https://www.thetoc.gr/koinwnia/arti...ati-biaze-gia-9-xronia-tin-kori-tou/?amp=true……… καλά του έκανε αφού δεν υπάρχει νομος
Πάλι καλά που δεν ήταν δίκαννη η καραμπίνα.ο δράστης πυροβόλησε μία φορά τον 33χρονο με μονόκαννη καραμπίνα
Το σωστο ειναι δικανη κυνηγετικη καραμπινα.Πάλι καλά που δεν ήταν δίκαννη η καραμπίνα.
Σιγα μην του εβγαλε και τα εισητηρια.....
Μην καρφώνεσαι...Σιγα μην του εβγαλε και τα εισητηρια.....
Το δημογραφικό δεν αποτελεί πρόβλημα κατα το παρελθόν και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης αλλα και άλλοι έχουν αναφέρει είτε εκούσια είτε ακούσια οτι θα σταθεροποιηθεί με τη πάροδο του χρόνου (μάλιστα ο Τσίπρας είχε πει οτι θα πεθάνουν οι γέροι και θα σταθεροποιηθεί) δεν είναι δα και δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς υπάρχουν μελέτες και στατιστικά στοιχεία για τον κάθε άπιστο. Τώρα η χρήση των όρων υπογεννητικότητα και δημογραφικό γίνεται κατά κόρον για σκοπούς προπαγάνδας επικαλούνται το ασφαλιστικό και τη δημογραφική αύξηση της Τουρκίας, για να αποδεχθεί ο γηγενής πληθυσμός την αλλοίωση του με αλλογενείς.Nομος της φυσης, οταν κατι συρρικνωνεται κατι αλλο ερχετε να παρει τη θεση του.
Ενα παραδειγμα :
View attachment 84607
To προβλημα δεν το εχουν οι πολιτικοι, το προβλημα το εχουμε εμεις. Ξενοι μεσα στο σπιτι μας.Το δημογραφικό δεν αποτελεί πρόβλημα κατα το παρελθόν και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης αλλα και άλλοι έχουν αναφέρει είτε εκούσια είτε ακούσια οτι θα σταθεροποιηθεί με τη πάροδο του χρόνου (μάλιστα ο Τσίπρας είχε πει οτι θα πεθάνουν οι γέροι και θα σταθεροποιηθεί) δεν είναι δα και δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς υπάρχουν μελέτες και στατιστικά στοιχεία για τον κάθε άπιστο. Τώρα η χρήση των όρων υπογεννητικότητα και δημογραφικό γίνεται κατά κόρον για σκοπούς προπαγάνδας επικαλούνται το ασφαλιστικό και τη δημογραφική αύξηση της Τουρκίας, για να αποδεχθεί ο γηγενής πληθυσμός την αλλοίωση του με αλλογενείς.
Οι επιπτώσεις της υπογγενετικότητας ειναι παροδικές παρταύτα μας έχουν σπάσει τα νεύρα 30χρόνια και διερωτώμαι εγώ, δε το λύσσαμε το πρόβλημα κάνοντας εισαγωγή 1.200.000 Αλβανών ? Αποτελούν το 12% της κοινωνίας δε διόρθωσαν το πρόβλημα ? Δε διορθώθηκε το 2015 που φέραμε μερικά εκατομμύρια ακόμα ? Σήμερα στην Ελλάδα ο γενικός πληθυσμός έχει αυξηθεί κατα 4 εκατομμυρια και μην έρθει κανεις εξυπνος να μου πει για την Ελστατ και πράσινα άλογα ειδικά όσοι ζούν στην επαρχία δεν έχουν καμία επίγνωση του τι γίνεται στης μεγάλες πόλεις
Εν κατακλιδει γιατι ειναι πρόβλημα η υπογγενετικότητα ? ΟΠΟΤΕ θέλουμε ανοίγουμε τα συνορα και φέρνουμε τη μισή Νιγηρία και το μισό Πακιστάν εδω και λυνεται το πρόβλημα εν μια νυκτί !
