγο σε αυτό το υψόμετρο Εάν δεις ασφαλτόστρωση που έγινε πριν ένα μήνα θα παθεις πλακα . Να τρυπάει και να βγαίνουν από μέσα χόρτα και φυτά . Καταλαβαίνεις λοιπόν το πάχος της .
Ασφαλτόστρωση και έργο των 1.200.000 ευρώ !

Και το χειρότερο όταν τους ρωτάς εδώ τι έχει κάνει ο μαλάκας που ψηφίζουν 20 χρόνια ξέρεις τι θα σου πούνε, το πρώτο είναι ο δρόμος για το καταφύγιο .
Δεν έχουν δρόμο να παν στα σπίτια τους ,ο δρόμος για το καταφύγιό τους μάρανε.
Και να ο δρόμος!
Δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα.

Last edited:
Αυτο επικαλείται σαν πρόοδο
το αχαίρευτο.
Είχε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα της Αθήνας και το μόνο που έμενε για την ολοκλήρωσή της προόδου , ήταν αυτό.
Βοήθειά μας !

View attachment 80377

Οτι ο κόσμος αυτο το θεωρη πρόοδο είναι μόνο για γέλια σε λίγο θα μας βγαλουν και ανομαλους εμάς τους φυσιολογικούς… αυτο για μένα είναι παρακμή του ανθρώπινου ίδους

Μόνο ανησυχία προκαλούν αυτά τα γεγονότα. Συνήθως δεν έχουν καθόλου καλή εξέλιξη.
Καθολου ανησυχία μιτσο 50 χρόνια τρώγονται και τα επίμενα 150 το ίδιο θα κάνουν δεν θέλει κανενας του ειρηνη

Μόνο ανησυχία προκαλούν αυτά τα γεγονότα. Συνήθως δεν έχουν καθόλου καλή εξέλιξη.
Αλίμονο στους αμάχους εκατέρωθεν που θα πληρώσουν τον λογαριασμό
Το τι θα ακολουθήσει το ξέρουμε ήδη
Μόνο που τώρα,μέσα στις επόμενες μέρες οι νεκροί και οι σακατεμένοι θα είναι χιλιάδες όχι εκατοντάδες όπως ήταν άλλες φορές.....

Καθολου ανησυχία μιτσο 50 χρόνια τρώγονται και τα επίμενα 150 το ίδιο θα κάνουν δεν θέλει κανενας του ειρηνη
Ηλία, η περιοχή αυτή είναι καζάνι που βράζει. Δεν θέλει πολύ να ξεσπάσει το μπαμ και ποτέ δεν ξέρεις πως καταλήγει.

Οτι ο κόσμος αυτο το θεωρη πρόοδο είναι μόνο για γέλια σε λίγο θα μας βγαλουν και ανομαλους εμάς τους φυσιολογικούς… αυτο για μένα είναι παρακμή του ανθρώπινου ίδους
Γιατί αναρωτιέται κανείς για την πρόοδο η πρόοδος της Ελλάδος γι'αυτό που βλέπει δείχνει το δρόμο του πάμε κατά διαόλου.Καφετεριες παντού νέες γιατί μάλλον δεν έχουμε δουλειές για να λειτουργούν και να επιβιώνουν ή τρώμε εκεί το οποίο επίδομα ψιχουλο μας δίνουν.Σουβλατζιδικα και πιτσαρίες σωρό δε κλείνει κανένα γιατί πάψαμε να μαγειρεύουμε σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται.Παταγωγη ότι έχει απομείνει καταστρέφεται από τα επίμονα καιρικά φαινόμενα .Και το τελευταίο τρομερό αναπτυξιακό έργο είναι νοικιαζονενα παντού κατάλαβαινεται δηλ όχι τουρίστες και κονενα επιδόματα πάμε για φούντο όλοι μαζί .Αλλά το κράτος κάνει σωστή διαχείριση πάμε καλά και σκέφτεται να συνεχίσει το μάρκετ πας σε λίγο θα ει και Κόφι πας κτλ για να σου δείχνει ότι στο διάολο πας .

