Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν το βάζω στα αστεία αλλά εδώ ,γιατί τόσο το θέμα όσο και το δίλημμα είναι σοβαρότατα.

Μάζεψε της ελιές σου να μην έχεις διλήμματα!!! Να γυρίσει ο κόσμος στα χωράφια του να βάλει ότι έχει ανάγκη δεν μπορούμε να τα έχουμε ολλα έτοιμα χωρίς κούραση ( μιτσο γενικά μιλαω (

Μάζεψε της ελιές σου να μην έχεις διλήμματα!!! Να γυρίσει ο κόσμος στα χωράφια του να βάλει ότι έχει ανάγκη δεν μπορούμε να τα έχουμε ολλα έτοιμα χωρίς κούραση ( μιτσο γενικά μιλαω (
Σίγουρα γενικά μιλάς γιατί εγώ δεν έχω ελιές .big smile.

Οσοι έχουν ελιές, τουλάχιστον τις μάζευαν όλα τα χρόνια .Ελάχιστα δέντρα να έμαιναν με τον καρπό πάνω ,αλλά και αυτά τα μαζεύουν κάποιοι άλλοι

Συναντώντας έναν φίλο αρκετά μεγαλύτερο και σοφότερο πριν λίγες μέρες μου λέει.Τελικα πως την πατήσαμε έτσι φύγαμε από τα χωριά μας τα παρατήσαμε όλα για την καλύτερη ζωή που μάλλον χειρότερη είναι απλά με διευκολύνσεις έτσι τώρα μας έχουν βάλει στις στάνες που λέγονται Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κτλ γιατί μαντρωμενοι και ανίκανοι όπως γίναμε να παραξουμε οτιδήποτε καταντησαμε υποχείρια των ίδιων επιλογων μας επειδή πιστέψαμε σε λάθος ανθρώπους .Μπήκαμε στη στρούγκα που για να ξεφύγουμε είναι σχεδόν αδύνατο.Ολα καλά παιδιά αποχή 70% θα φτάσει σιγά σιγά και δυστυχώς αυτοί είναι που στο τέλος θα καταστρέψουν το τόπο όχι αυτοί που ψηφίζουν .Και αν τους ρωτήσεις θα είναι και άμοιρη ευθυνών επειδή δεν ψήφισαν,γιατί αυτή η χώρα να έχει τόσο (έξυπνους) ανθρώπους ρε παιδί μου πρέπει να διερευνηθεί και αυτό.

https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-anilikoi-chtypoysan-epiv/

Δεν υπάρχει ούτε σεβασμός προς τον μεγαλύτερο ούτε έλεος ούτε ΤΙΠΟΤΑ! Τα κ@λόπαιδα και οι βρωμοοικογένειές τους θέλουν γ@μήσι από τον Νόμο!! Αλλά δυστυχώς το ''Κράτος'' πετάει χαρταετό...:mad:

Αυτό για τα κλεμμένα αυτοκίνητα το πήρατε είδηση;
Δεν νομίζω ότι αυτό είναι εφαρμόσιμο σε όλες τις περιπτώσεις γιατί εάν είναι έτσι τότε δεν ισχύουν τα συμβόλαια μας.
Νομίζω ότι η ασφαλιστική το κυνήγησε γιατί μάλλον υποπτεύθηκε απάτη στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτοκίνητο ήταν από τα ακριβά όχι σαν τα κοινά, είχε αποζημιώσει και για κάτι άλλο τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Θα μάθουμε αναλυτικά κάποια στιγμή.