Η δειλια που ελεγα.Φιλική συμβουλή μη μπλέκεις μιλάμε για ανθρώπους άγριους σε κάπως χειρότερα επίπεδα από τους Αλβανούς... Δε το έχουν σε τίποτα να σκοτώσουν για την τιμή. Επίσης οι άνθρωποι από το Πακιστάν έχουν αρκετά γενετικά προβλήματα λόγω αιμομιξιών εξου και τείνουν να είναι επιθετικοί, βίαιοι με περιορισμένη αντίληψη των συνεπειών είναι γνωστό ότι στο πακισταν έχουν έθιμο να παντρεύονται τη πρώτη τους ξαδέρφη εδώ και αιώνες με αποτέλεσμα αν δεν απατώμαι να είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά αιμομιξιών και γενετικών προβλημάτων. Και πριν τολμίσει να με κατηγορίσει κανείς ή πει οτι λέω λόγια του αέρα ορίστε και σχετικά https://www.dw.com/en/pakistan-cousin-marriages-create-high-risk-of-genetic-disorders/a-60687452 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8155442/
Δείλια ? Προφανώς δε γνωρίζεις την επιθετική και βίαιη συμπεριφορά των ουγκα μπουγκα, δεύτερον δε γνωριζεις απο δικαστήρια και τη νομική πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος των ελλήνων... Αν απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα αν προσβάλετται έννομο αγαθό μου φυσικά και θα αντιδράσω. Απο εκεί και πέρα για οτιδήποτε ασήμαντο δε θα προβώ σε λεκτική αντιπαράθεση που μπορεί να εξελιχθεί σε συμπλοκή με άτομα που έχουν 20%-40% μικρότερο προμετωπιαίο λοβό αν αυτό εσυ το θεωρείς δείλια θα σου πω μονάχα καλή τύχη.Η δειλια που ελεγα.
ψάχνοντας τον έρωτα.
Πρεπει δυστιχως να τρεξεις να το τακτοποιησεις γιατι θα μεινει στην εφορια χρεος και δεν θα μπορεις να κανεις κατι.Από 21 Νοεμβρίου μεσω εταιρείας ανακύκλωσης , έκανα τη διαδικασία οριστικής διαγραφής αυτοκινήτου . Πηρα στα χερια μου μετα κόπων και βασάνων από την εταιρεία ανακύκλωσης τα επίσημα έγγραφα διατροφής και ανακύκλωσης από τον ΕΔΟΕ που είναι ο υπεύθυνος φορέας. Βέβαια αντί να μου το στείλουν ταχυδρομικά όπως προέβλεπε το πρόγραμμα μετά από πολλά τηλεφωνήματα μου τα έστειλαν μέσω viber.
Το πρόβλημα όμως είναι πιο. Ότι ακόμη και σήμερα συνεχίζει το αυτοκίνητο να φαίνεται σε κυκλοφορία και έχουν εκδοθεί τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία φυσικά φαίνονται απλήρωτα.
Μετά από κάποια τηλεφωνήματα η απάντηση που πήρε είναι ότι δύστυχος πρέπει να πάω με τα χαρτια που εχω απο τον ΕΔΟΕ στο υπουργείο συγκοινωνιών Πειραιά ,γιατί εκεί ανήκε η εταιρεία ανακύκλωσης και ο θεός βοηθός. Αυτή είναι η ελλάδα και ηλεκτρονική εποχή της! Με ρυθμούς χελώνας και όλα ανάκατα.
Απ την άλλη σκέφτομαι να τους γράψω στα αρχ... μου και να μην κάνω απολύτως τίποτα.
Άμα τον βρεί κάποτε και δεν τον έχει σαν πυροσβεστήρα τον βλέπω να κολυμπά σε πελάγη ευτυχίας ανάμεσα σε μπούτια την ώρα που θα του φωνάζει πιο σιγά πονάω!ψάχνοντας τον έρωτα.
"Τις pο_ _ _ _ _s όλες που φαγα αμα θα τις ενώσω θα κανω σιδηροδρομο να ρθω να σ ανταμώσω "