Αυτό που γίνεται στο Ισραήλ πρέπει να μας προβληματίσει. Αν κατάφεραν να περάσουν οπλισμό και να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, σε ένα κράτος σαν το Ισραήλ, που έχει αν όχι τις καλύτερες ,τότε από τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών για το εσωτερικό της χώρας αλλά και το εξωτερικό, δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να γίνει εδώ που είμαστε μπατε σκύλοι αλεστε και ένα κράτος χυμαδιο.

Αυτό που γίνεται στο Ισραήλ πρέπει να μας προβληματίσει. Αν κατάφεραν να περάσουν οπλισμό και να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, σε ένα κράτος σαν το Ισραήλ, που έχει αν όχι τις καλύτερες ,τότε από τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών για το εσωτερικό της χώρας αλλά και το εξωτερικό, δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να γίνει εδώ που είμαστε μπατε σκύλοι αλεστε και ένα κράτος χυμαδιο.
Αυτό το κράτος χυμαδιό δυστυχώς εμείς το θέλουμε έτσι ή δυστυχώς ενα μεγάλο μερος μας , γιατί ετσι μας συμφέρει.
Παράδειγμα οι εκλογές σήμερα με απίστευτους τύπους να ζητούν την ψήφο μας , αφου μας εχουν χλευάσει , κοροιδέψει κλπ και εμεις να τρέχουμε να τους σφίξουμε το χέρι μπας και δεν είμαστε σε καποιο κοπαδι. Απιστευτα βιντεο στο ιντερνετ με συμβούλους να ζητουν την ψηφο μας για την ειλικρίνεια , ανθρωπιά και ολα τα προτερήματα που ολα αυτά τα χρόνια εχουν επιδείξει , και απο κάτω στα σχόλια χιλιαδες να χειροκροτούν.
Δυστυχώς λύπη και μόνο λύπη για τους μειοψηφικούς τελευταίους σκεπτόμενους αυτού του κράτους.

Όταν ο λαός πάψει να είναι υποκριτής και γίνει αληθινός κριτής με μυαλό στο κοινό συμφέρον τότε θα αλλάξει η κατάσταση και θα οδηγηθούμε σε συνολική αναβάθμιση και πρόοδο.Οποιος πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί η ότι συμβαίνει σε τούτο το όμορφο οικόπεδο που γεννηθήκαμε ή είναι ονειροπόλος ή γλύφτης κάποιων και βολεύει τα του οίκου του και οι υπόλοιποι δε γαμιέται που στο δε γαμ. Ανήκει η πλειοψηφεία που δυστυχώς βγάζει τα φυντάνια που κυβερνούν.Εχω μια απορία όμως ρε φίλοι κυνηγοί και μη πως γίνεται έναν άνθρωπο που από μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του που λέει ο λόγος να τον εμφανίζουν ως νέο σωτήρα και να τρέχουν να τον ψηφίζουν για ηγέτη κόμματος που θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία μεθαύριο που θα είναι κοντά το μεθαύριο.Δεν βρίσκω απάντηση και καταλήγω στον Αϊνστάιν πάλι για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος ότι είναι άπειρον αλλά για τη βλακεία του ανθρώπου είναι το γράφω με δικά μου λόγια.Θυμηθηκα συζήτηση ήμουν παιδί τότε με το πατέρα του Γιωργάκη που έλεγαν κάτι κυρίες μου έχει μείνει ότι τον ψήφισαν γιατί τους άρεσε το ζιβάγκο του.Αυτη είναι οι κάτοικοι της χώρας κύριοι μη ζοριζεστε πρέπει να αποφασίσουμε πως έχουμε μεγάλη πλειοψηφία κενοκρανων .

Status
Not open for further replies.
Back