πχ έχω ασφαλισμένο το αυτοκίνητο μου για τα πάντα και παρκάρω έξω από το Πολυτεχνείο στις 17Ν ισχύσει η ασφάλεια περί τρομοκρατικών ενεργειών και ολική καταστροφή από φωτιά;

Last edited:
Όταν ο λαός πάψει να είναι υποκριτής και γίνει αληθινός κριτής με μυαλό στο κοινό συμφέρον τότε θα αλλάξει η κατάσταση και θα οδηγηθούμε σε συνολική αναβάθμιση και πρόοδο.Οποιος πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί η ότι συμβαίνει σε τούτο το όμορφο οικόπεδο που γεννηθήκαμε ή είναι ονειροπόλος ή γλύφτης κάποιων και βολεύει τα του οίκου του και οι υπόλοιποι δε γαμιέται που στο δε γαμ. Ανήκει η πλειοψηφεία που δυστυχώς βγάζει τα φυντάνια που κυβερνούν.Εχω μια απορία όμως ρε φίλοι κυνηγοί και μη πως γίνεται έναν άνθρωπο που από μέχρι χτες δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του που λέει ο λόγος να τον εμφανίζουν ως νέο σωτήρα και να τρέχουν να τον ψηφίζουν για ηγέτη κόμματος που θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία μεθαύριο που θα είναι κοντά το μεθαύριο.Δεν βρίσκω απάντηση και καταλήγω στον Αϊνστάιν πάλι για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος ότι είναι άπειρον αλλά για τη βλακεία του ανθρώπου είναι το γράφω με δικά μου λόγια.Θυμηθηκα συζήτηση ήμουν παιδί τότε με το πατέρα του Γιωργάκη που έλεγαν κάτι κυρίες μου έχει μείνει ότι τον ψήφισαν γιατί τους άρεσε το ζιβάγκο του.Αυτη είναι οι κάτοικοι της χώρας κύριοι μη ζοριζεστε πρέπει να αποφασίσουμε πως έχουμε μεγάλη πλειοψηφία κενοκρανων .
Κενόκρανων είπες; Εγώ στην αρχή νόμισα κυανόκρανων...;)

Φαντάσου εμάς στη Βόρρειο Ελλάδα που δεν είχαμε μόνο 400 αλλά ΠΑΝΩ από 480 χρόνια τουρκοκρατία...:(
Άστο , σε εμάς εδώ πάνω ακόμα επικρατούν τουρκοκρατούμενες αναχρονιστικές αντιλήψεις σε πολλά πράγματα, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και οι νέοι που σπουδάζουν και υποτίθεται πως φέυγουν και ανοίγουν το μυαλό τους κρατάνε τις αντιλήψεις των παππούδων. Τι να πείς , πίσω από το βουνό που λέγανε και οι παλιοί.

https://www.newsbreak.gr/politiki/515648/ellinika-nosokomeia-kasselakis-israil-palaistini/

Και εμείς πού θα πάμε βρε Κασσελάκη,αν χρειαστούμε νοσοκομείο;.think.
Καλύτερα να μη χρειαστούμε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ούτως ή άλλως.
Πριν λίγα χρόνια από τη δουλειά μας έκαναν ένα ομαδικό πρόγραμμα σε ιδιωτική ασφάλεια πρώτα στην Εθνική και τώρα στην Ευρωπαϊκή πίστη.
Θυμάμαι αυτά που έχω τραβήξει με τον πατέρα μου με συγγενείς και πραγματικά λυπάμαι.
Είδα πως πρέπει να είναι η νοσηλεία ,η άμεση εξυπηρέτηση και η κάλυψη.

https://www.newsbreak.gr/politiki/515648/ellinika-nosokomeia-kasselakis-israil-palaistini/

Και εμείς πού θα πάμε βρε Κασσελάκη,αν χρειαστούμε νοσοκομείο;.think.
Δεν φτάνει που τους ταΐζουμε θα τους περιθάλψουμε και ολλας!!!!! Και ο ελληνας στο ράντζο!!!! Αν ήμασταν στην θέσει τους θα μας σφάξανε σαν κατσίκια

Δεν φτάνει που τους ταΐζουμε θα τους περιθάλψουμε και ολλας!!!!! Και ο ελληνας στο ράντζο!!!! Αν ήμασταν στην θέσει τους θα μας σφάξανε σαν κατσίκια
Ο κα - - - - κης είναι τι θα πει μήπως ζούσε εδώ χρόνια και ξέρει τι γίνεται η μήπως έχει πάει στα επείγοντα ποτέ να δει τα χάλια μας από μεταξωτό και τρύπιο κωλο τι περιμένεις να ακούσεις .

Status
Not open for further replies.
Back